annavas Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ανυπομονώ να το πάρω... Ελπίζω να δώ πολλές εκπλήξεις από το Note 2 που έχω τα τελευταία 3 χρόνια. Σημειωτέο οτι για πρώτη φορά κράτησα κινητό πάνω από ένα χρόνο. Παράθεση Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) Είσαι σίγουρος ότι έχεις δει τις κριτικές για τον εν λόγο seller? 98.8%*Positive Feedback Με 1,337 positive votes and 16 negative? h**p://www.ebay.co.uk/usr/eglobalcentral-gb?_trksid=p2047675.l2559 Δεν χρειάζεται να δώσουμε συνέχεια όμως. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και τελείωσε. Sent from my OnePlus 3 Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αυτό το κατάστημα. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα. Εγώ το έχω απορρίψει εδώ και μήνες πάντως τουλάχιστον για την Ελλάδα. Ειδικά τώρα που είναι Preorder είναι υψηλό το ρίσκο. Το μεγαλύτερο κατάστημα για δίκαρτα αυτής της κατηγορίας είναι που όμως πληρώνεις κάτι παραπάνω είναι το παρακάτω: http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-Galaxy-Note-7-SM-N930FD-Duos-5-7-12MP-FACTORY-UNLOCKED-64GB-Phone-/252486291894?var=&hash=item3ac95b11b6:m:mv6a3OIYs0V1HNlXutJQbkA Δοκιμασμένο και αποστολή όταν έχει stock σε 12 ώρες. Εταιρία τεραστίων διαστάσεων Edited August 13, 2016 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Και σιγουρακι τελωνειο....fedex Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Κυριοι το ότι δεν ειχατε θεμα εσεις δεν σημαινει ότι δεν εχουν θεματα οσοι δεν χρησιμοποιουν screen protectors / tempered glass. Επισης, άλλο note 3, 4, 5, 15 Κι άλλο μια οθονη τυπου s7 edge/ note 7, που λογω και της κυρτοτητας πιθανως εχει διαφορετικο oleophobic coating κλπ κλπ. Θελετε να περασετε από το νημα του s7 edge να δειτε ποσοι εχουν αναφερει μικρογρατζουνιες μετα από μερες χρησης? Σε αυτους, θα πεις frix_ath για τις αηδιες , όπως λες, που επικαλούνται όταν κληθηκαν να πληρωσουν 300αρες για να τους αλλαξουν οθονη? Ειπαμε, ο καθενας επιλεγει ο,τι νομιζει καλυτερο... Καλά σίγουρα....περί ορέξεως....εγώ ανέφερα προσωπική χρήση οθόνης με s6 edge plus και note5....και iphone/sony παλιότερα. και edge ή φλατ οθόνες δεν χρειάστηκα ποτέ προστατευτικά. Αν είναι να σου κάτσει δεν τη γλυτώνεις με τίποτα. Σε unboxing μού έχει γλιστρήσει κινητό και έχει χτυπήσει bezel! Άλλη φορά έχει φύγει από ύψος 1 μετρού..έκανε 3 περιστροφές στον αέρα...και προσγειώθηκε σε χοντρό χαλί χωρίς να πάθει το παραμικρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αυτό το κατάστημα. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα. Εγώ το έχω απορρίψει εδώ και μήνες πάντως τουλάχιστον για την Ελλάδα. Ειδικά τώρα που είναι Preorder είναι υψηλό το ρίσκο. Το μεγαλύτερο κατάστημα για δίκαρτα αυτής της κατηγορίας είναι που όμως πληρώνεις κάτι παραπάνω είναι το παρακάτω: http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-Galaxy-Note-7-SM-N930FD-Duos-5-7-12MP-FACTORY-UNLOCKED-64GB-Phone-/252486291894?var=&hash=item3ac95b11b6:m:mv6a3OIYs0V1HNlXutJQbkA Δοκιμασμένο και αποστολή όταν έχει stock σε 12 ώρες. Εταιρία τεραστίων διαστάσεων Όπως και να έχει με καλύπτει το PayPal για 60 μέρες παιδιά. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Δεν έχουν θέμα οι οθόνες μην σκατε πρέπει να είστε πολυ άτυχοι για να σπάσει η οθόνη. Έχω Tablet Note 10" samsung έχει φάει 3 βουτες από 1.5 μέτρο σε μάρμαρο και δεν έχει πάθει τίποτα. Τώρα ναι αν σας πέσει κινητό από 3+ μέτρα σε τσιμέντο σίγουρα θα σπάσει. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, η οθόνη έχει screen protector όπως έβαζε η sony στο Z; Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Περι multitasking...:) Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μπορεί κάποιο από τα παιδιά που το έχουν στα χέρια τους να μας πουν εάν το secure folder δουλεύει με άλλο launcher? Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Περι multitasking...:) Φοβερό multitasking το note 7 και πολύ καλό το 6s plus με 2gb ram Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Όπως και να έχει με καλύπτει το PayPal για 60 μέρες παιδιά. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε. Sent from my OnePlus 3 οκ.ενημέρωσε. Edited August 14, 2016 by frix_ath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδιά, φαντάζομαι ότι υπάρχει χάος μεταξύ ΝΟΤΕ 4 και 7; Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδιά, φαντάζομαι ότι υπάρχει χάος μεταξύ ΝΟΤΕ 4 και 7; Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν φαντάζεσαι πόσο!!! Nikos Galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annavas Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Με Paypal έχουμε δικαίωμα υπαναχώρησης 60 ημέρες? Παράθεση Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Με Paypal έχουμε δικαίωμα υπαναχώρησης 60 ημέρες? Και κάτι ακόμα η PayPal έχει ανοίξει τις αγορές από Ελλάδα ή ακόμα ισχύει η αγορά με μεταφορά από άλλο λογαριασμό? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Βγαίνουμε offtopick παιδια. Διάβασε εδώ... Δεν είναι 60 μέρες... Ειναι 180... The buyer can open a dispute within 180 days of the date the payment was made. https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/paypal-safety-and-security Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Σωστός ο Γιώργος. Ακόμα και θέμα να έχεις το paypal θα σε καλυψει άμεσα. Καμία ανησυχία... @tsiglas Ναι πλέον παραγγελίες από παντού με όλες τις κάρτες που δοκίμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδιά, φαντάζομαι ότι υπάρχει χάος μεταξύ ΝΟΤΕ 4 και 7; Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχαχα ναι υπάρχει φίλε. Θα ενθουσιαστείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Απλα ειναι λιγο Αβολο να περιμενεις να ερθει και αν κατι δεν παει καλα να παρκαρεις λεφτα και να περιμενεις dispute ....ενω σε περιπου 3 εβδομαδες θα ειναι διαθεσιμο Ελλαδα... Επισης παιζει και η περιπτωση να φας τελωνειο....και φυσικα η εγγυηση... Βεβαια ο καθενας κανει τις επιλογες του.... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 14, 2016 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Δεν παίζει τελωνείο γιατί έρχεται από Γαλλια. Επίσης είναι το Dual SIM model που δεν θα έρθει Ελλαδα/Ευρωπη. Και για να το λυξουμε εδώ... Ακόμα τα χρήματα δεν τα έχει τραβήξει το PayPal :) Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Φοβερό multitasking το note 7 και πολύ καλό το 6s plus με 2gb ram Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο βιντεακι, το αιφον εξακολουθει να ειναι γενικα καλυτερο και ταχυτερο. Οι εφαρμογες ανοιγουν ταχυτερα, χωρις καμια καθυστερηση , με σταθερη ταχυτητα στα γραφικα, ενω στο σαμσουγκ μερικες φορες αναρωτιεται (και ο ιδιος ο reviewer) αν πατησε καλα ή οχι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Στο βιντεακι, το αιφον εξακολουθει να ειναι γενικα καλυτερο και ταχυτερο. Οι εφαρμογες ανοιγουν ταχυτερα, χωρις καμια καθυστερηση , με σταθερη ταχυτητα στα γραφικα, ενω στο σαμσουγκ μερικες φορες αναρωτιεται (και ο ιδιος ο reviewer) αν πατησε καλα ή οχι. Φυσικά, όταν συγκρίνεις ένα ανάπηρο λειτουργικο, που το μόνο που κάνει σωστά είναι να ανοίγει και να κλείνει εφαρμογές, ναι, ίσως είναι πιο γρήγορο. Από εκεί και πέρα έχουμε bezels, οθόνη, 2014, ταχύτητα φορτισης 2010 κλπ κλπ κλπ Για ασύρματη φορτιση, αδιαβροχοποιηση, microsd expansion κλπ δεν συζητάμε καθόλου... Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Χάος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Φυσικά, όταν συγκρίνεις ένα ανάπηρο λειτουργικο, που το μόνο που κάνει σωστά είναι να ανοίγει και να κλείνει εφαρμογές, ναι, ίσως είναι πιο γρήγορο. Από εκεί και πέρα έχουμε bezels, οθόνη, 2014, ταχύτητα φορτισης 2010 κλπ κλπ κλπ Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Χάος... Μιας και ούτε εμένα με πείθει η σύγκριση με το iphone, για διάφορους λόγους, υπάρχει και μια σύγκριση με το op3. Και εκεί.... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μιας και ούτε εμένα με πείθει η σύγκριση με το iphone, για διάφορους λόγους, υπάρχει και μια σύγκριση με το op3. Και εκεί.... :X Η εμπειρια χρήσης δεν είναι μόνο το άνοιξε κλείσε και το multitasking. Είναι πολλά άλλα, αυτά που με έκαναν να δώσω αρον αρον 3 oneplus 3 και να γυρίσω στο s7 edge και καποια στιγμη στο note... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Η εμπειρια χρήσης δεν είναι μόνο το άνοιξε κλείσε και το multitasking. Είναι πολλά άλλα, αυτά που με έκαναν να δώσω αρον αρον 3 oneplus 3 και να γυρίσω στο s7 edge και καποια στιγμη στο note... Αναφερομαι ξεκάθαρα στη διαχείριση ram & μόνο, και εκει μετα λυπης μου διαπιστώνω οτι πρόκειται για κλασσικο Samsung :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts