Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχω θέμα, κλείνει συνέχεια το viber, δεν μένει στο background

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως έχεις ενεργοποιημένη τη λειτουργία αυτόματου κλεισίματος εφαρμογών ; Είναι στη μπαταρία - 3 τελείες πάνω δεξιά - high power usage apps.

Έλεγξε και πες μας. Αν υπάρχει εκεί ξετίκαρε το.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι το έχω κλειστό

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

http://downloads.oneplus.net/oneplus-3/oneplus_3_oxygenos_openbeta_13/

Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πηρα τη συσκευη προχθες και ακομα τη ψαχνω.για να κανω εγκατασταση τη beta μπορειτε να μου πειτε διαδικασια χωρις pc και αν πρεπει να ειμαι root και αν χρειαζεται η συσκευη στησιμο απο την αρχη.Αυτη τη στιγμη κατεβαζω το αρχειο στο κινητο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με local update μέσα από τις ρυθμίσεις-ενημερωση λογισμικού αν είσαι στοκ μετα κανε clear cache

Με local update μέσα από τις ρυθμίσεις-ενημερωση λογισμικού αν είσαι στοκ μετα κανε clear cache

φοραει ηδη 7.1.1 .δε θα εχω θεμα ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν είσαι στοκ δεν έχεις θεμα εγώ έτσι την έβαλα, απλά μπήκα σε στοκ recovery και την έκανα εγκατάσταση από την sd αλλά γίνεται και από τις ρυθμίσεις

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μου εβγαλε installation failed.φανταζεσαι το λογο?κανει επανεκινηση ξεκιναει και ξαφνικα αυτο που γραφω πριν Edited by griniaris
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως έχεις ξεκλειδώσει bootloader;

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δε το εχω πειραξει και μπηκα και σε recovery mode και τα ιδια.θα κατεβασω το αρχειο ξανα.ειδα το αρχειο που μου κατεβηκε ηταν 1.35 gb ενω κανονικα ειναι 1.45

Edited by griniaris
[sIGPIC][/sIGPIC]

δε το εχω πειραξει και μπηκα και σε recovery mode και τα ιδια.θα κατεβασω το αρχειο ξανα.ειδα το αρχειο που μου κατεβηκε ηταν 1.35 gb ενω κανονικα ειναι 1.45

1.35 είναι το μέγεθος του αρχείου. Κατέβασε το από mirror. Υπάρχει και σε mega.

έχω θέμα, κλείνει συνέχεια το viber, δεν μένει στο background

Εμένα στο messenger πρέπει να μπαίνω για να φανούν τα νέα μηνύματα. Το Viber τα δείχνει άμεσα. Άμα βρεις καμία λύση πες..

1.35 είναι το μέγεθος του αρχείου. Κατέβασε το από mirror. Υπάρχει και σε mega.

παλι τα ιδια.δε ξερω τι φταιει.

φιλοι μου εχω το 3τ μηπως κατεβαζω λαθος ρομ?

αυτο ειναι.κατεβασα την beta 13 ενω για το 3τ ειναι η beta 4.

Edited by griniaris
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλοι κι αδέρφια :)

καλησπέρα και καλή βραδιά! Έφτασε η ώρα της μικρής άδειας και της αναβάθμισης: έχω ένα OnePlus 3 και είμαι stock και rooted στην 3.2.7, με Elemental X Kernel 0.32 και TWRP. Θα ήθελα να κάνω μία αναβάθμιση αλλά έχω χάσει λιγάκι τον μπούσουλα στο νήμα. Τη βοήθειά σας αν μπορείτε:

(α) Θα ήθελα να πάω στο beta path: έχετε κάποιο νήμα που μπορώ να δω τα βήματα; Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; Είναι σημαντικό για μένα το root -- θα παίρνω ΟΤΑ ή ιθα κάνω flash με full zip;

(β) Έχω κλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα -- πρέπει να κάνω κάτι με αυτό πριν το φλασάρισμα;

Αυτά τα ολίγα -- τη βοήθεια σας παίδες :)

Καλησπερα ομαδα κ χρονια πολλα, θελω να ρωτησω ποια θεωρειτε η καλυτερη rom, εννοω stock της oneplus, Παρακαλω απαντηστε μου ωστε να την περασω σημερα, ευχαριστω εκ τον προταιρων

Παιδια? θα μου πειτε?

Την τελευταία, 4.1.1

Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φίλοι κι αδέρφια :)

καλησπέρα και καλή βραδιά! Έφτασε η ώρα της μικρής άδειας και της αναβάθμισης: έχω ένα OnePlus 3 και είμαι stock και rooted στην 3.2.7, με Elemental X Kernel 0.32 και TWRP. Θα ήθελα να κάνω μία αναβάθμιση αλλά έχω χάσει λιγάκι τον μπούσουλα στο νήμα. Τη βοήθειά σας αν μπορείτε:

(α) Θα ήθελα να πάω στο beta path: έχετε κάποιο νήμα που μπορώ να δω τα βήματα; Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; Είναι σημαντικό για μένα το root -- θα παίρνω ΟΤΑ ή ιθα κάνω flash με full zip;

(β) Έχω κλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα -- πρέπει να κάνω κάτι με αυτό πριν το φλασάρισμα;

Αυτά τα ολίγα -- τη βοήθεια σας παίδες :)

Πάρε backup ότι θες και μετά κάνε factory reset από TWRP.

Κατέβασε το TWRP 3.0.4-1,κατέβασε και την τελευταία beta από το site της oneplus(open beta 13), πάρε και την τελευταία έκδοση του ElementalX για την έκδοση oos Android 7.1.1(3.00 νομίζω) και βάλτα στο κινητό. Βάλε το TWRP και φλασαρε μετά ρομ και κερνελ.

Έτσι το έκανα εγώ τουλάχιστον.

Άμα έχεις καμία απορία στείλε pm.

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks