bill_viper Δημ. March 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Κάνε extract τα αρχεία κι εκεί θα δεις ένα αρχειάκι με περίεργη ονομασία,μάλλον ακαταλαβίστικη θα έλεγα.Αυτά είναι τα ελληνικά.Τα κάνεις μετονομασία και τα κάνεις εγκατάσταση όπως ακριβώς θα έκανες οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή,δηλαδή πολύ απλά με διπλό κλικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy3 Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Μα το έχω ήδη κάνει αυτό. Όταν κάνει την εγκατάσταση διακόπτεται γιατί χρειάζεται το "Language compatibility version 1.0" Δε μου 'χει ξανασυμβεί αυτό, όσες φορές κι αν εγκατέστησα τα Ελληνικά παλιότερα.. :( Παράθεση Γυαλίζει ο Σιμ της μηχανής τα δυο ποδάρια, ο Ρεκ λαδώνει στην ανάγκη το τιμόνι. Μ' ένα φτερό ξορκίζει ο Γκόμπι τη μαλάρια κι ο στραβοκάνης ο Χαράμ, πίτες ζυμώνει. Ν. Καββαδίας 1910-1975 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Επίσης, όταν προσπάθησα να εγκαταστήσω τη γλώσσα από τον υπολογιστή μέσω του λογισμικού της SE ..., ενώ επιλέγω το σωστό φάκελο για να εντοπίσει το αρχείο γλώσσας, δεν το βρίσκει. :cry: :mad: Δοκίμασε να βάλεις το αρχείο με τις γλώσσες σε έναν φάκελο του υπολογιστή σου που να έχει μικρό όνομα γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες και χωρίς κενά. (π.χ. c:\p900_lang\ ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Στις πληροφορίες συστήματος, δες εκεί που λέει "organizer" και όχι την έκδοση τηλεφώνου. Εκείνη την έκδοση πρέπει να κατεβάσεις. Π.χ. CXC162001 R2B03. Το αρχείο θα έχει ονομασία κάπως έτσι: ΠΚΚΘκΓΙγ_cxc162001 R2B.sis Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy3 Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Στις πληροφορίες συστήματος, δες εκεί που λέει "organizer" και όχι την έκδοση τηλεφώνου. Έχεις δίκιο..! Πώς δεν το πρόσεξα... Δεν παίζεσαι. Σ'ευχαριστω :) Σας ευχαριστώ όλους :D Παράθεση Γυαλίζει ο Σιμ της μηχανής τα δυο ποδάρια, ο Ρεκ λαδώνει στην ανάγκη το τιμόνι. Μ' ένα φτερό ξορκίζει ο Γκόμπι τη μαλάρια κι ο στραβοκάνης ο Χαράμ, πίτες ζυμώνει. Ν. Καββαδίας 1910-1975 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Παιδιά, μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω το πληκτρολόγιο-πορτάκι του p800 και πόσο κοστίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Παιδιά, μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω το πληκτρολόγιο-πορτάκι του p800 και πόσο κοστίζει; Sony Ericsson Service Centers. Δες από το site της SonyEricsson που έχει στην Κρήτη και πάρε ένα τηλέφωνο... Στο δικό μου είχαν σπάσει τα "δοντάκια" που ακουμπάνε στο πλαίσιο και έτσι αναγκάστηκα να το αλλάξω. Είχα περιμένει περίπου μήνα μέχρι να έρθει πάντως. Δεν θυμάμαι τιμή, αλλά δεν είναι εξωφρενική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Στην αθηνα παντως κανει 15Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! κι εγώ πρόβλημα με σπασμένα "αυτάκια" αντιμετωπίζω... Το κόστος είναι πραγματικά λογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisAgelis Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 re paidia pio einai to teleytaio firmware tou p800.kai an xeretai an axizei na ginei h anabathmisei.yparxoun diladi diafores se sxesh me thn prohgoumeni sthn kamera h kati allo.euxaristo Παράθεση Akis.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 re paidia pio einai to teleytaio firmware tou p800.kai an xeretai an axizei na ginei h anabathmisei.yparxoun diladi diafores se sxesh me thn prohgoumeni sthn kamera h kati allo.euxaristoειναι η r2f,ειναι ελαχιστα βελτιωμενη η καμερα και εχει νυχτερινη ληψη και αναφορα στα μηνυματα,δεν ξερω αν αυτα τα ειχε η προηγουμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Κάτι πείραζα στις ρυθμίσεις του Ρ800 και τώρα κλειδώνει το εικονικό πληκτρολόγιο παρόλο που του ακυρώνω την εντολή από τα κλειδώματα. ??? (Το λειτουργό σαν δεύτερο και δεν το γνωρίζω καλά!) ευχαριστω ΥΠ κοίταξα στις παλαιές σελίδες αλλά δεν βρήκα/κατάλαβα τίποτα Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 παιδια τι στο διαβολο επαθε το 800 μου και μου εσβησε ολες μου τις επαφες!!εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου και η εσωτερικη μου μνημη εχει 7mb ελευθερο χωρο.το εχει παθει κανενας αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Γνωστό bug...το έχω πάθει κι εγώ...έτσι στα καλά καθούμενα ένα ωραίο πρωί που ξύπνησα..no contacts.. Δυστυχώς αν δεν είχες πάρει backup...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Γνωστό bug...το έχω πάθει κι εγώ...έτσι στα καλά καθούμενα ένα ωραίο πρωί που ξύπνησα..no contacts.. Δυστυχώς αν δεν είχες πάρει backup...!δηλαδη δεν εκανα εγω καποια μ.....ια ε;ευτυχως ειχα κανει χθες backup!!!!!γινεται συχνα;γιατι ενας φιλος μου το εχει 8 μηνες και ποτε δεν ειχε τετοιο προβλημα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Όχι δεν οφείλεται σε δικό σου ατόπημα. ;) Δεν είναι συχνό φαινόμενο,όσο καίρο το είχα μόνο μία φορά μου είχε συμβεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Όχι δεν οφείλεται σε δικό σου ατόπημα. ;) Δεν είναι συχνό φαινόμενο,όσο καίρο το είχα μόνο μία φορά μου είχε συμβεί.αν ειναι ετσι θα το ανεχτουμε και αυτο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Κάτι πείραζα στις ρυθμίσεις του Ρ800 και τώρα κλειδώνει το εικονικό πληκτρολόγιο παρόλο που του ακυρώνω την εντολή από τα κλειδώματα. ??? (Το λειτουργό σαν δεύτερο και δεν το γνωρίζω καλά!) ευχαριστω ΥΠ κοίταξα στις παλαιές σελίδες αλλά δεν βρήκα/κατάλαβα τίποτα Δεν συμβαίνει αυτό με το δικό μου. Αν ξετσεκάρω την επιλογή από τα "κλειδώματα" στις προτιμήσεις από την επιλογή "τηλέφωνο", τότε δεν κλειδώνει. Δοκίμασε να το κλείσεις, να το ανοίξεις και να δεις πάλι αν δουλεύει. Αν πάλι κάνει το ίδιο, δοκίμασε με μια άλλη κάρτα sim στο κινητό και δες αν είναι οκ. Εκτός και αν έχει μπερδευτεί το λειτουργικό και θέλει φορμάτ (λέμε τώρα). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Ρε παιδια για πειτε μου γιατι θα τρελαθω,οταν παρω ενα βιντεο στο 800 μου γιατι αφου το δω μενει μονο στα μηνυματα και συγκεκριμενα στις ασυρματες ληψεις;και δεν υπαρχει δυνατοτητα να το παω στο μενου βιντεο;αυτο συμβαινει απο την ωρα που εκανα εγκατασταση το camcoder philips Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Ρε παιδια για πειτε μου γιατι θα τρελαθω,οταν παρω ενα βιντεο στο 800 μου γιατι αφου το δω μενει μονο στα μηνυματα και συγκεκριμενα στις ασυρματες ληψεις;και δεν υπαρχει δυνατοτητα να το παω στο μενου βιντεο;αυτο συμβαινει απο την ωρα που εκανα εγκατασταση το camcoder philips Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. Απεγκατέστησα τον camcoder για να μπορώ να κάνω αποθήκευση το βίντεο. Δεν δοκίμασα όμως να δω, αν κάνω search με το FileSearchPro, αν βρει το αρχείο στον C, ώστε να το μεταφέρω με τον fileman. Δοκίμασε να κάνεις search στον δίσκο. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. Απεγκατέστησα τον camcoder για να μπορώ να κάνω αποθήκευση το βίντεο. Δεν δοκίμασα όμως να δω, αν κάνω search με το FileSearchPro, αν βρει το αρχείο στον C, ώστε να το μεταφέρω με τον fileman. Δοκίμασε να κάνεις search στον δίσκο.οκ περη,τελικα κανεις μεταφορα με file manager και ολα οκ,αν εχεις πολλα ειναι χρονοβορο βεβαια αλλα τι να κανεις; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Αυτό μας αφορά; Παράθεση Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Αυτό μας αφορά; Το απλό το Crossfire αφορά όσους ασχολούνται με mobile programming. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι το crossfire client aka booster. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το qoffice (1.χ) με καμία κυβέρνηση, ούτε κανονικά, ούτε με εσωτερική αποθήκευση και εγκατάσταση. Σφάλμα 113 :( Παράθεση Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 εχω και εγωτο ιδιο προβλημα με το ofice παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts