geovass Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) @tsigla μου φαίνεται too good to be true που λένε και οι Εγγλεζοι. Υπάρχουν πολλά από πίσω για να σου φέρει συσκευή που δεν προορίζεται για την Χώρα σου και συγκεκριμένα για συσκευή που δεν προορίζεται για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Διάβασα αυτά που έγραψες - δεν αμφιβάλλω οτι αυτά σας είπαν - αλλά είμαι επιφυλακτικός. Στην Αγγλια που ζω, και σε επικοινωνία που είχαν άλλοι αγοραστες με την Samsung UK που πήραν την συσκευή από Samsung Gulf τους είπαν να επικοινωνήσουν με τους ...κάτω. Αναμονή για το τι θα συμβεί. Εγώ το έστειλα ήδη το κινητό πίσω στην from.ae (με έξοδα δικά μου) μιας και ήταν δική μου ή επιλογή να αγοράσω online. Μην αρχίσουμε τα έπρεπε να να μη πληρωσεις εσύ κλπ γιατί εάν αφηνα την "νορμαλ" διαδικασία δηλαδή εμπλεκα με την Samsung Gulf, μπορεί να είχα μεγάλο θέμα με τελωνεία κλπ. Edit: Μόλις μου απάντησε η Samsung Gulf με το παρακάτω; We would be glad to illustrate briefly in accordance with your valuable query. First of all, we would like to apologize for the inconvenience. Samsung is committed to producing the highest quality products and we take every incident report from our valued customers very seriously. In response to recently reported cases of the new Galaxy Note7, we conducted a thorough investigation and found a battery cell issue. For customers who already have Galaxy Note7 devices, we will voluntarily replace their current device with a new one over the coming weeks. We acknowledge the inconvenience this may cause in the market but this is to ensure that Samsung continues to deliver the highest quality products to our customers. We are working closely with our partners to ensure the replacement experience is as convenient and efficient as possible. Sent from my OnePlus 3 Edited September 3, 2016 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) @tsigla μου φαίνεται too good to be true που λένε και οι Εγγλεζοι. Υπάρχουν πολλά από πίσω για να σου φέρει συσκευή που δεν προορίζεται για την Χώρα σου και συγκεκριμένα για συσκευή που δεν προορίζεται για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Διάβασα αυτά που έγραψες - δεν αμφιβάλλω οτι αυτά σας είπαν - αλλά είμαι επιφυλακτικός. Στην Αγγλια που ζω, και σε επικοινωνία που είχαν άλλοι αγοραστες με την Samsung UK που πήραν την συσκευή από Samsung Gulf τους είπαν να επικοινωνήσουν με τους ...κάτω. Αναμονή για το τι θα συμβεί. Εγώ το έστειλα ήδη το κινητό πίσω στην from.ae (με έξοδα δικά μου) μιας και ήταν δική μου ή επιλογή να αγοράσω online. Μην αρχίσουμε τα έπρεπε να να μη πληρωσεις εσύ κλπ γιατί εάν αφηνα την "νορμαλ" διαδικασία δηλαδή εμπλεκα με την Samsung Gulf, μπορεί να είχα μεγάλο θέμα με τελωνεία κλπ. Edit: Μόλις μου απάντησε η Samsung Gulf με το παρακάτω; We would be glad to illustrate briefly in accordance with your valuable query. First of all, we would like to apologize for the inconvenience. Samsung is committed to producing the highest quality products and we take every incident report from our valued customers very seriously. In response to recently reported cases of the new Galaxy Note7, we conducted a thorough investigation and found a battery cell issue. For customers who already have Galaxy Note7 devices, we will voluntarily replace their current device with a new one over the coming weeks. We acknowledge the inconvenience this may cause in the market but this is to ensure that Samsung continues to deliver the highest quality products to our customers. We are working closely with our partners to ensure the replacement experience is as convenient and efficient as possible. Sent from my OnePlus 3 Η αλήθεια είναι πως Και εγώ κρατάω μικρό καλάθι... Αν μπορείς μίας Και από ότι θυμάμαι η δική σού συσκευή δεν είχε κάποιο θέμα πως την αξιολογεις σε σχέση με το S7 EDGE? Η με καποια από τις υπόλοιπες ναυαρχιδες? Πάντως gkp (εγω λέγομαι Κωστας) αν είσαι Αθήνα πολύ θα ήθελα να δείς και την δική μου συσκευή από περιέργεια... Αλλά μην περιμένεις quality control από τις συσκευές πού παραλάβαμε....εδω οι μπαταρίες έκαναν μπαμ.... Και αν δείς πώς χειρίζομαι την συσκευή θα καταλάβεις ότι δεν θα μπορούσα να κανω αυτά πού θέλω (μπορεί και να μπορούσα) με ένα Samsung j5 dual sim Edited September 3, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Είχα γράψει σε κάποιο post μου ότι μετά την δεύτερη αναβάθμιση ή συσκευή σε χρήση, ταχύτητα και εφαρμογές ήταν εφάμιλλη του OnePlus 3 μου, που κατά την δική μου άποψη είναι ταχύτερο απο το S7/edge. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Έχει να κυκλοφορήσει refurbished για καινούργιο... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Έχει να κυκλοφορήσει refurbished για καινούργιο... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Αυτό το είδατε ..... http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S7-edge-buirns-while-charging_id84946 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Η αλήθεια είναι πως Και εγώ κρατάω μικρό καλάθι... Αν μπορείς μίας Και από ότι θυμάμαι η δική σού συσκευή δεν είχε κάποιο θέμα πως την αξιολογεις σε σχέση με το S7 EDGE? Η με καποια από τις υπόλοιπες ναυαρχιδες? Πάντως gkp (εγω λέγομαι Κωστας) αν είσαι Αθήνα πολύ θα ήθελα να δείς και την δική μου συσκευή από περιέργεια... Αλλά μην περιμένεις quality control από τις συσκευές πού παραλάβαμε....εδω οι μπαταρίες έκαναν μπαμ.... Και αν δείς πώς χειρίζομαι την συσκευή θα καταλάβεις ότι δεν θα μπορούσα να κανω αυτά πού θέλω (μπορεί και να μπορούσα) με ένα Samsung j5 dual sim Πολύ ευχαρίστως αύριο αν μπορείς να τα πούμε από κοντά με τις συσκευές παρεα και τα s7 edge μήπως όντως έχω πέσει σε φολα ολκής. Στείλε pm για αυτό. Αναφορικά με την αυτονομία θα ανεβάσω δύο screenshots screen shot windows 7 online photo storage Edited September 3, 2016 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Από τις 11 Αυγούστου που το έχω ευτυχώς δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Είμαι μάλλον από τους τυχερούς. Φτου μην το ματιασουμε. Χαχαχα Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Αυτό το είδατε ..... http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S7-edge-buirns-while-charging_id84946 Ανοίξαμε δουλειές... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 geovass,σε μενα απο from.ae μου εστειλαν πως εναι απο τις πρωτες παρτιδες που δεν εχουν προβλημα γιατι τις τεσταρουν(πως τις τεσταρουν δεν ξερω...) και πως δεν εχουν καμια ενημερωση για νακληση απο samsung UAE .τωρα παλι γιατι σταματησαν να την πουλαν,ειναι αλλο θεμα.θα ενημερωθουν λεει απο βδομαδα.επεμενες να την δεχθουν πισω?σε μενα δεν ειπαν να την στειλω.και παλι η samsung hellas μου ειπε πως αναλαμβανουν αυτοι πλεον για αντικατασταση απο οποιοδηποτε μερος του κοσμου εχει αγοραστει.τους ειπα πως εχω το δικαρτο..τι ναπω..περιμενω.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "Dear Vasilis, do not worry we test and check device. İn the First party was not any problem At this moment there Samsung UAEhave not information, instructions for replace or exchange. Next week Samsung will inform and provide which batch have be recall. As we get information, we will inform all customers " Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Τα ειπωμένα αρνητικά σχόλια του gkp τα είδα και στην πράξη σήμερα το απόγευμα πίνοντας τον καφέ μας στην παραλία ασπροπυργου. Η οθόνη του note 7 σε σχέση με το s7 edge το νορμάλ αλλα και το s7 edge special edition ήταν 2 κλασεις κάτω. Ξεπλυμενα χρώματα σε σχέση με τα s7 edge λες και ήταν οθόνη περασμένης γενιάς . Το λαγκ υπαρκτο μεν αλλα όχι σε βαθμό που να με ενοχλεί εμένα προσωπικά. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι τα πλήκτρα που είναι δεξιά και αριστερά από το home button δεν δουλευαν ακαριαία. Δηλαδή στα 10 πατήματα έχανες άνετα τα 7!!! Αν και είχα ελπίδες ότι θα την αγοραζα την συσκευή στους επομενους δυο μήνες ,στα ματια μου έπεσε χαμηλά με αυτό που έπιασα στα χέρια μου και με το φιάσκο των ημερων περί εκρήξεων των κινητών. Το ντιζάιν είναι φοβερό και θεωρώ καλύτερο από το s7 edge μιας και καμουφλάρει τον όγκο, αλλα το σύνολο της εμπειρίας χρήσης με το σύνολο των αρνητικών στοιχείων σε σχέση με το s7 edge κάνουν το note 7 αυτήν την στιγμή τουλάχιστον να μην αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Προσωπικα θεωρω οτι η σαμσουνγκ βιαστηκε.μια επιτυχημένη συνταγη οπως ειμαι τα νοτε την εκαψε νωρις.και φανταστςιτε οτι πολυς Κόσμος περιμενε να αγορασει αφου δεν εκανε την τιμη στους ευρωπαιους καταναλωτες να πουλησει το 5.ολα ομως μενει να αποδειχθουν στην πραξη. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Αυτό το είδατε ..... http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S7-edge-buirns-while-charging_id84946 Τα παρακάτω τα βρήκα σε μερικα δευτερόλεπτα...να συνεχίσω ή φτάνουν για να καταλάβετε ότι θέμα μπαταριών μπορεί να υπάρξει σε οποιαδήποτε συσκευή. Θεωρω απλά ότι στην περίπτωση του Note 7 συμβαίνει και κατι άλλο; : http://www.iphonehacks.com/2015/07/iphone-6-plus-explodes-while-charging-in-hong-kong.html http://m.tech.firstpost.com/news-analysis/xiaomi-mi4i-explodes-while-charging-incident-caught-on-camera-327181.html http://www.androidpolice.com/2014/08/25/oneplus-one-owner-reports-that-his-battery-exploded-company-may-have-to-reevaluate-its-neversettle-policy/ http://www.knowyourmobile.com/samsung/htc-one-x/21053/htc-one-x-explodes-while-charging http://www.androidheadlines.com http://www.cnet.com/uk/news/iphone-6-explosion-leaves-man-with-third-degree-burns/ http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/sony-xperia-t3-mobile-phone-7139758 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί για την αυτονομία δείτε τα νούμερα μου. Το κινητο έχει τουλάχιστον 10% χειροτερη αυτονομια από το s7 edge κάτι που για εμένα εινακ εντελώς φυσιολογικό. Φυσικά αυτά που έχουν αναφερθεί για 7-8 ώρες οθόνη είναι πιθανόν με όλα κλειστά και μόνο WiFi. Η πραγματική χρήση λέει όμως άλλα. (3,5 ώρες οθόνη) image ru screenshot program Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί για την αυτονομία δείτε τα νούμερα μου. Το κινητο έχει τουλάχιστον 10% χειροτερη αυτονομια από το s7 edge κάτι που για εμένα εινακ εντελώς φυσιολογικό. Φυσικά αυτά που έχουν αναφερθεί για 7-8 ώρες οθόνη είναι πιθανόν με όλα κλειστά και μόνο WiFi. Η πραγματική χρήση λέει όμως άλλα. (3,5 ώρες οθόνη) Τα στατιστικά για 7 και 8 ώρες οθόνη τα έβαλα εγώ εξηγώντας τι ειχα κλειστό και τι ανοιχτο...στην ουσία είχα κλειστό το always on display αλλά είχα ενεργοποιημενω το glimpse notifications... Ναι ξέρω ίσως το always on να καταναλώνει πιο πολυ και δεν είχα ανοιξει καθόλου 4g-3g...και είχα απενεργοποίηση τις εφαρμογές της Google που δεν λειτουργεί κανείς αλλά σε αντίθεση με αυτές είχα βάλει άλλες εφαρμογές της Google όπως google earth, Google plus,street view...ολα τα άλλα είναι ανοιχτά και μάλιστα μιλαμε για φουλ συγχρονισμους και αρκετες ωρες browsing και social... Με λίγα λόγια σχεδόν τίποτα δεν ήταν κλειστό... Με το ίδιο set-up δούλευα και το Mate 8 στο οποίο δεν είδα ποτέ πάνω από 7,5 ώρες οθόνη...επαναλαμβανω με το ίδιο set-up και για όποιον δεν πιστεύει ας δει στο θεμα του mate 8 τι εχω ανεβάσει.. Το ίδιο ακριβώς και με το S7 EDGE...και εκεί με το ίδιο set up δεν είχα χρόνους πάνω από 5,5 ώρες...αλλα με το ίδιο set-up...και εκεί μπορείτε να δείτε τι εχω ανεβάσει.. Παιδιά δεν έχω κανένα λόγο να εκθιαζω τηννκαθε καινούργια συσκευή πού παίρνω...πραγματικα χεστικ@....αφου σε 2 μήνες θα εχω πάρει το LG V20...Τι νομίζεται ότι τα παίρνω από την Samsung....Μπααα...η Samsung και η κάθε Samsung τα παίρνει από εμάς που κάναμε ένα τόσο ακριβό χόμπι... Edited September 3, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί για την αυτονομία δείτε τα νούμερα μου. Το κινητο έχει τουλάχιστον 10% χειροτερη αυτονομια από το s7 edge κάτι που για εμένα εινακ εντελώς φυσιολογικό. Φυσικά αυτά που έχουν αναφερθεί για 7-8 ώρες οθόνη είναι πιθανόν με όλα κλειστά και μόνο WiFi. Η πραγματική χρήση λέει όμως άλλα. (3,5 ώρες οθόνη) image ru screenshot program Και μονο το real racing ξεσκιζει την μπαταρια..βεβαια δεν το εχω πιασει το κινητο ακομα στο χερι μου αλλα μην παιζεις real racing να δεις ποσο θα σου βγαλει.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Και μονο το real racing ξεσκιζει την μπαταρια..βεβαια δεν το εχω πιασει το κινητο ακομα στο χερι μου αλλα μην παιζεις real racing να δεις ποσο θα σου βγαλει.. To real racing κατανάλωσε ουσιαστικά όταν κατέβαζε τα απαιτούμενα αρχεία για να παίξει. Διότι σαν καθαρό παιχνίδι δεν ήταν πάνω από 3-4 λεπτά απλά για δοκιμή. Τα στατιστικά για 7 και 8 ώρες οθόνη τα έβαλα εγώ εξηγώντας τι ειχα κλειστό και τι ανοιχτο...στην ουσία είχα κλειστό το always on display αλλά είχα ενεργοποιημενω το glimpse notifications... Ναι ξέρω ίσως το always on να καταναλώνει πιο πολυ και δεν είχα ανοιξει καθόλου 4g-3g...και είχα απενεργοποίηση τις εφαρμογές της Google που δεν λειτουργεί κανείς αλλά σε αντίθεση με αυτές είχα βάλει άλλες εφαρμογές της Google όπως google earth, Google plus,street view...ολα τα άλλα είναι ανοιχτά και μάλιστα μιλαμε για φουλ συγχρονισμους και αρκετες ωρες browsing και social... Με λίγα λόγια σχεδόν τίποτα δεν ήταν κλειστό... Με το ίδιο set-up δούλευα και το Mate 8 στο οποίο δεν είδα ποτέ πάνω από 7,5 ώρες οθόνη...επαναλαμβανω με το ίδιο set-up και για όποιον δεν πιστεύει ας δει στο θεμα του mate 8 τι εχω ανεβάσει.. Το ίδιο ακριβώς και με το S7 EDGE...και εκεί με το ίδιο set up δεν είχα χρόνους πάνω από 5,5 ώρες...αλλα με το ίδιο set-up...και εκεί μπορείτε να δείτε τι εχω ανεβάσει.. Παιδιά δεν έχω κανένα λόγο να εκθιαζω τηννκαθε καινούργια συσκευή πού παίρνω...πραγματικα χεστικ@....αφου σε 2 μήνες θα εχω πάρει το LG V20...Τι νομίζεται ότι τα παίρνω από την Samsung....Μπααα...η Samsung και η κάθε Samsung τα παίρνει από εμάς που κάναμε ένα τόσο ακριβό χόμπι... Κώστα η χωρητικότητα μιας μπαταρίας 3500mah σε σύγκριση με την 3700mah της ίδια εταιρίας με τα ίδια σωθικά και μάλιστα κατά 0,2 μικρότερη οθόνη οδηγεί σε χειρότερους χρόνους τουλάχιστον μαθηματικά. Θαύματα στο software σίγουρα δεν έχουν γίνει. Δεν προσωποποιώ τις μετρήσεις και σε καμία περίπτωση δεν εναντιώνομαι εις βάρος σου αλλά το δικό μου κινητό αυτά τα νούμερα βγάζει. Αύριο το βράδυ θα ανεβάσω και σχετικό βίντεο με όσα γράφω θετικά και αρνητικά. Σαν τελευταίο σχόλιο να επισημάνω αυτό που έγραψε νωρίτερα ο vezyro για την οθόνη. Σε σχέση με τα χρώματα του s7 edge είναι πραγματικά κατώτερη. Η διαφορά φαίνεται και από κάποιον που δεν έχει καθόλου γνώσεις από κινητά. Ίσως ακόμα να μην έχει γίνει σωστό calibration αλλά σίγουρα η οθόνη όπως ειναι σήμερα σεταρισμενη απέχει για να πεις ουάοοοουυυ. Εκτιμώ ότι πρόκειται για μια βιαστική υλοποίηση σε πολλά σημεία ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα s7 edge λίγο μεγαλύτερο με διαφορές σε ορισμένα σημεία. Σίγουρα δεν θα ήθελα να ήμουν ένας από τους υπεύθυνους παραγωγής αφού θα μέτραγα ώρες για την έξοδο από την εταιρία. Το πιθανότερο είναι ότι η ανάκληση δεν οφείλεται μόνο στη μπαταρία αλλά σε εξίσου σημαντικά ζητήματα στη γραμμή παραγωγής και στον ποιοτικό έλεγχο που (δεν) έγινε. Όμως να μην ξεχνάμε η συσκευή κοστίζει !!!!!!!!!!!!!!!!!879€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν στο κακόμοιρο το oneplus 3 των 399€ έγραψα τα μύρια όσα αρνητικά για την οθόνη τριετίας και την κάμερα (τα οποία δεν ανακαλώ και ας λένε οι κάτοχοι το αντίθετο) νομίζω ότι είμαι εντελώς επιεικής με το note 7. Η τιμή του note 7 είναι όπως οι τηλεοπτικές άδειες της χώρας. Άλλος έδωσε 74 εκ. και άλλος 43 εκ. Όλοι πήραν όμως αέρα κοπανιστό και πλήρωσαν υπεραξία. Όταν με το καλό ξαναβγεί βελτιωμένο με σωστό στήσιμο χωρίς προβλήματα και σε τιμή κοντά στα 600 ευρώ το συζητάμε. Edited September 4, 2016 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotan Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημέρα και από εμένα. Παρέλαβα το Ν7 στις 2/9 από Κωτσόβολο (προπαραγγελία) και καθώς επικοινώνησα με Samsung Hellas μου ζήτησαν να το κλείσω και να το βάλω στο κουτί. Οι φωτογραφίες που έχω επισυνάψει είναι από θερμική κάμερα κατά την δεύτερη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Το μόνο σίγουρο οτι η αγορά θα αξίζει πολυ περισσότερο τώρα μετα 2-3 μήνες μετα αφου κυλήσει το νερό στο αυλάκι και βγουν παρτίδες παραγωγής απο Νοέμβριο και έπειτα. Εγώ δεν θα δεχόμουν παρτιδα της οποίας εχει γίνει αλλαγή μπαταρίας και επαναπροώθηση στην αγορά. Ουτε με σφαίρες. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotan Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 41 βαθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Τα ειπωμένα αρνητικά σχόλια του gkp τα είδα και στην πράξη σήμερα το απόγευμα πίνοντας τον καφέ μας στην παραλία ασπροπυργου. Η οθόνη του note 7 σε σχέση με το s7 edge το νορμάλ αλλα και το s7 edge special edition ήταν 2 κλασεις κάτω. Ξεπλυμενα χρώματα σε σχέση με τα s7 edge λες και ήταν οθόνη περασμένης γενιάς . Το λαγκ υπαρκτο μεν αλλα όχι σε βαθμό που να με ενοχλεί εμένα προσωπικά. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι τα πλήκτρα που είναι δεξιά και αριστερά από το home button δεν δουλευαν ακαριαία. Δηλαδή στα 10 πατήματα έχανες άνετα τα 7!!! Αν και είχα ελπίδες ότι θα την αγοραζα την συσκευή στους επομενους δυο μήνες ,στα ματια μου έπεσε χαμηλά με αυτό που έπιασα στα χέρια μου και με το φιάσκο των ημερων περί εκρήξεων των κινητών. Το ντιζάιν είναι φοβερό και θεωρώ καλύτερο από το s7 edge μιας και καμουφλάρει τον όγκο, αλλα το σύνολο της εμπειρίας χρήσης με το σύνολο των αρνητικών στοιχείων σε σχέση με το s7 edge κάνουν το note 7 αυτήν την στιγμή τουλάχιστον να μην αξίζει τα λεφτά του. Το κόβω 100% για ελλατωματικη παρτιδα. Εννοείται θα έπαιρνε πόδι στο κατάστημα αγοράς ανεξαρτητα το θεμα με τη μπαταρία που βγήκε στην επιφάνεια και την ανάκληση κυκλοφορίας. Sent from my iPad Air 2 Edited September 4, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadelis1 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotan Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Και εδώ είναι το Νote4e κατά την φόρτιση του οποίου η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει του 37 βαθμούς. Μέτρησα και τα δύο με όμοιες ρυθμίσεις (WiFi ανοικτό, κ.λ.π.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotan Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Αν μου επιτρέπεται να εκφράσω και εγώ την άποψή μου: το design της συσκευής υπερβαίνει της προσδοκίες μου. Όσο για τα υπόλοιπα, με την ελάχιστη χρήση που έχω κάνει από την Παρασκευή το πρωί, νομίζω ότι υπερέχει σε σχέση με το Note4, Note4e και το S6 που έχω χρησιμοποιήσει πρόσφατα. Καλύτερη οθόνη, ταχύτητα σε όμοιες εφαρμογές, το δαχτυλικό αποτύπωμα ταχύτατο, κ.λ.π. Όσο για την συμπεριφορά της Samsung, η αλήθεια είναι πως προβληματίστηκα αρκετά όταν η κοπέλα μου ζήτησε να το κλείσω και να το αφήσω στο κουτί (μόνο που δεν μου είπε προσοχή είναι έτοιμο να σκάσει!!!). Αυτή η αντίδραση όμως πέραν από το αυτονόητο μπορεί να σημαίνει και επιπλέον δύο άλλα ενδεχόμενα: 1. Από την στιγμή που θα αντικατασταθούν τα κινητά που έχουμε στα χέρια μας και φυσικά θα περάσουν επισκευή και μεταπώληση, σίγουρα θα τα ήθελαν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (δίχως γρατσουνιές, σημάδια..) και 2. Σε περίπτωση που σκάσει κάποιο και αφού η συνομιλία μας καταγράφηκε, μπορούν να αποδείξουν ότι ενημερωθήκαμε να το βάλουμε στο κουτί και η Samsung απαλλάσσετε από την ευθύνη! Το κινητό που έχω στα χέρια μου είναι Ελληνικής Αντιπροσωπίας στην πλάτη υπάρχει το CE με ότι συνεπάγεται αυτό και γράφει "UK DESIGNED & ENGINEERED BY SAMSUNG MANUFACTURED IN VIETNAM IMEI:..... S/N:...........". Και αναρωτιέμαι τώρα πως από την στιγμή που υπάρχει το CE μου ζητά ο ίδιος ο κατασκευαστής να το κλείσω και να το βάλω στο κουτί (που δεν θέλω κιόλας :) ). Το CE είναι fake; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημέρα και από εμένα. Παρέλαβα το Ν7 στις 2/9 από Κωτσόβολο (προπαραγγελία) και καθώς επικοινώνησα με Samsung Hellas μου ζήτησαν να το κλείσω και να το βάλω στο κουτί. Οι φωτογραφίες που έχω επισυνάψει είναι από θερμική κάμερα κατά την δεύτερη φόρτιση. Καλημέρα φίλε μου. Μια απορία έχω. Πως και ο Κωτσόβολος προχώρησε σε παράδοση της συσκευής σε όσους είχαν κάνει προπαραγγελίες την στιγμή που η Samsung Hellas απο την 01/09 το είχε απαγορεύσει μετά απο εισήγηση της; Το public με ενημέρωσε τηλεφωνικά την 01/09 ότι κατόπιν εντολής Samsung Hellas αναστέλλονται όλες οι προπαραγγελίες για τους γνωστούς λόγους. Ομοίως έπραξε και το πλαίσιο. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια γενική απορία προς στους φίλους που έχουν το duos. Απο αυτά που έχω διαβάσει λειτουργεί υποδειγματικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αναγκαστικά όμως πρέπει να παραδώσουν για προληπτικούς λόγους γιατί η ασφάλεια είναι πάνω απ'ολα. Τι θα γίνει όμως αν η συσκευή που θα πάρουν απο αντικατάσταση δεν ρολάρει το ιδιο άψογα όπως η προηγούμενη; Εύχομαι παιδιά να πάνε όλα καλα με τις συσκευές που θα πάρετε πίσω και να είναι άψογες out of the box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Τα ειπωμένα αρνητικά σχόλια του gkp τα είδα και στην πράξη σήμερα το απόγευμα πίνοντας τον καφέ μας στην παραλία ασπροπυργου. Η οθόνη του note 7 σε σχέση με το s7 edge το νορμάλ αλλα και το s7 edge special edition ήταν 2 κλασεις κάτω. Ξεπλυμενα χρώματα σε σχέση με τα s7 edge λες και ήταν οθόνη περασμένης γενιάς . Το λαγκ υπαρκτο μεν αλλα όχι σε βαθμό που να με ενοχλεί εμένα προσωπικά. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι τα πλήκτρα που είναι δεξιά και αριστερά από το home button δεν δουλευαν ακαριαία. Δηλαδή στα 10 πατήματα έχανες άνετα τα 7!!! Αν και είχα ελπίδες ότι θα την αγοραζα την συσκευή στους επομενους δυο μήνες ,στα ματια μου έπεσε χαμηλά με αυτό που έπιασα στα χέρια μου και με το φιάσκο των ημερων περί εκρήξεων των κινητών. Το ντιζάιν είναι φοβερό και θεωρώ καλύτερο από το s7 edge μιας και καμουφλάρει τον όγκο, αλλα το σύνολο της εμπειρίας χρήσης με το σύνολο των αρνητικών στοιχείων σε σχέση με το s7 edge κάνουν το note 7 αυτήν την στιγμή τουλάχιστον να μην αξίζει τα λεφτά του. Δυστυχως δεν ξερω τι συμβαινει με την συσκευη που εχεις.Τα παντα οπως τα περιγραφεις ειναι χαλια.Εγω ομως εχω αλλη αποψη γιατι πριν το παραγγειλω μια και εκοψα τις παραγγελιες απο το εξωτερικο και παιρνω μονο απο Ελλαδα το πηρε ο κολλητος μου απο expansys .Οι εντυπωσεις κατι παραπανω απο ευχαριστες μια και εψησα το φιλο μου να το κρατησω για 24 ωρες.Εντυπωσιακα ολα τα χαρακτηριστικα του.Φοβερη οθονη ταχυτητα καμερα απιστευτη.Ενιωσα μεγαλη ικανοποιηση σε σχεση με τα παλιοτερα Note μια και περασαν ολα απο τα χερια μου.Το περιμενουμε πως και πως με την γκαντεμια που μας ετυχε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts