overpower Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Καλημέρα σε ολους.εχω κάνει το update το τελευταίο στην 3.5.5 και πάλι οπως και στα προηγούμενα χάνω κλήσεις σπανίως βλέπω 4g έλεγα θα φταίει η wind Αλλά το πράγμα βλέπω δεν στρώνει.το κάνει σε κανέναν άλλον;έκανα και επαναφορά και wipe ξανα την ρομ Αλλά τίποτα. Δηλαδή κάθε φορά που θα έχει updateδεν θ εχω σήμα μετα;Ήμαρτον one plus!!!! Είναι Beta. Μην την κατηγορείς αν έχεις θέματα, αν και με community build προσωπικά πιάνω πιο συχνά 4g+ με cosmote Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Καλημέρα σε ολους.εχω κάνει το update το τελευταίο στην 3.5.5 και πάλι οπως και στα προηγούμενα χάνω κλήσεις σπανίως βλέπω 4g έλεγα θα φταίει η wind Αλλά το πράγμα βλέπω δεν στρώνει.το κάνει σε κανέναν άλλον;έκανα και επαναφορά και wipe ξανα την ρομ Αλλά τίποτα. Δηλαδή κάθε φορά που θα έχει updateδεν θ εχω σήμα μετα;Ήμαρτον one plus!!!! όταν είχα παρόμοιο θέμα ήταν θέμα του doze.έβαλα να μην κάνει optimize ότι έχει να κάνει με το τηλέφωνο και σταμάτησε να το κάνει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 όταν είχα παρόμοιο θέμα ήταν θέμα του doze.έβαλα να μην κάνει optimize ότι έχει να κάνει με το τηλέφωνο και σταμάτησε να το κάνει. Την λειτουργία ύπνου εννοείς; το έχω ξετικαρισμενο!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Παίδες έχω καιρό να φλασαρω και με τρώει λίγο.. Ήθελα να βάλω Freedom CE αλλά κάτι διαβάζω για permissions που είναι όλα ορθανοιχτα από default.. Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 οχι, την βελτιστοποιηση μπαταρίας λέω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 οχι, την βελτιστοποιηση μπαταρίας λέω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Οκ το έκανα και εγώ και θα πω εντυπώσεις σε λίγες μέρες!! Ευχαριστώ Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 πιάνω 4g+ από χτες που πέρασα την 3.5.5 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Παιδια φλασαρα την 3.5.5. community όπως ακριβώς έλεγε στον οδηγό από το φόρουμ της oneplus αλλά έχω θέμα με τη recovery.... Δε μου πέρασε ποτέ τη modified, παρέμεινε στην 3.0.2-1 twrp που είχα ήδη ενώ έκανα όλα τα βήματα από το Guide...και παρατηρώ εδώ και 15 λεπτά που τρέχω την community να μου τρώει υπερβολικά γρήγορα τη μπαταρία Edited November 3, 2016 by panos7440 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Με την 3.5.5 παιδιά σας δουλεύουν όλες οι εφαρμογές κανονικά;σε μένα κανα 2-3 δεν ανοίγουν πλέον και σε άλλες δυο εχω εντοπίσει ότι δεν έρχονται οι ειδοποιησεις,παρολο που εχω βγάλει βελτιστοποίηση και λοιπά.. Καλημέρα σε όλους!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Εγώ με 3.5.5 βλέπω συνέχεια πρώτα σε κατανάλωση, Σύστημα Android και kernel. Σε προηγούμενες εκδόσεις δεν ήταν τόσο ψηλά. Παίζει να μην έκατσε καλά; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Με την 3.5.5 παιδιά σας δουλεύουν όλες οι εφαρμογές κανονικά;σε μένα κανα 2-3 δεν ανοίγουν πλέον και σε άλλες δυο εχω εντοπίσει ότι δεν έρχονται οι ειδοποιησεις,παρολο που εχω βγάλει βελτιστοποίηση και λοιπά.. Καλημέρα σε όλους!! Που πάμε για να βγάλουμε τη βελτιστοποίηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ρυθμίσεις - μπαταρία - τρεις τελείες πάνω δεξιά - δεύτερη επιλογή Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Παιδια φλασαρα την 3.5.5. community όπως ακριβώς έλεγε στον οδηγό από το φόρουμ της oneplus αλλά έχω θέμα με τη recovery.... Δε μου πέρασε ποτέ τη modified, παρέμεινε στην 3.0.2-1 twrp που είχα ήδη ενώ έκανα όλα τα βήματα από το Guide...και παρατηρώ εδώ και 15 λεπτά που τρέχω την community να μου τρώει υπερβολικά γρήγορα τη μπαταρία Στο 3.0.2-1 θα παραμείνει, δεν αλλάζει το όνομα που φαίνεται. Αν έχεις πρόσβαση στο twrp έχεις το modified. Αν όχι, πέρασε το μέσω του toolkit και αντικατέστησε το twrp στον φάκελο με το modified. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Έχω κανονικά πρόσβαση, άρα όλα οκ! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Έχω κανονικά πρόσβαση, άρα όλα οκ! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια Πως σου φαίνεται η community σε σχέση με την stable ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Πολύ πιο γρήγορη και απόλυτα σταθερή! είμαι στη δεύτερη φόρτιση και η μπαταρία μου έστρωσε, είμαι με 4 ώρες sot και με βαριά χρήση, με Data σε 3g και στις 2 κάρτες συνέχεια ανοιχτά, πολύ YouTube και 1 ώρα τηλέφωνα.... Άρα μια χαρά για τα δικά μου δεδομένα! Μου άρεσε πάρα πολύ ο νέος dialer, η εφαρμογή για τα μηνύματα και η δυνατότητα να κάνεις άμεσα αλλαγή μεταξύ καρτών για τα Data από το notification panel. Γενικά τη βρίσκω ως μεγάλη βελτίωση την community σε σχέση με την Stable... Να σας πω επίσης πως χρησιμοποιώ Nova launcher prime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Μάλλον θα δοκιμάσω και εγώ πάλι την νέα community Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Μόλις έβαλα πάλι την 3.2.6. Πολύ battery drain με την community. Οι stable τα πάνε καλύτερα σε Stby times. Κατά τα άλλα είναι αρκετά σταθερή η community. Ένα θέμα με τα permissions έχει η τελευταία αλλά ok. Εμένα δε μου έκατσε καλά πάντως. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Η πρώτη official CM14.1 (experimental) είναι γεγονός. https://download.cyanogenmod.org/?device=oneplus3 Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Αν ήταν και η κάμερα στα ίδια θα την έβαζα.όχι ότι δεν είναι καλή αλλά χάνει λίγο την νύχτα σε σχέση με την μαμα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Κάμερα χρησιμοποιείτε την μαμά εφαρμογή ή κάτι καλύτερο; είστε ευχαριστημένοι; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Κάμερα χρησιμοποιείτε την μαμά εφαρμογή ή κάτι καλύτερο; είστε ευχαριστημένοι; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Την μαμά χρησιμοποιώ εγώ πλήρως ικανοποιημένος send from my oneplus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Και εγώ την μαμά εφαρμογή,και είμαι ικανοποιημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 καλησπερα, να κανω μια ερωτηση,, ποια κατα την γνωμη σασ ειναι η καλυτερη ROM για το κινητο? εκτοσ τησ δικης του, θελω γνωμες αν μπορειτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts