itisme Δημοσιεύτηκε August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 13, 2016 Γεια σας!Ψαχνω καινουριο κινητο,samsung κατα προτιμηση, της ταξεως των 200 ευρω.Απο μια μικρη ερευνα που εκανα νομιζω πως ειμαι αναμεσα στο Α3 2016 και το J5 2016.Ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο?Θελω κυριως να εχει καλη καμερα,μπαταρια με αντοχη και να μην κολλαει. Καλοδεχουμενες κ αλλες προτασεις περα των Α3 και J5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Γεια σας!Ψαχνω καινουριο κινητο,samsung κατα προτιμηση, της ταξεως των 200 ευρω.Απο μια μικρη ερευνα που εκανα νομιζω πως ειμαι αναμεσα στο Α3 2016 και το J5 2016.Ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο?Θελω κυριως να εχει καλη καμερα,μπαταρια με αντοχη και να μην κολλαει. Καλοδεχουμενες κ αλλες προτασεις περα των Α3 και J5. Φιλε μου προτεινω να δωσεις λιγα ακομη και να παρεις το Α5 2016 αξιζει πολυ παραπανω απο το Α3 2016 εχει καλυτερη οθονη δακτυλικο αποτυπωμα και γενικα καλυτερο επεξεργαστη. Επισης μια καλη επιλογη ειναι το J7 2016 τρομερη μπαταρια και πολυ γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itisme Δημ. August 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!Το Α5 2016 θα ηταν το ιδανικο κινητο για μενα αλλα με προβληματιζει λογω του χαμηλου budget που διαθετω.Ισως περιμενω λιγο ακομα μηπως πεσει η τιμη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Nexus 5x στα 218€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Αυστηρά ανάμεσα στα δυο έχω κι εγώ το ίδιο διλημμα. Αυστηρά ανάμεσα στα δυο ομως τα οποία θα ειναι δωρεάν. Τι προτείνετε; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 δε ξερω το α3, ομως το j5 που εχω δει ειναι ΟΚ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Από θέμα επιδόσεων είναι περίπου στα ίδια νομίζω με το Α3 να είναι ελαφρώς καλύτερο, αλλά το J5 έχει σίγουρα πολύ καλύτερη μπαταρία. Τώρα είναι κ θέμα του τι σε βολεύει. Θες πεντάρα οθόνη, θες 4,7? Θες εμφάνιση (γιατί εκεί το Α3 σκίζει)? Πήγαινε σε ένα κατάστημα και δες τα από κοντά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μωρε απο κοντα τα ειδα, το j5 μου φανηκε πολυ μεγαλο ειναι η αληθεια. Βεβαια βασικο μου κινητο ειναι το 5s και το Samsung μαλλον θα το εχει ο πατερας μου ως Εταιρικο , αλλα αυτος δεν εχει ιδεα του ειπαν απλα δυο συσκευες κ τελος. Η εμφανιση δεν ειναι κριτήριο, καθαρα βάσει επιδόσεων θα του πω Εγω κοιτώντας τα specs ειδα οτι το ενα εχει 0.5 μεγαλυτερη ραμ και το αλλο λιγο πιο ψηλα χρονισμενο επεξεργαστή. Βασικο μου θεμα ειναι μηπως το ενα απο τα δυο εχει εμφανίσει καποιο ιδιαιτερο προβλημα που θα εκανε καποιον να μου πει "μακρια" Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 για το j5 που ξερω, δεν εχει ακουστει κατι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Για κανένα από τα δύο δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό νομιζω. Απλά να ξέρεις, ότι λογισμικό φοράνε με αυτό θα πεθάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Σας ευχαριστω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts