hs2000corolla Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 την πέρασα και έχασα το ρουτ και δεν έχω υπολογιστή, δώστε βοήθεια δεν παλεύεται χωρίς ρουτ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Αν έχεις twrp ακόμα απλά κατέβασε κ φλασαρε το τελευταίο zip magisk κ θα είσαι κομπλέ Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Αν έχεις twrp ακόμα απλά κατέβασε κ φλασαρε το τελευταίο zip magisk κ θα είσαι κομπλέ Εγώ που ξεμεινα κι απ τα δύο ( twrp,root). Θέλω υπολογιστή ε; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εγώ που ξεμεινα κι απ τα δύο ( twrp,root). Θέλω υπολογιστή ε; Sent from my iPad using TapatalkΑναγκαστικά μέσω adb Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Αν είχα twrp χαίρω πολύ, το θέμα είναι πως δεν έχω και δεν έχω ούτε πισι. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Επιτέλους βρήκα πισι και έκανα ρουτ, ούτε μέρα δεν άντεξα χωρίς και απορώ που κάποιοι επιμένουν ότι δεν χρειάζεται. Το adaway σας δουλεύει? νομίζω ότι δεν κόβει τις διαφημίσεις Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Επιτέλους βρήκα πισι και έκανα ρουτ, ούτε μέρα δεν άντεξα χωρίς και απορώ που κάποιοι επιμένουν ότι δεν χρειάζεται. Το adaway σας δουλεύει? νομίζω ότι δεν κόβει τις διαφημίσεις Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΜια χαρά δουλεύει στο 3Τ μου. Σε πόσα site βγάζει λευκά τετράγωνα χωρίς διαφημίσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Επιτέλους βρήκα πισι και έκανα ρουτ, ούτε μέρα δεν άντεξα χωρίς και απορώ που κάποιοι επιμένουν ότι δεν χρειάζεται. Το adaway σας δουλεύει? νομίζω ότι δεν κόβει τις διαφημίσεις Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Βάλε εφαρμογή toot check από το play store να δεις αν όντως είσαι root Μήπως κάτι δεν έγινε σωστά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 είμαι κανονικά ρουτ, δουλεύουν οι υπόλοιπες εφαρμογές. πείτε κανένα θέμα substratum που να δουλεύει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Μετά την αναβάθμιση σε Oreo όταν είμαι σε WiFi με πολλές εφαρμογές κ γενικά βαριά χρήση φτάνω έως και 4 ώρες SOT. Το πρόβλημα είναι όταν είμαι εκτός ακόμα και αν έχω καλό σήμα έχω μεγάλο drain σε ετοιμότητα κυψέλης. Μπορεί να φτάσει έως και 20%. Μετά από factory reset και νέο στήσιμο. Καμία ιδέα ή πάω πάλι για factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Μετά την αναβάθμιση σε Oreo όταν είμαι σε WiFi με πολλές εφαρμογές κ γενικά βαριά χρήση φτάνω έως και 4 ώρες SOT. Το πρόβλημα είναι όταν είμαι εκτός ακόμα και αν έχω καλό σήμα έχω μεγάλο drain σε ετοιμότητα κυψέλης. Μπορεί να φτάσει έως και 20%. Μετά από factory reset και νέο στήσιμο. Καμία ιδέα ή πάω πάλι για factory reset? Σε έχουν παρασύρει οι baterry warriors εδώ στα φόρουμ και νομίζεις ότι το λιγότερο που πρέπει να έχεις είναι 7-8 ώρες;;;; Τόσο βγάζω και εγώ και λιγότερο, αυτοί που βγάζουν παραπάνω απλά βλέπουν βιντεάκια ή αφήνουν το κινητό στο τραπέζι ανοιχτό για να "δειχτούν" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Επιτέλους βρήκα πισι και έκανα ρουτ, ούτε μέρα δεν άντεξα χωρίς και απορώ που κάποιοι επιμένουν ότι δεν χρειάζεται. Το adaway σας δουλεύει? νομίζω ότι δεν κόβει τις διαφημίσεις Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Φλασαρες twrp από pc ; Ποιο twrp ; Εμένα δεν το περνάει και δεν ξερω γιατί. Γράφω fastboot devices και το βλέπει . Γράφω μετα fastboot flash recovery recovery.img και δεν κάνει τίποτα. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Φλασαρες twrp από pc ; Ποιο twrp ; Εμένα δεν το περνάει και δεν ξερω γιατί. Γράφω fastboot devices και το βλέπει . Γράφω μετα fastboot flash recovery recovery.img και δεν κάνει τίποτα. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά ;Μήπως το recovery αρχειακι που έχεις στον φάκελο adb, το έχεις σαν recovery.img? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Μήπως το recovery αρχειακι που έχεις στον φάκελο adb, το έχεις σαν recovery.img? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά όλα καλά ! Ο κέρβερος την έκανε την ζημιά … Το απενεργοποίησα και έγινε αμέσως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Σε έχουν παρασύρει οι baterry warriors εδώ στα φόρουμ και νομίζεις ότι το λιγότερο που πρέπει να έχεις είναι 7-8 ώρες;;;; Τόσο βγάζω και εγώ και λιγότερο, αυτοί που βγάζουν παραπάνω απλά βλέπουν βιντεάκια ή αφήνουν το κινητό στο τραπέζι ανοιχτό για να "δειχτούν"Όχι δεν κατάλαβες. Δεν παρασυρομαι. Όταν είμαι σε δίκτυο μπορεί να έχω και μισή ώρα οθόνη μόνο. Νομίζω ότι είναι κάπως περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Αυτό το, "ενημέρωση ασφαλείας" που πρόσθεσαν στην τελευταία beta, τι είναι; Θα παίρνουμε ενημέρωσης ασφαλείας άμεσα από την Google; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Με την τελευταία beta δουλεύει το led για το Gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Τώρα που το είπες, όχι σε μένα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Με την τελευταία beta δουλεύει το led για το Gmail? Τώρα που το είπες, όχι σε μένα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης, ενεργοποιήθηκε αυτόματα το Αθόρυβο όταν πήγε 00:00, έπρεπε να μετακινήσω το slider για να αλλάξει ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Έχει βρει κανείς τρόπο να φέρουμε το μαμισιο face unlock του 5T στο δικό μας? Software καθαρά είναι, αφού δεν έχει έξτρα αισθητήρες το 5Τ(το face unlock του Oreo είναι το κανονικό που δίνει η Google). Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Έχει βρει κανείς τρόπο να φέρουμε το μαμισιο face unlock του 5T στο δικό μας? Software καθαρά είναι, αφού δεν έχει έξτρα αισθητήρες το 5Τ(το face unlock του Oreo είναι το κανονικό που δίνει η Google). Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk https://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-instant-unlock-t3688329 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 η μπαταρία στην 8 είναι τραγική Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 (edited) η μπαταρία στην 8 είναι τραγική Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μπήκα να σχολιάσω ακριβώς το αντίθετο. Με την 8 και για τη δική μου χρήση έχω τουλάχιστον 30+ λεπτά sot και πολύ καλύτερο standby time. Με τις τελευταίες εκδόσεις είχα πέσει στις 3-3:30 ώρες (αντε 4 με το ζόρι) sot και τώρα πήγα στις 4:30. Edited December 9, 2017 by eimai_kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 με το ζόρι βγάζω μέρα. σκέφτομαι να γυρίσω στην 7 τελικά τζαμακι της προκοπής υπάρχει? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 παίζει καμία καλή καστομ σε oreo η να γυρίσω σε 7.1? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 παίζει καμία καλή καστομ σε oreo η να γυρίσω σε 7.1? Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΒάλε beta Oreo Hydrogen. Sent from my ONEPLUS 3 H2 Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts