esertas Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Αλλιώς nova. η κάποιον άλλον. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasc4 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 (edited) Καλημέρα , έχω το 3pro υποθέτω είναι σχεδόν ίδιες συσκευές, δεν μου ανοίγει η κάμερα σε ορισμένες εφαρμογές όπως fb viber messeger ενώ σαν φωτογραφική δουλεύει και στο qr code, καμία γνώμη; έχω κάνει επανεκκίνηση , καθαρισμό μνήμης καμερας, σημείωση ότι πριν καμία 10-15 μέρες δούλευε σωστά στις εφαρμογές αυτές Edited March 11, 2018 by kostasc4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι ρομ φοράς και ποια συσκευή έχεις ido - land Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Επίσης Κώστα τσέκαρε ασφάλεια - διαχείριση εφαρμογών - δικαιώματα και δες αν έχεις δώσει τα κατάλληλα δικαίωματα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasc4 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 7.2.7.0.0 stable κινέζικη ,άντε και έκανα screenshot πως το ανεβάζω; Θα ψάξω και αυτό με τα δικαιώματα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ chios ήταν από την ασφάλεια τελικά και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Κώστα φοράς μαϊμού ρομ που είναι πολύ επικίνδυνο για το κινητό, πρέπει να την αλλάξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς πριν είναι αργά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasc4 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Καλά τα λες αλλά μας πήραν τα χρόνια για τέτοια πειράματα, τελευταία φορά που έκανα κάτι τέτοιο ήταν επί Σόνυ νέο v πριν κάτι χρόνια , τώρα το φοβάμαι με το μι , πάντως 2 χρόνια που το έχω δουλεύει οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Ότι θέλεις φίλε, είναι όμως αμαρτία να έχεις ένα καλό τηλέφωνο και να υπολειτουργει με την προβληματική ρομ χωρίς σωστά ελληνικά, βάζεις την official global από την μαμά xiaomi και έχεις ένα σωστό τηλέφωνο που παίρνει αυτόματα τις αναβαθμίσεις και πιο βασικό τα security updates. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasc4 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Η διαδικασία είναι εύκολη ; Η παίζει να χαλάσεις το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13707-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Rom-Unbrick-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Unofficial-%CF%83%CE%B5-Official-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-3-Pro/ Εδώ είναι η διαδικασία, να χαλάσει πολύ δύσκολο, απλά θέλει καλό διάβασμα ο οδηγός και όχι βιαστικές κινήσεις. Οποίες απορίες έχεις μπορείς να ρωτήσεις στην κοινότητα μας, τα παιδιά θα σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Το ποσό δύσκολο η εύκολο είναι εξαρτάται τι είναι ο bootloader, αν είναι ξεκλείδωτος είναι εύκολο, αν είναι κλειδωμένος θα χρειαστεί να δοκιμάσεις διάφορες μεθόδους (xiaomi tools, pc suite, edl). Όπως σου είπε και ο Chios κάνε ερώτηση εκεί να σου δώσουν τους οδηγους Redmi n3pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Όσο δύσκολο και να είναι με την κατάλληλη καθοδήγηση θα τα καταφέρεις και στο τέλος θα νομίζεις ότι αγόρασες άλλο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasc4 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 ok , θα το προσπαθήσω, λίγο αργά αλλά τώρα έχω λίγο χρόνο από τα μικρά που κοιμήθηκαν, και ο θεός βοηθός όπως λέει και στην αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasc4 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 έκανα όλη τι διαδικασία όπως την έχει ο οδηγός (adb,απενεργοποιηση ψηφιακών υπογραφών, miflash tool), αλλά όταν κάνω flash στο ανεβένει μέχρι 8-9% και βγαζει cannot receive hello packet. με το adb είδα στο cmd οτι στο bootloader είναι false (δηλαδή κλειδωμένος) redmi 3 pro MIUI global7.2 stable 7.2.7.0.0(lhpcndb) kernel 3.10.49-perf-g9c90ad0 καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Ρώτα στην κοινότητα θα σου πουν τι φταίει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasc4 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Ρώτα στην κοινότητα θα σου πουν τι φταίει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk OK εχω ρωτήσει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 ηρθε και η 9.5.1 http://en.miui.com/download-303.html Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Android version που εχει απο κατω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Από ότι λέει στο download android 6 είναι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Μετα την τελευταία αναβάθμιση ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ('οτι είχατε κατεβάσει κατεβάσατε) Την πατησα και εγώ και να πω πως δεν το είχα διαβάσει πως θα γίνει:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Kαπου ειχα διαβασει οτι αν βαλεις περιοχη Ινδια, δουλευουν. Ή δεν υπαρχει καθολου η εφαρμογή; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Kαπου ειχα διαβασει οτι αν βαλεις περιοχη Ινδια, δουλευουν. Ή δεν υπαρχει καθολου η εφαρμογή; Η εφαρμογη δεν υπάρχει πλέον εξαφανίστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 AN του βάλεις περιοχή ινδια επανέρχεται , βάζεις το θέμα που θέλεις και το γυρνάς ελλάδα Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 AN του βάλεις περιοχή ινδια επανέρχεται , βάζεις το θέμα που θέλεις και το γυρνάς ελλάδα Εχετε δίκιο τελικά παιδιά , ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Μου ήρθε καινούριο update σήμερα. 9.5.1 Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts