Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και στο s7 τουλάχιστον το edge αν πατήσεις το home το κινητό ξεκλειδώνει εάν έχεις τοποθετήσει σωστά το δάχτυλο σου χωρίς δεύτερη προσπαθεια. Πιθανόν στο note σίγουρα θα είναι μερικά χιλιοστά του δευτερόλεπτο πιο γρήγορο.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Δοκίμασε στο s7 να κάνεις ένα απλό κλικ και πάρε το δάχτυλο σου. Δεν πρόκειται ανοίξει τη στιγμή που το νοτε θα σε βάλει ακαριαια στο μενού

Σημερινές από την χρήση του. Μόνο τηλέφωνα και όλα με WiFi.

Screenshot_20160904_232522.pngimage post

Screenshot_20160904_232531.pngjpg images

Edited by gkp

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Δοκίμασε στο s7 να κάνεις ένα απλό κλικ και πάρε το δάχτυλο σου. Δεν πρόκειται ανοίξει τη στιγμή που το νοτε θα σε βάλει ακαριαια στο μενού

Παλιότερα συνέβαινε αυτό που λες. Τώρα θέλει μόνο ένα κλικ μόλις το δοκίμασα κ εγώ δεν το ήξερα. Προφανώς σε κάποιο από τα update μπήκε το fix.

me > you

Σημερινές από την χρήση του. Μόνο τηλέφωνα και όλα με WiFi.

Screenshot_20160904_232522.pngimage post

Screenshot_20160904_232531.pngjpg images

Κατι συμβαινει...το note 3 που εχω 3ωρο βγαζει οθονη μονο με wifi!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Παλιότερα συνέβαινε αυτό που λες. Τώρα θέλει μόνο ένα κλικ μόλις το δοκίμασα κ εγώ δεν το ήξερα. Προφανώς σε κάποιο από τα update μπήκε το fix.

Έχω και τις δύο συσκευές αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Το δαχτυλίκο είναι άλλο επίπεδο στο νοτε. Όταν θα το δουλέψεις θα καταλάβεις τι εννοώ

Έχω και τις δύο συσκευές αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Το δαχτυλίκο είναι άλλο επίπεδο στο νοτε. Όταν θα το δουλέψεις θα καταλάβεις τι εννοώ

Καταλαβαίνω αυτό που έγραψες. Είπες ότι πρέπει να πατήσεις το home για να ανοίξει η οθόνη και μετά να ξαναβάλεις το δάχτυλο για το αποτύπωμα.

Και εγώ κ ο άλλος φίλος από πάνω σου λέμε ότι δεν ισχύει. Πλέον με ένα πάτημα γίνονται και τα 2. Παλιότερα που το είχα δοκιμάσει ήταν όπως λες.

Τώρα μη το γυρνάς ότι κ καλά είναι πιο γρήγορη η σάρωση στο 7. Δεν είπες αυτό στην πρώτη τοποθέτηση.

me > you

Πσντως σήμερα είμαι με δεδομένα από το πρωί στην Λάρισα Και μάλιστα την περισσότερη ώρα με E & H και δεν βλέπω να πιάνει 4 ώρες οθόνη....αυτο σημαίνει ότι με Wi-Fi δίνει εκπληκτικούς χρόνους ενω με date είναι κάτω του S7 EDGE...καποιος το είχε επισημάνει αυτό...

Αλλα με Wi-Fi μόνο σκοτώνει...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καταλαβαίνω αυτό που έγραψες. Είπες ότι πρέπει να πατήσεις το home για να ανοίξει η οθόνη και μετά να ξαναβάλεις το δάχτυλο για το αποτύπωμα.

Και εγώ κ ο άλλος φίλος από πάνω σου λέμε ότι δεν ισχύει. Πλέον με ένα πάτημα γίνονται και τα 2. Παλιότερα που το είχα δοκιμάσει ήταν όπως λες. .

Ακριβώς έτσι είναι και

ξανά επιβεβαιώνω ότι και στο s7e ( προφανώς και στο s7 ) το κινητό ανοίγει και ξεκλειδώνει με ένα και μόνο πάτημα του home button...ενώ ταυτόχρονα ελέγχει το αποτύπωμα.

Ίσως στο note να έχει γίνει ακόμα πιο γρήγορο.

Η ουσία είναι πάντως να λυθεί γρήγορα το θέμα . Θεωρώ ότι για το πρώτο διάστημα θα είναι λίγο παγωμένη η κίνηση για την αγορά του note γιατί ακόμα και με την ακαριαια παγκόσμια ανάκληση που έκαναν πολλοί θα είναι φοβισμενοι τον πρώτο καιρό επανακυκλοφοριας του note.

Edited by xiou

Ακριβώς έτσι είναι και

ξανά επιβεβαιώνω ότι και στο s7e ( προφανώς και στο s7 ) το κινητό ανοίγει και ξεκλειδώνει με ένα και μόνο πάτημα του home button...ενώ ταυτόχρονα ελέγχει το αποτύπωμα.

Ίσως στο note να έχει γίνει ακόμα πιο γρήγορο.

Η ουσία είναι πάντως να λυθεί γρήγορα το θέμα . Θεωρώ ότι για το πρώτο διάστημα θα είναι λίγο παγωμένη η κίνηση για την αγορά του note γιατί ακόμα και με την ακαριαια παγκόσμια ανάκληση που έκαναν πολλοί θα είναι φοβισμενοι τον πρώτο καιρό επανακυκλοφοριας του note.

Το δάχτυλο πρέπει να μείνει τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο πάνω στο πλήκτρο.

Κάνε ένα στιγμιαίο πάτημα και σήκωσε το δάχτυλο σου. Δεν πρόκειται να ξεκλειδώσει .

Στο νότε με ένα στιγμιαίο κλικ είσαι μέσα στο μενού . Όταν θέλεις άμεσα να ανοίξεις τη συσκευή η λειτουργία του s7 δεν είναι ικανοποιητική με το δαχτυλικο

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια δείτε το βίντεο όσοι δεν έχετε πειστεί

https://youtu.be/z3fCCuJcbxw

Edited by gkp

Και τα 2 που λες είναι με ένα πάτημα απλά σαφώς στο note είναι πολύ πιο γρηγορο πλέον. Και έτσι θα έπρεπε να είναι από την στιγμή που θέλει η σαμσουνγκ να είναι το κορυφαίο της τηλ. Όταν με το καλό τελειώσει το θέμα με τις φωτιές και το πάρω στην γυναίκα μου θα το δοκιμάσω να δω την διαφορά με το σ7

Αυτό που δεν είναι ακόμα γνωστό είναι εαν οι συσκεύες αντικατάστασης θα είναι το ίδιο μοντέλο (FD ή F) με αυτό που έχει αγοραστεί εξ΄αρχής.

Δεν χρειάζεται να γίνει γνωστό...είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο.

Μίας Και έχω και τις 2 συσκευές να και στο s7 edge χρειάζεται 1 πάτημα για το ξεκλείδωμα του δακτυλικου αποτυπώματος άλλα με την διαφορά ότι στο NOTE αρκεί ένα στιγμιαίο κλικ ενώ στο s7 edge θα πρέπει μετά το κλικ να κρατήσεις πάνω στο κουμπί το δάχτυλο 1 με 2 δεύτερα...

Σε συνέχεια του θέματος με την μπαταρία με χρήση 4g σας παραθέτω τα παρακάτω αποτελέσματα...απο της 7.00 το πρωί μέχρι της 5 το πρωί με φουλ ανοιχτά τα παντα (εκτός allways on display) αλλά ολα τα παντα ανοιχτά με λήψη σήματος E & H ,30 λεπτά πλοήγηση καμία 150αρια φωτογραφίες και οι περισσότερες ώρες οθόνη ήταν με data browsing social media κτλ...

Screenshot_20160905_051104.pngwindows print screen"]Screenshot_20160905_051104.pngwindows print screen[/url]

Screenshot_20160905_051108.pngimage upload no limit"]Screenshot_20160905_051108.pngimage upload no limit[/url]

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, από πλαίσιο δεν έχουμε κάτι επίσημο. Ανεπίσημα πάντως μου ειπαν γύρω στις 15 του μήνα. Edited by themis79

τώρα και εγώ έτσι από περιέργεια τηλεφώνησα στη samsung ελλάς. Ένας πολύ ευγενικός κύριος με ενημέρωσε ότι τρέχουν την υπόθεση αλλά δεν ξέρουν σίγουρα πότε θα πάρουμε στα χέρια μας τις συσκευές. Μου είπε μπορεί σε μία μπορεί σε δύο μπορεί και σε τρεις εβδομάδες...

Υπάρχει μυστήριο ακόμα γιά το πότε θα μπορέσουμε να το έχουμε στα χέρια μας. Και γώ το είχα προ-παραγγείλει...ετοιμαζόμουνα για παρασκευή...και έμεινα με την κρυάδα!

Άλλοι λένε μιά βδομάδα, άλλοι ένα μήνα. Νομίζω ότι θα καθυστερήσει αρκετά. Μίνιμουμ θα χρειαστεί ο μήνας, μπορεί να πάμε και περισσότερο.

Το 70% των συσκευών είναι από το εργοστάσιο με την προβληματική μπαταρία και μόνο το 30% είναι οκ. και θα πουληθεί Κίνα. Δεν είναι μόνο 2-3 προβληματικές παρτίδες αλλά φαίνεται η samsung θα αντικαταστήσει όλο το 70% αυτών των συσκευών. Γιά να γίνει αυτό θέλει χρόνο. Καλό Οκτώβριο και βλέπουμε....!

Πιστεύω πριν από την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 7 και του v20..

Ποιος ασχολείται με το v20!:lol::lol::lol:

Φιλικά Γιώργος

Ποιος ασχολείται με το v20!:lol::lol::lol:

Άσε να το δούμε πρώτα στην αυριανή παρουσίαση και μετά γέλα όσο θες. Οι φήμες δείχνουν ωραία πράγματα. Αποσπώμενη μπαταρία που αν την είχε και το note ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει διαφορετική τροπή.

Άσε να το δούμε πρώτα στην αυριανή παρουσίαση και μετά γέλα όσο θες. Οι φήμες δείχνουν ωραία πράγματα. Αποσπώμενη μπαταρία που αν την είχε και το note ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει διαφορετική τροπή.

Είναι άλλο πράγμα η παρουσίαση ενός ποιοτικού προϊόντος, δεν αμφιβάλω για αυτό, και άλλο πράγμα οι πωλήσεις οι οποίες βασίζονται στο όνομα, στην φήμη και στην ιστορία της κάθε εταιρείας.

Συμφωνώ ότι οι δύο μεγάλοι, Samsung και Apple, προσέχουν και μελετούν ο ένας τα βήματα του άλλου. Εδώ όμως η LG? δεν εμπλέκετε πουθενά. Στο σύνολο των πωλήσεων, οριζόντιο και κάθετο, αλλά και ξεχωριστά σε καμμιά περιφερειακή αγορά δεν ανταγωνίζεται την Samsung.

Σόρρυ για το off topic.

Φιλικά Γιώργος

Είναι άλλο πράγμα η παρουσίαση ενός ποιοτικού προϊόντος, δεν αμφιβάλω για αυτό, και άλλο πράγμα οι πωλήσεις οι οποίες βασίζονται στο όνομα, στην φήμη και στην ιστορία της κάθε εταιρείας.

Συμφωνώ ότι οι δύο μεγάλοι, Samsung και Apple, προσέχουν και μελετούν ο ένας τα βήματα του άλλου. Εδώ όμως η LG? δεν εμπλέκετε πουθενά. Στο σύνολο των πωλήσεων, οριζόντιο και κάθετο, αλλά και ξεχωριστά σε καμμιά περιφερειακή αγορά δεν ανταγωνίζεται την Samsung.

Σόρρυ για το off topic.

Είσαι απόλυτα κατανοητός τώρα ότι μιλάς από θέμα πωλήσεων και μόνο.

Τι γίνετε με την αντικατάσταση σε όσους το έχουν προμηθευτεί ήδη, υπάρχει κάτι νεότερο;

Για όσους το έχουν στα χέρια τους σκοπεύουν να το επιστρέψουν και να περιμένουν το νέο, λαμβάνουν κάποιο μέτρο προφύλαξης; π.χ. ελεγχόμενη φόρτιση;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked