Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα το πρωί μετά λύπης παραδόθηκε η συσκευή σου στην smartec μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα...σε 2 μέρες μου είπαν η επιστροφή χρημάτων με ισοτιμία της ημερομηνίας αγοράς και όχι σημερινή...για τα μεταφορικά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα...ευτυχώς κατά λάθος ξέχασα τον φορτιστή με το καλώδιο tipe C και τις μυτες για το S Pen....οπότε χαλάλι τους τα μεταφορικά.....

Δεν μένει τώρα να το ξαναδώ διαθέσιμο στο from.ae για νέα παραγγελία...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Σήμερα το πρωί μετά λύπης παραδόθηκε η συσκευή σου στην smartec μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα...σε 2 μέρες μου είπαν η επιστροφή χρημάτων με ισοτιμία της ημερομηνίας αγοράς και όχι σημερινή...για τα μεταφορικά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα...ευτυχώς κατά λάθος ξέχασα τον φορτιστή με το καλώδιο tipe C και τις μυτες για το S Pen....οπότε χαλάλι τους τα μεταφορικά.....

Δεν μένει τώρα να το ξαναδώ διαθέσιμο στο from.ae για νέα παραγγελία...

Δεν πειράζει φίλος θα το πάρουμε Ελληνικό τώρα το εργαλείο...

http://www.phonearena.com/news/Samsung-to-launch-Black-Onyx-Galaxy-Note-7-in-South-Korea-possibly-other-markets_id85702

στο τέλος του άρθρου αναφέρει.....

Resuming global sales of the phablet by September 28, Samsung reportedly won't do marketing related to re-establishing the Note 7 as safe and sound. Rather, it will continue playing out the handset's many values, such as its sleek design, hardware power, the S-Pen functionality, and water resistance. It's highly unlikely that the product will receive a reduction in price.:(

Στην Αγγλία πάντως μαζί με τις συσκευές αντικατάστασης δίνουν δώρο τσαντάκι....... Galaxy:lol:

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Άνοιξα dispute case στο PayPal στη from.ae. Βρίσκω ότι είναι κοροϊδία να μου κρατάνε τα χρήματα και να μη ξέρω πότε θα παραλάβω τη νέα συσκευή.

Sent from my OnePlus 3

http://www.phonearena.com/news/-to-launch-Black-Onyx-Galaxy-Note-7-in-South-Korea-possibly-other-markets_id85702

στο τέλος του άρθρου αναφέρει.....

Resuming global sales of the phablet by September 28, reportedly won't do marketing related to re-establishing the Note 7 as safe and sound. Rather, it will continue playing out the handset's many values, such as its sleek design, hardware power, the S-Pen functionality, and water resistance. It's highly unlikely that the product will receive a reduction in price.:(

Στην Αγγλία πάντως μαζί με τις συσκευές αντικατάστασης δίνουν δώρο τσαντάκι....... Galaxy:lol:

Συνέχιση παγκόσμιες πωλήσεις της phablet στις 28 Σεπτεμβρίου, η Samsung σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα κάνει το μάρκετινγκ που σχετίζονται με την επαναφορά του Σημείωση 7 ως ασφαλή και υγιή. Αντίθετα, θα συνεχίσει να παίζει έξω πολλές αξίες της συσκευής, όπως είναι κομψό σχεδιασμό της, η δύναμη του υλικού, τη λειτουργικότητα S-Pen, και αντοχή στο νερό. Είναι εξαιρετικά απίθανο ότι το προϊόν θα λάβετε μια μείωση της τιμής.

Και μια μεταφραση του αγγλικου κειμενου στα ελληνικα με το google μεταφραστη για μας που δεν ξερουμε λεξη αγγλικα.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Άνοιξα dispute case στο PayPal στη from.ae. Βρίσκω ότι είναι κοροϊδία να μου κρατάνε τα χρήματα και να μη ξέρω πότε θα παραλάβω τη νέα συσκευή.

Sent from my OnePlus 3

Χθες που μίλησα μαζί τους και τους εξήγησα ότι πήρα πίσω τα χρήματα από την samsung Greece τους ρώτησα ποτέ θα ξανά είναι διαθέσιμο για αγορά ξανά και δεν ήξεραν ούτε ποτέ θα έρθουν οι συσκευές αντικατάστασης οπότε δεν είχαν ιδέα ποτέ θα μπει preorder ή σε κανονική πώληση....πάντως δεν έχω βρει ακόμα αναφορά κάπου εγώ τουλάχιστον για αντικατάσταση σε DUOS...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Χθες που μίλησα μαζί τους και τους εξήγησα ότι πήρα πίσω τα χρήματα από την samsung Greece τους ρώτησα ποτέ θα ξανά είναι διαθέσιμο για αγορά ξανά και δεν ήξεραν ούτε ποτέ θα έρθουν οι συσκευές αντικατάστασης οπότε δεν είχαν ιδέα ποτέ θα μπει preorder ή σε κανονική πώληση....πάντως δεν έχω βρει ακόμα αναφορά κάπου εγώ τουλάχιστον για αντικατάσταση σε DUOS...

Το πουλανε στην Ελλάδα το duos παντως...και το κοβεις και τιμομογιο αμα θες..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Το πουλανε στην Ελλάδα το duos παντως...και το κοβεις και τιμομογιο αμα θες..

Όπα!!! Για δώσε link αν μπορεις. Σ'ευχαριστώ!

Που το εχεις βρει το Duos στην Ελλαδα φιλε μου;

Δωσε κανενα link.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Αν ο φίλος εννοεί το hedystore από Best price δεν είναι διαθέσιμο και είναι και πανάκριβο....

Και ένα πρώτο full αναλυτικό review στην έκδοση με exynos.

http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-Note-7-Smartphone-Review.174550.0.html

Pro

+

great display

+

great camera

+

long battery runtimes

+

S-Pen with many features

+

generous sensor equipment

+

fast LTE Cat. 9

+

finally USB Type-C

+

OTG

+

protected against water and dust (IP 68)

+

quick-charge and wireless charging

+

fast SoC...

Cons

-

... which throttles under sustained load

-

medicore speaker

-

bad WiFi performance

-

possibilities of USB 3.1 are not utilized

-

Iris scanner not fully developed

-

neither MHL nor SlimPort support

Sent from my iPad Air 2

Edited by impreza_sti

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν ο φίλος εννοεί το hedystore από Best price δεν είναι διαθέσιμο και είναι και πανάκριβο....

Για διαθεσιμοτητα δεν ηξερα αλλα οντως ηταν πανακριβο..απλα το ειπα για καποιον που ενδιαφεροταν αμεσα αμα το ηθελε..αλλα δν εχει και διαθεσιμότητα δυστυχως

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Που το χαριζουν σου λεει 24 δοσεις των 30 + το μηνιαιο ποσο διπλα του συμβολαιου.

:ninja:

Που το χαριζουν σου λεει 24 δοσεις των 30 + το μηνιαιο ποσο διπλα του συμβολαιου.

Αν δεν κάνω λάθος 30 ευρώ μαζί με το πάγιο

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν δεν κάνω λάθος 30 ευρώ μαζί με το πάγιο

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι φιλος λεει 24 δοσεις για την συσκευη. Τα συμβολαια δεν αναφερονται σε δοσεις αλλα σε χρονικη διαρκεια.

Και η Ο2 στην γερμανια ετσι τα πουλαει σου λεει για την συσκευη τις δοσεις και διαλεγεις μετα συμβολαιο. Στο λογαριασμο που ερχεται καθε μηνα γραφει χωριστα τα λεφτα τις συσκευης και του συμβολαιου.

Αν παρατηρησεις εχει γραψει την τιμη απο κατω απο την συσκευη και σου λεει διαλεξε συμβολαιο διπλα.

:ninja:

Μαλλον εχεις δικιο γιατι βλεπω 30.42$ χ24 για συσκευη ενω διπλα βλεπω 30$ καθαρο για παγιο προγραμματος...

Μεχρι στιγμης καποιος φιλος εχει παρει καινουργια συσκευη μετα απο αντικατασταση?

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν από λίγο με πήραν τηλέφωνο από τη Smartec να περάσω αύριο να κάνω την ανταλλαγή (άρα ήρθαν και τα γαλάζια).
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Και εμένα το δικό μου αύριο θα είναι Πάτρα όπως μου είπαν...... ίδωμεν.

Και μιας και θα το ανανεώσω του έχω αφαιρέσει καθε είδους προστασία από την Δευτέρα (θήκη screen protector) ετσι ωστε να διαπιστωσω την αντοχή του σε κακουχίες. Δεν ξέρω τι λένε οι reviewers αλλα πραγματικά είναι σκυλί. Πριν το δώσω θα δοκιμάσω και την αδιαβροχοποίηση να δω πως θα τα πάει..... Ίσως κάνω και καμία δοκιμή πρόσκρουσης με το έδαφος...... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Θα σας ενημερώσω για όλα τα τεστ που θα το υποβάλω.

Edited by gnkgr

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Και μιας και θα το ανανεώσω του έχω αφαιρέσει καθε είδους προστασία από την Δευτέρα (θήκη screen protector) ετσι ωστε να διαπιστωσω την αντοχή του σε κακουχίες. Δεν ξέρω τι λένε οι reviewers αλλα πραγματικά είναι σκυλί. Πριν το δώσω θα δοκιμάσω και την αδιαβροχοποίηση να δω πως θα τα πάει..... Ίσως κάνω και καμία δοκιμή πρόσκρουσης με το έδαφος...... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Θα σας ενημερώσω για όλα τα τεστ που θα το υποβάλω.

Με το καλό να το δεχτείς... Να φανταστώ από επιστροφή και όχι από προπαραγγελία ε; Από πού το είχες πάρει το ελλατωματικό;

Εγώ θα ήθελα να ακούσω πως τα πάει με τις γρατζουνιές στην οθόνη μια και ακούσαμε πολλά για το Gorilla Glass 4.

Φιλικά Γιώργος

Εγώ θα ήθελα να ακούσω πως τα πάει με τις γρατζουνιές στην οθόνη μια και ακούσαμε πολλά για το Gorilla Glass 4.

Δεν έχει Gorilla Glass 4 αλλα 5 και μέχρι τώρα σε ότι και να του έχω κάνει δεν καταλαβαίνει τίποτα..... Στη τσέπη με κλειδιά και κέρματα, στην κωλότσεπη ότι και να του έχω κάνει βράχος......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked