florinaperis Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Καλησπέρα, εγκατέστησα πρίν μερικές μέρες στο κινητό το facewarp και έβαλα και το σχετικό "βοηθητικο" αρχείο για να λειτουργεί καλύτερα, αλλά απ οσο είδα το πρόγραμμα εξακολουθεί να είναι demo και το οποίο έληξε. Τεσπά, αποφασίζω να το απεγκαταστήσω, πάω στο μενού των απεγκαταστάσεων βρίσκω την εφαμογή, την επιλέγω, επιβεβαιώνω την διαδικασία και μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα μου πετάει μήνυμα οτι "Ανεπαρκής μνήμη για την απεγκατάσταση" :blink: Δοκίμασα με το Sman και το Stacker να αυξήσω την διαθέσιμη μνήμη (compress memory κλπ.) αλλά και πάλι τα ίδια. Τι να κάνω λοιπόν? :confused: Δοκίμασε πρώτα να το κάνεις εγκατάσταση και πάλι έτσι όπως είναι (πάνω από το παλιό). Θα σε ρωτήσει κάποια στιγμή αν θέλεις να κάνει απεγκατάσταση την προηγούμενη έκδοση. Πατάς yes και συνεχίζεις την εγκατάσταση. Τέλος, δες αν μπορείς τώρα να κάνεις απεγκατάσταση την εφαρμογή κανονικά. Αν δεν γίνει πάλι κάτι, τότε όταν πας να περάσεις το πρόγραμμα και πάλι και σε ρωτήσει για απεγκατάσταση-αντικατάσταση της παλιάς έκδοσης, πατάς πάλι yes και όταν αρχίσει η νέα εγκατάσταση, πάτησε το άκυρο. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
null Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Παιδιά, παλιότερα είχε γραφτεί εδω μέσα για ένα file manager για το P900 (για File management μέσω του PC). Τον είχα κατεβάσει και ήταν πολύ καλός. Δυστυχώς μετά απο΄ένα απροσδόκητο φορμάτ του δίσκου μου το έχασα. Γνωρίζει κάποιος ποιός είναι και από που μπορώ να τον κατεβάσω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Παιδιά, παλιότερα είχε γραφτεί εδω μέσα για ένα file manager για το P900 (για File management μέσω του PC). Τον είχα κατεβάσει και ήταν πολύ καλός. Δυστυχώς μετά απο΄ένα απροσδόκητο φορμάτ του δίσκου μου το έχασα. Γνωρίζει κάποιος ποιός είναι και από που μπορώ να τον κατεβάσω? Ευχαριστώ PC File Manager by Epocware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 ξερει κανεις της ρυθμισεις για gmail στην σειρα ρχχχ ; Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
null Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 bill_viper ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 ξερει κανεις της ρυθμισεις για gmail στην σειρα ρχχχ ; Ελα μου ντέ και εγώ αυτό ψάχνω τώρα και καιρό!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Ελα μου ντέ και εγώ αυτό ψάχνω τώρα και καιρό!! Δείτε αν δουλεύει με τις παρακάτω ρυθμίσεις: http://gmail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13276 Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Δείτε αν δουλεύει με τις παρακάτω ρυθμίσεις: http://gmail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13276 Δυστυχώς Περρή δεν έγινε τίποτα!! Δεν ξέρω ο Μαθιός αν έκανε τίποτα!! Μαθιό λέγε πατριώτη έκανες τίποτα?? Δέιτε τα συνημμένα!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Και αυτά!! Αυτέ έχω κάνει Περρή και δεν μου κάθεται. :worry: Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Δυστυχώς Περρή δεν έγινε τίποτα!! Δεν ξέρω ο Μαθιός αν έκανε τίποτα!! Μαθιό λέγε πατριώτη έκανες τίποτα?? Δέιτε τα συνημμένα!!της εκανα αλλα τιποτα. (βασικα ειναι για εναν φιλο μου με ρ900) Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 της εκανα αλλα τιποτα. (βασικα ειναι για εναν φιλο μου με ρ900) Υποθέτω ότι στο Outook λαμβάνεται κανονικά τα μηνύματα από το Gmail. Στο "Forwarding and POP" στα settings της σελίδας του Gmail, πρέπει να κάνετε Enable POP for all mail. Αν δεν γίνει πάλι κάτι, δείτε το ProfiMail που δουλεύει (υποτίθεται) με το gmail. Πριν δοκιμάσεις με το Profimail, δες αν γίνει κάτι με το να βάλεις στις ρυθμίσεις: Incoming Port : 995 Outgoing port : 465 / 587 και τσέκαρε και το use SMTP authentication. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer0cool Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Γεια και χαρά σε όλους. Έχω ένα P900 το οποίο μου το έφερε ένας φίλος (επειδή δεν έχει Internet) για να του κάνω αναβάθμιση αλλά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Κάνω όλη την διαδικασία φτάνω στο σημείο της προετοιμασίας της συσκευής, ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε η συσκευή περιμένω κάποια ώρα και μετά μου βγάζει πρόβλημα επικοινωνίας με το τηλέφωνο. Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Ευχαριστώ προκαταβολικά για την πολύτιμη βοήθεια σας. Παράθεση Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Γεια και χαρά σε όλους. Έχω ένα P900 το οποίο μου το έφερε ένας φίλος (επειδή δεν έχει Internet) για να του κάνω αναβάθμιση αλλά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Κάνω όλη την διαδικασία φτάνω στο σημείο της προετοιμασίας της συσκευής, ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε η συσκευή περιμένω κάποια ώρα και μετά μου βγάζει πρόβλημα επικοινωνίας με το τηλέφωνο. Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Ευχαριστώ προκαταβολικά για την πολύτιμη βοήθεια σας.ριξε μια ματια στο faq που υπαρχει στα επισημασμενα μηπως δεν κανεις κατι απο αυτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer0cool Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, την είδα αργά αλλά τελικά το έλυσα το πρόβλημα. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Please help.... Thelo na alaxo memory stick. Exo kapia pragmata sto palio MS kai thelo na ta peraso sto neo xoris na xriasti na kano xana egatastasi apo tin arxi... Pos mpori na gini auto? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Κάνεις backup (μόνο τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης), αλλάζεις κάρτα και επαναφέρεις το backup με τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης στη συσκευή. Δοκιμασμένη λύση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Exi dokimasi kanis MS Duo Pro sto P900? Douleui? H perni mono MS Duo? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Καλημέρα, Δεν μπόρεσα να το βρώ πουθενά, μήπως ξέρει κανείς? Στη Vodafone, η αναφορά παράδοσης για μηνύματα, ειναι να βάλεις *# μπροστά στο μήνυμα, στην COSMOTE και ΤΙΜ? Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Exi dokimasi kanis MS Duo Pro sto P900? Douleui? H perni mono MS Duo? Το p900 υποστηρίζει μόνο MS Duo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΡΤΑ MS DUO ΣΤΟ P900 ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ . ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΡΤΑ MS DUO ΣΤΟ P900 ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ . ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ?ναι φιλε αν το κανεις 910 ;) διαβασε στο σχετικο thread τα υπερ και τα κατα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinakos Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Filoi, Prospathw na kanw format sto memory stick apo to control panel klp kai mou bgazei diarkws oti "brisketai se xrisi". Kaneis, kamia idea? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Filoi, Prospathw na kanw format sto memory stick apo to control panel klp kai mou bgazei diarkws oti "brisketai se xrisi". Kaneis, kamia idea? Thanks Κατέβασε τον TaskMan. Κάνε εγκατάσταση το πρόγραμμα στο κινητό. Τρέξτο και πάτα στο Close All για να κλείσουν οι εφαρμογές που τρέχουν στο backround. Κλείσε και τον TaskMan και δοκίμασε πάλι να κάνεις φορμάτ στην κάρτα μνήμης. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SITSENA Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 KSEREI KANEIS PWS MPORW NA PERASW TO SERIAL GIA TA GAMES "NIGHTMARE" & "MOTORACE" GIATI H PLATFORMA POY MOY EMFANIZEI STO KINITO ENV EXEI GRAMATA GRAFEI MONO NOYMERA!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 KSEREI KANEIS PWS MPORW NA PERASW TO S****L GIA TA GAMES "NIGHTMARE" & "MOTORACE" GIATI H PLATFORMA POY MOY EMFANIZEI STO KINITO ENV EXEI GRAMATA GRAFEI MONO NOYMERA!!!!! Επειδή είμαι στην δουλειά τώρα και δεν μπορώ να δω τι παίζει με αυτό που ψάχνεις, τσέκαρα μόνο ότι για το σι riα λ βάζεις αριθμούς (στο nightmare τουλάχιστον που είδα τώρα, βγάζει αριθμούς ο κει gen. αυτούς πρέπει να περάσες). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts