tsotris100 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Samsung Galaxy J7 2016, πολύ καλό τηλέφωνο, υπάρχουν όμως 3 ελλείψεις....1. μόνο 16gb internal, 2. 2 gb only ram, 3. δεν έχει αυτόματο αισθητήρα φωτεινότητας.......για το τελευταίο βρήκα μια εφαρμογή στο google play το Velis Auto Brightness που μπορεί να κάνει δουλειά αυτ'οματης φωτεινότητας με την μπροστινή κάμερα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Εδω ναυαρχιδες και καλα των 700+ευρω εχουν χρησιμες και βασικες ελλειψεις (για μενα),οπως καρτα μνημης και ραδιο κ.α,δεν θα έχει κινητο των 175 ευρω;Επιτηδες το κανουν.Αν μια συσκευη τα εχει ολα,τι θα πουλανε οεοο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Εδω ναυαρχιδες και καλα των 700+ευρω εχουν χρησιμες και βασικες ελλειψεις (για μενα),οπως καρτα μνημης και ραδιο κ.α,δεν θα έχει κινητο των 175 ευρω;Επιτηδες το κανουν.Αν μια συσκευη τα εχει ολα,τι θα πουλανε οεοο; Σωστός. Απλά η ram μπορεί να δημιουργήσει θεματακια στο κοντινό μέλλον ενώ η rom ουσιαστικά ακυρώνει την χρήση δεύτερης sim (για όποιον βέβαια την χρειάζεται). Όμως σαν σύνολο είναι μια πολύ καλή συσκευή. Υ. Γ. Δυστυχώς δεν υπάρχει σε αυτή την τιμή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Εγω το εχω 8 μηνες εχω μεσα 80 εφαρμογες 5 προγραμματα gps και καμποσα παιχνιδια να παιζουν οι μικρες και ιχνος καθυστερησεις η κολληματος.Βεβαια οπως ειχα πει και παραπανω εξαρταται από το ποσο βαριες εφαρμογες τρέχεις. Για τα δικα μου στανταρ τρεχει νερακι το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Εγω το εχω 8 μηνες εχω μεσα 80 εφαρμογες 5 προγραμματα gps και καμποσα παιχνιδια να παιζουν οι μικρες και ιχνος καθυστερησεις η κολληματος.Βεβαια οπως ειχα πει και παραπανω εξαρταται από το ποσο βαριες εφαρμογες τρέχεις. Για τα δικα μου στανταρ τρεχει νερακι το τηλ Ναι, δεν έχει θέματα. Όμως εγώ μίλησα για το κοντινό μέλλον. Πχ Facebook, messenger κι άλλες εφαρμογές όλο και βαραίνουν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Και αυτες εχω.Δεν νομιζω να εχεις θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Εδω ναυαρχιδες και καλα των 700+ευρω εχουν χρησιμες και βασικες ελλειψεις (για μενα),οπως καρτα μνημης και ραδιο κ.α,δεν θα έχει κινητο των 175 ευρω;Επιτηδες το κανουν.Αν μια συσκευη τα εχει ολα,τι θα πουλανε οεοο; Τώρα είναι συσκευή των 200€. Και εδώ ίσως αρχίσει να χάνει από κάποια μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Καλησπέρα παίδες,έχει τύχει να αλλάξει κανείς σας οθόνη στο j7 να μου πει το κόστος επισκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Εχω ακουσει οτι ειναι κατι πανω απο 100 ευρω οποτε ειναι ασυμφορο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Καλησπερα μετα απο επαναφορα εργοστασιακων γιατι : Οταν το εβαζα να φορτιζει μονη της η οθονη αναβε μονη της και πεταγε διαφιμησεις ...Οταν ηταν εκτος φορτισης δεν το εκανε ... Τωρα : Τις φωτογραφιες που εχω σε φακελους στην καρτα μνημης ενω υπαρχουν δεν μπορω να τις δω....Με ειχε προειδοποιησει κατι για κρυπτογραφιση καρτας αλλα δεν εδωσα σημασια . Ετσι τις βλεπω...Τι μπορω να κανω ? Ευχαριστω. http://imgur.com/a/RAZrP Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Καλησπερα μετα απο επαναφορα εργοστασιακων γιατι : Οταν το εβαζα να φορτιζει μονη της η οθονη αναβε μονη της και πεταγε διαφιμησεις ...Οταν ηταν εκτος φορτισης δεν το εκανε ... Τωρα : Τις φωτογραφιες που εχω σε φακελους στην καρτα μνημης ενω υπαρχουν δεν μπορω να τις δω....Με ειχε προειδοποιησει κατι για κρυπτογραφιση καρτας αλλα δεν εδωσα σημασια . Ετσι τις βλεπω...Τι μπορω να κανω ? Ευχαριστω. http://imgur.com/a/RAZrP Χωρίς να είμαι σίγουρος, αποθήκευσέ τα ολα στο pc, κάνε μια μορφοποίηση της κάρτα μέσα στο j7 και μετά ξαναμετεφερε τα αρχεία από το pc Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) Χωρίς να είμαι σίγουρος, αποθήκευσέ τα ολα στο pc, κάνε μια μορφοποίηση της κάρτα μέσα στο j7 και μετά ξαναμετεφερε τα αρχεία από το pc Αντεγραψα ενα φακελο απο την καρτα μνημης στο pc αλλα δεν ανοιγουν ουτε απο το pc οι φωτογραφιες ....Ευχαριστω. Edited August 19, 2017 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Δυστυχως δεν μπορει να γινει τιποτα γιατι ειχα κανει κρυπτογραφιση της καρτας sd .Νομιζα οτι απο αλλη συσκευη δεν μπορει να διαβαστει αλλα δεν ισχυει . Οριστε απο τις ρυθμισεις της συσκευης . http://imgur.com/a/xFtjf Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Συνάδελφος πήρε το j7 από ebay μάλλον Κινέζος. Υποψιάζομαι ότι είναι κλώνος. Πως μπορώ να το δω; Αν και βγάζει μάτι μόνο και μόνο που δεν έχει galaxy apps κτλ από εφαρμογές Samsung. Μέσω imei μπορώ να το δω ή κάποιο άλλο τρόπο; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Συνάδελφος πήρε το j7 από ebay μάλλον Κινέζος. Υποψιάζομαι ότι είναι κλώνος. Πως μπορώ να το δω; Αν και βγάζει μάτι μόνο και μόνο που δεν έχει galaxy apps κτλ από εφαρμογές Samsung. Μέσω imei μπορώ να το δω ή κάποιο άλλο τρόπο; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το ΙΜΕΙ ρωτα την samsung Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Υπάρχει και εφαρμογή που σου λέει τι έχει μέσα το κινητό, επεξεργαστή, σενσορα κάμερας κλπ κλπ Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llouis_13 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Συνάδελφος πήρε το j7 από ebay μάλλον Κινέζος. Υποψιάζομαι ότι είναι κλώνος. Πως μπορώ να το δω; Αν και βγάζει μάτι μόνο και μόνο που δεν έχει galaxy apps κτλ από εφαρμογές Samsung. Μέσω imei μπορώ να το δω ή κάποιο άλλο τρόπο; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο αν είναι η έκδοση για Κίνα με την κινέζικη rom η οποία δεν έχει Google Apps, βέβαια για galaxy apps που λες ότι δεν έχει δεν είμαι σίγουρος αν έχει ή όχι η κινέζικη rom. Πάντως αν δεν είναι τελικά κλώνος (κατέβασε το AIDA64) να δεις το hardware (αν είναι κινέζικη έκδοση θα έχει exynos επεξεργαστή, 3 gb ram και FHD οθόνη και έχει ονομασία j7108) και έχει την κινέζικη rom πρέπει να κατεβάσεις και να του περάσεις τη HK ROM που είναι πλήρης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Μόνο αν είναι η έκδοση για Κίνα με την κινέζικη rom η οποία δεν έχει Google Apps, βέβαια για galaxy apps που λες ότι δεν έχει δεν είμαι σίγουρος αν έχει ή όχι η κινέζικη rom. Πάντως αν δεν είναι τελικά κλώνος (κατέβασε το AIDA64) να δεις το hardware (αν είναι κινέζικη έκδοση θα έχει exynos επεξεργαστή, 3 gb ram και FHD οθόνη και έχει ονομασία j7108) και έχει την κινέζικη rom πρέπει να κατεβάσεις και να του περάσεις τη HK ROM που είναι πλήρης.Εμένα το δικό μου J7 Prime είναι με 3 GB ram, exynos επεξεργαστή και FHD οθόνη και δεν είναι κλώνος. Είναι κανονικότατα από την Samsung. Μήπως εννοείς κάτι άλλο και παρανόησα εγώ; για να μην παραπληροφορουμε τον κόσμο σε ρωτάω... Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llouis_13 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Εμένα το δικό μου J7 Prime είναι με 3 GB ram, exynos επεξεργαστή και FHD οθόνη και δεν είναι κλώνος. Είναι κανονικότατα από την Samsung. Μήπως εννοείς κάτι άλλο και παρανόησα εγώ; για να μην παραπληροφορουμε τον κόσμο σε ρωτάω... Sent from my SM-G610F using Tapatalk Όχι, το δικό μου είναι το j7 2016 j7108 και είναι η έκδοση για Κίνα, με exynos επεξεργαστή, 3 GB ram και FHD οθόνη και είναι επίσης κανονικότατα από τη Samsung. Δεν είναι το prime, απλά η έκδοση που κυκλοφορεί για την αγορά της Κίνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Όχι, το δικό μου είναι το j7 2016 j7108 και είναι η έκδοση για Κίνα, με exynos επεξεργαστή, 3 GB ram και FHD οθόνη και είναι επίσης κανονικότατα από τη Samsung. Δεν είναι το prime, απλά η έκδοση που κυκλοφορεί για την αγορά της Κίνας.Ξαναδιάβασα το post που είχες και παρανόησα εγώ. Νόμιζα ότι έλεγες πως "οι κλώνοι έχουν 3gb ram, exynos..." Λάθος μου, πάμε πάλι πίσω στο θέμα μας λοιπόν. Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Προσοχη στις οθονες...Μου επεσε απο 40 εκατοστα στο πατωμα με μαρμαρο , στην αρχη δεν φανηκε κατι αλλα μετα απο καποιες ωρες αρχισε απο επανω αριστερα πρασιναδες που επεκταθηκαν με αποτελεσμα να μην μπορω να το δουλεψω. Κοστος οθονης 90 ευρω και δεν την αλλαξα . Το εδωσα 50 ευρω εν γνωση του αγοραστη και θα παρω την Δευτερα τον διαδοχο του του 2017. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis63 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλησπερα!μερικες φορες οταν προσπαθω να κανω κληση η συσκευη δεν ανταποκρινεται μονο οταν κανω επανεκινηση!εχω καρτα sim wind! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλησπερα!μερικες φορες οταν προσπαθω να κανω κληση η συσκευη δεν ανταποκρινεται μονο οταν κανω επανεκινηση!εχω καρτα sim wind! Μου ειχε συμβει λιγες φορες με καρτα vodafone. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Καλήμερα παιδιά. Αξίζει να κάνω root στο κινητό η να το αφήσω μαμισιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts