Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατανάλωση μετα την εγκατάσταση του greenify καμία σχέσει ...Κάνει πολύ καλεί δουλειά αλλά μόνο για ροοτ συσκευές.

7983b4fd4183b4f9199ac4b4670e1f4a.jpg

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατανάλωση μετα την εγκατάσταση του greenify καμία σχέσει ...Κάνει πολύ καλεί δουλειά αλλά μόνο για ροοτ συσκευές.

δουλεύει και χωρίς root

Παιδιά το αγόρασα και εγώ χθες 250 από έναν φίλο και ερχόμενος από OnePlus One έχω πάθει την πλάκα μου πια rom με καλή μπαταρία και αρκετό customization μου προτείνετε;

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Παιδιά το αγόρασα και εγώ χθες 250 από έναν φίλο και ερχόμενος από OnePlus One έχω πάθει την πλάκα μου πια rom με καλή μπαταρία και αρκετό customization μου προτείνετε;

Δεν χρειάζεται να βάλεις κάποια άλλη rom

Με την official είσαι πολύ καλά

Nokia 8800 Scirocco

Ναι αλλά δεν κάνει hibernate system apps που επίσης είναι πολύ σημαντικό...

δεν είναι κάπως ΄΄ επικίνδυνο ΄΄ να το κάνεις αυτό ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πολύ customization έχει η RR την οποία δοκιμάζω από εχθές το βράδυ. Η μαμά είναι κορυφή αλλά μετά την αναβάθμιση σε 7 μου έτρωγε μπαταρία χωρίς λόγο. Βέβαια δεν είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση.

Στάλθηκε από το BTV-DL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συμφωνώ για την RR, είναι τρομερή από θέμα customization.Ειδικά η RR του eliminater είναι τρομερή, το παλικάρι κάνει απίστευτη δουλειά και αφιερώνει πάρα πολύ χρόνο και διορθώνει τα λάθη σε χρόνο 0.Το ίδιο και ο sultanxda.Σε αντίθεση με κάτι άλλους που το παίζουν μαγκιά λες και τους έχει κανείς ανάγκη, πχ αυτός της phoinix official που είπε σε έναν δεν με νοιάζει να δουλεύει η πορτ κάμερα της στοκ, η δική μου είναι καλύτερη.Η paranoid είναι εξαιρετική σαν ρομ αλλά δεν τους ενδιαφέρει και τόσο το θέμα μιας και βγάζουν update στην χάση και στην φέξη.

αν και προσωπικά μένω με την στοκ και ας έχει τα κουσούρια του Pure android σε μερικά θέματα

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

δεν είναι κάπως ΄΄ επικίνδυνο ΄΄ να το κάνεις αυτό ?

Οχι αν ξέρεις ποια app θα κάνεις hibernate δεν είναι επικίνδυνο ;)

Οχι αν ξέρεις ποια app θα κάνεις hibernate δεν είναι επικίνδυνο ;)

δηλαδή εσύ ποιες εφαρμογές συστήματος έχεις παγώσει ανώδυνα ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beta 19!!!!! μολις μ ήρθε..

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Beta 19!!!!! μολις μ ήρθε..

Δεν πιστεύω να βάλανε Jello effect για να μοιάσουμε στο 5...

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν πιστεύω να βάλανε Jello effect για να μοιάσουμε στο 5...

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα καμμια αλλαγή.ελπιζω να διορθώθηκε η μπαταρία γιατί στις 3 προηγούμενες την καταπιναν...

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

εχω την εντύπωση πως δεν μου παίρνει τα AKT προφιλ με κανέναν κέρνελ.Καλά ρε 1+ πλάκα μας κάνεις ξανά?Τόσο δύσκολο είναι να βάλετε το security patch του ιουλίου?Ακόμα στον Μάιο? Edited by johny_pl

Το ότι όλοι οι άλλοι είναι ακόμα στη έκδοση 7.0 εκτός από Nexus,pixel και εμείς έχουμε 7.1.1 από τον Ιανουάριο δεν μετράει η καθυστέρηση του security πειράζει

Μα είναι γελοίο το να περάσουν το πατς αφού την έβγαλαν τώρα. Δηλαδή σιγά το πράγμα

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Κάποιο λόγο θα έχουν, εγώ μέχρι στιγμής με beta rom είμαι πολύ ευχαριστημένος συνεχόμενα update με βελτιώσεις και φρέσκα futures κάθε δεκαπέντε μέρες, χωρίς προβλήματα και νομίζω πιο stable και από τις stable rom

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα.είναι με freedom.Αν περάσω την τελευταία beta και το rootαρω θα παίρνω κανονικά τα updates των beta? Η θα πρέπει να τα περνάω μέσω trpw.αξίζει να φύγω από freedom? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

DESIRE S 2.3.3 :p

θα πρέπει να περνάς το κάθε update απο twrp.Δεν ξέρω τι έχουν αυτές οι ρομ που είναι σε stok based, αλλά κατά την γνώμη μου δεν έχουν λόγο ύπαρξης.Δηλαδή τι θα μου δώσει η freedom ή experimental πως την λενε για να τις περάσω?Στοκ εντελώς είναι και μάλιστα όταν ρώτησα κάποια πράγματα στο θέμα τους δεν πήρα ποτέ απάντηση και έτσι δεν ασχολήθηκα ποτέ.

θα πρέπει να περνάς το κάθε update απο twrp.Δεν ξέρω τι έχουν αυτές οι ρομ που είναι σε stok based, αλλά κατά την γνώμη μου δεν έχουν λόγο ύπαρξης.Δηλαδή τι θα μου δώσει η freedom ή experimental πως την λενε για να τις περάσω?Στοκ εντελώς είναι και μάλιστα όταν ρώτησα κάποια πράγματα στο θέμα τους δεν πήρα ποτέ απάντηση και έτσι δεν ασχολήθηκα ποτέ.

Μόνο το aroma installer εάν έχουν. Από εκεί και πέρα τίποτα παραπάνω εκτός εάν πειράζουν κερνελ

το 3τ είναι η πιο αδιάφορη συσκευή μακράν από την 2η.Δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης εκτός απο την αρπαχτή

το 3τ είναι η πιο αδιάφορη συσκευή μακράν από την 2η.Δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης εκτός απο την αρπαχτή

Για εμένα που ήθελα 128gb και δεν ειχα το 3 ήταν ευκερια. Για όποιον είχε το 3 και δεν ήθελε 128gb ήταν αδιάφορη.

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks