bujinkan Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ήρθε η ΟΤΑ αλλά σέρνονται οι σέρβερ της ουανπλας... send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cumfiesta Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Εμενα πάντως τώρα το κουμπι αριστερα των τριών θεσεων τωρα μ κολλάει οταν το επαναφερω στο κανονικο ενω πριν δεν ειχα κανένα θεμα... Με την 3.2.2. εννοώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 26, 2016 by Cumfiesta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 OFF TOPIC: Όποιος έχει οδηγούς για Root, Κλείδωμα - Ξεκλείδωμα Bootloader κτλ κτλ μου τα στέλνει σε ΠΜ να τα περάσω στο πρώτο ποστ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Εγώ γύρισα σε 3.2.1. Πολύ lag η 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 OFF TOPIC: Όποιος έχει οδηγούς για Root, Κλείδωμα - Ξεκλείδωμα Bootloader κτλ κτλ μου τα στέλνει σε ΠΜ να τα περάσω στο πρώτο ποστ http://www.skipsoft.net/download/uat-v150/ Γαματο εργαλείο για νεξους και για το δικο μας...το χρησιμοποιώ ανελλιπώς απο εποχης galaxy nexus κ μέχρι τωρα με το oneplus 3 δουλεύει τέλεια... μέχρι κ drivers έχει . Κ η free k η donation εκδοση δουλεύουν φανταστικά. Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Παιδιά αν κατεβάσω το αρχείο και το περάσω μέσω custom bootloader dirty flash, θα έχω πρόβλημα? Το root θα χαθεί? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Οσοι περασατε την 3.2.2 εντυπώσεις; Εχει bugs τελικα;πως την ειδατε; Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Παιδιά αν κατεβάσω το αρχείο και το περάσω μέσω custom bootloader dirty flash, θα έχω πρόβλημα? Το root θα χαθεί? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και να χαθει τι σκας; Φλασαρεις το supersu ξανα και είσαι έτοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) :pΠου είσαι ? send from my cave using smoke signals Απο Γαλλια το κατεβαζω (Αλλα Ελλαδα ειμαι!! :P )μολις τωρα, με https://play.google.com/store/apps/details?id=free.vpn.unblock.proxy.vpnmaster :) Edited July 26, 2016 by black_hawk Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Παίδες δοκιμαστε miui 8 πολύ smooth από εχθές το έχω. Δοκίμασα και hydrogen os που έμεινα εξίσου ικανοποιημένος! Τι miui rom που την βρήκες. Κοιτάζω στο επίσημο site και δεν την έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cumfiesta Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Τι miui rom που την βρήκες. Κοιτάζω στο επίσημο site και δεν την έχει Στο xda την είδα εγω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Επιτέλους την κατέβασα τώρα εχτές είχε φορτωμενους σερβερς και πήγαινε πολύ αργά αύριο οι πρώτες εντυπώσεις send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Επιτέλους την κατέβασα τώρα εχτές είχε φορτωμενους σερβερς και πήγαινε πολύ αργά αύριο οι πρώτες εντυπώσεις send from my cave using smoke signals Με VPN ή κανονικά?Γιατι εμένα μέχρι εχθές το βράδυ δεν μου είχε έρθει Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Τι miui rom που την βρήκες. Κοιτάζω στο επίσημο site και δεν την έχει https://forums.oneplus.net/forums/op3-development/ Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Εγώ έψαχνα στο site της miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Εγώ το κατεβάσα μέσο VPN ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ Fingerprint sensor στη τσέπη λύθηκε το πρόβλημα, επιτέλους. Σφαίρα πάει το κινητο Δεν ζεσταίνεται όπως το 3.2.1 4k video κανονικά Και μέχρι στιγμής μπαταρία κρατάει καλύτερα... Αυτά βλέπω Και πάλι μπράβο στη oneplus Edited July 27, 2016 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλημέρα και εδω! Θέλω να αγοράσω το oneplus3. κατά 80% θα το πάρω από aliexpress και ο πωλητής λέει "International Oxygen OS, Support OTA update" Δεν θέλω να μπλέξω με αλλαγές rom, κλπ γιατί αποτι βλέπω δεν υπάρχουν και αναλυτικοί οδηγοί όπως σε άλλα forum(xiaomi, meizu). Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και όλα τα μηνύματα μου φανήκαν βουνό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλημέρα και εδω! Θέλω να αγοράσω το oneplus3. κατά 80% θα το πάρω από aliexpress και ο πωλητής λέει "International Oxygen OS, Support OTA update" Δεν θέλω να μπλέξω με αλλαγές rom, κλπ γιατί αποτι βλέπω δεν υπάρχουν και αναλυτικοί οδηγοί όπως σε άλλα forum(xiaomi, meizu). Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και όλα τα μηνύματα μου φανήκαν βουνό.... Ποιος ο λόγος να μην το πάρεις κατευθείαν απο το store τους? , send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλημέρα και εδω! Θέλω να αγοράσω το oneplus3. κατά 80% θα το πάρω από aliexpress και ο πωλητής λέει "International Oxygen OS, Support OTA update" Δεν θέλω να μπλέξω με αλλαγές rom, κλπ γιατί αποτι βλέπω δεν υπάρχουν και αναλυτικοί οδηγοί όπως σε άλλα forum(xiaomi, meizu). Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και όλα τα μηνύματα μου φανήκαν βουνό.... http://www.oneplus.net/gr Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ποιος ο λόγος να μην το πάρεις κατευθείαν απο το store τους? , send from my cave using smoke signals εχω κανει σχετικο θεμα στο section παραγγελιες op3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 εχω κανει σχετικο θεμα στο section παραγγελιες op3. Ενω το AliExpress το θεωρεις πιο αξιόπιστο;... παρτο καλύτερα μεσω PayPal απο το επισημο καταστήμα να εχεις κ την( υποτιθεμενη) 2ετη εγγύηση...παντως να ξερεις στο AliExpress παίζει πολύ μαϊμού έχε το νου σου Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Multi-window χωρίς να είμαι root γιινεται?Ξερει κανένας? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Multi-window χωρίς να είμαι root γιινεται?Ξερει κανένας? Όχι δεν γίνεται, γιατί πρέπει να προσθέσεις έναν κώδικα στο build.prop... Εκτός αν υπάρχει καμιά εφαρμογή στο Play store που κάνει παρόμοια δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Έβαλα την 3.2.2 και έχω μερικές απορίες : Πού είναι η απενεργοποίηση του fingerprint στην τσέπη; Πώς μπαίνει το NFC στις συντομεύσεις; Το έχουν ανακοινώσει αλλά δεν το βρίσκω. Αυτό το smartapp lock feature που έχει μάλλον από προηγούμενη έκδοση και λέει ότι μειώνει την κατανάλωση μπαταρίας κατά 50% είμαι αυτό που κάνει agressive kill τις εφαρμογές και το κάναν προεραιτικό; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 1)Το fingerprint απενεργοποιειται αυτοματα με το που το βαζεις στην τσεπη.Για τεστ καλυψε το πανω μερος του κινητου με το χερι κ προσπαθησε να το ξεκλειδωσει με αποτυπωμα και θα δεις οτι δεν κανει τιποτα. 2)Oταν κατεβαζεις την γραμμη συντομευσεων πανω δεξια εχει μια γραφιδα.Πατας εκει και το επιλεγεις και μετα κανεις save. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts