johny_pl Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 dorimanx 3 έχω τώρα αλλά τους πέρασα όλους. ξήλωσα το σκαιπ, έβαλα σκαιπ λάιτ, έκανα ρισταρτ να μηδενίσει το bbs, το παράτησα όπως είναι και ήμουν όλη την ώρα στο δρόμο και σε πολλά σημεία με μηδέν σήμα. το αποτέλεσμα https://imgur.com/gallery/rRv9D Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 τελικά ήταν το σκαιπ το πρόβλημα. μόλις το ξήλωσα όλα άψογα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Γενικά από θέμα μπαταρίας με την 4.5.1 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Μια χαρά όλα. Να διορθωθεί το θέμα με τις αποσυνδέσεις του Internet και είμαστε ξανά σούπερ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Μια χαρά όλα. Να διορθωθεί το θέμα με τις αποσυνδέσεις του Internet και είμαστε ξανά σούπερ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έχω αντιμετώπιση κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Μήπως κάποια εφαρμογή ή το router σου κάνει νερά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Και με τα δεδομένα το κάνει. Στρώνει με reboot. Είναι γνωστό θέμα και στο community της oneplus, το έχει και φίλος. Είμαστε beta 25. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Και με τα δεδομένα το κάνει. Στρώνει με reboot. Είναι γνωστό θέμα και στο community της oneplus, το έχει και φίλος. Είμαστε beta 25. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην beta 25 δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα όποτε δεν μπορώ να κρίνω, αλλά για να έχει γίνει θεμα θα υπάρχει πρόβλημα... θα το διορθώσουν στο επόμενο update φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Την beta 25 δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα όποτε δεν μπορώ να κρίνω, αλλά για να έχει γίνει θεμα θα υπάρχει πρόβλημα... θα το διορθώσουν στο επόμενο update φαντάζομαι.Πιστεύω πως ναι. Για να δούμε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 χωρίς το σκαιπ https://imgur.com/gallery/Iuiq0 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 χωρίς το σκαιπ https://imgur.com/gallery/Iuiq0 Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΤόσο για τα μπάζα το skype, ε? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 χωρίς το σκαιπ https://imgur.com/gallery/Iuiq0 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Το οποιο skype στο εμφάνιζε στην μπαταρία και αν ναι, με τι ποσοστό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 δεν το έβγαζε πουθενά, μόνο στους σενσορς το έβγαζε με ποσοστό 90%, μόλις το ξήλωσα είναι σαν να πήρα άλλο τηλέφωνο. τόσο καιρό δοκίμασα χίλια δυο πράγματα και τελικά ήταν αυτό Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 δεν το έβγαζε πουθενά, μόνο στους σενσορς το έβγαζε με ποσοστό 90%, μόλις το ξήλωσα είναι σαν να πήρα άλλο τηλέφωνο. τόσο καιρό δοκίμασα χίλια δυο πράγματα και τελικά ήταν αυτό Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk για κάνε ένα review μέσω ποιας εφαρμογής είδες τους σένσορες κλπ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 τα έχω γράψει στις προηγούμενες σελίδες με screenshot κλπ. φορτιζα το κινητό το βράδυ και το άφηνα στην άκρη για να δω το πρωί τι προκαλεί το drain με το better battery stats. όλα ήταν στο μηδέν εκτός από τα σενσορς. αφού δοκίμασα ένα σωρό και δεν ήταν τίποτα, στο τέλος ξήλωσα το σκαιπ και τέλος, το πρόβλημα λύθηκε. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 για κάνε ένα review μέσω ποιας εφαρμογής είδες τους σένσορες κλπΤι review να κάνει βρε Δεν είπαμε για το Betterbatterystats τόσες φορές; Όσο για το Skype, επειδή δημιούργησε πρόβλημα σε κάποιον, δεν σημαίνει ότι είναι για τα μπάζα γενικά. Έπρεπε να το ξέρεις αυτό τόσο καιρό. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Τι review να κάνει βρε Δεν είπαμε για το Betterbatterystats τόσες φορές; Όσο για το Skype, επειδή δημιούργησε πρόβλημα σε κάποιον, δεν σημαίνει ότι είναι για τα μπάζα γενικά. Έπρεπε να το ξέρεις αυτό τόσο καιρό. Δες λίγο, μπορείς να καταλάβεις κάτι ? Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Λεω να το μετονομασουμε το θεμα σε OnePlus 3: Battery life Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Βγήκε η beta 26 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Λεω να το μετονομασουμε το θεμα σε OnePlus 3: Battery lifeΗ πλάκα είναι ότι λόγω dash charge είμαστε οι τελευταίοι που πρέπει να τρώμε κολλημα με τη μπαταρία. Εγώ γιατρευτηκα εδώ και λίγο καιρό. Φορτιστής στην κουζίνα, φορτιστής στο σαλόνι και φορτιστής αυτοκινήτου (πάντα dash) και δεν ασχολήθηκα ξανα. Όπως ισχύει για όλα τα καταναλωτικά αγαθά, υπάρχουν για να μας εξυπηρετούν, όχι για να τα εξυπηρετούμε εμείς. Εξαιρούνται φυσικά ακραίες καταστάσεις όπου ένα κακογραμμένο app/service σου τρώει 10 τις εκατό την ώρα στην αναμονή... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Καλησπερα, μια ερωτηση. Εχω στην αρχικη μου ενα widget το οποιο μου λεει το προγραμμα μου (calendar) και αυτο ανανεωνεται συχνα, οπότε οταν δε χρησιμοποιω το κινητο να τρωει μπαταρια. Εμενα με ενδιαφερει να ανανεωνεται οταν εχω ανοικτη την οθονη(Το βραδυ πχ να μην ανανεωνεται και τρωει τσαμπα μπαταρια). Γινεται καπως ,πχ με το amplify, να το πετυχω αυτο; Απο τις ρυθμισεις του κινητου, δεν το εχω εξαιρεσει απο το doze, αλλα δεν κανει δουλεια.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Καλησπερα, μια ερωτηση. Εχω στην αρχικη μου ενα widget το οποιο μου λεει το προγραμμα μου (calendar) και αυτο ανανεωνεται συχνα, οπότε οταν δε χρησιμοποιω το κινητο να τρωει μπαταρια. Εμενα με ενδιαφερει να ανανεωνεται οταν εχω ανοικτη την οθονη(Το βραδυ πχ να μην ανανεωνεται και τρωει τσαμπα μπαταρια). Γινεται καπως ,πχ με το amplify, να το πετυχω αυτο; Απο τις ρυθμισεις του κινητου, δεν το εχω εξαιρεσει απο το doze, αλλα δεν κανει δουλεια.. ΕυχαριστωΣτο Amplify δεν έχει τέτοια επιλογή. Δηλαδή ανάλογα με το αν είναι ανοιχτή η οθόνη. Στο Amplify απλά ορίζεις κάθε πότε θα ενεργοποιούνται τα wakelocks/alarms ανεξάρτητα κατάστασης οθόνης. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ετσι που το καταντησατε το θεμα ειμαι offtopic αλλα δοκιμασα καποια custom 8ρα και δεν κανει ακομα, εχει πολλα προβληματα. Οσον αφορα το UI, βηματα πισω απο την Google. Aσχημια και ασπραδα παντου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 εγώ έμεινα στην 4.5.1 ακόμα και δεν έχω σκοπό να αλλάξω. είναι πολύ νωρίς για την 8. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Συμφωνώ είναι νωρίς ακόμα για την 8 είναι beta και έχει bugs. Περιμένω την stable αλλά το βλέπω να την δίνουν τα Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Συμφωνώ είναι νωρίς ακόμα για την 8 είναι beta και έχει bugs. Περιμένω την stable αλλά το βλέπω να την δίνουν τα Χριστούγεννα.Πέρσι είχαν δώσει την Nougat παραμονή Πρωτοχρονιάς. Κάπου εκεί, μέσα στις γιορτές βλέπω και την επίσημη Oreo. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts