zografos Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Αγόρασα ένα Ericsson SH888 από το ebay. Το κινητό είναι τέλειο, χωρίς το παραμικρό σημάδι ή πρόβλημα αλλά δυστυχώς είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της A1 Αυστρίας. Επικοινώνησα μαζί τους και μου ζητάνε 50 euro για να το ξεκλειδώσουν !!!!!!!!!! Αν ήταν ένα λογικό ποσό θα το έδινα, αλλά 50 είναι κλοπή, ειδικά αν σκεφτείς ότι το τηλέφωνο μου κόστισε 20 Euro μαζί με τα μεταφορικά από το ebay ... Λέτε να υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για ξεκλείδωμα ... κατ' οίκων ή κάτι τέτοιο ? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASPROTIS_GR Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Ericsson 788e Eνα απο τα πρώτα μου κινητά με δώρο ενα car kit, το HF 6500. Φοβερός συνδυασμός. :up: Το πρώτο δυστυχώς το πούλησα,το δεύτερο το έχω ακομα, χωμένο σε κάποια ντουλάπα. File ksereis kanena kalo programma giauto to kinito px hack i akoma k control gia tileorasis k lipa? i kanena allo?an nai tha xeromouna an mporouses na me boithisis^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 File ksereis kanena kalo programma giauto to kinito px hack i akoma k control gia tileorasis k lipa? i kanena allo?an nai tha xeromouna an mporouses na me boithisis^^ Αδικα ψαχνεις...!!! δεν θα βρεις αυτο που θελεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ρε παιδια εχω 2 t39 καινουρια αλλα εχω ενα μεγαλο προβλημα,μπαινουν ελληνικα?αν ναι πως κι απο που. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Λογικα απο το service της ericsson. Παρε κανενα τηλ.να ρωτησεις. ΥΓ: Ρωτα και αν υπαρχει ελληνικο Τ9 να σου περασουν γιατι το δικο μου που πηρα προσφατα απο ebay ενω ειχε το τελευταιο firmware δεν ειχε ελληνικο T9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 στο service δεν εχουν λενε πλεον το λογισμικο και τα καλωδια για παλια κινητα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ο καλα! Αντε καλωδιο βρησκεις,απο κει και περα δεν ξερω. Πριν κανα μηνα εψαξα μηπως και υπαρχουν τπτ προγραμματα αλλα δεν ειχα βρει κατι. Εμενα τα ελληνικα μου τα περασε απευθειας ο πωλητης του κινητου απλα εψαχνα μηπως και μπορουσα να περασω Τ9 ελληνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 χμ μαλιστα,καιρος να μαθουμε τον τροπο νομιζω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufeti Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 PF 768(cosmote),t28,t68,t610,p910i,p1i. to t28 to exo mesa stin kardia mou an kai de douleuei pia. ama evriska ena kainourio to agoraza tora.itan theiko.to latreua... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 PF 768(cosmote),t28,t68,t610,p910i,p1i. to t28 to exo mesa stin kardia mou an kai de douleuei pia. ama evriska ena kainourio to agoraza tora.itan theiko.to latreua... ebay Φιλε μου,ξερεις ποσα εχει εκει??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ebay Φιλε μου,ξερεις ποσα εχει εκει??? Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Στο ebay υπάρχουν τα πάντα. Έχω φτιάξει όλη μου τη συλλογή από εκεί ... και μάλιστα με ελάχιστα χρήματα ... Τόσο σε Nokia όσο και σε Ericsson, αλλά και κάποια άλλα που έψαχνα, βρήκα τα πάντα και μάλιστα πολλά είναι στα κουτιά τους, σαν καινούρια ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 ebay Φιλε μου,ξερεις ποσα εχει εκει??? egw re paidia exw ena t29 alla ta exei paixei.oles tis kainourgies mpataries pou exw valei tis adeiazei se mia mera! mallon exei kapoia diarroi... kamia idea? Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 egw re paidia exw ena t29 alla ta exei paixei.oles tis kainourgies mpataries pou exw valei tis adeiazei se mia mera! mallon exei kapoia diarroi... kamia idea? Μηπως εχει υγρασια το κινητο?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 τηλεφωνο σου εχει προβλημα στο power amplifier,κλασσικη βλαβη για τη σειρα τ και βγαζει προβληματα οπως χρονο αναμονης,εικονικο σημα,μη πραγματοποιηση κλησης με ενα "τακ" απο το ακουστικο την ωρα του κοβει την κληση.Αυτη η βλαβη δεν εχει σχεση με υγρασια. Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 τηλεφωνο σου εχει προβλημα στο power amplifier,κλασσικη βλαβη για τη σειρα τ και βγαζει προβληματα οπως χρονο αναμονης,εικονικο σημα,μη πραγματοποιηση κλησης με ενα "τακ" απο το ακουστικο την ωρα του κοβει την κληση.Αυτη η βλαβη δεν εχει σχεση με υγρασια. na υποθέσω οτι ειναι η δουλεια σου ε?:D:D:D Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 εγω φισικα ξεκινησα απο μοτορολα c520 πηγα σε nokia 310 και μετα μετακομισα στην sony ericsoon μια και καλη και ας ξεκινησω προτο κινητο το τ200! Κ500! και τωρα κ810 και τωρα ολοι η οικογενεια εχει sony ericsson k770! z310! j230! εχω μεγαλη συλογη εγω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 παιδιά με μεγάλη συγγίνηση:cry:σας αναφέρω πως τη κυριακή που πέρασε απέκτησα τo θρυλικό T29s στη τιμή των....3,80€:D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priskos Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 απο το 1999 εχω σαν εφεδρικο το R380s και μπορω να πω οτι ειναι ο βασιλειας των PDAs εχει και wap μονο ειναι ασπρομαυρο και μεταβιας μπορω να το συντηρισω εχει και το καλητερο σημα απο ολα τα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 παιδιά με μεγάλη συγγίνηση:cry:σας αναφέρω πως τη κυριακή που πέρασε απέκτησα τo θρυλικό T29s στη τιμή των....3,80€:D πάει το μάτι μου,3,80!!!:shock::shock: Από πού?? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 πάει το μάτι μου,3,80!!!:shock::shock: Από πού?? μοναστηράκι ήταν μία που είχε όλη τη παλιά σειρα t...:D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 kai to t39? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. June 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Και που πουλανε κινητα στο Μοναστηρακι βρε παιδια? Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Και που πουλανε κινητα στο Μοναστηρακι βρε παιδια? ε σε διάφορα μέρη.Εκεί που λέω εγώ είναι εεκεί που έχει κάτι graffiti της ΗΛΠΑ!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Κρατάω ακόμα το ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ για την εποχή του Τ65 (ένα κίτρινο) και είναι το μόνο τηλέφωνο που ακόμα και σήμερα 5 χρόνια μετά το εμπιστεύομαι ως ΔΕΥΤΕΡΟ τηλέφωνο ή στις περιπτώσεις αλλαγής του πρώτου μέχρι να παραλάβω το νέο. Κλειστό το τηλέφωνο τόσο καιρό μετά και κρατά μπαταρία σχεδόν 3-4 μήνες. Αν είχε λίγο μεγαλύτερα πλήκτρα για μένα θα ήταν το ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΛΕΙΟ κινητό (αν φυσικά δε σας ενδιαφέρουν οι τεχνολογικές εξελίξεις)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts