Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλα ε,δεν παιζει αυτο που γινεται...σημερα μιλησα με samsung Gulf και μου λενε πως δεν ξερουν ποτε θα βγει παλι...οκ λοιπον κα.Samsung...ο mr. Huawei ερχεται ορεξατος...να μην τον τιμησουμε??εεε???

Τον τιμησα κι εγω. Honor Note 8 εμεινε στα χερια μου 2 μερες και Honor v8 (the "big" one) ένα πενθημερο.

Αν δε θες να γυρισεις τρεχοντας στο νοτε χανοντας χρημα, stay tuned...

Από σήμερα ξανά διαθέσιμο στα UAE

Έχεις να μας δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Από σήμερα ξανά διαθέσιμο στα UAE

Γιωργο, απο ποιο website; from.ae;

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Γιωργο, απο ποιο website; from.ae;

Για την ώρα μόνο στο mygsm.me και μόνο σε Gold

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Λοιπόν για όσους ρώτησαν, η συσκευή μου (FD) είναι κατασκευασμένη 17/09 (Vietnam) με Sony 12.2MP camera πίσω. Δεν βρίσκω πληροφορίες για την μπαταρία στο Phone INFO;

Διαγράφηκαν εκτός θέματος ποστ. Στο παρόν topic συζητάμε για συγκεκριμένη συσκευή και μόνο αυτή. Για συγκρίσεις με άλλες συσκευές υπάρχουν ενότητες στις οποίες μπορούμε να απευθυνθούμε.

Επίσης θα παρακαλέσω να μην επαναληφθούν ειρωνείες προσβολές και λοιπές εκτός Ο.Π.Χ. συμπεριφορές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Λοιπόν για όσους ρώτησαν, η συσκευή μου (FD) είναι κατασκευασμένη 17/09 (Vietnam) με Sony 12.2MP camera πίσω. Δεν βρίσκω πληροφορίες για την μπαταρία στο Phone INFO;

Αν θες μπορείς να δεις έτσι τι μπαταρία είναι και να μας πεις?

Use ES File Explorer. Then look in /sys/class/power_supply/battery and open the file batt_type with a text editor.

Samsung Galaxy Note 10+

Αν θες μπορείς να δεις έτσι τι μπαταρία είναι και να μας πεις?

Use ES File Explorer. Then look in /sys/class/power_supply/battery and open the file batt_type with a text editor.

Ένα σκέτο BATTERY γράφει το άρχειο batt_type.

Εμένα πχ που εχω το note 5 N920CD γράφει

SDI SDI τώρα για το 7 δεν Ξέρω παραπάνω πάντως να το χαίρεσαι φίλε μου Και εγώ το περιμένω πως και πως σε μια εβδομάδα

Samsung Galaxy Note 10+

Ρε παίδες τελικά η μείωση της ανάλυσης κάνει τίποτα ? Έχει δοκιμάσει κανείς ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σωστη ερωτηση, για να απαντησουν οι κατοχοι...γιατι φαγαμε τα πληκτρολογια στην...θεωρια!!:lol::lol:

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εμένα πχ που εχω το note 5 N920CD γράφει

SDI SDI τώρα για το 7 δεν Ξέρω παραπάνω πάντως να το χαίρεσαι φίλε μου Και εγώ το περιμένω πως και πως σε μια εβδομάδα

Σε ευχαριστώ. Μπορεί να παίζει ρόλο του ότι δεν είμαι root?

Sent from my OnePlus 3

Sent from my OnePlus 3

Νομίζω Όχι άλλα δεν είμαι και σίγουρος αν σε σημείο να μπορείς να μπεις στο system partition Τότε δεν χρειάζεται ρουτ

Samsung Galaxy Note 10+

Sent from my OnePlus 3

Δεν θελει root Γιωργο.

Και το δικο μου αντικαταστασης το ιδιο γραφει ενα απλο Battery.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Σωστη ερωτηση, για να απαντησουν οι κατοχοι...γιατι φαγαμε τα πληκτρολογια στην...θεωρια!!:lol::lol:

Τι να το κάνεις που κανείς δεν λέει.. Παρά μόνο κράζουν για την αργοπορια λες και θα πέσουν τα καράβια τους έξω χωρίς Να για 2 μήνες ακόμα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν εχω ασχοληθει με την αναλυση της οθονης γιατι δεν εχει χρειαστει κατι τετοιο.

Ευτυχως η αυτονομια του τηλεφωνου ειναι ακομα καλυτερη απο το S7 edge που ειχα πριν και δνε χρειαζετε να ασχοληθω με κατι αλλο.

Το εβγαλα απο τον φορτιστη χτες το βραδυ γυρω στις 9 και απο τοτε εναι με ανοικτο WiFi συνεχεια bluetooth συνεχεια (για να εχει συνδεση με το Gear) τοποθεσια συνεχεια ανοικτη, 2 λογαριασμους mail 4-5 τηλεφωνηματα λιγο fb λιγο twiter και ειναι στο 89%.....

Θα ανεβασω αυριο και μαι φωτο γιατι τωρα ειμαι εκτος.

Α και μου λεει οτι εχει εχει ακομα 45 ωρες μπαταρια αν και αυτο ειναι σχετικο παντα.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Δεν εχω ασχοληθει με την αναλυση της οθονης γιατι δεν εχει χρειαστει κατι τετοιο.

Ευτυχως η αυτονομια του τηλεφωνου ειναι ακομα καλυτερη απο το S7 edge που ειχα πριν και δνε χρειαζετε να ασχοληθω με κατι αλλο.

Το εβγαλα απο τον φορτιστη χτες το βραδυ γυρω στις 9 και απο τοτε εναι με ανοικτο WiFi συνεχεια bluetooth συνεχεια (για να εχει συνδεση με το Gear) τοποθεσια συνεχεια ανοικτη, 2 λογαριασμους mail 4-5 τηλεφωνηματα λιγο fb λιγο twiter και ειναι στο 89%.....

Θα ανεβασω αυριο και μαι φωτο γιατι τωρα ειμαι εκτος.

Α και μου λεει οτι εχει εχει ακομα 45 ωρες μπαταρια αν και αυτο ειναι σχετικο παντα.

Αφού δεν έχεις κάνει χρήση λογικό είναι.

Εγώ θα ήθελα από κάποιον που έχει λιώσει την οθόνη να μας πει αν δοκίμασε μια εβδομάδα πχ με FHD να μας πει πως πήγε

Ηρθαν και οι θηκες επισης:

http://www.public-cyprus.com.cy/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-note-7-samsung-clear-view-cover-mple/prod8212195pp/ Θήκη Samsung Galaxy Note 7 - Samsung Clear View Cover Μπλε

http://www.public-cyprus.com.cy/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-note-7-and-membrani-othonis-puro-slim-03-cover-diafanes/prod8230458pp/ Θήκη Samsung Galaxy Note 7 & Μεμβράνη οθόνης - Puro Slim 0.3 Cover Διαφανές

http://www.public-cyprus.com.cy/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-note-7-samsung-s-view-flip-cover-mple/prod8212192pp/ Θήκη Samsung Galaxy Note 7 - Samsung S-View Flip Cover Μπλε

Edited by impreza_sti

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Ηρθαν και οι θηκες επισης:

http://www.public-cyprus.com.cy/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-note-7-samsung-clear-view-cover-mple/prod8212195pp/ Θήκη Samsung Galaxy Note 7 - Samsung Clear View Cover Μπλε

http://www.public-cyprus.com.cy/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-note-7-and-membrani-othonis-puro-slim-03-cover-diafanes/prod8230458pp/ Θήκη Samsung Galaxy Note 7 & Μεμβράνη οθόνης - Puro Slim 0.3 Cover Διαφανές

http://www.public-cyprus.com.cy/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-note-7-samsung-s-view-flip-cover-mple/prod8212192pp/ Θήκη Samsung Galaxy Note 7 - Samsung S-View Flip Cover Μπλε

...Όμορφα και ωραία....δοκίμασέ τα με το νοτέλι και άμα είναι όμορφα ή όχι,.... πρότεινέ τα μας ή απέρριψέ τα....τεκμηρειωμένα βέβαια....τα υπόλοιπα είναι περιττά:)

Edited by impreza_sti

Καλοριζικο και σε σενα.

Χθες κραταγα note 7 revamped (:lol:) black και iphone 7 plus matte black (κανενα απο τα 2 δικα μου).

Περιττο να πω οτι ειναι 2 κλασεις μπροστα το νοτε απο το αντιστοιχο μηλο οταν τα ενεργοποιεις. Αυτο που πρεπει, οπωσδηποτε, να δουμε στο επομενο κινητο της σειρας galaxy, ειναι να εγκαταλειφθει το μηχανικο Home button. Μονο προβληματα δημιουργει. Haptic feedback και τελος.

Καπου εκει τελειωνουν τα υπερ του μηλου και ξεκινουν αυτα του νοτε (οθονη, βαρος, spen, επεκταση μνημης κλπ κλπ).

Πόσο δίκιο έχεις. Δύο μέρες που είχα και εγώ το iPhone 7 plus ενός φίλου αυτά ακριβώς ήθελα να γράψω.

Nikos from s7 edge

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

όσοι έχετε πάρει από επιστροφή ελλατωματικου ο χρόνος εγγύησης λογίζεται από την ημερομηνια αγορας ή από την ημερομηνια αλλαγης?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

με νεο imei συσκευης 100% ξεκιναει απο την συσκευη αντικαταστασης....

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked