zakailiou Δημοσιεύτηκε August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 11, 2016 (edited) Όπως λέει και ο τίτλος ... Αγορά νέου κινητού 200 - 300 euro Το Note 3 το πάτησε ένα φορτηγό :cry: ... μου έκανε εντύπωση που δούλευαν ακόμα κάποια πράγματα :blink: σε αυτό ... Άμεσα πρέπει να γίνει αγορά νέου , Στοιχεία για ανάλυση : 1) Να υπάρχει service ( αντιπροσωπεία ) στην Ελλάδα , αν κάτι δεν πάει καλά να μην περιμένω με αποστολές στο εξωτερικό. 2) Οθόνη ( ελπίζω να βρω κάτι σε Amoled , γιατί ένα θέμα με το μαύρο μαύρο το έχω ... ) 3) Μέγεθος ελάχιστο 5,5 + ( όχι όμως και 6 ) ας πούμε έως 5,7 είναι ιδανικό με ιδανικό το 1080p ώστε και καλή απεικόνιση να έχει και να μην τρώει την μπαταρία. 4) Μπαταρία που πραγματικά κρατάει ... είναι επαγγελματική η χρήση και δεν παίζει να θέλω 2 φορτίσεις την μέρα. Το note 3 ήταν μέσα σε αυτά τα πλαίσια ... εκτός από κάτι περίεργες μέρες ... 5) να είναι πιο γρήγορο από το note 3 , 6) να έχει καλύτερη κάμερα , αν γίνεται 7) θα με ενδιέφερε ( αν γίνεται ) να πάω σε σε συσκευή με καθαρό android , έτσι για αλλαγή . 8) Ελάχιστη RAM 3GB Επίσης μπορείτε να προτείνεται και κάποιο μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά ( άν έχει νόημα η επιλογή αυτή , ώστε να ψάξω στις αγγελίες ) Σας ευχαριστώ και αναμένω , Edited August 11, 2016 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Αυτά που ζητάς τα βρίσκεις με πάνω από 350 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Φαντάζομαι μιλάς για καινούργιο, γιατί σε μεταχειρισμένο φτάνουν και περισσεύουν , σωστά ? Αλλά είμαι πρόθυμος να ακούσω. Δηλαδή άμα ένα κινητό στα 400 έχει ίδια ή παρόμοια στοιχεία τότε μήπως το βρώ used εντός 1ου χρόνου στα 300 . Το θέμα είναι πιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Για όλα αυτά πού λες πλην του 1 και 7 υπάρχει αυτό http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-pro-4g-lte-android-6-0-smartphone-3gb-ram-32gb-rom-deca-core-helio-x20-2-1ghz-5-5inch-oled-fhd-screen-4050mah-battery-silver.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Αν του είχαν φορέσει κ καλύτερο επεξεργαστή, θα ήταν ο απόλυτος "δολοφόνος"... ;) Απλά, αν έχει wind το παλικάρι, καλό θα ήταν να το ψάξει λίγο παραπάνω, γιατί θα χει λίγο παρακάτω 4G Internet!! :lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Vodafone έχω. Αλλά θεωρώ το service μεγάλο υπέρ. Έπαθα με Asus zenfone και πότε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 γιατι νομιζω ότι φωτογραφίζεις το nexus 6p? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 300 διαθετει ρε χαμένε, όχι 400.. :chair: :chair: Είναι αργά, νυσταξες κ κάνουν πουλάκια τα μάτια σου...:wacko: :lol: :p Αν έφτανε εκεί, θα μπορούσε να δει κ το oneplus 3, το κοντράρει στα ίσια το 6P, φαίνεται εξαιρετική συσκευή κ ας μην πληροί κάποιες από τις προδιαγραφές που τέθηκαν.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 μεταχειρο δε παιζει στα 300??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Από ότι είδα στις αγγελίες σε μεταχειρισμένο βρίσκω : Note 4 Sony Z5 Άλλη επιλογή Καινούργιο ακόμα ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ίσως και το lg g4. Είναι πολύ αξιοπρεπές κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) Δες και το huawei mate s από Ελλάδα. Καθαρό Android δεν έχει, αλλά η emui θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω. Για την μπαταρία Τώρα εξαρτάται τι χρήση θα κάνεις, αλλά 3:30 sot με 4g θα τις βγάζεις άνετα αν το χρησιμοποιείς για internet και κλήσεις, αν χρησιμοποιείς και WiFi υπολόγιζε κοντά στο 5ωρο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 13, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 μήπως να πας στο νοτε 4, μιας και ειχες το 3? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Το Samsung Note 4 εννοείς που έχει 450+ καινούριο κ 350+ μεταχειρισμένο εννοείς?? :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Από ότι είδα στις αγγελίες σε μεταχειρισμένο βρίσκω : Note 4 Sony Z5 Άλλη επιλογή Καινούργιο ακόμα ψάχνω. Το Samsung Note 4 εννοείς που έχει 450+ καινούριο κ 350+ μεταχειρισμένο εννοείς?? :blink: :blink: με βαση το παραπανω, ναι :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλό χρυσό το note 4, αλλά τον Σεπτέμβριο σβήνει τα 2 κεράκια πάνω στην τούρτα!! :baby: :scared: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) Το note 4 καλύπτει τα περισσότερα κριτήρια, απλά είναι σχεδόν ίδιο με το 3 που είχα και είπα να δω κάτι καινούργιο. Σαν τιμή το βρήκα στα 300. Με αυτή την λογική είπα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και έτσι σκέφτηκα το pure Android . Για το G4 δεν το συζητώ με όσα έχω ακούσει και διαβάσει. Από την άλλη το G5 που δείχνει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα βγαίνει ψηλά. Edited August 13, 2016 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 για νεξους 6π εψαξες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ναι. Διάβασα και κριτικές. Βλέπω ότι δεν έχει τα προβλήματα του G4 με τον 810 ίσως λόγω διαφορετικής έκδοσης. Αλλά δεν το βρίσκω μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 αν μπορούσες να κανεις υπερβαση στο χρηματικο οριο? ή να ψαξεις απ το εξωτερικο να το παρεις Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Κάνε ότι κάνω εγώ, γιατί είμαι σε παρόμοια κατάσταση. Θα κάνω υπομονή ένα-δυο μήνες επειδή βγαίνουν πολλά κινητά. Τα καινούρια Nexus, καινούρια Xiaomi κλπ. Ακόμα και ακριβά να είναι, σίγουρα θα υπάρξει κάποιο price drop σε αυτά που κοιτάς τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gs1200 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Από ότι είδα στις αγγελίες σε μεταχειρισμένο βρίσκω : Sony Z5 Αξιόπιστη επιλογή! From SM-G935F through tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Κάνε ότι κάνω εγώ, γιατί είμαι σε παρόμοια κατάσταση. Θα κάνω υπομονή ένα-δυο μήνες επειδή βγαίνουν πολλά κινητά. Τα καινούρια Nexus, καινούρια Xiaomi κλπ. Ακόμα και ακριβά να είναι, σίγουρα θα υπάρξει κάποιο price drop σε αυτά που κοιτάς τώρα. Μου έδωσε ένας φίλος ένα S4 mini. Νιώθω 5 Χρόνια πίσω χαχαχαχα. Αν δεν πάρω Z5 άμεσα, βλέπω να περιμένω μέχρι 15 Σεπτεμβρίου που ανοίγουν οι επιδοτήσεις μου. Μπορείς να μου πεις κάνα link να διαβάσω τι έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Μου έδωσε ένας φίλος ένα S4 mini. Νιώθω 5 Χρόνια πίσω χαχαχαχα. Αν δεν πάρω Z5 άμεσα, βλέπω να περιμένω μέχρι 15 Σεπτεμβρίου που ανοίγουν οι επιδοτήσεις μου. Μπορείς να μου πεις κάνα link να διαβάσω τι έρχεται. Το LG V20 το οποίο θα είναι ακριβό σίγουρα αλλά ίσως κάνει το V10 να πέσει σε τιμή. https://www.skroutz.gr/s/7801410/LG-V10-32GB.html http://www.androidauthority.com/lg-v20-renders-features-708851/. Νομίζω είναι αρχές Σεπτέμβρη η παρουσίασή του. Το καινούριο "μικρό" nexus http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439917 το οποίο ίσως κάνει τα nexus 5x και nexus 6p να πέσουν σε τιμή. Υπάρχει φήμη ότι παρουσιάζονται Οκτώβρη. Η Xiaomi έβγαλε το redmi pro και περιμένουμε να δούμε αν θα βάλει snapdragon επεξεργαστή, επίσης υπάρχουν φήμες για νέα τηλέφωνο. Επίσης βγαίνουν redmi 4 και mi note 2 σεπτέμβρη με το mi note 2 να φαίνεται κινητάρα. Φυσικά μπορεί και να μην πέσουν οι τιμές και να είναι χαμένος χρόνος. Εγώ λέω να πάρω κινητό Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και θα δω τότε τι θα παίζει. Edited August 15, 2016 by Giannis0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Οι επιλογές μου είναι : Huawei P9 plus Nexus 6p Vodafone platinum 7 plus Meizu 5 pro deleted Εναλλακτική το Samsung A9 pro 2016 Δεν ξέρω γιατί αλλά μου κάθεται σαν πιο vfm επιλογή το Vodafone. .. Edited August 25, 2016 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts