Jump to content

Samsung Galaxy J7 2016

alexgiak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω στην σελιδα

Την αποθηκευεις μπαινεις εδω και την βαζεις επισυναπτομενη αν σε αφηνει .

Εναλλακτικα στειλτη με email στο pc σου και καντο απο εκει

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 493
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για ποτε λεει ???

Φιλικά Γιάννης

Είχα αρχίσει να πιστεύω πως δεν... ... :lol: :lol:

Υ. Γ. Δίνω θήκη book καθρέφτη gold αχρησιμοποιητη για όποιον ενδιαφέρεται.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Λόγο του ότι είναι δύσκολο να διαβάσω όλο το νήμα μόλις έσπασε το κινητό που είχα (note 3)και σκευτομαι να πάρω αυτό.

Θα ήθελα να μου πείτε

1)αν είναι σε γενικές γραμμές οκ

2)αν μου προτείνετε κάποιο άλλο 3)πως τα πάει από φωτογραφiκη 4)και αν πρέπει να προσέξω κάτι για αγορά από σκρουτζ .

θέλω να το πάρω αύριο.

Ευχαριστώ.

Και εγω το ιδιο με τη διαφορα πως διαβασα καμια εικοσαρια σελιδες αλλα δεν ειδα κανα θεμα εκτος απο αυτο που ειχε παλια με τις κλησεις (που αναφερουν και στο σκρουτζ) αλλα που τωρα λενε ολοι πως με καποια ενημερωση εφτιαξε και αρα ειναι οκ ...Τεσπα μολις εκανα κλικ σε ενα μαγαζι και το παρηγγειλα:!: Edited by myphonides

Για την τιμή που έχει αυτή τη στιγμή νομίζω είναι καλή επιλογή.

Από αρχή του χρόνου που το έχω μέχρι τώρα όλα λειτουργούν μια χαρά.

Καμερες μετριες διαβαζω (αν και σχετικο αυτο) αλλα σημαντικο και το προβλημα με τον χαμηλο ηχο που διαβασα και που ξεχασα να προαναφερω... που δεν γνωριζω ακομα αμα φτιαχνει με καποιο τροπο

Δεν ξερω το note 3 αλλα εχει παρα πολυ καλη καμερα και σε σχεση τιμης ειναι οτι το καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην αγορα . Εχω και εγω και η γυνακια μου . Ενα μεγαλο πλεονεκτημα η πολυ πολυ καλη μπαταρια .

Φιλικά Γιάννης

Τελικα (αν και θα το παραλαβω ο ιδιος απο μεγαλη αλυσιδα καταστηματων) ενω εκανα κλικ σημερα Παρασκευη απογευμα λογω της αργιας της Δευτερας θα το εχω την Τριτη και αρα εχω καιρο για να ακυρωσω!!!

Υπαρχει προβλημα τελικα στον ηχο (εκτος απο την κακη τοποθετηση για την ανοιχτη ακροαση του ηχειου στο πισω μερος) ...η οχι;

edit

Καλα σα να μου το αργουνε :ρ ...Θα παω αυριο στο μαγαζι να δω αμα υπαρχει και να το ακουσω κιολας

Edited by myphonides

Τελικα (αν και θα το παραλαβω ο ιδιος απο μεγαλη αλυσιδα καταστηματων) ενω εκανα κλικ σημερα Παρασκευη απογευμα λογω της αργιας της Δευτερας θα το εχω την Τριτη και αρα εχω καιρο για να ακυρωσω!!!

Υπαρχει προβλημα τελικα στον ηχο (εκτος απο την κακη τοποθετηση για την ανοιχτη ακροαση του ηχειου στο πισω μερος) ...η οχι;

edit

Καλα σα να μου το αργουνε :ρ Θα παω αυριο στο μαγαζι να δω αμα υπαρχει

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα .

Φιλικά Γιάννης

Απο το Πλαισιο στο the mall λεω να το παρω ...που τι στον τετοιο θα το εχει

Νασαι καλα γειτονα;)

Γιατι να δωσεις 30 ευρω παραπανω ???Ιδια τηλεφωνοα ειναι ολα γειτονα

https://www.skroutz.gr/s/9001596/Samsung-Galaxy-J7-2016-16GB.html

Φιλικά Γιάννης

ναι αλλα αμα ειναι απο σκρουτζομαγαζο σε περιπτωση προβληματος και στην περιπτωση που δεν το υποστηριζει αμεσα η εδω αντιπροσωπεια θα πρεπει να περιμενω κανα μηνα να ερθει απο Κινα η να παω εγω ο ιδιος Κινα για να το παραλαβω συντομοτερα!.. αλλα ετσι δεν θα ειμαστε για καποιο διαστημα γειτονες και ετσι δεν το ρισκαρω :p

ναι αλλα αμα ειναι απο σκρουτζομαγαζο σε περιπτωση προβληματος και στην περιπτωση που δεν το υποστηριζει αμεσα η εδω αντιπροσωπεια θα πρεπει να περιμενω κανα μηνα να ερθει απο Κινα η να παω εγω ο ιδιος Κινα για να το παραλαβω συντομοτερα!.. αλλα ετσι δεν θα ειμαστε για καποιο διαστημα γειτονες και ετσι δεν το ρισκαρω :p

Ακριβως ιδια υποστηριξη εχουν απο samsung οσα γραφουν EU . Ευρωπαϊκη Ενωση.

Θεωρειται απο τα πλεον σοβαρα μαγαζια

https://www.kaizerstore.gr/samsung-galaxy-j7-2016-j710fn-black-eu

Φιλικά Γιάννης

Ναι αλλα γραφουν στο σαιτ πως ειναι η ειναι ...Τεσπα Δεν εχω απο σημερα κιν τηλ καθολου/κανενα και καταλαβαινεις... Αμα δεν το εχει το Πλαισιο αυριο αμεσα διαθεσιμο θα ψαχτω και αλλου...

Φίλε μου πάς σε σκρουτζομάγαζο, πάιρνεις το IMEI του κινητού, τηλεφωνείς στην SAMSUNG και αν σου πεί είναι από χώρα της ΕΕ το παίρνεις και έχεις ίδια ακριβώς εγγύηση σαν να το αγόραζες από μεγάλη αλυσίδα. Ετσι και εγώ, ενώ είχε σε γνωστά μεγαλοκαταστήματα 270- 299€ το αγόρασα..... 172€ πρίν 2 μήνες ( τώρα έχει κάτω από 170:)), μου είπαν ΟΚ ( ήταν για την Πορτογαλία) και είμαι πλέον ευτυχής κάτοχός του. Για τις δικές μου απαιτήσεις ( πριν είχα xiami note 1)κινητό είναι SUPER
XIAOMI REDMI NOTE 5

Νταξει βιαζομουνα χθες και ενω βρηκα κινητο δανεικο και για οσο θελω απο φιλο σημερα... λεω να περιμενω να κοιταξω και το Xiaomi Redmi Note 4 η καποιο ακομα που μου εχει διαφυγει... γιατι μολις αρχισα να τα ψαχνω!

...Αμα εχει Ελληνικο μενου οπως γραφει σκουτζομαγαζο σε ενα Redmi Note 4 (η και γενικα σε οποιοδηποτε τηλ) τοτε ειναι και EU?

οπως εχω ξαναπει η διαφορα καμερας και οθονης σαμσουνγκ με καθε χιαομι ειναι μεγαλη....

Νταξει βιαζομουνα χθες και ενω βρηκα κινητο δανεικο και για οσο θελω απο φιλο σημερα... λεω να περιμενω να κοιταξω και το Xiaomi Redmi Note 4 η καποιο ακομα που μου εχει διαφυγει... γιατι μολις αρχισα να τα ψαχνω!

...Αμα εχει Ελληνικο μενου οπως γραφει σκουτζομαγαζο σε ενα Redmi Note 4 (η και γενικα σε οποιοδηποτε τηλ) τοτε ειναι και EU?

Το ελληνικο μενου δεν ειναι ασφαλες κρητηριο .Ποαλλα απο Κινα εχουν . Σημασια εχει να γραφει EU.

Φιλικά Γιάννης

Έτσι για να γραφτεί στα πρακτικά.

Το αγόρασα σήμερα (171€ παρακαλώ) για τα λεφτά του τουλάχιστον σε ότι μπόρεσα μέχρι τώρα να δω πχ η φωτογραφική του είναι αξιοπρεπεστατη και δεν την συγκρίνω με τα τοπ κινητά αλλά την συγκρίνω για τα κινητά μέχρι 250€.

Ερώτηση δεν βρήκα αυτόματη φωτεινότητα.

Και έχω πάρει και μια φλιπ θήκη αλλά κλείνοντας την δεν σβήνει και η οθόνη.

Ειναι κάτι που δεν έχω βρει στις ρυθμίσεις;

Ευχαριστώ που με βοηθήσατε για τις απορίες μου.

Δεν εχει αισθητηρα για αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας.

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ουτε φυσικα εχει δυνατοτητα να αναβει και να σβηνει με τη θηκη

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Θελω να πας σε ενα γερμανό να τραβηξεις μια φωτο απο μεσα προς τα εξω με hdr on ,και μια με το s8 με τη ιδια ρυθμιση ,να τις συγκρινεις,κανε και κανενα ζουμαρισμα, και να μας πεις εντυπωσεις.Το εχω ηδη κανει,αλλα δεν λεω τίποτε για να μην νομιζουν καποιοι οτι υπερασπιζομαι το J

Κανε το και τα λεμε

Θελω να πας σε ενα γερμανό να τραβηξεις μια φωτο απο μεσα προς τα εξω με hdr on ,και μια με το s8 με τη ιδια ρυθμιση ,να τις συγκρινεις,κανε και κανενα ζουμαρισμα, και να μας πεις εντυπωσεις.Το εχω ηδη κανει,αλλα δεν λεω τίποτε για να μην νομιζουν καποιοι οτι υπερασπιζομαι το J

Κανε το και τα λεμε

Και ποιο υπερασπιζεσαι? Το S??? :lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg