tigreos Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Κάτι παίζει με το TWRP τότε. Δοκίμασε και με αυτό το TWRP. https://drive.google.com/file/d/1CishERJ9wZ7Kv2SfK4ZPS6_xE9Yi7Bl1/view?usp=drivesdk Λίγο παλιότερη έκδοση αλλά ίσως βοηθήσει Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Δηλαδή να δοκιμάσω αυτήν την recovery twrp-3.1.1-x_blu_spark_v8.54-op3_op3t με ποια έκδοση magisk;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Δηλαδή να δοκιμάσω αυτήν την recovery twrp-3.1.1-x_blu_spark_v8.54-op3_op3t με ποια έκδοση magisk;;Σωστά. Με magisk 14.6 ή 14.5 Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Σωστά. Με magisk 14.6 ή 14.5 Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Μετά από πολλές προσπάθειες δεν δούλεψε κανένας συνδυασμός μάλλον πρόκειται για ασυμβατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 (edited) Με Magisk 14.3 δούλεψε κανονικά. Με τη πρώτη ματιά διορθώθηκε το θέμα που είχα που αργούσε πολύ να βγάλει το μενού εφαρμογών όταν έκανα share. Επίσης υπάρχει νέα βαθμονόμηση οθόνης σε απαλό. Επίσης μετά από πολύ καιρό δεν έχω σφάλμα DM verity! Edited January 1, 2018 by fiorentinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Στο magisk 15.2 απο οτι λενε διορθωσαν το προβλημα με τα bootloop k dm verity που εβγαζε το 15.1(εγω τα επαθα κ τα δυο) ...ειδωμεν απο αυριο...νανι τωρα https://www.xda-developers.com/magisk-v15-2-oneplus-samsung-devices/ Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Ποτέ δεν επαθε bootloop, δεν έκανε συνεχείς επανεκκινήσεις αλλά κολαγε στην οθόνη εκκίνησης. Δεν είναι bootloop δηλαδή αυτό γιατί δεν υπάρχει 'loop' Ο όρος αυτός είναι λάθος εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Ποτέ δεν επαθε bootloop, δεν έκανε συνεχείς επανεκκινήσεις αλλά κολαγε στην οθόνη εκκίνησης. Δεν είναι bootloop δηλαδή αυτό γιατί δεν υπάρχει 'loop' Ο όρος αυτός είναι λάθος εδώ. Εχεις δίκιο bootstacked το λοιπόν :P Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Το δοκίμασε κάποιος το magisk 15.2 με στοκ 5.0.1 να μας πει σίγουρα αν δουλεύει;; Edited January 2, 2018 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 δουλέυει μια χαρά!σε 3Τ τουλάχιστον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Ναι δουλεύει και στο 3 μόλις το δοκίμασα...Επιτελούς έχουμε ροοτ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Ναι δουλεύει και στο 3 μόλις το δοκίμασα...Επιτελούς έχουμε ροοτ :) Και πριν είχαμε, η 14.6 και η 15 εκδόσεις του magisk δούλευαν μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Και πριν είχαμε, η 14.6 και η 15 εκδόσεις του magisk δούλευαν μια χαρά! Μπορεί να δούλευαν σε εσένα σε έμενα και μερικές δεκάδες άτομα ακόμα στο XDA ΔΕΝ δούλευαν. Ρίξε μια ματιά στο XDA και θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Με magisk 15.1 υπηρχε προβλημα γιαυτο κ εβγαλαν αμεσως την 15.2 Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 (edited) Εδώ και 3 μέρες έχω βάλει την nitrogen os 8.1 και δεν έχει κανένα απολύτως θέμα. Και από επιδόσεις μια χαρά είναι και από μπαταρία κανονικά. Μόνο που δεν έχω την στοκ κάμερα με το manual mode, αλλά μια χαρά ειναι και η Google camera. Edit: Κατέβασα από εδώ: https://www.apkmirror.com/apk/...oneplus-camera-2-5-20-release/ την στοκ κάμερα και δουλεύει μια χαρά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited January 5, 2018 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Ερωτηση προς ναυτιλωμενους: Στην Οs 5.0 + 5.0.1 εχω παρατησει οτι το δαχτυλικο αποτυπωμα καθυστερεί σε σχεση με τις προηγούμενες...δεν είναι τόσο ακαριαίο όπως πριν...το εχετε παρατηρησει; ...υποψιν εχω κανει καθαρη εγκατάσταση Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Ερωτηση προς ναυτιλωμενους: Στην Οs 5.0 + 5.0.1 εχω παρατησει οτι το δαχτυλικο αποτυπωμα καθυστερεί σε σχεση με τις προηγούμενες...δεν είναι τόσο ακαριαίο όπως πριν...το εχετε παρατηρησει; ...υποψιν εχω κανει καθαρη εγκατάστασηΔεν βλέπω καμία διαφορά στην ταχύτητα ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα είναι ίδιο με πριν,απλά αφαίρεσαν την δόνηση που έκανε πριν μήπως για αυτό σου φαίνετε ότι είναι ποιο αργό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Δεν βλέπω καμία διαφορά στην ταχύτητα ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα είναι ίδιο με πριν,απλά αφαίρεσαν την δόνηση που έκανε πριν μήπως για αυτό σου φαίνετε ότι είναι ποιο αργό; Επίσης δε βλέπω κάποια διαφορά. Μήπως ο φίλος παραπάνω δεν έκανε καθαρή εγκατάσταση και αντιμετωπίζει κάποιο config;; Επίσης... Εγώ γιατί έχω δόνηση μόλις ξεκλειδώνει η συσκευή με δακτυλικό;;; 5.0.1 είμαι... Δεν είχα πριν από την έκδοση 5 τη συσκευή για να ξέρω τι εννοείς. Αλλά μου κάνει δόνηση στο ξεκλείδωμα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Επίσης δε βλέπω κάποια διαφορά. Μήπως ο φίλος παραπάνω δεν έκανε καθαρή εγκατάσταση και αντιμετωπίζει κάποιο config;; Επίσης... Εγώ γιατί έχω δόνηση μόλις ξεκλειδώνει η συσκευή με δακτυλικό;;; 5.0.1 είμαι... Δεν είχα πριν από την έκδοση 5 τη συσκευή για να ξέρω τι εννοείς. Αλλά μου κάνει δόνηση στο ξεκλείδωμα. Σε εμένα δεν κάνει καμία δόνηση όταν ξεκλειδώνει με δακτυλικό αποτύπωμα μόνο όταν βάζεις λάθος δάκτυλο κάνει δόνηση και δεν ξεκλειδώνει.Με 5.0.1 είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) επειδη μου είχε δημιουργήσει προβλημα αν θυμαστε το magisk 15.1 στην αναβαθμιση σε 5.0.1 αναγκαστικα και το εστησα απτην αρχη με καθαρη εγκατασταση, magisk 15.2 κ τα παντα ολα.Επιπλεον έχω δόνηση στο δαχτυλικο αποτύπωμα όπως ειχα εξαρχης απλα τωρα καθυστερει ελαχιστα περισσοτερο να αναψει η οθονη σε συγκριση παντα με τις ανδροιδ 7 ρομ. ...ααα κ ενα ευχαριστο η μπαταρια πλεον στην 5.0.1 δεν εχει drain Edited January 7, 2018 by hs2000corolla Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 επειδη μου είχε δημιουργήσει προβλημα αν θυμαστε το magisk 15.1 στην αναβαθμιση σε 5.0.1 αναγκαστικα και το εστησα απτην αρχη με καθαρη εγκατασταση, magisk 15.2 κ τα παντα ολα.Επιπλεον έχω δόνηση στο δαχτυλικο αποτύπωμα όπως ειχα εξαρχης απλα τωρα καθυστερει ελαχιστα περισσοτερο να αναψει η οθονη σε συγκριση παντα με τις ανδροιδ 7 ρομ. ...ααα κ ενα ευχαριστο η μπαταρια πλεον στην 5.0.1 δεν εχει drainΔεν χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση για το Magisk! Απλά Φλασαρεις άλλη έκδοση και τέλος. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Δεν βλέπω καμία διαφορά στην ταχύτητα ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα είναι ίδιο με πριν,απλά αφαίρεσαν την δόνηση που έκανε πριν μήπως για αυτό σου φαίνετε ότι είναι ποιο αργό;Ακριβώς τα ίδια. Δεν έχω δει καμία διαφορά, απλά δεν υπάρχει πλέον η δόνηση κατά το ξεκλείδωμα (και το οποίο μου άρεσε, η αλήθεια). Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ακριβώς τα ίδια. Δεν έχω δει καμία διαφορά, απλά δεν υπάρχει πλέον η δόνηση κατά το ξεκλείδωμα (και το οποίο μου άρεσε, η αλήθεια). Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΣυμφωνώ και εμένα μου άρεσε που δεν έχει δόνηση στο ξεκλείδωμα με δακτυλικό πλέον. Κάνει δόνηση μόνο όταν αποτύχει να ξεκλειδώσει με δακτυλικό και αυτό είναι το σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Συμφωνώ και εμένα μου άρεσε που δεν έχει δόνηση στο ξεκλείδωμα με δακτυλικό πλέον. Κάνει δόνηση μόνο όταν αποτύχει να ξεκλειδώσει με δακτυλικό και αυτό είναι το σωστό. Είναι περίεργο πάντως που σε κάποιους, όπως εμένα, παραμένει η δόνηση στο ξεκλείδωμα, και σε άλλους όχι. Την αναβάθμιση σε 5.0.1 τη πέρασα μέσω oxygen updater, όχι σαν full Rom, αλλά σαν update περίπου 145mb αν θυμάμαι καλά. Δε ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Η αλήθεια είναι όμως ότι εγώ (όπως και άλλοι) έχω δόνηση, ενώ πολλοί όχι(όπως διαβάζω σε διάφορα fora). :/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Είναι περίεργο πάντως που σε κάποιους, όπως εμένα, παραμένει η δόνηση στο ξεκλείδωμα, και σε άλλους όχι. Την αναβάθμιση σε 5.0.1 τη πέρασα μέσω oxygen updater, όχι σαν full Rom, αλλά σαν update περίπου 145mb αν θυμάμαι καλά. Δε ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Η αλήθεια είναι όμως ότι εγώ (όπως και άλλοι) έχω δόνηση, ενώ πολλοί όχι(όπως διαβάζω σε διάφορα fora). :/ Αν δεν κανω λάθος πλέων και το δαχτυλικο αποτύπωμα ακολουθεί την ρύθμιση για δόνηση ή όχι στα πλήκτρα. Έτσι εξηγείτε η διαφορετική εμπειρία κάθε χρήστη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Είναι περίεργο πάντως που σε κάποιους, όπως εμένα, παραμένει η δόνηση στο ξεκλείδωμα, και σε άλλους όχι. Την αναβάθμιση σε 5.0.1 τη πέρασα μέσω oxygen updater, όχι σαν full Rom, αλλά σαν update περίπου 145mb αν θυμάμαι καλά. Δε ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Η αλήθεια είναι όμως ότι εγώ (όπως και άλλοι) έχω δόνηση, ενώ πολλοί όχι(όπως διαβάζω σε διάφορα fora). :/Εγώ κατέβασα το full zip (1.58Gb περιπου αν θυμάμαι καλά) και έκανα καθαρή εγκατάσταση, αλλά υποψιάζομαι ότι μάλλον πρέπει να είναι κάποια ρύθμιση για πήγανε ρυθμίσεις - ήχος&δόνηση και δες εγώ έχω τις παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts