pisons Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ξερει κανει; γιατο δεν μου δειχνει κανενα notification στην lock screen? Sent from my iPad using Tapatalk Ρυθμίσεις > κλείδωμα οθόνης & κωδικός > Ενεργοποίηση οθόνης με κάθε ειδοποίηση Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) Περίμενα να δω πολύ πιο μεγάλα νούμερα σε αυτόνομια έστω θεωρητική από 20ωρες....Έχει άλλος αυτό το θέμα?? Υγ.δεν έχω ανοικτό τίποτα εκτός από το wi-fi οθόνη αυτόματη φωτεινότητα κανένα απ πχ φεις κλπ να τρέχει... Δεν είναι λίγο το 20ωρες? Υπόλοιπο μετά από πλήρη φόρτιση 100'%? Ανιμεισιον οφ κ νορμάλ λειτουργια Edited February 19, 2017 by giokosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Καποιος αξιοπιστος οδηγος για ξεκλειδωμα και εγκατασταση twrp ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ρυθμίσεις > κλείδωμα οθόνης & κωδικός > Ενεργοποίηση οθόνης με κάθε ειδοποίηση Το εχω κανει αλλά τίποτα... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Το εχω κανει αλλά τίποτα... Sent from my iPad using Tapatalk Ποια rom φοράει? Έχεις κάνει όλες τις ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Περίμενα να δω πολύ πιο μεγάλα νούμερα σε αυτόνομια έστω θεωρητική από 20ωρες....Έχει άλλος αυτό το θέμα?? Υγ.δεν έχω ανοικτό τίποτα εκτός από το wi-fi οθόνη αυτόματη φωτεινότητα κανένα απ πχ φεις κλπ να τρέχει... Δεν είναι λίγο το 20ωρες? Υπόλοιπο μετά από πλήρη φόρτιση 100'%? Ανιμεισιον οφ κ νορμάλ λειτουργια Ποια εκδοση miui εχεις? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ξερει κανει; γιατο δεν μου δειχνει κανενα notification στην lock screen? Sent from my iPad using Tapatalk Ρυθμίσεις->Γραμμή κατάστασης->Διαχείριση ειδοποιήσεων, πατάς στην εφαρμογή που σ ενδιαφέρει και τικάρεις το Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ποια εκδοση miui εχεις?Global 8.1stable 8.1.2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Global 8.1stable 8.1.2.0 custom ειναι? η τελευταια global stable ειναι η 8.0.4 ( http://en.miui.com/download-309.html ) ριχτου μια επαναφορα για αρχη, αν δεν στρωσει περνα την 8.0.4. και επελεξε clear all στο miflash, δεν θα εχεις ελληνικα ομως να ξερεις. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 custom ειναι? η τελευταια global stable ειναι η 8.0.4 ( http://en.miui.com/download-309.html ) ριχτου μια επαναφορα για αρχη, αν δεν στρωσει περνα την 8.0.4. και επελεξε clear all στο miflash, δεν θα εχεις ελληνικα ομως να ξερεις.. Η επίσημη εισαγωγή είναι.ινφοκουεστ...Μπορείς να μου πεις τι αυτόνομια δείχνει κανονικά μετά από πλήρη φόρτιση?2μερες τοχω.το δίνω κ πίσω κ ζητάω καινούριο αν είναι προβληματικό το δικό μου..Αλλά θα θελα να ξέρω τι παίζει με ώρες αυτονομίας πριν πάω κ ζητήσω αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 custom ειναι? η τελευταια global stable ειναι η 8.0.4 ( http://en.miui.com/download-309.html ) ριχτου μια επαναφορα για αρχη, αν δεν στρωσει περνα την 8.0.4. και επελεξε clear all στο miflash, δεν θα εχεις ελληνικα ομως να ξερεις. είχε κυκλοφορήσει επίσημα,αλλά σε αρκετούς έκανε νερά και κατέβηκε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 . Η επίσημη εισαγωγή είναι.ινφοκουεστ...Μπορείς να μου πεις τι αυτόνομια δείχνει κανονικά μετά από πλήρη φόρτιση?2μερες τοχω.το δίνω κ πίσω κ ζητάω καινούριο αν είναι προβληματικό το δικό μου..Αλλά θα θελα να ξέρω τι παίζει με ώρες αυτονομίας πριν πάω κ ζητήσω αλλαγη είχε κυκλοφορήσει επίσημα,αλλά σε αρκετούς έκανε νερά και κατέβηκε. Τι αυτονομισ βλέπεις μετά από πλήρη φόρτιση στο δικό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Τι αυτονομισ βλέπεις μετά από πλήρη φόρτιση στο δικό σου? δεν θυμάμαι και καθώς δε το φόρτισα σήμερα,δεν μπορώ να σου πω. Αλλά εώς τώρα έχω 25% μπαταρία με 3,5 ώρες οθόνη και 1,5 μέρα αυτονομίας. Αν και είναι κουραστικό κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Τι αυτονομισ βλέπεις μετά από πλήρη φόρτιση στο δικό σου? εχω ενα που ειναι κοντα στα 50% με miui 8.0.4 , και μου δινει 8hrs 21mins max usage time, αρα καλα εισαι, λιγο ειναι βεβαια..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 εχω ενα που ειναι κοντα στα 50% με miui 8.0.4 , και μου δινει 8hrs 21mins max usage time, αρα καλα εισαι, λιγο ειναι βεβαια..... λιγο είναι αν σκεφτείς πως με 23% μου δίνει 4 ώρες και 17 λεπτά.έχω την 8.1.4 που έχει αποσυρθεί. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Στο 80℅ είναι λογικό να πέφτει μόνο μέσα σε 2 ώρες με απλά σέρφινγκ???.Κάτι πάει λαθος η νομίζω??Η αυτονομία είναι αστεία αν δεν έχει θέμα το δικό μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) 2 ώρες σερί; Redmi Note 4(Nikel) Tapatalk Edited February 19, 2017 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Στο 80℅ είναι λογικό να πέφτει μόνο μέσα σε 2 ώρες με απλά σέρφινγκ???.Κάτι πάει λαθος η νομίζω??Η αυτονομία είναι αστεία αν δεν έχει θέμα το δικό μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ώπα κάτσε.Αν σ 2 ώρες έχει πέσει μόνο στο 80℅ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν είναι 2 ώρες σερί.Ισα ίσα... Redmi Note 4(Nikel) Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) Τι σερί?? Ούτε ομιλία ούτε τιποτα...Εδώ γράφω 5 ποστ κ κοιτάω κ το ποσοστό μπαταρίας..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Υγ την αυτονομία ακόμα 1.5μερα που τη βλέπει ς? Εγώ βλέπω μόνο αριστερά το υπόλοιπο χρήσης δηλ 2 ώρες το 20,% μόνο με σέρφινγκ της πλάκας...Δηλ σε 10 ώρες εσβησε ??Χωρίς στρημ χωρίς ομιλία ????Κι είναι οκ??? Edited February 19, 2017 by giokosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Μπερδεμένα μας τα λες. Για αρχή εγώ έχω χρήση είπα 1,5 μέρα.Αν δύο ώρες σερί έχεις οθόνη αναμενη και σερφαρεις,είναι λογικό να πας στο 80℅ Redmi Note 4(Nikel) Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 με την ελληνικη gtv εχει 3ωρες και 45λεπτα κ ειναι στο 29% ........ Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ρυθμίσεις->Γραμμή κατάστασης->Διαχείριση ειδοποιήσεων, πατάς στην εφαρμογή που σ ενδιαφέρει και τικάρεις το Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος Κι αυτό το εχω κανει, αλλά τίποτα, Έχω το redmi note 4 από κοτσοβωλο, στοκ miui Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Μπερδεμένα μας τα λες. Για αρχή εγώ έχω χρήση είπα 1,5 μέρα.Αν δύο ώρες σερί έχεις οθόνη αναμενη και σερφαρεις,είναι λογικό να πας στο 80℅ Redmi Note 4(Nikel) Tapatalk Τα λέω πιο καθαρά.οθονη σε αυτόματο σε σκοτεινό περιβάλλον..Ίσως 50%φωτεινοτητα... Δεν έχω μιλήσει ούτε στρημαρει τίποτα απολύτως.. απόλυτα έχω τώρα μετά 2 ώρες έχω ακριβώς 73℅ κ μου δείχνει χρόνο χρήσης 11.50ωρες... Αυτά ακριβώς. Υγ.που βλέπεις αυτό που έγραψες πριν υπόλοιπο 1.5μερες κ 3 ώρες οθόνη?? Εννοείς ότι το χεις ήδη δουλέψει 1.5μερα μήπως?Με τι χρηση Θενκς για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Επειδή μάλλον δεν γίνεσαι κατανοητός θα κανεις το απλούστατο: όταν πάει η μπαταρία στο 15% πχ θα πας μπαταρία-χρήση μπαταρίας-οθόνη και εκεί θα δεις πόση ώρα είναι ανοικτή η οθόνη. Όταν το κάνεις αυτό θα σου πουν τα παιδιά που έχουν το κινητό αν είναι όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts