tigreos Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Κατανάλωση μετα την εγκατάσταση του greenify καμία σχέσει ...Κάνει πολύ καλεί δουλειά αλλά μόνο για ροοτ συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Κατανάλωση μετα την εγκατάσταση του greenify καμία σχέσει ...Κάνει πολύ καλεί δουλειά αλλά μόνο για ροοτ συσκευές. δουλεύει και χωρίς root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saragias1990 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Παιδιά το αγόρασα και εγώ χθες 250 από έναν φίλο και ερχόμενος από OnePlus One έχω πάθει την πλάκα μου πια rom με καλή μπαταρία και αρκετό customization μου προτείνετε; Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Παιδιά το αγόρασα και εγώ χθες 250 από έναν φίλο και ερχόμενος από OnePlus One έχω πάθει την πλάκα μου πια rom με καλή μπαταρία και αρκετό customization μου προτείνετε; Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Δεν χρειάζεται να βάλεις κάποια άλλη rom Με την official είσαι πολύ καλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 δουλεύει και χωρίς root Ναι αλλά δεν κάνει hibernate system apps που επίσης είναι πολύ σημαντικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Ναι αλλά δεν κάνει hibernate system apps που επίσης είναι πολύ σημαντικό... δεν είναι κάπως ΄΄ επικίνδυνο ΄΄ να το κάνεις αυτό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Παιδιά το αγόρασα και εγώ χθες 250 από έναν φίλο και ερχόμενος από OnePlus One έχω πάθει την πλάκα μου πια rom με καλή μπαταρία και αρκετό customization μου προτείνετε; Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Πολύ customization έχει η RR την οποία δοκιμάζω από εχθές το βράδυ. Η μαμά είναι κορυφή αλλά μετά την αναβάθμιση σε 7 μου έτρωγε μπαταρία χωρίς λόγο. Βέβαια δεν είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση. Στάλθηκε από το BTV-DL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Συμφωνώ για την RR, είναι τρομερή από θέμα customization.Ειδικά η RR του eliminater είναι τρομερή, το παλικάρι κάνει απίστευτη δουλειά και αφιερώνει πάρα πολύ χρόνο και διορθώνει τα λάθη σε χρόνο 0.Το ίδιο και ο sultanxda.Σε αντίθεση με κάτι άλλους που το παίζουν μαγκιά λες και τους έχει κανείς ανάγκη, πχ αυτός της phoinix official που είπε σε έναν δεν με νοιάζει να δουλεύει η πορτ κάμερα της στοκ, η δική μου είναι καλύτερη.Η paranoid είναι εξαιρετική σαν ρομ αλλά δεν τους ενδιαφέρει και τόσο το θέμα μιας και βγάζουν update στην χάση και στην φέξη. αν και προσωπικά μένω με την στοκ και ας έχει τα κουσούρια του Pure android σε μερικά θέματα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 δεν είναι κάπως ΄΄ επικίνδυνο ΄΄ να το κάνεις αυτό ? Οχι αν ξέρεις ποια app θα κάνεις hibernate δεν είναι επικίνδυνο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Οχι αν ξέρεις ποια app θα κάνεις hibernate δεν είναι επικίνδυνο ;) δηλαδή εσύ ποιες εφαρμογές συστήματος έχεις παγώσει ανώδυνα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 (edited) Δες ποιες εχω προς το παρών αλλά κάνω πειράματα ακόμα. Edited July 1, 2017 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Beta 19!!!!! μολις μ ήρθε.. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Beta 19!!!!! μολις μ ήρθε.. Δεν πιστεύω να βάλανε Jello effect για να μοιάσουμε στο 5... Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Δεν πιστεύω να βάλανε Jello effect για να μοιάσουμε στο 5... Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα καμμια αλλαγή.ελπιζω να διορθώθηκε η μπαταρία γιατί στις 3 προηγούμενες την καταπιναν... Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 (edited) εχω την εντύπωση πως δεν μου παίρνει τα AKT προφιλ με κανέναν κέρνελ.Καλά ρε 1+ πλάκα μας κάνεις ξανά?Τόσο δύσκολο είναι να βάλετε το security patch του ιουλίου?Ακόμα στον Μάιο? Edited July 3, 2017 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Το ότι όλοι οι άλλοι είναι ακόμα στη έκδοση 7.0 εκτός από Nexus,pixel και εμείς έχουμε 7.1.1 από τον Ιανουάριο δεν μετράει η καθυστέρηση του security πειράζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Μα είναι γελοίο το να περάσουν το πατς αφού την έβγαλαν τώρα. Δηλαδή σιγά το πράγμα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Κάποιο λόγο θα έχουν, εγώ μέχρι στιγμής με beta rom είμαι πολύ ευχαριστημένος συνεχόμενα update με βελτιώσεις και φρέσκα futures κάθε δεκαπέντε μέρες, χωρίς προβλήματα και νομίζω πιο stable και από τις stable rom Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παιδιά καλησπέρα.είναι με freedom.Αν περάσω την τελευταία beta και το rootαρω θα παίρνω κανονικά τα updates των beta? Η θα πρέπει να τα περνάω μέσω trpw.αξίζει να φύγω από freedom? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 θα πρέπει να περνάς το κάθε update απο twrp.Δεν ξέρω τι έχουν αυτές οι ρομ που είναι σε stok based, αλλά κατά την γνώμη μου δεν έχουν λόγο ύπαρξης.Δηλαδή τι θα μου δώσει η freedom ή experimental πως την λενε για να τις περάσω?Στοκ εντελώς είναι και μάλιστα όταν ρώτησα κάποια πράγματα στο θέμα τους δεν πήρα ποτέ απάντηση και έτσι δεν ασχολήθηκα ποτέ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 θα πρέπει να περνάς το κάθε update απο twrp.Δεν ξέρω τι έχουν αυτές οι ρομ που είναι σε stok based, αλλά κατά την γνώμη μου δεν έχουν λόγο ύπαρξης.Δηλαδή τι θα μου δώσει η freedom ή experimental πως την λενε για να τις περάσω?Στοκ εντελώς είναι και μάλιστα όταν ρώτησα κάποια πράγματα στο θέμα τους δεν πήρα ποτέ απάντηση και έτσι δεν ασχολήθηκα ποτέ. Μόνο το aroma installer εάν έχουν. Από εκεί και πέρα τίποτα παραπάνω εκτός εάν πειράζουν κερνελ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Οκ, ευχαριστώ πολύ παιδιά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 The A Team Battle :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 το 3τ είναι η πιο αδιάφορη συσκευή μακράν από την 2η.Δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης εκτός απο την αρπαχτή Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 το 3τ είναι η πιο αδιάφορη συσκευή μακράν από την 2η.Δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης εκτός απο την αρπαχτή Για εμένα που ήθελα 128gb και δεν ειχα το 3 ήταν ευκερια. Για όποιον είχε το 3 και δεν ήθελε 128gb ήταν αδιάφορη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts