fotan Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημέρα φίλε μου. Μια απορία έχω. Πως και ο Κωτσόβολος προχώρησε σε παράδοση της συσκευής σε όσους είχαν κάνει προπαραγγελίες την στιγμή που η Samsung Hellas απο την 01/09 το είχε απαγορεύσει μετά απο εισήγηση της; Το public με ενημέρωσε τηλεφωνικά την 01/09 ότι κατόπιν εντολής Samsung Hellas αναστέλλονται όλες οι προπαραγγελίες για τους γνωστούς λόγους. Ομοίως έπραξε και το πλαίσιο. Η αλήθεια είναι ότι το παρέδωσαν στην courier 31/8, τότε ήρθε το sms με το vouncher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημέρα φίλε μου. Μια απορία έχω. Πως και ο Κωτσόβολος προχώρησε σε παράδοση της συσκευής σε όσους είχαν κάνει προπαραγγελίες την στιγμή που η Samsung Hellas απο την 01/09 το είχε απαγορεύσει μετά απο εισήγηση της; Το public με ενημέρωσε τηλεφωνικά την 01/09 ότι κατόπιν εντολής Samsung Hellas αναστέλλονται όλες οι προπαραγγελίες για τους γνωστούς λόγους. Ομοίως έπραξε και το πλαίσιο. Η αλήθεια είναι ότι το παρέδωσαν στην courier 31/8, τότε ήρθε το sms με το vouncher. Μάλιστα, έτσι εξηγείται. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Φαίνεται οτι αυτά που είπε η Samsung Hellas είναι η γραμμή που έχει δώσει η Samsung για τις αντικαταστάσεις των Note 7; Επικοινώνησα με Samsung UAE και μου είπαν το ίδιο. Εγώ βέβαια έχω είδη στείλει την συσκεύη μου πίσω :lol::lol: Αυτό που δεν είναι ακόμα γνωστό είναι εαν οι συσκεύες αντικατάστασης θα είναι το ίδιο μοντέλο (FD ή F) με αυτό που έχει αγοραστεί εξ΄αρχής. Η διαδικασία θα πάρει πάντως αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί οπότε αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημέρα φίλε μου. Μια απορία έχω. Πως και ο Κωτσόβολος προχώρησε σε παράδοση της συσκευής σε όσους είχαν κάνει προπαραγγελίες την στιγμή που η Samsung Hellas απο την 01/09 το είχε απαγορεύσει μετά απο εισήγηση της; Το public με ενημέρωσε τηλεφωνικά την 01/09 ότι κατόπιν εντολής Samsung Hellas αναστέλλονται όλες οι προπαραγγελίες για τους γνωστούς λόγους. Ομοίως έπραξε και το πλαίσιο. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια γενική απορία προς στους φίλους που έχουν το duos. Απο αυτά που έχω διαβάσει λειτουργεί υποδειγματικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αναγκαστικά όμως πρέπει να παραδώσουν για προληπτικούς λόγους γιατί η ασφάλεια είναι πάνω απ'ολα. Τι θα γίνει όμως αν η συσκευή που θα πάρουν απο αντικατάσταση δεν ρολάρει το ιδιο άψογα όπως η προηγούμενη; Εύχομαι παιδιά να πάνε όλα καλα με τις συσκευές που θα πάρετε πίσω και να είναι άψογες out of the box. Κατά 50% πιστεύω ότι θα μας ζητήσουν να γυρίσουμε τις συσκευές πίσω από εκεί πού τις πήραμε δηλαδή στο Dubai για αντικατάσταση...ασχετα τί μας έχει πει η Samsung... Τώρα αν ισχύει αυτό που μάς είπε η Samsung ότι δηλαδή θα αναλάβει τις συσκευές μας αυτή τότε βλέπω να μας τα αντικαταστήσει με Note 7 1σιμ από την Ελληνική αγορά και όχι dual sim η με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Samsung S7 s7 edge...αλλα όχι duos πραγμα πού αν γίνει θα γίνει και χαμός... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Κατά 50% πιστεύω ότι θα μας ζητήσουν να γυρίσουμε τις συσκευές πίσω από εκεί πού τις πήραμε δηλαδή στο Dubai για αντικατάσταση...ασχετα τί μας έχει πει η Samsung... Τώρα αν ισχύει αυτό που μάς είπε η Samsung ότι δηλαδή θα αναλάβει τις συσκευές μας αυτή τότε βλέπω να μας τα αντικαταστήσει με Note 7 1σιμ από την Ελληνική αγορά και όχι dual sim η με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Samsung S7 s7 edge...αλλα όχι duos πραγμα πού αν γίνει θα γίνει και χαμός... Το σωστό είναι να πάρετε πίσω duos συσκευή χωρίς καμία συζήτηση. Το θέμα είναι αν αξίζει να πάρει κάποιος το ρίσκο να μην επιστρέψει την συσκευή την στιγμή που λειτουργεί άψογα. Είναι υποχρεωμένος να την επιστρέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Το σωστό είναι να πάρετε πίσω duos συσκευή χωρίς καμία συζήτηση. Το θέμα είναι αν αξίζει να πάρει κάποιος το ρίσκο να μην επιστρέψει την συσκευή την στιγμή που λειτουργεί άψογα. Είναι υποχρεωμένος να την επιστρέψει; Ισως γιατι η βλαβη υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι στο τσιπακι που φορτιζει την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Υποχρεωμένος δεν είναι, εθελοντικά τις δίνετε πίσω τις συσκευές. Το λέει κ στην λάθος διατυπωμένη ανακοίνωση.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 ενα απο τα σχόλια μου αρεσε: Samsung: It's our fault, we will give you another one. Apple (iPhone 4): It's our fault but beacause you hold it wrong. :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Ισως γιατι η βλαβη υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι στο τσιπακι που φορτιζει την μπαταρια. Μάλλον έτσι φαίνεται όπως αναφέρει και το ποστ σου. ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποχρεωμένος δεν είναι, εθελοντικά τις δίνετε πίσω τις συσκευές. Το λέει κ στην λάθος διατυπωμένη ανακοίνωση.. Το εθελοντικά ταιριάζει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Μιλησα στο chat με samsung UAE και μου ειπαν και μενα πως θα αντικατασταθε μεσω Ελλαδας samsung και με συσκευη ακριβως ιδια στα χαρακτηριστικα με αυτη που αλλαξαμε.οταν ρωτησα πως δεν εισαγεται στην ευρωπη το δικαρτο μου ειπε πως δεν εχει σημασια λογω παγκοσμιας ανακλησης.σε ερωτησεις τυπου θα μας την στειλει η samsung Ελλαδας απευθειας ή με αλλον τροπο,δεν ηξεραν να απαντησουν αλλα καλο ειναι να μιλαω με Ελλαδα και θα με κατευθυνουν αυτοι.μου ειπαν πως πλεον η samsung Ελλαδας ειναι υπευθυνη για την αντικατασταση Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Πριν λίγο είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την Samsung και μίας και η δική μού συσκευή λειτουργεί παραδειγματικά μού έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες ασφαλείας πού πρέπει να ακολουθήσω μέχρι την αντικατάσταση τής συσκευής μου......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ image url"]image url[/url] Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 :lol::lol::lol::lol::lol::shock::shock::shock::shock: Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Πριν λίγο είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την Samsung και μίας και η δική μού συσκευή λειτουργεί παραδειγματικά μού έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες ασφαλείας πού πρέπει να ακολουθήσω μέχρι την αντικατάσταση τής συσκευής μου......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ image url"]image url[/url] Χαχαχαχα... Καλά έγραψες!!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexColt Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που εχουν μιλήσει με Samsung αν τους έχουν πει το πότε περίπου θα ξεκινήσει πάλι η διανομή της συσκευής; Όταν μίλησα με τον υπεύθυνο από το Πλαίσιο τον ρώτησα πόσο μπορεί να διαρκέσει κ μου είπε πολύ πιθανό κ ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Σε 15 μερες max θα το χουν καθαρισει το γλυκο.... Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Για να μην αναφέρω μόνο τα αρνητικά στο Note έχει γίνει φανταστική υλοποίηση στο δαχτυλίκο αποτύπωμα. Όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη και πατάς home button το κινητό ξεκλειδώνει ακαριαια. Στο s7 πρέπει πρώτα να ανοίξει η οθόνη και μετά να ακουμπησεις ξανά το δάχτυλο σου πάνω στο home button. Επισης το lte λειτουργεί υποδειγματικα με ταχύτητες στα ύψη image upload no resize Edited September 4, 2016 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotan Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Πράγματι και εμένα μου έκανε εντύπωση το unlock με το πάτημα του homebutton, αφού στην αρχή νόμιζα ότι χάλασε το κλείδωμα (με τόσα προβλήματα που διάβασα και στα forum!). Όταν μίλησα με την Samsung Hellas δεν μου ανέφεραν τίποτα για αντικατάσταση παρά μόνο απενεργοποιήστε το βάλτε το στο κουτί και θα σας ενημερώσουμε, με ενδιάμεσες αναμονές για να πάρει η κοπέλα οδηγείες από τους ανωτέρους. Αυτό είναι που με θυμώνει κάπως: Πώς φίλοι Κορεάτες μου πουλάτε μία συσκευή με γνήσιο CE και όχι China Export και μου ζητάτε τηλεφωνικά να κλείσω το κινητό και να το βάλω στο κουτί μέχρι να αποφασίσετε τι θα κάνετε; Αν είναι επικίνδυνο το προιον βγάλτε μια ανακοίνωση επίσημη με οδηγείες (π.χ. πάρτε πυροσβεστήρες, κράνοι, κλπ). Και μετά κατηγορούν τις Ελληνικές εταιρίες και τα κινέζικα σίδερα, ΕΛΕΟΣ!!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά με τρομάζει πολύ όταν αναλογίζομαι ότι αυτό συμβαίνει στο κοριφαίο προιον σε μια από τις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως φαντάσου τι γίνεται με τα υπόλοιπα και στα τρόφιμα και στα φάμακα.... :( Μήπως όλοι εμείς είμαστε πειραματόζωα; Edited September 4, 2016 by fotan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Πράγματι και εμένα μου έκανε εντύπωση το unlock με το πάτημα του homebutton, αφού στην αρχή νόμιζα ότι χάλασε το κλείδωμα (με τόσα προβλήματα που διάβασα και στα forum!). Όταν μίλησα με την Samsung Hellas δεν μου ανέφεραν τίποτα για αντικατάσταση παρά μόνο απενεργοποιήστε το βάλτε το στο κουτί και θα σας ενημερώσουμε, με ενδιάμεσες αναμονές για να πάρει η κοπέλα οδηγείες από τους ανωτέρους. Αυτό είναι που με θυμώνει κάπως: Πώς φίλοι Κορεάτες μου πουλάτε μία συσκευή με γνήσιο CE και όχι China Export και μου ζητάτε τηλεφωνικά να κλείσω το κινητό και να το βάλω στο κουτί μέχρι να αποφασίσετε τι θα κάνετε; Αν είναι επικίνδυνο το προιον βγάλτε μια ανακοίνωση επίσημη με οδηγείες (π.χ. πάρτε πυροσβεστήρες, κράνοι, κλπ). Και μετά κατηγορούν τις Ελληνικές εταιρίες και τα κινέζικα σίδερα, ΕΛΕΟΣ!!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά με τρομάζει πολύ όταν αναλογίζομαι ότι αυτό συμβαίνει στο κοριφαίο προιον σε μια από τις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως φαντάσου τι γίνεται με τα υπόλοιπα και στα τρόφιμα και στα φάμακα.... :( Μήπως όλοι εμείς είμαστε πειραματόζωα; Μηπως γιατι η επισημη κυκλοφορια ηταν 2 Σεπτεμβριου και τα καταστηματα ηξεραν απο 1 οτι δεν θα πρεπει να δωσουν τις συσκευες στους καταναλωτες? Λογικα γιαυτο δεν βγηκε επισημη οδηγια με προφυλαξεις,δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο. Βρηκα αυτη την αγγελια χαχαχα Απο την μια μας προειδοποιει απο την αλλη το πουλαει χαχαχα http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-7-N9300-Dual-LTE-64GB-Blue-Coral-RU-IT-ES-DE-FR-Eng-S7581-/201659539421?hash=item2ef3d85fdd:g:zP4AAOSw8oFXygXb Edited September 4, 2016 by ntinoscrypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Μηπως γιατι η επισημη κυκλοφορια ηταν 2 Σεπτεμβριου και τα καταστηματα ηξεραν απο 1 οτι δεν θα πρεπει να δωσουν τις συσκευες στους καταναλωτες? Λογικα γιαυτο δεν βγηκε επισημη οδηγια με προφυλαξεις,δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο. Βρηκα αυτη την αγγελια χαχαχα Απο την μια μας προειδοποιει απο την αλλη το πουλαει χαχαχα http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-7-N9300-Dual-LTE-64GB-Blue-Coral-RU-IT-ES-DE-FR-Eng-S7581-/201659539421?hash=item2ef3d85fdd:g:zP4AAOSw8oFXygXb Σε αυτόν το χάλια καναπέ και εγώ θα έπαιρνα φωτιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Σε 15 μερες max θα το χουν καθαρισει το γλυκο.... Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και γω τόσο πιστεύω, ίσως και λίγο παραπάνω, δηλαδή 3 εβδομάδες max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Για να μην αναφέρω μόνο τα αρνητικά στο Note έχει γίνει φανταστική υλοποίηση στο δαχτυλίκο αποτύπωμα. Όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη και πατάς home button το κινητό ξεκλειδώνει ακαριαια. Στο s7 πρέπει πρώτα να ανοίξει η οθόνη και μετά να ακουμπησεις ξανά το δάχτυλο σου πάνω στο home button. Επισης το lte λειτουργεί υποδειγματικα με ταχύτητες στα ύψη image upload no resize Και στο s7 τουλάχιστον το edge αν πατήσεις το home το κινητό ξεκλειδώνει εάν έχεις τοποθετήσει σωστά το δάχτυλο σου χωρίς δεύτερη προσπαθεια. Πιθανόν στο note σίγουρα θα είναι μερικά χιλιοστά του δευτερόλεπτο πιο γρήγορο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 4, 2016 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Ποιος μας διασφαλίζει ότι η συσκευή που θα πάρουμε όταν το πρόβλημα επιλυθεί θα είναι καινούργια και όχι ανακατασκευασμένη; Γιατί μην μου πείτε ότι 2,5 εκ. συσκευές θα πάνε για θάψιμο; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Θα δεις την ημερομηνία παραγώγης. Μεγάλα και αξιόπιστα καταστήματα αμφιβάλω εαν θα θα προωθήσουν ελαττωματικές συσκεύες. Όλο το στοκ έχει ζητηθεί να επιστραφεί πίσω στην Σαμσουνγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Δεν μιλάω για ελαττωματικές από τις πρώτες παρτίδες που ενδεχομένως ξέμειναν αλλά για συσκευές που γύρισαν λόγω της ανάκλησης και επισκευάστηκαν. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Δεν μιλάω για ελαττωματικές από τις πρώτες παρτίδες που ενδεχομένως ξέμειναν αλλά για συσκευές που γύρισαν λόγω της ανάκλησης και επισκευάστηκαν. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Δεν νομίζω να το μάθεις ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts