JIMBOAthens Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 http://www.itpro.co.uk/android/26625/samsung-galaxy-note-7-price-specs-features-samsung-halts-uk-note-7-sales-after-some?_mout=1&utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Αφού θα το βγάλει από την αρχή ουσιαστικά, δεν του βάζει πάνω και τα 6gb ram, να καθαρίσουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Τώρα μπορεί και να δούμε να το δίνει και σε χαμηλότερη τιμή και κάνα αξεσουάρ δώρο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Από from.ae παραδέχτηκαν ότι υπάρχει ανακληση/αντικατάσταση; οχι ειπαν οτι δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα στις παρτιδες που πουλάνε αυτοι και αν μου παρουσιαστηκε προβλημα . βεβαια του εξήγησα οτι το ειδος του προβλήματος αν εμφανιστεί θα ειναι αργα για όλους και τοτε μου ειπε αν θελω να το στείλω πισω να μου στειλουν αλλο. βέβαια παίζει να το στείλω και να το ξαναβάλουν μέσα και να μου το ξαναστείλουν το ίδιο.. (αφου ειναι ακόμα στο τελωνείο και δεν ξέρω τι ΙΜΕΙ) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Τώρα μπορεί και να δούμε να το δίνει και σε χαμηλότερη τιμή και κάνα αξεσουάρ δώρο..;) σε τιμη ενος καλου Zipo ναι,γιατι οχι ? :p:lol: με καρτουλα 128 γιγα πανε να χρυσωσουν το χαπι οι σχιστοματηδες....κοστος ουτε 5 ευρω για αυτους....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ναι και σε μένα τα ίδια είπαν χτες. Ότι ελέγχουν πριν στείλουν κλπ, αλλά θα προσπαθήσω να μιλήσω με την σαμσουνγκ εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ναι και σε μένα τα ίδια είπαν χτες. Ότι ελέγχουν πριν στείλουν κλπ, αλλά θα προσπαθήσω να μιλήσω με την σαμσουνγκ εκεί. Περιμένω εναγωνίως νέα σου.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Βλέπω την τιμή μαζι και τις πωλησεις να πέφτουν αρκετά πριν ακόμα ξεκινήσουν την πώληση του. Το σκεφτόμουν να το πάρω για την γυναίκα μου . Τώρα αν δεν περάσει ένα 2μηνο/3μηνο δεν κάνω καμιά κίνηση. Και πάλι όμως θα το σκεφτώ.... καλά που κράτησα το s7e και δεν έκανα προπαραγγελια γιατί σκεφτόμουν να το πάρω και εγώ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 2, 2016 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Αφού θα το βγάλει από την αρχή ουσιαστικά, δεν του βάζει πάνω και τα 6gb ram, να καθαρίσουμε :p Λες να μετάνιωσαν που δεν έβαλαν τα 6GB ram και προχώρησαν σε ανάκληση; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Από from.ae παραδέχτηκαν ότι υπάρχει ανακληση/αντικατάσταση; Μετά απο πολλά email μου ζήτησαν το τους το στείλω πίσω... Ρώτησα εάν θα στείλουν αντικατάσταση και μου είπαν οτι σήμερα δεν είναι εργάσιμη και θα επικοινωνήσουν μαζί με Samsung και θα μου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Λες να μετάνιωσαν που δεν έβαλαν τα 6GB ram και προχώρησαν σε ανάκληση; :lol: Μόνο αυτό τους σώζει για να σώσουν την παρτίδα.... 6αρα ράμ Παντως εαν ειχε αποσπωμενη μπαταρία άλλαζες μια καινούρια με την παλιά στις αντιπροσωπιες και τελειώνες. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Μόνο αυτό τους σώζει για να σώσουν την παρτίδα.... 6αρα ράμ Παντως εαν ειχε αποσπωμενη μπαταρία άλλαζες μια καινούρια με την παλιά στις αντιπροσωπιες και τελειώνες. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό ακριβώς που λες φίλε μου δείχνει πόσo σημαντική τελικά είναι η αποσπώμενη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Πολλά θέματα μαζεμένα παιδια,bootloops,μπαταρίες,gorilla που είναι μην αγγίζετε..πολλά μαζεμένα και μου κόπηκε η όρεξη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Κατάλαβα. Από Δευτέρα θα μιλήσω κι εγώ ξανά μαζί τους (έχω και την "εξτρα" εγγύηση) και θα δω τι θα μου πουν. Εντωμεταξύ κουτιά κλπ είναι Αγγλία, εγώ Ελλάδα για άλλη μιάμιση βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Διαβαζω το νημα και θλιβομαι γιατι ημουν ετοιμος να το παραγγειλω..Κριμα ,αντε τωρα να περιμενεις να ξεκαθαρισει η κατασταση.. Και στο xda παντως γραφονται διαφορα για οσα ειπε ο alex_n80... Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Τους το έστειλα πίσω και θα το παραλάβουν την Δευτέρα. Για τα υπόλοιπα θα δείξει... ευτυχώς είχα κρατήσει το Oneplus 3 μου και δεν έχω μείνει χωρίς κινητό. Edited September 2, 2016 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Διαβαζω το νημα και θλιβομαι γιατι ημουν ετοιμος να το παραγγειλω..Κριμα ,αντε τωρα να περιμενεις να ξεκαθαρισει η κατασταση.. Και στο xda παντως γραφονται διαφορα για οσα ειπε ο alex_n80... Eτσι ακριβως ειναι,κι ας πουμε οτι το λυνει το θεμα της φωτιας....το εμπιστευεσαι για βραδυνη φορτιση ενω πεφτεις για υπνο ? Εδω σε θελω ! Απο την αλλη και τα υπολοιπα ζητηματα οπως η οθονη χαμηλης ανθεκτικοτητας και τα φαινομενα bootloop προβληματιζουν εντονα.....για το θεμα της συγκρισης ταχυτητας με το υποδεεστερο Iphone 6 θα βρεθει η λυση με μια-δυο αναβαθμισεις...τα υπολοιπα ομως ειναι πιο δυσκολο να διορθωθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Η ουσία είναι ότι η samsung δεν γνωρίζει (ακόμα τουλάχιστον)..ποιές είναι οι προβληματικές συσκευές και ποιές οι καλές! αυτό μαρτυρά η παγκόσμια ανάκλιση. Αν το ήξερε θα έλεγε απλά ότι οι κάτοχοι κινητών με τάδε imei να περάσουν γιά την αντακατάστασή τους και παράλληλα θα απόσυρε τα ελλατωματικά που έχουν ήδη κατασκευαστεί και δεν έχουν πουληθεί ακόμα. Απλά και ωραία. Ήδη είχε αρχίσει να αυξάνει και τους ρυθμούς παραγωγής του note7, και λογικά σε 10 μέρες θα ομαλοποιόταν η κατάσταση Αυτό θα ήταν το καλό σενάριο.... Μάλλον το πρόβλημα είναι πιό περίπλοκο, δεν γνωρίζει καν ποιές είναι οι καλές-κακές συσκευές και ίσως το πρόβλημα δεν σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με την μπαταρία αλλά με συνδιασμό και άλλων hardware υλικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Πρώτη φορά τόσα λάθη μαζεμένα σε σειρά NOTE τη στιγμή που όλα τα προηγούμενα ήταν άψογα σε όλα. Τι έπαθε φέτος με τo Note. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ευκαιρία να πέσει η τιμή και να τρέξει κάνα καλό πρόμο...γιατί δεν σκόπευα να το πάρω! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Eτσι ακριβως ειναι,κι ας πουμε οτι το λυνει το θεμα της φωτιας....το εμπιστευεσαι για βραδυνη φορτιση ενω πεφτεις για υπνο ? Εδω σε θελω ! Απο την αλλη και τα υπολοιπα ζητηματα οπως η οθονη χαμηλης ανθεκτικοτητας και τα φαινομενα bootloop προβληματιζουν εντονα.....για το θεμα της συγκρισης ταχυτητας με το υποδεεστερο Iphone 6 θα βρεθει η λυση με μια-δυο αναβαθμισεις...τα υπολοιπα ομως ειναι πιο δυσκολο να διορθωθουν. Για την οθόνη χαμηλής ανθεκτικότητας(γρατζουνιες) αν εννοεις το gg5 ειναι θεμα της corning,το οποιο στην τελικη λυνεται με μια ζελατινα προστασιας.... ..Αρχιζω να πιστευω οτι ισως και το bootloop να ειναι απο την μπαταρια.... Η ταχύτητα και ειδικα το vs σε σχεση με το iphone δεν ενοχλει κανεναν ιδιαιτερα.... αφου οσα παιδια το εχουν παρει δεν εντοπισαν/ανεφεραν κατι επι τουτου.... Ενα θετικό πιστευω ειναι οτι η τιμη θα πεσει γρηγορα για να καλυψει σε συντομο χρονο το χαμενο εδαφος... Ειμαι τοσο Αισιοδοξος:lol: που παρηγγειλα και δυο πραματακια απο το amazon.. Galaxy Note 7 Case, Caseology® [Wavelength Series] Textured Pattern Grip Cover [black / Black] [shock Proof] for Samsung Galaxy Note 7 (2016) - Black / Black https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01I2E9BOG/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 ScreenKnight® Samsung Galaxy Note 7 Back Screen Protector invisible shield - CURVED FIT:Amazon.co.uk:Electronics https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01KCTBEZI/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 http://www.samsung.com/gr/news/local/note-7-announcement Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 http://www.samsung.com/gr/news/local/note-7-announcement Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 απ'οτι φαινεται το δικο μου δικαρτο,μετα απο 2 ωρες λειτουργιας και αφου εκανα factory reset,εκανε επανεκκινησεις και ξαφνικα dead!μαλλον ειναι να το στειλω πισω ετσι και αλλιως.εκτος αν η μπαταρια εξαντληθηκε..θα ενημερωσω σε λιγο παλι Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Κι ομως...υπαρχουν υπαρχουν ακομα θετικα....:p Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts