kaloudis Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 το εφερα για φιλο μα τι καμερα εχει ρε παιδια...επαθα ζημια φωτο κοντινη στο χερι χωρις ζουμ κλπ φαινοταν μεχρι και οι θυλακες απο τις τριχες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 το εφερα για φιλο μα τι καμερα εχει ρε παιδια...επαθα ζημια φωτο κοντινη στο χερι χωρις ζουμ κλπ φαινοταν μεχρι και οι θυλακες απο τις τριχες Από που το πήρες φίλε μου; τιμη; και τι χρώμα; Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 το εφερα για φιλο μα τι καμερα εχει ρε παιδια...επαθα ζημια φωτο κοντινη στο χερι χωρις ζουμ κλπ φαινοταν μεχρι και οι θυλακες απο τις τριχες Δώσε μας ένα feedback περί ρομ που φοράει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 ναι Γιατι ο φιλος Kimon πιο πανω λεει οτι περνοντας απο την 14S που εχω και εγω, στην 17S, εχουμε ποεραιτερω βελτιωση της καμερας! οσο αφορα φοκους και καθαροτητα εικονας! (εννοει ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ? ) θα ηθελα να δω καποιες φωτο! Χρονια πολαλ σε ολους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 αππ βικμαλ το πηρα τι ρομ.δεν ειδα.απο τριτη τωρα σε μια αλλη φωτο βγαλαμε το ματι του και στην αντανακλαση της κορης φαινοταν το αμαξι πισω μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 αππ βικμαλ το πηρα τι ρομ.δεν ειδα.απο τριτη τωρα σε μια αλλη φωτο βγαλαμε το ματι του και στην αντανακλαση της κορης φαινοταν το αμαξι πισω μου α τοσο καλο δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Ανεβασε καποια φωτο φιλε παρακαλω. Θενξ. Κ μας λες αν εχει την 17S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 (edited) Snapdragon 652 έχει το cool 1, τον ίδιο επεξεργαστή έχει και το x527 international. Λέτε η 800ρα μπάντα να είναι μονο θέμα (όχι ευκολων) ρυθμίσεων? Αν ναι, τότε είναι πολύ ενδιαφέρον! Κάποιο link για την έκδοση με... 64ρα εσωτερική μνήμη; Edited December 30, 2016 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 17s stable φοραει του φιλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) 17s stable φοραει του φιλου a επομενως του ηλθε aπο το καταστημα ετοιμομε την 17s international. Προσπαθω να καταλαβω ποσο καλυτερο ειναι το αποτελεσμα της καμερας σε σχεση με την 14s που εχω και εγω. Αλλοιως δεν με ενδιαφερει για τιποτα αλλο (εκτος καμερας) να κανω το update, με καλυπτει ως εχει. Edited December 28, 2016 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 φίλε kaloudis να σε ρωτήσω, η ρομ που σου έστειλε το vickmal,l εσύ τη ζήτησες; είναι η αγγλοκινέζικη ή η πειραγμένη mutli; παίρνει updates; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Το vickmall μου ειπε το στέλνει με την italian rom , οπως μου εγραψε, προφανως του ιταλού. Αυτη η ρομ οσοι ξερετε παιρνει ota updates ; , υπαρχει καποιο site ή forum να μαθω λεπτομερειες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Το vickmall μου ειπε το στέλνει με την italian rom , οπως μου εγραψε, προφανως του ιταλού. Αυτη η ρομ οσοι ξερετε παιρνει ota updates ; , υπαρχει καποιο site ή forum να μαθω λεπτομερειες; oριστε εδω το οφισιαλ σαιτ , το ιταλικο, στα ιταλικα http://blog.grossoshop.net/cool1-c106-installazione-rom-grossoshop/ και εδω λεει οτι ναι, ερχεται με ΟΤΑ ενεργοποιημενο για απντειτς (φαινεται και στην φωτο που βαζω το λινκ) 8-Non tocchiamo nessun tasto e pazientiamo i tempi del boot iniziale, l’attesa sarà ripagata con l’avvio dello smartphone in lingua italiana, con il Play Store di Google, i permessi di root e gli aggiornamenti OTA attivi. http://blog.grossoshop.net/wp-content/uploads/c106-25.jpg :cool: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! και ανεβαστε μας καποιες φωτο, πριν και μετα το απντειτ οποιος ενκανε απλα την αναβαθ,ιση σε 17ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 και από γλώσσες Ιταλικά και Αγγλικά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kadetaki Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους εδώ στο φόρουμ Ρώτησα στο Geekbuying για το Cool 1 "Happy new year Could you please tell me what ROM is installed? I would prefer stable ROM and make sure that gets updates". Και μου απάντησαν: "Dear Customer, Thanks for your inquiry. It will be installed with international ROM with Google play store, google services and multi-languages. sorry,it doesn't support OTA update" Τί να κάνω; Ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Na το παρεις αν η τιμη του ειναι καλη (και εγω απο αυτους το ειχα παρεi πριν μηνες με την 14S (stable), χωρις ΟΤΑ Και το πολυ πολυ κανεις μετα το απντειτ του Ιταλου αν θελεις ;) Edited January 4, 2017 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 και από γλώσσες Ιταλικά και Αγγλικά ? Οι moderators στο grossshop λενε οτι μπορουν να επιλεχθουν τα Ελληνικα. Απλα η μεταφραση μπορει να μην ειναι τελεια 100%. Ναι, με τα Αγγλικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Μια ερώτηση προς τους κατόχους. Οταν βγάζεις σελφι το βράδυ έχει αυτή τη μαγκιά που φωτίζει η οθόνη και ειναι σα φλας; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Μια ερώτηση προς τους κατόχους. Οταν βγάζεις σελφι το βράδυ έχει αυτή τη μαγκιά που φωτίζει η οθόνη και ειναι σα φλας; Και να μην το χει, υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο playstore Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 παιδια...ειμαι μεταξύ του Xiaomi Redmi 3 prime/ pro και του LeEco Cool 1 τι λετε;;; με ενδιαφερει η μπαταρια, η καμερα και η υποστηριξη σε updates δεν εχει ελληνικα επισημα το letv LeEco cool1; δεν εχει OTA updates; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ενδιαφέρομαι για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού και θα ήθελα να μάθω αν έχει λειτουργία ανάλογη με το smartview της Samsung. Με λίγα λόγια μπορώ να προβάλω την οθόνη του κινητού ασύρματα στην smart tv μου; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ενδιαφέρομαι για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού και θα ήθελα να μάθω αν έχει λειτουργία ανάλογη με το smartview της Samsung. Με λίγα λόγια μπορώ να προβάλω την οθόνη του κινητού ασύρματα στην smart tv μου; Sent from my iPad using Tapatalk Ναι μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILL1756 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Παιδιά μήπως ξέρετε το sar της συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 απο τα πιο πληρη reviews https://www.mobigyaan.com/coolpad-cool-1-dual-review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Ποια η διαφορά του C103, C106 και του C107; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts