Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την οθονη δεν ειχα δει πουθενα να αναφερεται ανα το διαδικτυο το "θεμα" (σε μπολικα reviews) και εξεπλαγην οταν ειδα 2 διαφορετικες συσκευες (του gkp και ενος αλλου φιλου με δικαρτο), που ειχαν "ατονη" την χρωματικη παλετα (μετριο color saturation δηλαδη). Πιστευω οτι ειναι θεμα κακης ρυθμισης...

Αναφορικα με τη μπαταρια, οχι, δεν ειναι λογος απορριψης του, αυτο εντασσεται στα πλαισια της αποφασης "δεν αγοραζω πανω απο 650 επουδενι"... ;)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μηλα? Δεδομενου το τι δινει ενα iphone 7 plus (με τα δυσθεωρητα bezels και την παλαιολιθικη οθονη) πανω απο 500 δε θα εδινα για κανενα λογο, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια ;)

Οχι, η συγκριση γινεται Γιωργο για οποιον ειναι κατοχος s7 edge ή θελει να επιλεξει ενα απο τα s7 edge / note 7 αυτη τη στιγμη κι αν η διαφορα τιμης δικαιολογειται.

Η ψαλιδα μεταξυ των 2 θα ειναι στα 130 περιπου τα Χριστουγεννα στα price watchers sites και τοτε... θα ειναι η καλυτερη περιοδος για καποιον να επιλεξει το note εναντι του s7 edge.

Οχι, για κάποιον που έχει το S7 Edge τώρα η διαφορά τιμής δεν δικαιολογείται.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ την συσκευή δεν την έχω ακόμη στα χέρια μου. Υπολογίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να την πάρω.

Αυτό που διάβασα στο displaymate είναι ότι η οθόνη είναι η καλύτερη που έχει βγει σε κινητό αυτή την στιγμή. Η πιστότητα των χρωμάτων αγγίζει το 100%, αυτό είναι το αποτέλεσμα που βγήκε από τις μετρήσεις.

Η τιμή είναι λογικό να είναι υψηλή σε σχέση με το s7 edge. Έχουν 6 μήνες? Διαφορά ρε παιδιά αλλά είναι εντελώς άλλη κατηγορία.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι προβλήματα βγαίνουν και σε πιο ακριβά πράγματα, πολύ πιο ακριβά.... Παράδειγμα η Mercedes E του 2007..... Ένα αμάξι με πολλά προβλήματα τα οποία διόρθωσαν με το face-lift που βγήκε 2 χρόνια μετά. Μιλάμε για ένα αμάξι 50.000 που η αλλαγή στα λάδια κοστίζει όσο ένα note. Πρόσφατο παράδειγμα τα εκατομμύρια των αυτοκινήτων με τους αερόσακους της Takata όπου εκεί παίζονται ζωές όχι αστεία....

Είμαι σίγουρος ότι η Samsung θα δώσει gift card στα νέα note σε όσους είχαν προ-παραγγελεία και ότι η τιμή θα πέσει πολύ γρήγορα για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Όπως και να έχει μην αγχώνεστε για χαζά πράγματα! Υπάρχουν πιο σοβαρά!!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@ ntinoscrypton

Αν και η ίδια συζήτηση είχε γίνει και στην παρουσίαση(όχι με σένα ειδικά αλλά γενικά), πάμε πάλι:

Φέτος τα πράγματα δεν είναι ίδια με τα άλλα χρόνια.

Ο λόγος είναι ότι αφενός το s7 edge πήγε στις 5.5'' & το note 7 έμεινε σε 5.7'' & αφετέρου ότι έρχονται με τα ίδια & απαράλαχτα βασικά specs. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο συσκευές συγκλίνουν πάρα πολύ, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, που ούτε και εκεί φυσικά η day one αγορά δεν άξιζε, πόσο μάλλον τώρα.

Βάσει λοιπόν των παραπάνω έχουμε αφενός ότι το s7 edge ναι μεν σωστά βρίσκεται στην αγορά ήδη 6 μήνες αλλά και το note 7 είναι μια συσκευή 6 μηνών που απλά βγήκε τώρα. ΔΕΝ είναι ''καινούργια''. Η samsung το note 7 είτε έπρεπε να το βγάλει μαζί με το s7, είτε έπρεπε να το διαφοροποιήσει/''μ********ι'' κάπως. (6gb ram, 6'' οθόνη, 4άρα μπαταρία).

Τώρα έχουμε (ένα σχεδόν) s7 edge με spen, & κάποις λοιπές μικροδιαφοροποιήσεις, εκτός και αν πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλοί που θα πληρώσουν για τα 64gb εσωτερική, για την ίριδα ή τα 0,2'' παραπάνω οθόνη. Εγώ δεν το πιστεύω, ακόμα και εδώ μέσα ελάχιστοι θα το κάνουν.

Η συσκευή, για μένα, απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους θέλουμε spen & αυτό με την προυπόθεση της κατάλληλης τιμής. (Μέχρι ένα 100ρι διαφορά πάνω από s7 edge). Αλλιώς είτε στο ένα σενάριο (=δεν θέλω spen), είτε στο άλλο (>100-130 διαφορά), είναι λάθος αγορά.

(Εννοείται βέβαια, ότι ο καθένας διαθέτει τα λεφτά του όπως θέλει και ότι αυτό που έγραψα παραπάνω είναι απλά η άποψη μου)

Υ.γ. Τέλος, θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας με το παρακάτω:

Όπως και να έχει μην αγχώνεστε για χαζά πράγματα! Υπάρχουν πιο σοβαρά!!

@ ntinoscrypton

Αν και η ίδια συζήτηση είχε γίνει και στην παρουσίαση(όχι με σένα ειδικά αλλά γενικά), πάμε πάλι:

Φέτος τα πράγματα δεν είναι ίδια με τα άλλα χρόνια.

Ο λόγος είναι ότι αφενός το s7 edge πήγε στις 5.5'' & το note 7 έμεινε σε 5.7'' & αφετέρου ότι έρχονται με τα ίδια & απαράλαχτα βασικά specs. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο συσκευές συγκλίνουν πάρα πολύ, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, που ούτε και εκεί φυσικά η day one αγορά δεν άξιζε, πόσο μάλλον τώρα.

Βάσει λοιπόν των παραπάνω έχουμε αφενός ότι το s7 edge ναι μεν σωστά βρίσκεται στην αγορά ήδη 6 μήνες αλλά και το note 7 είναι μια συσκευή 6 μηνών που απλά βγήκε τώρα. ΔΕΝ είναι ''καινούργια''. Η samsung το note 7 είτε έπρεπε να το βγάλει μαζί με το s7, είτε έπρεπε να το διαφοροποιήσει/''μ********ι'' κάπως. (6gb ram, 6'' οθόνη, 4άρα μπαταρία).

Τώρα έχουμε (ένα σχεδόν) s7 edge με spen, & κάποις λοιπές μικροδιαφοροποιήσεις, εκτός και αν πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλοί που θα πληρώσουν για τα 64gb εσωτερική, για την ίριδα ή τα 0,2'' παραπάνω οθόνη. Εγώ δεν το πιστεύω, ακόμα και εδώ μέσα ελάχιστοι θα το κάνουν.

Η συσκευή, για μένα, απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους θέλουμε spen & αυτό με την προυπόθεση της κατάλληλης τιμής. (Μέχρι ένα 100ρι διαφορά πάνω από s7 edge). Αλλιώς είτε στο ένα σενάριο (=δεν θέλω spen), είτε στο άλλο (>100-130 διαφορά), είναι λάθος αγορά.

(Εννοείται βέβαια, ότι ο καθένας διαθέτει τα λεφτά του όπως θέλει και ότι αυτό που έγραψα παραπάνω είναι απλά η άποψη μου)

Υ.γ. Τέλος, θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας με το παρακάτω:

Όντως έχει γίνει πολλές φορές η ίδια συζήτηση φίλε μου και κάθε φορά λέμε τα ίδια.

Το note 7 ΔΕΝ ΉΡΘΕ σαν συσκευή που θα αντικαταστήσει το s7. Ήρθε να αντικαταστήσει το note 5 το οποίο είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με το s6. Μπορεί να μην είναι αναβάθμιση αυτός που έχει s7 να πάει στο note 7 γιατί από θέμα hardware είναι το ίδιο αλλά αυτός που θα πάει από note 5 σε note 7 είναι σημαντική αναβάθμιση.

Εγώ θα πάω σε note 7 για τον εξής λόγο. Το note 4 ήταν η μόνη συσκευή που κράτησα για 1 χρόνο . Έχει ότι η σειρά s αλλά και πενάκι. Είχα πει ότι δεν θα φύγω από την σειρά note αλλά έφυγα γιατί το 5 δεν ήρθε Ευρώπη. Πήρα το edge plus αλλά τα 32 δεν μου έφταναν για κανέναν λόγο και έτσι πήρα το s7 edge, η αλήθεια είναι ότι με βόλεψε πολύ η EDGE οθόνη και τώρα στο note 7 θα έχω και τα 2,και πενάκι και edge.

Ναι μεν είναι τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά η συσκευή είναι τελείως διαφορετική. Θες την οθόνη θες το πενάκι θες την ίριδα όλα αυτά κάνουν μια νέα συσκευή διαφορετική από το s7 edge.

Απλός η Samsung μας είχε μάθει τόσα χρόνια να δίνει τα καλά από την σειρά S αλλά και νέα.

Να πω και κάτι άλλο που σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει όπως και εμένα δεν μου αρέσει.

Υπάρχει άλλη συσκευή σαν το Note? Η ακόμα και σαν το s7.

Όχι! Και η Samsung το ξέρει αυτό και παίζει μπάλα μόνη της, δεν υπάρχει λόγος να ανεβάσει τον πήχη γιατί ο ανταγωνισμός απλά δεν υπάρχει και αυτό είναι κακό για εμάς. Όταν έδινε τα specs με το κιλό στην σειρά Note υπήρχε και η απάντηση από LG με το Vu το οποίο πήγε άπατο αλλά έστω και έτσι υπήρχε και κάτι άλλο. Τώρα η Samsung είναι μόνη της στην κορυφή και δίνει με το σταγονόμετρο, όταν υπάρξει σοβαρός ανταγωνισμός από την μεριά των εταιρειών βλ LG HTC Sony κτλ η Samsung θα ξανά δώσει specs και features.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@ ntinoscrypton

Κοίτα το να το συγκρίνουμε με το note 5 πιστεύω είναι μια προσπάθεια να ''κολακεύσουμε'' το note 7.

To να συγκρίνουμε το note 7 με το s7 edge είναι αναπόοφευκτο καθότι η ίδια η samsung το επέλεξε, δεν είναι δική μας επιλογή.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια συσκευή που αφορά μόνο τους spen users (όπως εγώ & συ).

Όποιος δεν θέλει spen γιατί να πάει σε note 7 & όχι σε s7 edge(αν θέλει samsung) ή άλλη εταιρία??? Αυτό ειδικά στα πρώτα note δεν ίσχυε.

(H απάντηση στην παραπάνω ερώτηση βασικά, απαντάει σε όλα τα ερωτήματα για το πόσο αξίζει ή όχι το note 7 & τι νέο γενικά φέρνει)

Συμφωνώ ότι λόγω spen είναι μοναδικό αλλά δεν θα το πληρώσουμε και μια περιουσία. ;) Αυτό που αναφέρεις: ''Έχει ότι η σειρά s αλλά και πενάκι'' είναι και για μένα το σημαντικότερο αλλά όχι στα 300+. Με τόσα προτιμώ να πάρω ένα άριστο μεταχειρισμένο note edge(ή Note 4) για 2ο για το spen & να κρατήσω το s7 edge πρώτο.

Προσωπική εκτίμηση, είναι ότι η συσκευή θα αρχίσει να ρολάρει(εφόσον πλέον δωθούν άριστες συσκευές) όταν εξορθολογιστεί η τιμή της (~100 από το s7 edge), το θέμα είναι πότε θα γίνει αυτό. :blink:

Πριν ''σκάσει'' το γνωστό θέμα περίμενα αυτό να γίνει Δεκέμβρη-Γενάρη, τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να το ψυχολογήσω.

Επίσης, σημασία έχει να λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε, να δούμε αν τυχόν υπάρχουν άλλα θέματα, καθώς πολλά έχουν ακουστεί & να δούμε τι παίζει με μπαταρία.

αν και iphoneακιας, μετα το ios10 που με εχει απογοητευσει, μαλλον θα οδευσω προς το Ν7. απλα ολο αυτο το concept με τις εκρηξεις και τα σχετικα, θεωρω οτι λιγο πολυ ειναι μαρκετινιστικο κολπο ωστε να λανσαριστουν και τα 2 τηλεφωνα μαζι (iphone7 & note 7)

και θα δειτε που στο τελος θα τρεξουν ταυτοχρονα.

Διαβασα μαλιστα καποιος αγαπητος που ειπε οτι "δε φοβαστε?" αυτο μπορει να συμβει σε ολα τα τηλεφωνα, το θεμα ειναι κατα ποσο θα παρει εκταση το καθε περιστατικο ;)

Never Give Up:!:

Join friend!

Παιδες ...Μισο να ξεκαθαρισουμε γιατι το παρελθον ειναι καταχωρημενο.Οταν βγηκε το galaxy s βγηκε το Note 1 στην ξεχωριστη κατηγορια του.S2 με Note2 .S3 με Note3 κτλ.Επισης στην εποχη του S3 ειχε βγαλειNote 3 "neo" και "μινι" κατι το οποιο στην συνεχεια σταματησε.Τωρα ειναι το s7 με note 7.Το S7-Edge "παντρευει" και τις δυο κατηγοριες.Ο απλος κατοχος του S7 εχει την δυνατοτητα να παει σε ενα μεγαλυτερο S7 με Edge οθονη, ο κατοχος ενος Edge εχει την δυνατοτητα να παει σε μια σχετικα παρομοια κατασταση με ποιο επαγγελματικο οριζοντα με +20-30% αυξημενες δυνατοτητες software.

ΜΗ μιλατε σαν να υπηρχε παντα η ενδιαμεση κατασταση που λεγεται Edge γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε και εγινε το τελευταιο χρονικο διαστημα. Το εαν θα κρατησει η σαμμυ την απλη κατηγορια πχ.s7 μαλλον δεν θα την κρατησει και ισως στις επομενες χρονιες να εχουμε δυο σχετικα παρομιες συσκευες με αποκλισεις μικρες.

Edited by akiss_

Καλά τα λέμε...μια χαρά διαφωνούμε όλοι...

Ρεεεεεε....τι θα γίνει με το τηλέφωνο θα το χαρούμε ποτέ η θα το έχουμε στο κουτί να κάθετε διπλα διπλα μαζί με το υπέροχο μας ΝΟΚΙΑ 3310...

Ξυπνατε εκεί στην Samsung αρχίζουμε να χάνουμε την υπομονή μας.......

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ρεεεεεε....τι θα γίνει με το τηλέφωνο θα το χαρούμε ποτέ η θα το έχουμε στο κουτί να κάθετε διπλα διπλα μαζί με το υπέροχο μας ΝΟΚΙΑ 3310...

χαχαχαχαχαχαχα

EDIT: Nfeel σωστος....

μηπως να αρχισουμε τα τηλεφωνα αυριο να μας πουνε τι θα γινει τελικα?

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Αμα ειχε η Samsung "Steve Jobs"τα αντισκοινα θα ηταν μονιμα εξω απο την εταιρια:lol::lol::lol Οι κορεατες ομως μας μυησαν να εχουμε υπομονη πειθαρχια και να ειμαστε αυστηροι κριτες χαχαχαχα Edited by akiss_

@gkp

Παρακολουθω μερες τωρα τις αποψεις σου-κραξιμο για το Note 7 .....ενα πραγμα ομως δεν εχω καταλαβει ακομα...για ποιο λογο αποφευγεις συστηματικα να ενημερωσεις και μας για τις εντυπωσεις σου απο την συσκευη που ειδες του tsiglas??σου εχει πει τοσες φορες να τις αναφερεις και το αποφευγεις!δεν θα ηταν χρησιμο και για αλλους χρηστες να μας τις πεις?τοσο χαλια ηταν οσο και η δικη σου που αναφερεις?πιστεψε με επισης,κανενας μας δεν εχει μετοχες της samsung απο δω μεσα..σκοπος ειναι να αναφερουμε οσο γινεται πιο αντικειμενικα τις αποψεις μας για τις συσκευες.προσωπικα το ειπα απο την αρχη που παρουσιαστηκε η συσκευη για καποιον που εχει το s7 edge,δεν αξιζει ενδεχομενως η μεταβαση σε Ν7 εκτος αν θελει πενακι κ μεγαλυτερη οθονη.για καποιον ομως που ειχε το Ν5 duos σαν εμενα αξιζει με τα χιλια κ γενικα για καποιον που θελει duos και αργοτερα θελει να χρησιμοποιει μονο μια sim k sd card επισης ειναι τελειο

Δεν αποφεύγω τίποτα. Το κινητο του Κώστα το είδα στα πεταχτα και λιγότερο από 5 λεπτά. Δεν είχα την δυνατότητα να ελέγξω αρκετά πράγματα όπως οθόνη, αποχρώσεις, θερμοκρασία , κλήσεις, σήματα, ακουστικά, αδιαβροχοποιηση, ίριδα, δαχτυλίκο, φόρτιση κτλ κτλ στον εργασιακό μου χώρο. Εξάλλου από ευγένεια και μόνο δεν θα του έλεγα το παραμικρό αρνητικό και δεν θα είχα καμιά αντιπαράθεση μαζί του. Τα πλήκτρα του δούλευαν καλά όμως συνολικά δεν μπορώ να κρίνω για τους λόγους που γράφω. Επιβεβαιωνω ότι είδα την αυτονομία που λέει αλλά είδα ένα στιγμιότυπο και όχι χρήση. Μετά από 100αδες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου λέω κατηγορηματικα ότι το 50% μεγαλύτερης τιμής σε σχέση με το αντίστοιχο s7 edge δεν μπορεί να δικαιολογηθει όπως και να τα προσμετρησουμε. Αν προσθέσουμε λοιπόν σε αυτά τα γνωστά προβλήματα τότε πρόκειται για σκουπίδι ολκής. Κύριοι έχετε καταλάβει ότι ορισμένοι όπως ο Κώστας είναι εγκλωβισμενοι με μια συσκευή βόμβα για την οποία δαπανησαν δύο βασικούς μισθούς;

Ίσως η αγάπη σας για μια σειρά κινητών να μην σας αφήνει να δείτε τα πράγματα καθαρά και ευτυχώς που δεν είστε μέτοχοι γιατί θα χάνετε τεράστιο μέρος του κεφαλαίου σας σήμερα με αυτό το πράγμα που βγάλανε για πώληση.

Αν δεν ονομάζεται ΣΚΟΥΠΊΔΙ αυτό που πήραμε όσοι το πήραμε σε τιμή μάλιστα 879€ τότε εγώ είμαι λάθος. Είπαμε όταν θα πάει στα 600-650,(δηλαδη 100€-120€ διαφορά με το s7 edge) και με την απαραίτητη προϋπόθεση να λύσει όλα του τα προβλήματα τότε το συζητάμε ξανά . Μέχρι τότε τα άλλα τα ακούω βερεσε

Edited by gkp

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

αν και iphoneακιας, μετα το ios10 που με εχει απογοητευσει, μαλλον θα οδευσω προς το Ν7. απλα ολο αυτο το concept με τις εκρηξεις και τα σχετικα, θεωρω οτι λιγο πολυ ειναι μαρκετινιστικο κολπο ωστε να λανσαριστουν και τα 2 τηλεφωνα μαζι (iphone7 & note 7)

και θα δειτε που στο τελος θα τρεξουν ταυτοχρονα.

Διαβασα μαλιστα καποιος αγαπητος που ειπε οτι "δε φοβαστε?" αυτο μπορει να συμβει σε ολα τα τηλεφωνα, το θεμα ειναι κατα ποσο θα παρει εκταση το καθε περιστατικο ;)

Δηλαδή τι σ εχει απογοητεύσει στο ios10 και γράφεις στο νήμα της διαθεσιμότητας του νοτελιού? είναι ακριβό το ιος10?

gkp συμφωνώ και επαυξάνω αν και νοτελάκιας άρρωστος. Για κάνα 500σαρικο και κάτι ψιλά όλα τα κινητά και βέβαια να δουλεύουν άψογα... χα μόλις ήρθε μεηλ απ το public 00:13 προπαράγγειλε το μήλο 7 .....Στερεοφωνικά ηχεία τόσο ισχυρά όσο φαίνονται (?????????).....Smartphone Apple iPhone 128GB Rose Διαθέσιμο από 23/09/19....939,00....ΕΛΕΟΣ...Πόσο θα χει το νοτέλι τα Χριστούγεννα?

EDIT: Διαθέσιμο από 23/09/16*

Edited by Manossef

Νομίζω όλοι συμφωνούμε με @gkp, δηλαδή ότι θα αξίζει όταν τιμολογιακά παίξει στα 100€-120€ πάνω από s7 edge και με αδιαπραγμάτευτη την προυπόθεση ότι θα έχει λύσει όλα του τα προβλήματα. (και να έχει και κοντινή αυτονομία με το s7 edge να προσθέσω :rolleyes:)

Δεν αποφεύγω τίποτα. Το κινητο του Κώστα το είδα στα πεταχτα και λιγότερο από 5 λεπτά. Δεν είχα την δυνατότητα να ελέγξω αρκετά πράγματα όπως οθόνη, αποχρώσεις, θερμοκρασία , κλήσεις, σήματα, ακουστικά, αδιαβροχοποιηση, ίριδα, δαχτυλίκο, φόρτιση κτλ κτλ στον εργασιακό μου χώρο. Εξάλλου από ευγένεια και μόνο δεν θα του έλεγα το παραμικρό αρνητικό και δεν θα είχα καμιά αντιπαράθεση μαζί του. Τα πλήκτρα του δούλευαν καλά όμως συνολικά δεν μπορώ να κρίνω για τους λόγους που γράφω. Επιβεβαιωνω ότι είδα την αυτονομία που λέει αλλά είδα ένα στιγμιότυπο και όχι χρήση. Μετά από 100αδες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου λέω κατηγορηματικα ότι το 50% μεγαλύτερης τιμής σε σχέση με το αντίστοιχο s7 edge δεν μπορεί να δικαιολογηθει όπως και να τα προσμετρησουμε. Αν προσθέσουμε λοιπόν σε αυτά τα γνωστά προβλήματα τότε πρόκειται για σκουπίδι ολκής. Κύριοι έχετε καταλάβει ότι ορισμένοι όπως ο Κώστας είναι εγκλωβισμενοι με μια συσκευή βόμβα για την οποία δαπανησαν δύο βασικούς μισθούς;

Ίσως η αγάπη σας για μια σειρά κινητών να μην σας αφήνει να δείτε τα πράγματα καθαρά και ευτυχώς που δεν είστε μέτοχοι γιατί θα χάνετε τεράστιο μέρος του κεφαλαίου σας σήμερα με αυτό το πράγμα που βγάλανε για πώληση.

Αν δεν ονομάζεται ΣΚΟΥΠΊΔΙ αυτό που πήραμε όσοι το πήραμε σε τιμή μάλιστα 879€ τότε εγώ είμαι λάθος. Είπαμε όταν θα πάει στα 600-650,(δηλαδη 100€-120€ διαφορά με το s7 edge) και με την απαραίτητη προϋπόθεση να λύσει όλα του τα προβλήματα τότε το συζητάμε ξανά . Μέχρι τότε τα άλλα τα ακούω βερεσε

Αν απο Δευτερα κυκλοφορησουν συσκευες χωρις το γνωστο προβλημα μπαταριας θα τις αποκαλεις Σπουπιδια?

Και αν σε 2 μηνες παει στα 650€ θα γινει καλη?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Θάνο, όταν κάποιος σκάει την 300άρα για 1 μήνα παραπάνω που γίνεται beta tester εις γνώση του, το λιγότερο που έχουμε να ακούσουμε είναι την γνώμη του...

Την ακουσαμε φιλε μου και μαλιστα αρκετες φορες.

Ρωταω πολυ συγκεκριμενα...

Εχει ειδοποιηθει καποιος απο Samsung για να παραλαβει απο Δευτερα?

Thanos is my name & Tech is my game!

Ναι Εγώ. Ελληνικό κινητό και μου έστειλαν ένα s7 για αντικατάσταση για 1 βδομαδα.

Ποτε παραλαμβανεις n7? Σε εχουν ενημερωσει?

Thanos is my name & Tech is my game!

Πωωωωω τρελανε μας εντελως:D

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενταξει περα απο τα "γενικα"που γραφεις για πες μας ποσο ειχε το S7-Edge "οταν" πρωτοβγηκε.

Ποσο εχει το Note-7 οταν πρωτοβγει.

Δηλαδη τι συγκριση ειναι αυτη με μια συσκευη που επεσε η τιμη της?

Το Note 7 δεν θα κοστολογηθει παραπανω λογο Spen-features αλλα και αλλων εξτρα στο software που εχει;

Πρεπει να το βγαλει στην ιδια τιμη με το S7-Edge και ας εχει το Spen με τις εφαρμογες ας εχει μεγαλυτερη οθονη και οτι αλλα εξτρα εχει ;

Δηλαδη η "γνωστη"εταιρια που σου πουλαει κλειστο λειτουργικο με αναβαθμισεις στο γκαλερι και την αλλαγη θεση καμερας αντε και το buttom που απο ορθογωνιο το κανει στρογγυλο ακυρωνει τα ακουστικα και σου λεει ακου μουσικη μονο με μπλουτουθ με την μιση μνημη και χωρις προεκταση και εαν θες παραπανω μνημη δεν σου δινω αλλα θα αγορασεις την εκδοση που κοστιζει 1100-1200ε και στο κοστολογει ενα χιλιαρικο τι ειναι;

Αυτη η εταιρια ειναι καλη αραγε και το Note-7 της Samsung ειναι σκουπιδι;

Edited by akiss_

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Εντάξει παιδιά, ότι να 'ναι μου φαίνεται!

Δεν έχει καμιά έννοια (επί του παρόντος θέματος) να γίνονται συγκρίσεις με το μήλο. Είναι παντελώς άσχετο και μόνον να οδηγήσει σε off topic την κουβέντα μπορεί.

Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι το Ν7 έχει τα σοβαρότερα προβλήματα από όλα τα κινητά της Samsung, όταν πρωτοκυκλοφόρησαν. Ίσως η υπερβολική βιασύνη να προλάβουν την μηλιά.

Δεν έχει όμως ξαναγίνει τέτοια ιστορία στην κινητή τηλεφωνία, στις μεγάλες εταιρείες του. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω υπόψιν μου κάτι ανάλογο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked