vision72 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 κάτι πειράχτηκε, αν κάνεις επαναφορά θα στρώσει 99% αλλιώς είναι hardware. τα προγράμματα παίρνουν κανονικά ενημερώσεις, οπότε κλάιν το λειτουργικό, καλό είναι να μην μπαίνεις σε "άγνωστα" site με το κινητό. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Γεια χαρά σε όλους, Ποια Rom θα προτείνατε για το LeRee Le 3; Από όσο γνωρίζω, είναι συμβατό με το Cool1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Ειχαι παρει πριν απο καιρο δωρο στην κοπελα μου αυτο το κινητο και τωρα πριν λιγο καιρο δεν εχει καθολου google play σταματησε τι πρεπει να κανω ειμαι ασχετος απο αυτα ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Έχει αλλάξει κανείς μπαταρία στο Cool1; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 Καλησπερα σε ολους εχω στα χερια μου ενα coolpad1 και δεν εχει google services ειναι με την μαμα ρομ ετσι οπως ειχε πρωτοβγει ξερει κανεις απο αυτα να με βοηθησει να βαλω την τελευταια ρομ που υπαρχει ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts