Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενημερωσε μας...οχι μονο για την οθονη αλλα και το υπολοιπο σωμα του κινητου...εχω παραγγειλει ασημι αλλα εκει θα φαινονται ολες οι γρατζουνιες...

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

I beg to dream and differ from the hollow lies....

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση εμείς που δεν προλάβαμε να παραλάβουμε τις ελαττωματικές συσκευές με την προπαραγγελία θα παραλάβουμε αργότερα από αυτούς που έλαβαν το ελαττωματικό και τους ξαναστέλνουν καινούριο? Την προπαραγγελία την έχω κάνει την 1η μέρα από τις 16 αυγούστου.

Apple iPhone XS Max 256GB Silver

Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow

Λευτέρης :)

Μια ερώτηση εμείς που δεν προλάβαμε να παραλάβουμε τις ελαττωματικές συσκευές με την προπαραγγελία θα παραλάβουμε αργότερα από αυτούς που έλαβαν το ελαττωματικό και τους ξαναστέλνουν καινούριο? Την προπαραγγελία την έχω κάνει την 1η μέρα από τις 16 αυγούστου.

Ναι φίλε μου...αν και όπως πάει το πράγμα με διαφορά λίγων ημερών θα είναι...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Αχ φίλε μου, κι εγώ τα ίδια με σένα.... Προπαραγγελία την πρώτη μέρα και τωρα στην αναμονή... Έχω κάνει προπαραγγελία από Πλαίσιο. Ούτε το Πλαίσιο, ούτε η Samsung γνωρίζουν πότε θα παραλάβουμε.... Μπορεί λένε μέχρι τέλος του μήνα (προς το τέλος της άλλης εβδομάδας) ή μετά για Οκτώβρη....

Πφφφ! Πάλι καλά έχω το ταπεινό C5ακι μου και περνάω λίγο :P Το κόβω εκεί για 28 του μήνα αλλιώς από Δευτέρα 3 του μήνα! Άντε ν δούμε!

Apple iPhone XS Max 256GB Silver

Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow

Λευτέρης :)

Εμένα πάντως δεύτερη μέρα χωρίς το εργαλείο και είδη μου λείπει. Καλό χρυσό πιο μικρό το s7 egde αλλά νοτελι δεν είναι. Μόνο όσοι τα δοκιμασαν και τα δύο πιστεύω ότι μπορεί να καταλάβουν τι εννοώ. Καλορίζικο σε όλους το καινούργιο εργαλείο. Εγώ προτίμησα να πάρω τα χρήματα και να ξαναπαραγγειλω μόλις ανοίξουν οι παραγγελίες πάλι από Ντουμπάι μεριά και πάλι βέβαια το duos. Αυτή τη φορά σε ασημί χρώμα.

Nikos from s7 edge

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το εστειλα και γω το δικαρτο σημερα.επελεξα και γω να παρω πισω τα χρηματα και να το ξαναπαρω και γω απο Dubai.μαλλον πρωτη βδομαδα Οκτωβρη θα ειναι παλι διαθεσιμο

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Ένα που με έκανε να πάω σε μπνοκαρτο είναι αυτό που είπε ο Νικολας παραπάνω...... Δεν αντέχω να το αποχωριστώ ούτε μια μέρα..... μιλάμε έχω κάνει τρελή φασαρία για να έρθει πρώτα η αντικατάσταση και να κανω την ανταλλαγή επιτόπου .... Μου έλεγαν να πω το δικό μου να το παραδώσω και μετά από 2 εργάσιμες να πάρω το άλλο..... αμ δε....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ένα που με έκανε να πάω σε μπνοκαρτο είναι αυτό που είπε ο Νικολας παραπάνω...... Δεν αντέχω να το αποχωριστώ ούτε μια μέρα..... μιλάμε έχω κάνει τρελή φασαρία για να έρθει πρώτα η αντικατάσταση και να κανω την ανταλλαγή επιτόπου .... Μου έλεγαν να πω το δικό μου να το παραδώσω και μετά από 2 εργάσιμες να πάρω το άλλο..... αμ δε....

Πόσο το βρίσκεται δηλαδή στο Ντουμπάι;

Που το βρίσκεται όσο το βρίσκεται;

Ντουμπάι είμαι τώρα αλλά δε βλέπω καμία τρελή διαφορά με skroutz.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Πόσο το βρίσκεται δηλαδή στο Ντουμπάι;

Που το βρίσκεται όσο το βρίσκεται;

Ντουμπάι είμαι τώρα αλλά δε βλέπω καμία τρελή διαφορά με skroutz.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Δεν είναι το θέμα πόσο το βρίσκεις αλλα ότι το βρίσκεις δίκαρτο...... Στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη δεν έχει δίκαρτο......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Samsung Europe executive sees Note 7 across region by late November | Reuters

http://mobile.reuters.com/article/idUSKCN11S2S2

Τραβηγμενο ??

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Νομίζω ότι αν ισχύσει θα είναι η ταφόπλακα του φετινού μοντέλου.

Φιλικά Γιώργος

Παίζει να ισχύει, θα δείξει. Μπορεί να το κάνουν επίτηδες για να αρχίσει να πέφτει η τιμή από Γενάρη, Φλεβάρη και μετά. Παίζουν με την φωτιά αν ισχύουν τέτοιες τακτικές.

http://www.sammobile.com/2016/09/23/samsung-expects-galaxy-note-7-sales-in-europe-to-resume-by-end-of-november/

Ένας από Γερμανία σχολιάζει για τέλη Οκτωβρίου στην χώρα του

Edited by Kos_77

Page not found.

Το αφαίρεσαν. Τι ήταν?

Κανονικά το βλέπω

http://www.reuters.com/article/us-samsung-elec-smartphones-idUSKCN11S2S2

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Μήπως την έχετε cache τη σελίδα?

Σε εμένα δεν τη βγάζει. Πείτε τι είχε το άρθρο, δεν πειράζει..

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160923/f2316ae4d173d454230799c6589cd2c6.jpg

me > you

Μήπως την έχετε cache τη σελίδα?

Σε εμένα δεν τη βγάζει. Πείτε τι είχε το άρθρο, δεν πειράζει..

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160923/f2316ae4d173d454230799c6589cd2c6.jpg

Μπορεί να έχει θέμα η προβολή κινητού....λέει ότι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέχρι τέλος Νοεμβρίου

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Περσι το note 5 δεν ηρθε Ευρωπη...

Φετος θα ερθει σχεδον για μιση σεζον...το note 7

Βλεπω να βαζουν πενακι στο S8...

Thanos is my name & Tech is my game!

Περσι το note 5 δεν ηρθε Ευρωπη...

Φετος θα ερθει σχεδον για μιση σεζον...το note 7

Βλεπω να βαζουν πενακι στο S8...

Thanos is my name & Tech is my game!

Αχαχαχχα καθολου απίθανο..το παρακαναν με αυτο το note..ευτυχως το note 3 εχει πολυ καλη υποστηριξη και εχει παρει τα πανω του κακ δεν μας ενοχλει τοσο

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Εγω πιστευω οτι "πετανε αδεια για να πιασουν γεματα"...θα βγαλουν το τηλεφωνο τελος Οκτωβρη και θα φανει και επιτυχια

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

υποθετω οτι το Note 7s θα ειναι το ιδιο με το Note 7 απλά με αλλαγμενη μπαταρια δε νομιζω να βγει νεα εκδοση με αλλα χαρακτηριστικα.

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Πάνε καλά τέλη Νοεμβρίου θα φέρουν το note 7 δεν πάνε καλά και μετα θα βγάλουν στα καπάκια το s8

Εγω πιστευω οτι "πετανε αδεια για να πιασουν γεματα"...θα βγαλουν το τηλεφωνο τελος Οκτωβρη και θα φανει και επιτυχια

Έτσι λεγόταν και πέρσι και τελικά Ευρώπη δεν ήρθε όντως ποτέ.

Εγώ βλέπω ότι εδώ και μια 2ετια το note έχει πέσει πολλά σκαλιά στις προτεραιότητες της εταιρίας. Ας ελπίσουμε να μην δούμε και τα χειρότερα!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked