hrc_thanos Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Στην Ευρωπη ουτε ενα κρουσμα...μονο αμερικη κ κορεα οπου υπαρχουν οι μεγαλυτερες πωλησεις αιφον.. :up: Που ετυχε με το που παρουσιαστηκε το 7αρι της apple ξαφνικα αρχισαν να παιρνουν φωτια τα note ...και μετα την ανακληση πηρε ενα φωτια σε αεροπλανο!!παλι στην αμερικη!!μα τοσο τυχερη αυτη η apple :O (υπαρχουν λεει σε ελειψη τα iphone7 απο της πωλησεις) Μα ειναι δυνατον μια τοσο μεγαλη εταιρεια σαν την σαμ να μην μπορει να διορθωσει ενα τετοιο προβλημα..?σε μια συσκευη που εχει παρομοια χαρακτηριστηκα με αλλες δικιες της οι οποιες λειτουργουν κανονικα..? Σε βαζει σε σκεψεις.. Σαν να την αναγκασαν μοιαζει.. Ειναι σαν να ειπε η apple παραειναι καλο αυτο το κιν θα κανουμε κατι να τα μαζεψεις ολα πισω αλλιως ξεχνα την αμερικη.. :lol::lol::lol: Παράθεση ETEN glofish x500..HTC diamond2..Iphone4..LG g2.. Samsung Note7 το ερωτευτηκα αλλα πεθανε :cry: Samsung S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 (edited) Στην Ευρωπη ουτε ενα κρουσμα...μονο αμερικη κ κορεα οπου υπαρχουν οι μεγαλυτερες πωλησεις αιφον.. :up: Που ετυχε με το που παρουσιαστηκε το 7αρι της apple ξαφνικα αρχισαν να παιρνουν φωτια τα note ...και μετα την ανακληση πηρε ενα φωτια σε αεροπλανο!!παλι στην αμερικη!!μα τοσο τυχερη αυτη η apple :O (υπαρχουν λεει σε ελειψη τα iphone7 απο της πωλησεις) Μα ειναι δυνατον μια τοσο μεγαλη εταιρεια σαν την σαμ να μην μπορει να διορθωσει ενα τετοιο προβλημα..?σε μια συσκευη που εχει παρομοια χαρακτηριστηκα με αλλες δικιες της οι οποιες λειτουργουν κανονικα..? Σε βαζει σε σκεψεις.. Σαν να την αναγκασαν μοιαζει.. Ειναι σαν να ειπε η apple παραειναι καλο αυτο το κιν θα κανουμε κατι να τα μαζεψεις ολα πισω αλλιως ξεχνα την αμερικη.. :lol::lol::lol: Την συσκευη μπορει να την παρει ο καθενας που διαθετει βασικες γνωσεις να την ανοιξει και να κανει ενα 'custom' hardware.Με ενα ομαδικα καλα στημενο σχεδιασμενο κολπο να δισφημησει οτι θελει.Με ενα ομαδικο στησιμο στο net αρχιζει να δειχνει οτι εικονες θελει οπως τις θελει . Οτι και να γινει μια σωστη εταιρια ειναι υποχρεωση της να τα παρει πισω και να βρει αλλες δικλειδες ασφαλειας Edited October 15, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Έτσι λες εσύ. Αν νομίζεις ότι η υποχρέωση μιας εταιρίας που κυκλοφόρησε προιόν επικίνδυνο για την υγεία εξαντλείται στην δημοσιοποίηση μιας ανακοίνωσης, κάνεις μέγα λάθος. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για την εταιρία, όχι για τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που έβγαλε ανακοίνωση και μετά. ....την ευθύνη την έχει ο καταναλωτής που δεν υπακούσε στην ανακοίνωση. Για πριν την ανακοίνωση. ......φυσικά και φταίει η εταιρεία για το σαραβαλάκι που έβγαλε στη πιάτσα.... Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Αλλα ουτε μια καινουργια αναφορα για εκρηξη.Περιεργο δεν ειναι; Google is your friend, κάθε μέρα σκάει κι από ένα. Ευτυχώς έχουν απενεργοποιηθεί τα περισσότερα και πλέον η συσκευή έχει χαρακτηριστεί ως "forbidden hazardous material" από τις αεροπορικές εταιρίες στην Αμερική και κατ' επεκταση σε όλες σύντομα. Χειροπέδες και στο φρέσκο για οποίο πάει να πετάξει μαζί με το εκρηκτικό Note 7. Όσοι δεν τα επιστρέψουν πολύ βαρύς ο πέλεκυς. Στην καλύτερη στο κρατητήριο. http://www.pcworld.com/article/3131343/mobile/us-bans-samsung-galaxy-note7-from-all-flights.html Το ίδιο θα έπρεπε και εδώ να γίνουν στην Ευρώπη. Sent from my iPad using Tapatalk Έχει δρομολογηθεί, δεν θα μπορεί να πετάξει κάποιος από Ευρώπη προς Αμερική προς το παρόν. Την τρίχα την κάνατε τριχια έλεος μερικοί.. δεν ειναι δυναμίτης το κινητό ουτε μολότοφ... το κινητό απλα βγάζει καπνούς και περνει μερικός φωτια χαμηλής έντασης το πολυ πολυ να πάθει έγκαυμα ο ιδιοκτήτης του ... αν δεις φωτογραφίες και βίντεο το κινητό δεν ειναι καμμένο ολοσχερώς .. ειναι μερικός ... και δεν θέτει σε κίνδυνο άλλους ... μερικοί το έχετε κανει λες και ειναι ΤΝΤ .. έλεος ... Απλά ρίχνει και αεροπλάνα, τόσο δυνατό και εκρηκτικό είναι το Note 7. U.S. bans Samsung Galaxy Note 7 smartphones from air travel Στην Ευρωπη ουτε ενα κρουσμα...μονο αμερικη κ κορεα οπου υπαρχουν οι μεγαλυτερες πωλησεις αιφον.. :up: Που ετυχε με το που παρουσιαστηκε το 7αρι της apple ξαφνικα αρχισαν να παιρνουν φωτια τα note ...και μετα την ανακληση πηρε ενα φωτια σε αεροπλανο!!παλι στην αμερικη!!μα τοσο τυχερη αυτη η apple :O (υπαρχουν λεει σε ελειψη τα iphone7 απο της πωλησεις) Μα ειναι δυνατον μια τοσο μεγαλη εταιρεια σαν την σαμ να μην μπορει να διορθωσει ενα τετοιο προβλημα..?σε μια συσκευη που εχει παρομοια χαρακτηριστηκα με αλλες δικιες της οι οποιες λειτουργουν κανονικα..? Σε βαζει σε σκεψεις.. Σαν να την αναγκασαν μοιαζει.. Ειναι σαν να ειπε η apple παραειναι καλο αυτο το κιν θα κανουμε κατι να τα μαζεψεις ολα πισω αλλιως ξεχνα την αμερικη.. :lol::lol::lol: Κάτι άκουσα κι εγώ για εξωγήινη ζώνη στον Άρη. Στη προσπάθεια σου να υπερασπιστείς την Samsung, παρουσιάζεις ως επιχείρημα conspiracy theory. Εδώ μιλάμε για κίνδυνο μέχρι και αεροπλάνο να ρίξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrc_thanos Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Google is your friend, κάθε μέρα σκάει κι από ένα. Ευτυχώς έχουν απενεργοποιηθεί τα περισσότερα και πλέον η συσκευή έχει χαρακτηριστεί ως "forbidden hazardous material" από τις αεροπορικές εταιρίες στην Αμερική και κατ' επεκταση σε όλες σύντομα. Χειροπέδες και στο φρέσκο για οποίο πάει να πετάξει μαζί με το εκρηκτικό Note 7. Έχει δρομολογηθεί, δεν θα μπορεί να πετάξει κάποιος από Ευρώπη προς Αμερική προς το παρόν. Απλά ρίχνει και αεροπλάνα, τόσο δυνατό και εκρηκτικό είναι το Note 7. U.S. bans Samsung Galaxy Note 7 smartphones from air travel Κάτι άκουσα κι εγώ για εξωγήινη ζώνη στον Άρη. Στη προσπάθεια σου να υπερασπιστείς την Samsung, παρουσιάζεις ως επιχείρημα conspiracy theory. Εδώ μιλάμε για κίνδυνο μέχρι και αεροπλάνο να ρίξει. Δηλαδη ολα αυτα τα πιστευεις..με 3 φωτο στο google και μια ανακοινωση απο ''αμερικανικα καναλια'' γιατι δεν ετυχε να βγει καποιος σε καποιο φορουμ να μας δειξει ενα περιστατικο..? συνηθως τις πρωτες ειδησεις τις μαθαινουμε απο το ιντερνετ και μετα απο τα καναλια.. Παράθεση ETEN glofish x500..HTC diamond2..Iphone4..LG g2.. Samsung Note7 το ερωτευτηκα αλλα πεθανε :cry: Samsung S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Δηλαδη ολα αυτα τα πιστευεις..με 3 φωτο στο google και μια ανακοινωση απο ''αμερικανικα καναλια'' γιατι δεν ετυχε να βγει καποιος σε καποιο φορουμ να μας δειξει ενα περιστατικο..? συνηθως τις πρωτες ειδησεις τις μαθαινουμε απο το ιντερνετ και μετα απο τα καναλια.. Θυμάμαι πάνω από έξι κρούσματα και συνεχώς έσκαγαν μετά από αυτά τουλάχιστον ένα κάθε μέρα, δεν ξέρω για ποιες τρεις φωτογραφίες αναφέρεσαι και ούτε ποια ανακοίνωση μετά από τόσες περιπτώσεις. Μάλλον δεν έχω κατανοήσει τι εννοείς, αλλά από τη στιγμή που η Samsung ως κολοσσός έκρινε σωστό να αποσύρει και να σταματήσει τη παραγωγή του Note 7, κάτι γνωρίζει ότι πράγματι φταίει και το κρύβουν έως τώρα, αλλιώς δεν θα την άγγιζε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Δηλαδη ολα αυτα τα πιστευεις..με 3 φωτο στο google και μια ανακοινωση απο ''αμερικανικα καναλια'' γιατι δεν ετυχε να βγει καποιος σε καποιο φορουμ να μας δειξει ενα περιστατικο..? συνηθως τις πρωτες ειδησεις τις μαθαινουμε απο το ιντερνετ και μετα απο τα καναλια.. Προφανώς υπάρχει πρόβλημα το παραδέχτηκε και η samsung την πρώτη φορά οπως προφανώς γνωρίζουν και πιο ειναι ακριβώς το πρόβλημα του τηλ. άλλα αυτό δεν εχει καμιά σημασία πια το τηλ αυτό ειναι παρελθόν. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Google is your friend, κάθε μέρα σκάει κι από ένα. Ευτυχώς έχουν απενεργοποιηθεί τα περισσότερα και πλέον η συσκευή έχει χαρακτηριστεί ως "forbidden hazardous material" από τις αεροπορικές εταιρίες στην Αμερική και κατ' επεκταση σε όλες σύντομα. Χειροπέδες και στο φρέσκο για οποίο πάει να πετάξει μαζί με το εκρηκτικό Note 7. Ευχαριστω που μου συστησες το google.Πραγματικα δε γνωριζα την υπαρξη του.Μετα απο ερευνα λοιπον στο google διαπιστωσα οτι τουλαχιστον 100 την ημερα εσκαγαν Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ευχαριστω που μου συστησες το google.Πραγματικα δε γνωριζα την υπαρξη του.Μετα απο ερευνα λοιπον στο google διαπιστωσα οτι τουλαχιστον 100 την ημερα εσκαγαν Thanks, anytime. Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω με το τρόπο της απάντησης μου και λυπάμαι αν το εξέλαβες έτσι, αλλά δεν μπορώ να κάτσω να ψάξω κάτι που είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό. Πάντως 100 την ημέρα είναι μεγάλος αριθμός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παντως οτι και να λεμε το απεσυρε.Και μαλιστα 2 φορες.Οποτε καποιο θεμα ειχε η συσκευη ή καποιες απο αυτες. Αν ηταν σιγουρη για το προιον της θα εκανε μηνυσεις ή εστω θα εβγαινε να το διαψευσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Thanks, anytime. Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω με το τρόπο της απάντησης μου και λυπάμαι αν το εξέλαβες έτσι, αλλά δεν μπορώ να κάτσω να ψάξω κάτι που είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό. Πάντως 100 την ημέρα είναι μεγάλος αριθμός. Απορώ ακόμα φίλε μου γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με μερικούς μερικούς για τα αυτονόητα:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Απορώ ακόμα φίλε μου γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με μερικούς μερικούς για τα αυτονόητα:blink::blink::blink: Τουλάχιστον επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο, εγώ δεν ήξερα ότι είχανε φτάσει στις 100 εκρήξεις οι περιπτώσεις των Galaxy Note 7 που έσκασαν. Όποτε λογικά τα όσα έκανε η Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Το θέμα κλειδώνει μιας και η συσκευή αποσύρθηκε απο την αγορά. Όποιος έχει Νote 7 στην κατοχή του μπορεί να επικοινωνήσει με την Samsung για περαιτέρω πληροφορίες αντικατάστασης εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrc_thanos Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο παρομοιο ποστ αλλα θα ηθελα να μαθουμε αν καποιοι χρηστες note7 επεστρεψαν την συσκευη τους στην samsung και ποτε πηραν τα χρηματα του πισω κλπ Εγω προσωπικα εδω κ μια εβδομαδα περιμενω να ερθει ο κουριερ να παραλαβει το κινητο Τους παιρνω καθε μερα τηλ και μου λενε οτι θα με ενημερωσουν ποτε ερθει ο κουριερ ειμαι πολυ δυσαρεστημενος εχω κλεισει την συσκευη εχω μεινει με μια παλια και περιμενω τα χρηματα για να αγορασω καποια αλλη συσκευη!! Παράθεση ETEN glofish x500..HTC diamond2..Iphone4..LG g2.. Samsung Note7 το ερωτευτηκα αλλα πεθανε :cry: Samsung S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrc_thanos Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 δηλαδη δωσατε ολοι τις συσκευες σας πισω και πηρατε τα χρηματα? μονο εγω ο ατυχος..? Παράθεση ETEN glofish x500..HTC diamond2..Iphone4..LG g2.. Samsung Note7 το ερωτευτηκα αλλα πεθανε :cry: Samsung S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts