tigreos Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Full Rom Zip: OxygenOS v4.0.3 OTA Zip: OTA OxygenOS v4.0.3 Edited February 9, 2017 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Από vpn Canada όλα οκ μέχρι στιγμής. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 (edited) Ευχαριστώ tigreos Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Επιβεβαιώνω την βελτίωση στην κάμερα Edited February 10, 2017 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Ρε παιδιά ή επίσημη ρομ δεν έχει tile για head on/off? Η έστω επιλογή από κάπου όχι ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Δεν σε καταλαβαίνω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 οι beta ενημερωσεις τι εγιναν ; μηπως εχει καιρο να βγαλει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Δεν σε καταλαβαίνω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Heads up εννοούσα! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 οι beta ενημερωσεις τι εγιναν ; μηπως εχει καιρο να βγαλει ; Καθυστέρησαν λόγω εορτών στην Κίνα. Θα συνεχίσουν ομως... Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Ξαφνικά το κινητό μπήκε μόνο του σε bootloader και bootloopάρει άγρια λες και δεν υπάρχει λειτουργικό.Ένα μαύρο μόνο του βλέπω και το start στην εικόνα του bootloader. Το κινητό έκλεισε απλά μια στιγμή και μετά bootloop. Καμμία ιδέα;το βάζω με windroid εν το μεταξύ να βάλω έστω twrp και ενώ μου λέει οκ έγινε δε με αφήνει να πάω twrp. Eπίσης δε με αφήνει να παίξω με sideload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Καμμία ιδέα;το βάζω με windroid εν το μεταξύ να βάλω έστω twrp και ενώ μου λέει οκ έγινε δε με αφήνει να πάω twrp. Eπίσης δε με αφήνει να παίξω με sideload. Power button για 30"... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Ποιο πρόγραμμα VPN έχετε και σας δίνει επιλογή Καναδά; Το snapVPN που έχω δεν την έχει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Ποιο πρόγραμμα VPN έχετε και σας δίνει επιλογή Καναδά; Το snapVPN που έχω δεν την έχει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε opera VPN. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Ποιο πρόγραμμα VPN έχετε και σας δίνει επιλογή Καναδά; Το snapVPN που έχω δεν την έχει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο εννοεις? https://play.google.com/store/apps/details?id=free.vpn.unblock.proxy.vpnpro (Γιατι εγω αυτο χρησιμοποιησα με επιλογη Καναδα! :confused: ) Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 (edited) Με έτρωγε ο κωλος μου και έβαλα το magisk και έχασα το ρουτ.ξαναφλασαρα supersu αλλά τπτ.ξερει κάνεις τι φταίει;Να το βγάλω; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μου εβγαλε στο ρισταρτ οτι εχασε την κρυπτογραφηση και ηθελε μονο ρισετ΄.την πατησα. μετα στο recovery ξαναφλασαρα απο το μηδεν γμτ και δεν μποταρει με πεταει στο recovery ξανα.καμια βοηθεια πλιζ Edited February 13, 2017 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) Με έτρωγε ο κωλος μου και έβαλα το magisk και έχασα το ρουτ.ξαναφλασαρα supersu αλλά τπτ.ξερει κάνεις τι φταίει;Να το βγάλω; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μου εβγαλε στο ρισταρτ οτι εχασε την κρυπτογραφηση και ηθελε μονο ρισετ΄.την πατησα. μετα στο recovery ξαναφλασαρα απο το μηδεν γμτ και δεν μποταρει με πεταει στο recovery ξανα.καμια βοηθεια πλιζ Δυστυχώς φίλε μου... Μου θυμίζει αυτό που έπαθα εγώ, και δεν επανήλθε με τίποτα. Παρά μόνο με την δεύτερη μέθοδο του οδηγού unbrick. Δυστυχώς με αυτή την μέθοδο τα χάνεις όλα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7038589#post7038589 Sent from my iPad using Tapatalk Edited February 13, 2017 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Τα έχασα όλα.Ενα μήνα δηλαδή βιντεάκια του μωρού που δεν είχα πάρει backup και θα τα βρω από αλλού τέλος πάντων. Πολύ στραβωσα με την φάση. Δέχομαι ότι έχω ευθύνη αλλά θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο user friendly η φάση. Είχα και παλιότερα ένα Xperia και καμιά σχέση.τεσπα Το κλείδωσα πέρασα στοκ recovery και στοκ ρομ και ηρέμησα.Δεν έχω την πολυτέλεια να ασχολούμαι πλέον. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Τα έχασα όλα.Ενα μήνα δηλαδή βιντεάκια του μωρού που δεν είχα πάρει backup και θα τα βρω από αλλού τέλος πάντων. Πολύ στραβωσα με την φάση. Δέχομαι ότι έχω ευθύνη αλλά θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο user friendly η φάση. Είχα και παλιότερα ένα Xperia και καμιά σχέση.τεσπα Το κλείδωσα πέρασα στοκ recovery και στοκ ρομ και ηρέμησα.Δεν έχω την πολυτέλεια να ασχολούμαι πλέον. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μια καλή λύση για βίντεο φωτογραφίες είναι το Google photos. Κρατάει αυτόματα backup και δεν χάνεις τίποτα. Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Το έχω φίλε μου.Απο φωτό δεν έχασα τπτ απλά κάποια βίντεο λόγω μεγέθους δεν τα είχε σηκώσει ακόμα κι έτσι θα μου τα στείλει ο αδερφός μου που τα είχαμε στο Viber.εστω και σε ριγμένη ανάλυση θα τα βρω. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση, έχω την resurrection remix Los 7.1 και εκτός ότι είναι άψογη έχω μόνο ένα θέμα που το έχω με όλες τις ρομ εκτός από την freedom, έχω ασθενές σήμα... Είμαι με ex kernel αλλά και με την freedom έχω τον αντίστοιχο συμβατό ex kernel.έχει κάποιος και στο μυαλό του το μπορεί να φταίει? Μήπως είναι κάποιο patch που δεν ξέρω? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 http://www.androidauthority.com/oneplus-3-3t-android-nougat-hydrogen-os-3-0-update-750664/ sent from my 1+3t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegasus28 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να εγκαταστήσουμε το λογισμικό της δεΜεΛεΣ στο δικό μας κινητό; Για την ελληνική φωνητική πληκτρολόγηση ενδιαφέρομαι και έχω ήδη χρησιμοποιήσει το swype (αλλά μέσα στο αυτοκίνητο δεν το βρήκα και πολύ χρήσιμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) Πήγα σε rr τώρα που βγήκε πορτ της κάμερας και δουλεύει μια χαρά. Βαρέθηκα να περιμένω xposed και το πάντρεμα των ringtone και notification στην ένταση μου την βαράει στα νεύρα. Ήθελα να ξερα ποιος στόκος μας το βάζει με το έτσι θέλω πως αλλάζει η statusbar χωρίς xposed? Sent from Winterfell using crow Edited February 19, 2017 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Johny μόλις είδα την υπογραφή σου ρε μαν.Μου έφτιαξες το κέφι ειλικρινά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Πήγα σε rr τώρα που βγήκε πορτ της κάμερας και δουλεύει μια χαρά. Βαρέθηκα να περιμένω xposed και το πάντρεμα των ringtone και notification στην ένταση μου την βαράει στα νεύρα. Ήθελα να ξερα ποιος στόκος μας το βάζει με το έτσι θέλω πως αλλάζει η statusbar χωρίς xposed? Sent from Winterfell using crow Substratum και #statusbar beta.από σήμα πως πας? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Παιδιά μια ερώτηση... Το substratum σε μαμά λειτουργεί κανονικά? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts