Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδες. Διαβασα την προηγουμενη σελδια και μπερδευτικα λιγο.

Καταρχας καποιος λεει οτι 3 s7 edge που ειχε δεν του ειχαν καθολου καλη αυτονομια. Δεν ξερω αν ηταν τοσο ατυχος και ειχαν και τα 3 θεμα ή αν το προηγουμενο κινητο του ειχε μπαταρια αυτοκινητου, αλλα τι εννοει?

Το ρωταω αυτο γιατι νομιζα πως το edge που εχω και εγω εχει κορυφαια αυτονομια.

Τωρα το ερωτημα μου, απο περιεργεια. Εχει δοκιμασει κανεις να δουλεψει το Ν7 με μειωμενη αναλυση οθονης? Σε σχεση με την υψηλη και ιδια χρηση ειδε διαφορα και αν ναι ποσο? Θελω να μου πει καποιος αν δοκιμασε μονο με μειωμενη αναλυση, οχι και κουρεμενες επιδοσεις cpu κτλ.

Τελος, το κινητο πως το βλεπετε γενικα? σε κρατημα εχει μεγαλη διαφορα απο το edge? Ελεγα να το παρω ετσι για αλλαγη κατα τα χριστουγεννα, αλλα με το s7 edge βγαζω σταθερα 2 ημερες οταν δουλευω που δεν το λιωνω και φοβαμαι οτι αυτο θα με πηγαινει στο 50% το βραδυ και δε θα βγαζει δευτερη μερα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι χρόνοι που έδωσα εγώ είναι σε φουλ ανάλυση και χωρίς καμία εξοικονόμηση ενέργειας αλλά πολλά apps στην εξοικονόμηση ενέργειας εφαρμογών ιδιαίτερα όσα δεν ανήκουν στην κατηγορία social media
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ποιο απο ολα εχεις το 4αρι ?Κανε την ερωτηση στην ενοτητα του η κοιτα στο xda.

Έχω το note7 μιλάω για την αλλαγή από το snote στο 4αρι με το samsung note στο 7αρι.

Ρε γ@μωτο το βλέπω συγκριτικά βίντεο αυτονομίας σε παιχνίδια και βίντεο μεταξύ iPhone 6s Plus + s7 edge και το δεύτερο βγάζει πολύ περισσότερο απο μπαταρία ! Πως γίνεται να είχα εγώ θέμα ; Μήπως έκανα καμία @@κια στο Σεταρισμα ; Μπορεί ρε παιδιά κάποιος που έχει κάνει γενικά δοκιμές να μας πει ότι παραπάνω ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Οι χρόνοι που έδωσα εγώ είναι σε φουλ ανάλυση και χωρίς καμία εξοικονόμηση ενέργειας αλλά πολλά apps στην εξοικονόμηση ενέργειας εφαρμογών ιδιαίτερα όσα δεν ανήκουν στην κατηγορία social media

και βλεπεις διαφορα? γιατι μοιαζουν ιδια..

Μπορεις να δοκιμασεις καμια εβδομαδα με FHD Οθονη να δουμε πως παει?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα παίδες,έχουμε κάτι νεότερο για το πότε θα διατεθεί το τηλέφωνό μας;(προπαραγγελια)

Φαντάζομαι μόλις ολοκληρωθούν οι αντικαταστάσεις, οι οποίες ξεκινούν στις 19 Σεπτεμβρίου.

Φιλικά Γιώργος

Το έχεις δουλέψει και το λες αυτό ότι θα είναι το καλύτερο Samsung ever made?

Σε τι ακριβώς τόλμησε δηλαδή σε σχέση με το s7 edge? ότι πρόσθεσε πενάκι;

Ενα σχεδόν ίδιο κινητό παρουσίασε και τα έκανε μαντάρα.

Δυστυχώς φέτος ο βασιλιάς είναι ξυπόλυτος και τσουρουφλισμενος.

Εγώ διαφωνώ με αυτό που γράφεις. Τα είχα και τα 2 και μάλιστα το S7 Edge το έδωσα μέσα σε 2 μήνες (δεν το άντεξα).

Δεν είναι μόνο το πενάκι - θες το καλύτερο design/grab/Σασι (μιας και είναι σχεδόν ίδια με 2" διαφορά στην οθόνη), θέλεις το καλύτερο optimization στο SW/HW που δίνει καλύτερους χρόνους μπαταρίας, θέλεις το εξτρά level of security (iris scanner + Secure Folder), σε όλο αυτό λοιπόν βάλε και το πενάκι που εαν θέλεις το δουλεύεις, αν οχι δεν σε ενοχλεί.

Φαντάζομαι μόλις ολοκληρωθούν οι αντικαταστάσεις, οι οποίες ξεκινούν στις 19 Σεπτεμβρίου.

Μακάρι γιατί είμαι χωρίς τηλέφωνο.. :(

Μακάρι γιατί είμαι χωρίς τηλέφωνο.. :(

και εγώ πούλησα το Note3 και είμαι με S3 mini με ραγισμένη οθόνη.:ninja:

Φιλικά Γιώργος

καθε χρόνο οταν βγαίνει το vεο note όσοι δεν το γνωριζουν (και κατ ουσία δεν το εχουν δουλέψει) έρχονται να το απαξιώσουν...

-..σιγα και τι κανει το πενακι...., δεν προσφερει και τπτ.....τα κανω όλα με το κινητο που εχω ....κλπ.

και ποιο παλια.....-είναι τεράστιο ...-δεν με βολεύει το μέγεθος.....[/I]

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά έχει τους πιο πιστούς χρήστες αφού πολύ απλά...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ...

Οποιος έχει λειτουργήσει το note και έχει βάλει μέσα στην καθημερινότητα το s pen μέσα απο τις δυνατότητες που προσφέρει μπορεί να καταλάβει τι έχει να του δώσει...

Σημαντικό επίσης είναι ότι το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ της συσκευής ειναι Κορυφαιο όπως και να το κοιτάξει κάποιος...

Αρα όποιος συνειδητά το έχει και το αξιοποιεί Πραγματικά αντιλαμβάνεται την Μοναδικότητα του.

Επίσης δεν νομίζω ότι ο ανταγωνισμός δεν θα ήθελε να βάλει ''χέρι'' στο μερίδιο αγοράς που κατέχει ...

Με το καλό να Πάρει ο καθένας μας ένα Άρτιο Note 7:D:D:D

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

καθε χρόνο οταν βγαίνει το vεο note όσοι δεν το γνωριζουν (και κατ ουσία δεν το εχουν δουλέψει) έρχονται να το απαξιώσουν...

-..σιγα και τι κανει το πενακι...., δεν προσφερει και τπτ.....τα κανω όλα με το κινητο που εχω ....κλπ.

και ποιο παλια.....-είναι τεράστιο ...-δεν με βολεύει το μέγεθος.....[/I]

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά έχει τους πιο πιστούς χρήστες αφού πολύ απλά...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ...

Οποιος έχει λειτουργήσει το note και έχει βάλει μέσα στην καθημερινότητα το s pen μέσα απο τις δυνατότητες που προσφέρει μπορεί να καταλάβει τι έχει να του δώσει...

Σημαντικό επίσης είναι ότι το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ της συσκευής ειναι Κορυφαιο όπως και να το κοιτάξει κάποιος...

Αρα όποιος συνειδητά το έχει και το αξιοποιεί Πραγματικά αντιλαμβάνεται την Μοναδικότητα του.

Επίσης δεν νομίζω ότι ο ανταγωνισμός δεν θα ήθελε να βάλει ''χέρι'' στο μερίδιο αγοράς που κατέχει ...

Με το καλό να Πάρει ο καθένας μας ένα Άρτιο Note 7:D:D:D

+1...η ώρα η καλή και η ευλογημενη

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Πάντως όποιος έχει πέσει σε άρτιο κομμάτι νομίζω ότι τον έχει ανταμιψει και με το παραπάνω η συσκευή παιδιά. Κλείνω μήνα σε δύο μέρες και είμαι κατενθουσιασμενος. Σε μπαταρία επιβεβαιώνω και εγώ ότι είναι αισθητά καλύτερο η κατάσταση στο Note 7. Περίπου 20-30% η διαφορά σε σχέση με το s7 edge που Επίσης έχω κρατήσει.

Nikos from Note 7

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Να γράψω κι εγώ πού τα έχω ταυτόχρονα και τα 2.

Θέμα μπαταρίας,ανώτερό το s7 edge.ξεκάθαρο,τουλάχιστον το δικό μου και την χρήση την δικιά μου,πού σίγουρα δεν είναι απλά να βλέπω την οθόνη ανοιχτή.

Ισως οχι με μεγάλη διαφορά,όμως σαφώς μία μικρή διαφορά υπάρχει.

Οθόνη,πιο ζεστά χρώματα στο edge.προσωπικά μου αρέσει του edge,αυτό όμως είναι θέμα γούστου.

Ηχείο,έχω την εντύπωσή ότι στο note είναι λίγο καλύτερό.

Κάμερα,στις νυχτερινές λίγο καλύτερό το note,πιστεύω ότι είναι θέμα software απλά.

Κράτημα στο χέρι.καλύτερό το note,οι edge πλευρές δεν ενοχλούν τόσο.ισως επειδή εχει και λίγο περισσότερο πάχος η συσκευή.

Και το edge πάντως δε με χαλάει,με την spigen liquid crystal εχει το σωστό κράτημα.

Εμπειρία χρήσης.λίγο καλύτερα τα πράγματά στο note,δε θα πω σφαίρα για να το θεοποίησω,αυτό δεν ισχύει.το κλασσικό ελάχιστο lag θα το δει ο χρήστης.

Μου ήρθε χτες και μία αναβάθμιση και του έκανα.

Μηδαμινή θερμοκρασία στην πλάτη κατά την διάρκεια της αναβάθμισης.

Επίσης και κατά την διάρκεια της φόρτισης,το ίδιο.

Εντέλει αξίζει τα χρήματά του?

Αξίζει η μετάβασή από s7 edge σε αυτό?

Και στις 2 περιπτώσεις οχι.

Εκτός κι αν κάποιος θέλει σώνει και καλά να φάει λεφτά,οπως εγώ,η αν δεν τον εχει βολέψει το edge.

Τα χρήματά του πάντως δεν τα αξίζει.

Δεν ψαρώνω με το νέο touchwiz.ένα s7 edge είναι κι αυτό,οπότε προτιμήστε το edge αν σας βολεύει.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/37cfa93edc90fbe6035d2ca7b2370481.jpg

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φιλε μου μια ερωτηση, το s pen γενικα το χρησιμοποιεις στην καθημερινοτητα σου:

1.καθολου

2.ελαχιατα

3.αρκετα.

Αν τους επομενους μηνες η διαφορα αποτο s7e διαμορφωθει στα 100€ - 150€ max ποια θα ειναι η γνωμη σου?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Συγνώμη ρε παιδιά,εσείς που το έχετε προ παραγγείλει και περιμένετε τις νέες συσκευές,δεν φοβάστε;

Συγνώμη ρε παιδιά,εσείς που το έχετε προ παραγγείλει και περιμένετε τις νέες συσκευές,δεν φοβάστε;
Όλα θα πάνε μια χαρά, το πρόβλημα βρέθηκε και λύθηκε, γιατί να φοβηθω, εγώ περιμένω τη κινηταρα.. (iPhone δε παίρνω πάντως):D

Νίκο, ταξιδιώτη, κανείς δεν το έχει δουλέψει σε fhd την οθόνη ?

Όλα θα πάνε μια χαρά, το πρόβλημα βρέθηκε και λύθηκε, γιατί να φοβηθω, εγώ περιμένω τη κινηταρα.. (iPhone δε παίρνω πάντως):D

Έχω ακούσει από πολλούς να λένε ότι έκανε πατάτα η Samsung και θα πάνε σε iPhone.

Μου ακούγεται κουλό μιας και πάνε σε τελείως διαφορετική συσκευή. Είναι σαν να θες να πάρεις μια Ferrari αλλά επειδή θα πρέπει να περιμένεις 1 χρόνο για παράδοση να πας να πάρεις ένα τζιπ που θα έρθει σε 2 μήνες.

Αν έλεγαν θα πάρω κάτι άλλο με πενάκι θα έλεγα οκ (αν και δεν υπάρχει) αλλά το να αλλάξουν λειτουργικό και να πάνε στο άλλο άκρο μου φαίνεται κάπως.....

Έχω ακούσει από πολλούς να λένε ότι έκανε πατάτα η Samsung και θα πάνε σε iPhone.

Μου ακούγεται κουλό μιας και πάνε σε τελείως διαφορετική συσκευή. Είναι σαν να θες να πάρεις μια Ferrari αλλά επειδή θα πρέπει να περιμένεις 1 χρόνο για παράδοση να πας να πάρεις ένα τζιπ που θα έρθει σε 2 μήνες.

Αν έλεγαν θα πάρω κάτι άλλο με πενάκι θα έλεγα οκ (αν και δεν υπάρχει) αλλά το να αλλάξουν λειτουργικό και να πάνε στο άλλο άκρο μου φαίνεται κάπως.....

Δηλαδη θα φυγουν από το hardware του 2017 για να πανε στο hardware του 2014 (οθονη, bezels, βαρος, ταχυτητα φορτισης κλπ κλπ κλππ) κι ένα απαρχαιωμενο λειτουργικο, επειδή εκανε πατατα η σαμμυ και θα πρεπει να περιμενουν ένα μηνα? Είναι κι αυτό μια λυση, πραγματι.

Νίκο, ταξιδιώτη, κανείς δεν το έχει δουλέψει σε fhd την οθόνη ?

Εγώ όχι. Δεν έχει χρειαστεί. Αλλά από σήμερα θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

Nikos from s7 edge

Σωστές οι παρατηρήσεις σου φίλε ταξιδιώτη. Στο μόνο που εγώ σε σχέση με εσένα βλέπω διαφορά είναι στην μπαταρία. Αλλά οκ.

Nikos from s7 edge

Edited by geovass

Γιατί θα πρέπει να κριτικάρουμε την επιλογή του καθένα δεν μπορώ να καταλάβω, και από πότε το να αλλάξει κάποιος λειτουργικό θεωρείται ταμπού?

Προσωπικά είχα Note2, 4 και s6 edge plus από ένα χρόνο το καθένα. Περίμενα πως και πως να βγει το 7άρι αλλά βαρέθηκα με την sammy και θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό (iphone 7 plus), δεν έχω το δικαίωμα να πάω σε κάποιο άλλο κορυφαίο κινητό? αν είχαμε 5 μάρκες θα το εξέταζα τώρα που έχουμε 2 μόνο είναι μονόδρομος η μετάβαση από apple σε sammy και το αντίστροφο. μην παθιάζεστε γιατί σας παίρνουν λεφτά, δεν σας δίνουν- και ο καθένας κάνει την επιλογή του όποιοι και αν είναι οι λόγοι και θα πρέπει να είναι σεβαστή από όλους.

Η συσκευή είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μού μέχρι σήμερα...

Μηδέν lag, ταχύτατη, υπέροχη οθόνη,φανταστικό touch respond, η καλύτερη καμερα ever ακομα και απο s7 edge, δεν μού έχει ανεβάσει θερμοκρασία πότε εκτός του update-επαναφοράς, το πιο γρήγορο και σταθερό GPS κλείδωμα πού έχω συνάντηση μέχρι σήμερα, πολύ καλό ήχο και μικρόφωνο γενικός και γενικά η συσκευή Παιδιά παίζει μόνη της ότι και να λέμε...θηκη spigen , caselogic μαζί με την μεμβράνη τής Samsung παίζουν εδώ και 5 μέρες μια χαρά χωρίς σηκωματα και προβλήματα στην αφή....Αλλα εκεί πού τα σπάει είναι η ΜΠΑΤΑΡΊΑ...και όμως εκεί που τα έκανε σκατ@ η Samsung ήταν και το δυνατό τής χαρτί.

Κοιτάξτε παρακάτω το τηλέφωνο είναι στην 4η φόρτιση .

Always on κλειστό

Data 4g 3g κλειστά

Wifi παντα ανοιχτό

Συγχρονισμοι 5 mail παντα ανοιχτοί με λήψη περισσότερο από 300 μαιλ ημερησίως και με εγκατεστημένο το glimpse notifications ώστε σε καθε λήψη να ανάβει η οθόνη.

Facebook,facebook messanger,Twitter,Instagram,Skype,Viber ολα μέσα με πολύωρη λειτουργία

Browsing με τον opera

Τηλεφωνα περίπου 1,5 ώρες

Φωτεινότητα στο αυτόματο παντα

Με το ιδιο ακριβως στισημο σε 2 s7 edge duos που εχω συνηθως επερνα 5 ωρες οθονη σε 32 συνολικα ωρες χρησης.

Πιστεύω ότι η συσκευή αξίζει και μάλιστα υπεραξιζει την αναμονή και την αντικατάσταση με μια τέτοια συσκευή πού θα προσφέρει όμως και ασφαλεια...

Screenshot_20160903_124432.pngphoto hosting"]Screenshot_20160903_124432.pngphoto hosting[/url]

Screenshot_20160903_124441.pngimage upload no resize"]Screenshot_20160903_124441.pngimage upload no resize[/url]

Και για τους απιστους Θωμαδες εδώ σε αντιπαράθεση με το S7 edge duos μου μιας και αυτό δουλεύω τώρα... Μιλάμε για ακριβώς το ίδιο στήσιμο και 95% ίδια χρήση με απενεργοποιημενα τα δεδομένα και χρήση wifi...

Αν προσέξετε θα δείτε ότι και τα ποσοστά των εφαρμογών που χρησιμοποιώ είναι στα ίδια επίπεδα περίπου... Εύχομαι μόνο η συσκευή που θα μου δώσουν να έχει το ίδιο καλή μπαταρία

Screenshot_20160909_181501.pngscreen shot windows 7"]Screenshot_20160909_181501.pngscreen shot windows 7[/url]

Screenshot_20160909_181507.pngupload pic"]Screenshot_20160909_181507.pngupload pic[/url]

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακούω... Τι έχετε να πείτε?

Γιατί θα πρέπει να κριτικάρουμε την επιλογή του καθένα δεν μπορώ να καταλάβω, και από πότε το να αλλάξει κάποιος λειτουργικό θεωρείται ταμπού?

Προσωπικά είχα Note2, 4 και s6 edge plus από ένα χρόνο το καθένα. Περίμενα πως και πως να βγει το 7άρι αλλά βαρέθηκα με την sammy και θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό (iphone 7 plus), δεν έχω το δικαίωμα να πάω σε κάποιο άλλο κορυφαίο κινητό? αν είχαμε 5 μάρκες θα το εξέταζα τώρα που έχουμε 2 μόνο είναι μονόδρομος η μετάβαση από apple σε sammy και το αντίστροφο. μην παθιάζεστε γιατί σας παίρνουν λεφτά, δεν σας δίνουν- και ο καθένας κάνει την επιλογή του όποιοι και αν είναι οι λόγοι και θα πρέπει να είναι σεβαστή από όλους.

Τεχνολογικο φορουμ είναι, ο καθενας εχει την αποψη του. Δεν είναι απαραιτητο να την ενστερνίζεται ο άλλος και μπορει -αν δεν τον εκφραζει - απλα να προσπερασει. Με το καλο να δοκιμασεις το νέο σου iPhone, λοιπον ;)

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked