VeCo Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Αφού είναι με σειρά παλαιότητας, το T68i πάει μετά το T68s... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Αυτό κοίταζα γμτ τώρα που την ανέβασα imageshack. What the hell was i thinking. :p (t68m btw) :wink: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 (t68m btw) :wink: Γες γιου αρ ράιτ! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Ένα R320 ήταν το πρώτο κινητό που αγόρασα. Πολύ καλό και πολύ βολικό. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Ένα R320 ήταν το πρώτο κινητό που αγόρασα. Πολύ καλό και πολύ βολικό. Πάρα πολύ καλό. Ήταν το δεύτερο μου κινητό τηλέφωνο (μετά το T28s) και είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Το έχω ακόμη, αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Πάρα πολύ καλό. Ήταν το δεύτερο μου κινητό τηλέφωνο (μετά το T28s) και είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Το έχω ακόμη, αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει... :( δεν δουλευει απο μπαταρια..η χαλασε?? εγω πηγα σημερα στην τιμ και ειχα μαζι μου το τ66 με το χαρακτηριστικο ηχο "μικτο" και χτυπησε..και το ειδε ο υπευθυνος εκει και ψαρωσε..και ηθελε να μου το παρει :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 δεν δουλευει απο μπαταρια..η χαλασε?? εγω πηγα σημερα στην τιμ και ειχα μαζι μου το τ66 με το χαρακτηριστικο ηχο "μικτο" και χτυπησε..και το ειδε ο υπευθυνος εκει και ψαρωσε..και ηθελε να μου το παρει :lol: :lol: Δυστυχώς χάλασε... Φυσικά μπορεί να κάνω μία προσπάθεια να το φτιάξω... Είχα κι εγώ το T66, αλλά το «σκότωσα»... :( :dash: :sorry: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Δυστυχώς χάλασε... Φυσικά μπορεί να κάνω μία προσπάθεια να το φτιάξω... Είχα κι εγώ το T66, αλλά το «σκότωσα»... :( :dash: :sorry: "σκοτωσες" τοσο μικρο κινητο :blink: αληθεια δεν το μετανοιωσες??? εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια ταιριαζει με τ39.παντως τα κινητα της SE ειναι διαχρονικα :yahoo: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 "σκοτωσες" τοσο μικρο κινητο :blink: αληθεια δεν το μετανοιωσες??? εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια ταιριαζει με τ39.παντως τα κινητα της SE ειναι διαχρονικα :yahoo: Αν το μετάνιωσα λέει... :dash: :dash: :fool: :sorry: Πράγματι, οι μπαταρίες ταιριάζουν. Και επειδή είχα και το T28s, αλλά και το T39m, είχα 4-5 μπαταρίες... Θα το επιχειρήσω πάντως για επιδιόρθωση, λέτε να το πάω σε Sony Ericsson Service Centre; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Αν το μετάνιωσα λέει... :dash: :dash: :fool: :sorry: Πράγματι, οι μπαταρίες ταιριάζουν. Και επειδή είχα και το T28s, αλλά και το T39m, είχα 4-5 μπαταρίες... Θα το επιχειρήσω πάντως για επιδιόρθωση, λέτε να το πάω σε Sony Ericsson Service Centre; Eγω πιστευω οτι θελει το λεγομενο ?ξυπνημα" το κινητο..λιγο ρευμα παραπανω και μετα "σαν" καινουργιο..φυσικα με αλλη μπαταρια,το ιδιο ειχα παθει εγω στο τ39μ και νομισα οτι ειχε χαλασει το κινητο αλλα η μπαταρια ειχε παραδωσει πνευμα..και πηγα εκανα αυτο και πηρα αυθεντικη μπαταρια στοκ με 13 ευρο!! χαρη του εκανα μου ειπε το καταστημα και μου εδωσε και δωρο θηκη..και handsfree που τα ειχε βιτρινα πανω απο 3-4 χρονια :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Eγω πιστευω οτι θελει το λεγομενο ?ξυπνημα" το κινητο..λιγο ρευμα παραπανω και μετα "σαν" καινουργιο..φυσικα με αλλη μπαταρια,το ιδιο ειχα παθει εγω στο τ39μ και νομισα οτι ειχε χαλασει το κινητο αλλα η μπαταρια ειχε παραδωσει πνευμα..και πηγα εκανα αυτο και πηρα αυθεντικη μπαταρια στοκ με 13 ευρο!! χαρη του εκανα μου ειπε το καταστημα και μου εδωσε και δωρο θηκη..και handsfree που τα ειχε βιτρινα πανω απο 3-4 χρονια :p Δυστυχώς το δοκίμασα με όλες τις μπαταρίες και καμία ανταπόκριση... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Δυστυχώς το δοκίμασα με όλες τις μπαταρίες και καμία ανταπόκριση... :( Ε θα κανεις αυτο που σου λεω.θα το πας σε εναν ηλεκτρονικο..και θα του δωσει λιγο ρευμα,νομιζω οτι αυτο λεγετε τροφοδοτικο.εαν παλι δεν γινει τιποτα..τοτε το προβλημα στο κινητο ειναι σοβαρο. ολα τα παλια τα κινητα ετσι τα "ξυπναω" και μετα δουλευουν μια χαρα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Ε θα κανεις αυτο που σου λεω.θα το πας σε εναν ηλεκτρονικο..και θα του δωσει λιγο ρευμα,νομιζω οτι αυτο λεγετε τροφοδοτικο.εαν παλι δεν γινει τιποτα..τοτε το προβλημα στο κινητο ειναι σοβαρο. ολα τα παλια τα κινητα ετσι τα "ξυπναω" και μετα δουλευουν μια χαρα.:) Αν είναι έτσι να το δοκιμάσω τότε! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Αν είναι έτσι να το δοκιμάσω τότε! :) Δοκιμασε'το και ευχομαι το προβλημα να λυθει :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Αδερφια, που μπορω να βρω τη μεγαλη μπαταρια για το t39m?? Αν θυμαμαι καλα ειναι 1400αρα, σωστα? Στο 9volto λετε να την εχουν?? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Αδερφια, που μπορω να βρω τη μεγαλη μπαταρια για το t39m?? Αν θυμαμαι καλα ειναι 1400αρα, σωστα? Στο 9volto λετε να την εχουν?? Δυσκολο να βρεις.μονο ξεχασμενη σε κανενα μαγαζι..κινητης τηλεφωνιας.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 γεια σας παιδια!θα ηθελα να μαθω πιο ηταν το πρωτο κινητο που βγηκε στη παραγωγη απο την εταιρια της ericsson και ποιο ηταν πρωτο απο την εταιρια τηs sony ericsson!αν μπορειτε διαφοτιστε με:O:lol::shifty: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 γεια σας παιδια!θα ηθελα να μαθω πιο ηταν το πρωτο κινητο που βγηκε στη παραγωγη απο την εταιρια της ericsson και ποιο ηταν πρωτο απο την εταιρια τηs sony ericsson!αν μπορειτε διαφοτιστε με:O:lol::shifty: Ορίστε το πρώτο της Ericsson: Όνομα: Ericsson Hotline Κυκλοφορία: δεκαετία 80 Βάρος: 4 κιλά Φυσικά αναλογικό, πρώτης γενιάς κινητό τηλέφωνο. http://www.rigpix.com/mobphoneana/ericsson_hotline450combi.jpg Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 ^^^ απλα... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ^^^ ΥΓ: το πρωτο της sony ericsson πρεπει να ηταν το t39m και οχι το t68i.. Εχω ενα t39m και στο χαρτακι κατω απο τη μπαταρια γραφει "sony ericsson". Παντως το πρωτο που εφερε το λογοτυπο της se μπροστα ηταν το t68i Bγαλε ακρη... :P Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Όσο για το πρώτο κινητό της SE, αυτό ήταν το T86i, ένα facelift του T68 της Ericsson. http://img.clubic.com/photo/00030928.jpghttp://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art21/TJC_SonyEricsson/15.jpg Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Όσο για το πρώτο κινητό της SE, αυτό ήταν το T86i, ένα facelift του T68 της Ericsson. http://img.clubic.com/photo/00030928.jpghttp://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art21/TJC_SonyEricsson/15.jpg Το t68m ειναι πολυ πιο ωραιο και ποιοτικο. το "i" ειναι κινεζικο , το "m" σουηδικο Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Ορίστε το πρώτο της Ericsson: Όνομα: Ericsson Hotline Κυκλοφορία: δεκαετία 80 Βάρος: 4 κιλά Φυσικά αναλογικό, πρώτης γενιάς κινητό τηλέφωνο. http://www.rigpix.com/mobphoneana/ericsson_hotline450combi.jpg popo dn to xera oti yphrxe apo th dekaetia tou 80!teleio..:shifty: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 ^^^ απλα... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ^^^ ΥΓ: το πρωτο της sony ericsson πρεπει να ηταν το t39m και οχι το t68i.. Εχω ενα t39m και στο χαρτακι κατω απο τη μπαταρια γραφει "sony ericsson". Παντως το πρωτο που εφερε το λογοτυπο της se μπροστα ηταν το t68i Bγαλε ακρη... :P Το τ39m ηταν ericsson.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Το τ39m ηταν ericsson.:) Το δικο μου κατω απο την μπαταρια παντως γραφει sony ericsson Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 to t68 itan to proto kinito me egxromi othoni...sosta?? Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts