Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί δε το παίρνεις από Ελλάδα???

Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk!

εβαλα το χιαομι με 4ram/64gb(snapdragon) me 180 euros . δε το βρηκα εδω σε αυτη την τιμη

το λιγοτερο ητανε στα 240 ευρω συνολο με μεταφορικα

Για προστατευτικό οθόνης να πάω σε full screen; Ισχύει ότι τα περισσότερα από τα απλά τζαμάκια αφήνουν περιθώρια στην οθόνη και φαίνεται άσχημο;

Τι μου προτείνετε εσείς;

Κάτι τέτοιο λογικά θα άφηνε περιθώρια, έτσι δεν είναι;

Να πήγαινα καλύτερα σε κάτι τέτοιο;

Γενικά, πάντως, αν έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση για το ποιο τζαμάκι να πάρω, μιας και βλέπω ότι παίζουν μικροδιαφορές από το ένα προϊόν στο άλλο και υπάρχει περίπτωση να μην κάνει στο κινητό, παρακαλώ προτείνετέ μου, για να μην πάρω κάτι που δεν θα ταιριάζει στο κινητό και πάνε τσάμπα τα λεφτά.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Edited by mplamplakas

Για προστατευτικό οθόνης να πάω σε full screen; Ισχύει ότι τα περισσότερα από τα απλά τζαμάκια αφήνουν περιθώρια στην οθόνη και φαίνεται άσχημο;

Τι μου προτείνετε εσείς;

Κάτι τέτοιο λογικά θα άφηνε περιθώρια, έτσι δεν είναι;

Να πήγαινα καλύτερα σε κάτι τέτοιο;

Γενικά, πάντως, αν έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση για το ποιο τζαμάκι να πάρω, μιας και βλέπω ότι παίζουν μικροδιαφορές από το ένα προϊόν στο άλλο και υπάρχει περίπτωση να μην κάνει στο κινητό, παρακαλώ προτείνετέ μου, για να μην πάρω κάτι που δεν θα ταιριάζει στο κινητό και πάνε τσάμπα τα λεφτά.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Όσο όμορφο είναι το 2.5Δ στην οθόνη, τόσο προβληματικό είναι στην προστασία του.

Για το 2ο λινκ που έβαλες, έχω διαβάσει ότι επειδή είναι βαμμένο στις ακρες απλά δεν φαίνεται το κενό που μένει μεταξύ οθόνης και προστασίας, μένει να το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει βάλει.

Εγώ πήρα αυτή: https://v-store.gr/tzamakia-othonis/2825-tempered-glass-9h-xiaomi-redmi-note-4-gl135.html

που δεξιά αριστερά καλύπτει μόνο οθόνη και καθόλου το περιθώριο.

Δεν είναι ότι καλύτερο αισθητικά αλλά ένα συνήθειο είναι :)

εβαλα το χιαομι με 4ram/64gb(snapdragon) me 180 euros . δε το βρηκα εδω σε αυτη την τιμη

το λιγοτερο ητανε στα 240 ευρω συνολο με μεταφορικα

και με promo GKBAUG8 βγαίνει 170 euros

ρε παλικάρια για πείτε κάνα τρόπο να το ρουταρουμε το εργαλείο,γιατί βαρέθηκα να το βλέπω μαμα χαχα.Ευχαριστώ για το χρόνο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

ρε παλικάρια για πείτε κάνα τρόπο να το ρουταρουμε το εργαλείο,γιατί βαρέθηκα να το βλέπω μαμα χαχα.Ευχαριστώ για το χρόνο.

κατάλαβα δεν ασχολείται κάνεις με το επάγγελμα......

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

κατάλαβα δεν ασχολείται κάνεις με το επάγγελμα......

Γενικά για πράγματα που έχουν απαντηθεί στο παρελθόν μην περιμένεις και πολύ ανταπόκριση, γιατί με ένα σύντομο search στο thread μπορείς να βρεις την απάντηση που ψάχνεις. Γιατί να κάθεται κάποιος να στα ξαναγράφει από την αρχή?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7032866&highlight=TWRP#post7032866 ;)

Φαντάζομαι είναι περιττό να σου πω να προσέξεις ΜΤΚ & SD εκδόσεις

Αν το κάνεις περιμένουμε εντυπώσεις :)

Φίλοι μου πήρα σήμερα το Redmi note 4(σκέτο) με snapdragon στα 3/32 με global stable 8.2.10.0(MCFMIDL).

Είμαι οκ ή να να αρχίσω το πείραγμα?

Φίλοι μου πήρα σήμερα το Redmi note 4(σκέτο) με snapdragon στα 3/32 με global stable 8.2.10.0(MCFMIDL).

Είμαι οκ ή να να αρχίσω το πείραγμα?

Μην τολμήσεις εισαι οκ. :lol:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

OYTE ΡΟΥΤ?

Αν εισαι απο αυτους τους ρουταριστές κανε οτι θελεις, αλλα μετα μην αρχισεις δε δουλευει το ενα, δε βλεπω το αλλο κλπ κλπ. :lol:

Κάτι ακόμα, ο ήχος των ειδοποιήσεων συνδέεται με αυτό της κλήσης?

Γιατί είναι πολύ χαμηλός.

Δεν νομίζω δε το έχω ψαξει γιατι τα εχω ολα στο τέρμα.

και με promo GKBAUG8 βγαίνει 170 euros

Κρίμα το είχα βάλει για παραγγελιά .......

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Edited by stergiost77

Έχω κάνει δεύτερο προφίλ στο νοτε 4 οταν μου στενλουνε μηνύματα στο 2 προφίλ πχ viber skype γιατί δεν έχω ειδοποίηση στο 1 προφίλ στο οποίο βρίσκομαι εκείνη την στιγμή? δεν γίνετε ?

Σημερα το πρωι μου κατεβασε μια ενημερωση και αναβαθμιστηκε σε nougat..

mediatek ή snapdragon (η ελπίδα πεθαίνει τελευταια για μας με MTK :lol:)

Έχω ένα snap και ένα mediatek.Σημερα πήρε την 7 και εμένα αλλά όχι την 9 miui.Θα πάρει την 9;.Επισης άκουσα ότι ο mediatek μάλλον δεν θα πάρει τίποτα.ισχυει;

Καλησπερα. Εχω ενα Redmi note 4 MTK στο οποιο ειχα εγκαταστησει παλαιοτερα μια Developer ROM την 7.5.4

Το κινητο το εχει η γυναικα μου και καθε βδομαδα του εκανε αναβαθμιση (της ερχοτανε ειδοποιηση) Μετα απο καιρο που το ξαναεπιασα στα χερια μου εχει κολλησει στην 7.6.8 και δεν ερχονται πια αναβαθμισεις. Απ οτι ειδα η ROM που εχει πανω την αναφερει σαν global beta. Στο site βλεπω οτι η τελευταια ROM που εχει ειναι η 7.5.25. Πως εγινε εγκατασταση η beta 7.6.8? Στο site απ οτι βλεπω μονο στην MTK China εχει 7.6.8. Μυστήριο....

Edited by gthebest

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε τα mtk θα πάρουν την 9 αλλά βασισμένη πάνω στην marshmallow και όχι nougat.

Περιμένω ενα Global Version Note 4 625, 4GB 64GB απο ali και ειναι κολλημένο στο τελωνειο (Started customs clearance process) εδω και δεκα μέρες, Καμία εκτιμηση τι θα πληρωσω και σε ποσες μερες θα τελειωσει ο εκτελωνισμός?

Επισεις στο kimovil αναφέρει οτι εχει 2.5D Corning Gorilla Glass 3 Ισχύει?