Jump to content

Αναβάθμιση από Huawei P8 lite

stathisso
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας,

κατοχος του P8 lite,αρκετα ικανοποιημενος για την επιλογη του 1 χρονο πριν,

Ψαχνω για τον διαδοχο του,δεν την βιαζομαι την αγορα,σε φαση μπορω να περιμενω και 1-2 μηνες αν υπαρχει πιθανοτητα να βγει κατι νεο/να πεσουν οι τιμες.

Βλεπω και προς Κινα-Κινα μεριά και πιο συγκεκριμενα προς Xiaomi,αν υπαρχει κατι αλλο εξισου ποιοτικο ειμαι ολος αυτια .

Στα σιγουρα χαρακτηριστικα:

1)Dual sim

2)καλυτερη μπαταρια απο το P8 lite

3)Fm

Τωρα,καλο θα ειναι να εχει 3gb ram και οθονη μεχρι 5,2"

Θα ηθελα να ακουσω προτασεις και απο Ελλαδα αλλα και απο κινα.

Απο Ελλαδα εχω σταμπαρει το P9 lite (μου αρεσει αρκετα το emui της huawei σε αντιθεση με της samsung που το βρισκω φορτωμένο) απο κινα δεν το εχω ψαξει σχεδον καθολου..

Στα 200€ περιπου :)

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Xiaomi Redmi note 3 pro αν και 5,5 αξιζει νομιζω ειναι πολυ καλη λυση απο κινα(αν εχει wind και 4g τοτε εχουμε ενα θεματακι)...

Βγαινει και καινουριο redmi αλλα ακομα δεν εχει ανακοινωθει επισημα

Edited by kongeo1994

Εγώ ζαχαρωνα κ αυτό (κ ακόμα το ζαχαρωνω, όσο πέφτει η τιμή του, ήδη κοντά στα 200€!!): http://www.vickmall.com/original-letv-leeco-le-2-pro-2-3ghz-mtk-helio-x20-64-bit-4gb-32gb-21mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html

Εγώ ζαχαρωνα κ αυτό (κ ακόμα το ζαχαρωνω, όσο πέφτει η τιμή του, ήδη κοντά στα 200€!!): http://www.vickmall.com/original-letv-leeco-le-2-pro-2-3ghz-mtk-helio-x20-64-bit-4gb-32gb-21mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html

για πες μια γνωμη.φιλος σκεφτεται να παρει κινητο και ζαχαρωνει το rn3p που εχω εγω,αν και λογικα θα ξινισει με το 200αρι,αξιζει περισσοτερο απο το νοτε?

Σιγά ρε @mol κ σκιαχτηκα!! :cry:

Η έλλειψη 800ρας κ ο κόμης Δρακουλας, τέτοια τρομάρα!!

@kongeo1994, υπήρχε μέχρι τελευταία στιγμή το δίλημμα μεταξύ le2 pro κ rn3 pro.

Προτίμησα το xiaomi, όχι μόνο λόγω της καλύτερης τιμής (τοτε), αλλά γιατί το rn3 pro το βρήκα εξαιρετική συσκευή (το είχα στα χέρια μου για λίγο καιρό πριν το αγορασω ) κ δεν το μετάνιωσα που το επέλεξα. Εξαιρετικό σε όλα του (εκτός των νυχτερινων φωτο)..

Το Le 2 pro, θα το επέλεγα καθαρά κ μόνο για την, θεωρητικά, καλύτερη κάμερα του κ ας υπερέχει κάπως κ στα υπόλοιπα, εκτός της μπαταρίας κ υποστήριξης, specs.

Αν πέσει κ καμποσο κάτω από τα 200 ευρώ, είναι πειρασμός...

Σιγά ρε @mol κ σκιαχτηκα!! :cry:

Η έλλειψη 800ρας κ ο κόμης Δρακουλας, τέτοια τρομάρα!!

@kongeo1994, υπήρχε μέχρι τελευταία στιγμή το δίλημμα μεταξύ le2 pro κ rn3 pro.

Προτίμησα το xiaomi, όχι μόνο λόγω της καλύτερης τιμής (τοτε), αλλά γιατί το rn3 pro το βρήκα εξαιρετική συσκευή (το είχα στα χέρια μου για λίγο καιρό πριν το αγορασω ) κ δεν το μετάνιωσα που το επέλεξα. Εξαιρετικό σε όλα του (εκτός των νυχτερινων φωτο)..

Το Le 2 pro, θα το επέλεγα καθαρά κ μόνο για την, θεωρητικά, καλύτερη κάμερα του κ ας υπερέχει κάπως κ στα υπόλοιπα, εκτός της μπαταρίας κ υποστήριξης, specs.

Αν πέσει κ καμποσο κάτω από τα 200 ευρώ, είναι πειρασμός...

Με καλυψες!

Και εγω το note εχω και εχω καταβολευτει.

Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση.

Λοιπον,επειδη θελω δακτυλικό αποτύπωμα και οθονη το πολυ 5,2",τελικα ειμαι αναμεσα σε

Xiaomi Redmi 3 Pro (32GB) *(στο οποιο με φοβιζει το ui του και τυχον δυσκολιες σε ρομ που θα πρεπει να περασω)

και

Huawei P9 Lite *(ακομα η 32gb εκδοση με τα 3gb ram ειναι αρκετα ψηλά σε τιμη απο Ελλαδα)

Αξιζει η "ταλαιπωρία" του xiaomi για αγορα απο κινα σε σχεση με το P9 lite σε ολικη εμπειρια χρησης;

Ποια η τιμη του απο κινα;

Ελλαδα βλεπω παιζει στα 215,ενω ειχε πεσει και στα 179

Σε ποια κινεζομαγαζα να κοιταζω για το xiaomi;

Edit:Απο οτι βλεπω και το Redmi 3S πληρει αυτα που θελω..

Edited by stathisso

Με το 3s δεν κάνεις αναβάθμιση, εκτός αν θεωρείς αναβάθμιση την ύπαρξη fingerprint. Έχεις λιγότερες μπάντες, κινέζικη ρομ και θα είσαι μια ζωή με lollipop. Με το redmi pro κάνεις αναβάθμιση στη ram με τα μείον που έγραψα πάνω+ αυτά που γράφεις εσύ για τη ρομ.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Ίσως να άξιζε τον κόπο να έριχνες μία ματιά και στο Zuk Z2. Στο Aliexpress (από έμπιστους πωλητές) κινείται στα 250 ευρώ. Εϊναι dual sim, 5" FHD, 4/64GB έχει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος και τον Snapdragon 820. Αναμένεται και η έκδοση Rio, που θα είναι αρκετά φθηνότερη αλλά θα έχει 3 GB ram.

Κατά τη γνώμη μου, το μόνο ερωτηματικό είναι η υποστήριξη (αν και το Ζuk Z1 τα πήγε μια χαρά σε αυτόν τον τομέα και οι προϋποθέσεις για το 2, με αυτά τα χαρακτηριστικά και την τιμή είναι πολύ καλές).

• 2 weeks later...

Για την ιστορια πηρα το rdn 3 pro 3/32 με +~40€ απο τιμη κινας καινουργιο πριν 2 μερες με Official stable global,εδωσα και το P8 lite και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος :)

Βεβαια ο χρονος θα δειξει.. :whip:

Ποιος χρόνος και κουραφεξαλα..:chair:

Όταν θα προσπαθείς να τελειώσει η μπαταρία κ αυτή δεν..ξανα-γραψε μας...:D