Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί ξαφνικά δεν μπορώ να αλλάξω την ταπετσαρία,όποια εικόνα και να επιλέγω μου βγάζει αδυναμία φόρτωσης εικόνας..Γρήγορα πριν το πετάξω από το μπαλκόνι.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί ξαφνικά δεν μπορώ να αλλάξω την ταπετσαρία,όποια εικόνα και να επιλέγω μου βγάζει αδυναμία φόρτωσης εικόνας..Γρήγορα πριν το πετάξω από το μπαλκόνι.

Ψυχραιμία... Κι εμενα πριν λιγες μερες κατεβαζε ένα αρχείο και ο,τι κι αν εκανα (εκοβα το ίντερνετ, διεγραφα το αρχειο απο τις ληψεις, ανοιγοκλεινα τη συσκευή κλπ) αυτο συνεχιζε να το κατεβαζει... Κι εγω ηθελα να το ριξω απ το μπαλκόνι αλλα βρηκα λυση. Υπομονη...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ψυχραιμία... Κι εμενα πριν λιγες μερες κατεβαζε ένα αρχείο και ο,τι κι αν εκανα (εκοβα το ίντερνετ, διεγραφα το αρχειο απο τις ληψεις, ανοιγοκλεινα τη συσκευή κλπ) αυτο συνεχιζε να το κατεβαζει... Κι εγω ηθελα να το ριξω απ το μπαλκόνι αλλα βρηκα λυση. Υπομονη...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Το πέταξες στον τοίχο; :p

Οχι, το πεταξα στο τραπεζι μπαίνοντας στην κουζινα (μετα το μετανιωσα και ετρεξα να δω αν εχει κανα ραγισμα..)

Αν έχεις άλλο launcher τότε για αυτό σου το κάνει, βάλε πάλι τον μαμά και θα αλλάξει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Αν έχεις άλλο launcher τότε για αυτό σου το κάνει, βάλε πάλι τον μαμά και θα αλλάξει.

Aυτό ήταν,είχα ξεχάσει ότι ήμουν με άλλο launcher,τζάμπα θα το πετούσα :D

Aυτό ήταν,είχα ξεχάσει ότι ήμουν με άλλο launcher,τζάμπα θα το πετούσα :D

Να δοκιμάσετε βαριοπούλα νομίζω είναι καλύτερα θα σας φύγουν και τα νεύρα (μετά άμα ηρεμήσουμε δεν ξέρω τι θα κάνουμε) χαχαχαχαχαχα

-------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία

Αν δεν μου χρειαζεται η Β20 ποια εκδοση του NOTE 4 ειναι καλυτερη?(επιδοσεις, οθονη,ποιοτητα κατασκευης,αναβαθμισεις.)

Αν δεν μου χρειαζεται η Β20 ποια εκδοση του NOTE 4 ειναι καλυτερη?(επιδοσεις, οθονη,ποιοτητα κατασκευης,αναβαθμισεις.)

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-ram-4gb-rom-64gb-5-5inch-fhd-2-5d-arc-screen-miui-8-4g-lte-smartphone-full-black.html

Σε αναβαθμισεις δεν νομιζω να ισχυει. Δεν νομιζω να παρει nougat.

[ATTACH]66615[/ATTACH]

Καλησπερα αδερφια...

Όταν πήγα να αλλαξω θεματακι το κινητο εβγαλε αυτο το μνμ που φαινεται στη φωτο. Ο,τι κι αν κανω, ειτε πατησω το report, ειτε το cancel, ειτε το κλειδωσω/ξεκλειδωσω, κανω reboot, κλεισιμο-ανοιγμα, το 'βαλα lite mode και μετα ξανα στο κανονικο... Αυτο συνεχιζει... Τι "παιζει" τωρα...;;; :worry:

Edited by ikgamsu

[ATTACH]66615[/ATTACH]

Καλησπερα αδερφια...

Όταν πήγα να αλλαξω θεματακι το κινητο εβγαλε αυτο το μνμ που φαινεται στη φωτο. Ο,τι κι αν κανω, ειτε πατησω το report, ειτε το cancel, ειτε το κλειδωσω/ξεκλειδωσω, κανω reboot, κλεισιμο-ανοιγμα, το 'βαλα lite mode και μετα ξανα στο κανονικο... Αυτο συνεχιζει... Τι "παιζει" τωρα...;;; :worry:

Δεν σε αφήνει να αλλάξεις ξανά θέμα; Να περιηγηθείς με τον launcher;

Απ οτι καταλαβα δεν υπαρχει περιπτωση να παρει το τηλεφωνο την εκδοση nougat;επειδη ασχολουμε πρωτη φορα με xiaomi δεν ασχολείται τοσο με τις αναβαθμισεις αυτων των συσκευων η μηπως η συγκεκριμενη εχει καποια θεματα;την συσκευη note 3 την υποστηριζει καλυτερα;

Δεν ξέρουμε κάτι ακόμα επίσημα.

Αν δεν πει η xioami κάτι για την αναβάθμιση,όλα είναι ράδιο αρβύλα.

Xiaomi 12 Pro

Δεν ξέρουμε κάτι ακόμα επίσημα.

Αν δεν πει η xioami κάτι για την αναβάθμιση,όλα είναι ράδιο αρβύλα.

Να σου πει οτι δεν θα παρει δυσκολο. Εφοσον δεν εχει ανακοινωσει μεχρι στιγμης αναβαθμιση το πιθανοτερο ειναι να μη βγαλει ποτε σχετικη ανακοινωση (οποτε και τελικα δεν παιρνει). Ετσι εγινε και με το note 3 mtk... ακομα την ανακοινωση για αναβαθμιση "περιμενουν".

Γενικα η σειρα redmi δεν φημιζεται για τις αναβαθμισεις της (σε εκδοση android). Ειναι η οικονομικη σειρα της xiaomi.

Επειδη σκεφτομαι να το αντικαταστησω λογο μπαταριας μπαντας 800 και αναβαθμισεων ποιο μου προτεινετε της xiaomi καπως οικονομικο βεβαια;

Δεν σε αφήνει να αλλάξεις ξανά θέμα; Να περιηγηθείς με τον launcher;

Αν παω στις ρυθμισεις μεσω του scroll bar πανω και παω να αλλαξω θεμα, το ξαναβγαζει αυτο. Οποιο κι αν βαλω, ακομη και το εργοστασιακο. Στο μονο μενου που μπορω να παω δηλαδη ειναι αυτο των ρυθμισεων, δεν παει πουθενα αλλου.

Αν παω στις ρυθμισεις μεσω του scroll bar πανω και παω να αλλαξω θεμα, το ξαναβγαζει αυτο. Οποιο κι αν βαλω, ακομη και το εργοστασιακο. Στο μονο μενου που μπορω να παω δηλαδη ειναι αυτο των ρυθμισεων, δεν παει πουθενα αλλου.

Δοκίμασες έναν ενναλακτικό launcher για να δεις Αν δουλεύει;

Αν όχι τότε πας για επαναφορά Εργοστασιακών πιστεύω.

https://www.aliexpress.com/item/9H-Colorful-Full-Cover-Tempered-Glass-for-Xiaomi-Redmi-Note-4-3-2-Full-Coverage-Screen/32749986140.html?spm=2114.01010208.3.48.6vMuDZ&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_6_10065_10068_433_434_10136_10137_10138_10060_10062_10141_10056_10055_10054_128_10059_201_10531_10099_10530_10103_10102_10096_10052_10053_10050_10107_10142_10051_10106_10143_10526_10529_10084_10083_10080_10082_10081_10110_10111_10112_10113_10114_10078_10079_10073_10070_10122_10123_10124-10050_10530%2Csearchweb201603_9%2Cafswitch_1%2CppcSwitch_3%2Csingle_sort_0_default&btsid=932ff5f1-0054-43de-9d42-8df22ec7e364&algo_expid=c813bafc-73e0-4237-a23e-d28f9176cc41-5&algo_pvid=c813bafc-73e0-4237-a23e-d28f9176cc41

μαγκες εκανα παραγγελια 2 μαυρα που καλυπουν ολη την οθονη να ξεμπερδευω. εβαλα νιλκιν ναι μεν κορυφαιο αλλα αφηνει κενα στο πλαι. εβαλα και αλλα μουφες γυαλια και ολα αφηνουν στο πλαι κενο επειδη το κινητο μας ειναι κουρμπαριστο στις ακρες. οποτε πηρα δυο τετοια να ξεγνοιασω

το παραπανω εχει αξιολογησεις και απο ελληνες που αγορασαν :)

Edited by nikosnick1

Καλη εφαρμογη και φθηνο ειναι αυτο που πουλαει το ebnb.gr

Πηρα ενα το εσπασα και τωρα πηρα αλλα 2.. απλα τα δεύτερα που ηρθαν εχουν κόψιμο σαν αναποδο π στο μεγαφωνο ενω το πρωτο ειχε τρυπα οβαλ και νομιζω ηταν λιιιγο καλύτερο..

Maktheo

Use your Illusions..