tasose Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Branded??? Όχι δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Νεα αναβαθμιση 16ΜΒ σημερα .Χρειαστηκε επανεγκατασταση το facebook και οι χαρτες Here http://imgur.com/a/sgbg2 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 μολις την εβαλα και εγω...για να δουμε τι θα δουμε χαχαχαχα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Δεν έχει κάτι που δείχνει ότι άλλαξε, Να δω nougat αν και πότε θα πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 δε το βλεπω να ερχεται.... αλλα δεν εγινε και κατι...καλυτερα να πηγαινει νερο παρα να σερνεται και να εχει κολληματα και να τρωει μπαταρια! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Κανε χεροκινητη αναζητηση ενημερωσεων . Κατα λαθος ειχα βαλει εγω ποτε να ψαχνει για ενημερωσεις και ενω στης γυναικας μου εβγαλε αμεσως μηνυμα σε μενα περιμενε να ερθει η ωρα .Το εψαξα και μια χαρα κατεβηκε .Δεν εχω δει κατι το σημαντικο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windowsphone Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 χαιρετώ τη παρέα Ειμαι στη διαδικασια αγορας κινητου και εχω καταληξει μεταξύ του Samsung Galaxy J7 2016 και του xiaomi redmi note 4x (snapdragon) ,επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα κινητα θα ήθελα να μου πειτε τη γνωμη σας ποιο να αγορασω. Το χρησημοποιω κυριως για internet και gps οποτε με ενδιαφερει η οθονη να μη lagαρει και να εχει καλη συνδεσιμοτητα με data και wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 χαιρετώ τη παρέα Ειμαι στη διαδικασια αγορας κινητου και εχω καταληξει μεταξύ του Samsung Galaxy J7 2016 και του xiaomi redmi note 4x (snapdragon) ,επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα κινητα θα ήθελα να μου πειτε τη γνωμη σας ποιο να αγορασω. Το χρησημοποιω κυριως για internet και gps οποτε με ενδιαφερει η οθονη να μη lagαρει και να εχει καλη συνδεσιμοτητα με data και wifi Και τα δύο θα κάνουν μια χαρά αυτό που θέλεις. Το xiaomi έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι πιο γρήγορο. Στην κάμερα νομίζω ότι τα πάει καλύτερα το j7. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 καλημερα.Καμερα και οθονη,χρωματα και φωτεινοτητα το J ειναι ανωτερο αισθητα.Στα υπολοιπα δεν ξερω.Εμενα σε αυτα που θελω ειναι σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Επειδη ειμαι αναμεσα απο j5 duos και j7 duos , στο j7 η καρτα sd εχει διαφορετικη θηκη aπο τις sim ? Δουλευουν και τα τρια ξεχωριστα? Οπως και στο j5? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Επειδη ειμαι αναμεσα απο j5 duos και j7 duos , στο j7 η καρτα sd εχει διαφορετικη θηκη aπο τις sim ? Δουλευουν και τα τρια ξεχωριστα? Οπως και στο j5? Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω ότι και το j7 το ίδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος, έχω μια θήκη αχρησιμοποιητη για πούλημα. Είναι gold καθρέπτης book. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος, έχω μια θήκη αχρησιμοποιητη για πούλημα. Είναι gold καθρέπτης book. Αν θέλεις δωσε σε π.μ φωτο και κόστος... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Αν θέλεις δωσε σε π.μ φωτο και κόστος... Με pm θα σου στείλω Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Η θήκη υπάρχει ακόμη για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Χαιρετώ την παρέα. Μετά από 3χρόνια κατοχής του xiaomi Redmi note (3g) , το οποίο μας άφησε χρόνους....., αλλά ήμουνα γενικά αρκετά ευχαριστημένος , είμαι ένας ευτυχής κάτοχος από προχθές ενός J7 ( 2016). Γενικά είμαι ευχαριστημένος να μην πώ ενθουσιασμένος για την επιλογή μου, αφού σε ποιότητα χρωματων, απόκριση οθόνης και ταχύτητα gps το κινητό φυσάει ( σε συνάρτηση βεβαίως- βεβαίως με τα 173€ που πλήρωσα σε skroytzoμάγαζο για να γίνει δικό μου):) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Χαιρετώ την παρέα. Μετά από 3χρόνια κατοχής του xiaomi Redmi note (3g) , το οποίο μας άφησε χρόνους....., αλλά ήμουνα γενικά αρκετά ευχαριστημένος , είμαι ένας ευτυχής κάτοχος από προχθές ενός J7 ( 2016). Γενικά είμαι ευχαριστημένος να μην πώ ενθουσιασμένος για την επιλογή μου, αφού σε ποιότητα χρωματων, απόκριση οθόνης και ταχύτητα gps το κινητό φυσάει ( σε συνάρτηση βεβαίως- βεβαίως με τα 173€ που πλήρωσα σε skroytzoμάγαζο για να γίνει δικό μου):) Κι εγω πιστευω οτι ειναι οτι το καλυτερο σε συνδυασμο με την χαμηλη του τιμη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Δοκίμασε κάνεις σας να δημιουργήσει ένα νέο "άλμπουμ" στις φωτογραφίες; Εμένα μου δίνει την επιλογή που βάζω το όνομα και μετά πατάω "οκ" αλλά δεν δημιουργείται ποτέ. Βέβαια έχω το J7 prime αλλά όλα το ίδιο είναι πάνω κάτω σε αυτό το θέμα Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Δοκίμασε κάνεις σας να δημιουργήσει ένα νέο "άλμπουμ" στις φωτογραφίες; Εμένα μου δίνει την επιλογή που βάζω το όνομα και μετά πατάω "οκ" αλλά δεν δημιουργείται ποτέ. Βέβαια έχω το J7 prime αλλά όλα το ίδιο είναι πάνω κάτω σε αυτό το θέμα Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω μια χαρα εχω κανει νεο αλμπουμ.Αν θυμαμαι καλα με ρωτησε και που θα αποθηκευει τις φωτογραφιες του στο κινητο ή την καρτα μνημης. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Εγω μια χαρα εχω κανει νεο αλμπουμ.Αν θυμαμαι καλα με ρωτησε και που θα αποθηκευει τις φωτογραφιες του στο κινητο ή την καρτα μνημης. Δεν με ρωτάει γιατί δεν έχω κάρτα μνήμης... Λες για αυτό μήπως; Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Δεν με ρωτάει γιατί δεν έχω κάρτα μνήμης... Λες για αυτό μήπως; Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αλλα δεν ειναι λογος να μην σε αφηνει να κανεις αλμπουμ νομιζω . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Χαιρετώ την παρέα. Μετά από 3χρόνια κατοχής του xiaomi Redmi note (3g) , το οποίο μας άφησε χρόνους....., αλλά ήμουνα γενικά αρκετά ευχαριστημένος , είμαι ένας ευτυχής κάτοχος από προχθές ενός J7 ( 2016). Γενικά είμαι ευχαριστημένος να μην πώ ενθουσιασμένος για την επιλογή μου, αφού σε ποιότητα χρωματων, απόκριση οθόνης και ταχύτητα gps το κινητό φυσάει ( σε συνάρτηση βεβαίως- βεβαίως με τα 173€ που πλήρωσα σε skroytzoμάγαζο για να γίνει δικό μου):) ΣΚέφτομαι παρόμοια μετάβαση.Για το gps εχω ακούσει οτι δεν ειναι πολυ καλό.Τι ισχύει τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Ναι αλλα δεν ειναι λογος να μην σε αφηνει να κανεις αλμπουμ νομιζω . Λοιπόν... Ξύπνησα... Διάλεξα μερικές και επέλεξα μετακίνηση σε άλμπουμ, μετά επέλεξα "νέο άλμπουμ" και δούλεψε. Μάλλον πως με το να διαλέξω πρώτα "νέο άλμπουμ", αμέσως μετά έπρεπε να διαλέξω φωτογραφίες να βάλω μέσα και δεν το έκανα αυτό το βήμα. Οπότε και δεν δημιουργούσε το άλμπουμ και έτσι δεν το έβλεπα... Καλό βράδυ και ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΣΚέφτομαι παρόμοια μετάβαση.Για το gps εχω ακούσει οτι δεν ειναι πολυ καλό.Τι ισχύει τελικά? Εγώ έχω το J7 Prime 32GB και το GPS είναι άπαιχτο, φαντάζομαι ότι το ίδιο θα είναι με αυτό του νήματος Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 ΣΚέφτομαι παρόμοια μετάβαση.Για το gps εχω ακούσει οτι δεν ειναι πολυ καλό.Τι ισχύει τελικά? Το δουλεύω συνέχεια Θεσσαλονίκη και τα πάει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 ΣΚέφτομαι παρόμοια μετάβαση.Για το gps εχω ακούσει οτι δεν ειναι πολυ καλό.Τι ισχύει τελικά? Το gps του Samsung σε σχέση με του xiaomi είναι πολύ πιο γρήγορο . Λοκάρει αμέσως τους δορυφόρους. Γενικά πάντως, παρά το γεγονός που όπως προείπα ήμουν ευχαριστημένος με το xiaomi ( όταν το πήρα πριν 3 χρόνια με 150€ από Κίνα, με δώρα θήκες κλπ, δεν υπήρχε 8πύρηνο στην Ελλάδα.....) η ποιότητα του Sammy είναι πολύ καλύτερη στις περισσότερες λειτουργίες του ( είναι βέβαια και καινούριο ;)) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts