Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή τα μπερδεύω σχετικά με τις συχνότητες , το συγκεκριμένο δουλεύει στο δίκτυο της cosmote 4g ?

Εάν όχι ποια ακριβώς συσκευή να αναζητήσω ?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή τα μπερδεύω σχετικά με τις συχνότητες , το συγκεκριμένο δουλεύει στο δίκτυο της cosmote 4g ?

Εάν όχι ποια ακριβώς συσκευή να αναζητήσω ?

Ναι δουλεύει ;)

Μπήκα και εγώ στην παρέα σήμερα, παρέλαβα χθες το MTK 4/64 από κίνα (To2c) και οι αθεόφοβοι το είχαν δηλώσει σαν τηλέφωνο στο πακέτο, αλλά με αξία 30 δολάρια.

Βέβαια κάποιο κόλπο στήνουν γιατί ήρθε μέσω αυστρίας, με διαφορετικό courier κίνα-αυστρία και διαφορετικό αυστρία-ελλάδα και όταν έφτασε Ελλάδα πήγε κατευθείαν κέντρο διαλογής αττική.

Έκανα την αναβάθμιση σε 8.2.1 και μετα factory reset για να το στήσουμε απο την αρχή.

Χθες δεν πρόσεξα πόσες ώρες οθόνης είχα, αλλά σιγουρα ήταν πολλές λόγο του στησίματος... το βραδυ το έβαλα να φορτίσει στο 39%. Σήμερα με μιάμιση ώρα οθόνη είμαι στο 81%

Εχω απενεργοποιήσει το power saving mode (Battery>Manage apps battery usage) και αν μπορούσα να πετάξω στα σκουπίδια κάτι security/antivirus/cleaners/autostart managers κλπ θα το έκανα με χαρά γιατί στο asus μόνο προβλήματα δημιουργούσαν παρά έλυναν.

παιδια,τα φώτα σας.

το πήρε φίλος μου και δεν μπορώ να τον βοήθήσω με την διπλή σιμ.

αν μιλάς,υπάρχει τρόπος να χτυπάει η δεύτερη σιμ παρασκήνιο?...η κάπως έτσι?...δεν ξέρω αν το θέτω σωστά.

να μην χάνει κάποια κλήση τελοσπάντον,γιατί η μια γραμμή είναι εργασίας.

2i6fhs-5.png

Ενα θεματακι που αντιμετωπιζω κι εγω, μηπως το εχει παρατηρησει καποιος αλλος. Το τηλεφωνο το εχω στην Αγγλικη γλωσσα και παρατηρησα στις επαφες πως το indexed list, δηλαδη ο αλφαβητικος επιλογεας στα δεξια για γρηγορη μεταβαση σε ενα γραμμα, εμφανιζεται στα Ρωσικα. :wacko:

Αν δοκιμασεις να πατησεις οποιοδηποτε γραμμα, σε παει παντα στο Ζ. Αν και το εψαξα αρκετα, δεν βρισκω κατι σχετικο. Το μονο που βρηκα ειναι ενα ποσταρισμα σε φορουμ της Xiaomi οπου καποιος που χρησιμοποιει Ρωσικα αναφερει πως εχει το ακριβως αντιθετο προβλημα, ο επιλογεας ειναι στα Λατινικα. Δοκιμασα να γυρισω σε Ρωσικα για να δω εαν ο επιλογεας γυρνα στα Λατινικα στο δικο μου τηλεφωνο, χωρις επιτυχια. Και Ελληνικα να βαλω το τηλεφωνο, παλι στα Ρωσικα το indexed list.

Αλλος με το ιδιο θεμα ή καποια λυση/ιδεα;;;

Καλό είναι να γράφετε και σε πια ρομ είστε,αλλιώς μπερδεύουμε τα μπούτια μας.

Xiaomi 12 Pro

Καλό είναι να γράφετε και σε πια ρομ είστε,αλλιώς μπερδεύουμε τα μπούτια μας.

Συγνωμη για την παραλειψη.

8.2. Global Stable, 8.2.1.0.

Να συμπληρωσω πως ακομα και αν προυπηρχε αυτο το θεμα σε προηγουμενες rom, δεν το γνωριζω γιατι δεν το ειχα παρατηρησει μεχρι σημερα.

Συγνωμη για την παραλειψη.

8.2. Global Stable, 8.2.1.0.

Να συμπληρωσω πως ακομα και αν προυπηρχε αυτο το θεμα σε προηγουμενες rom, δεν το γνωριζω γιατι δεν το ειχα παρατηρησει μεχρι σημερα.

δεν το είχαν οι άλλες ρομ αν θυμάμαι καλά.

Xiaomi 12 Pro

παιδια,τα φώτα σας.

αν μιλάς,υπάρχει τρόπος να χτυπάει η δεύτερη σιμ παρασκήνιο?...η κάπως έτσι?...δεν ξέρω αν το θέτω σωστά.

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί το κινητό όταν μιλάς στη μια γραμμή ουσιαστικά απενεργοποιεί την άλλη. Οπότε η ενεργοποιεί την εκτροπή όταν είναι κλειστό και θα χτυπάει στην άλλη γραμμή σαν κλήση σε αναμονή

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

δεν το είχαν οι άλλες ρομ αν θυμάμαι καλά.

Επιβεβαιωνεις αν καταλαβα καλα πως το βλεπεις κι εσυ σε αυτη τη ρομ;;;

Επιβεβαιωνεις αν καταλαβα καλα πως το βλεπεις κι εσυ σε αυτη τη ρομ;;;

Έγραψα κάτι τέτοιο;

Εγώ δεν έχω καν την stable,αλλά όσο την είχα δεν είχε τέτοια θέματα.

η dev(την φοράω τώρα) είχε τα χαρακτηριστικά της ρομ που έχεις εσύ τώρα μήνες πριν,αλλά χωρίς αυτό το πρόβλημα.

Xiaomi 12 Pro

παιδια,τα φώτα σας.

οχι δεν υπαρχει τροπος. η συσκευη ειναι dual stand by οχι dual active.

προσπαθησε να ορισεις προτεραιοτητα καρτας.

Edited by telefoneri

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί το κινητό όταν μιλάς στη μια γραμμή ουσιαστικά απενεργοποιεί την άλλη. Οπότε η ενεργοποιεί την εκτροπή όταν είναι κλειστό και θα χτυπάει στην άλλη γραμμή σαν κλήση σε αναμονή

οχι δεν υπαρχει τροπος. η συσκευη ειναι dual stand by οχι dual active.

προσπαθησε να ορισεις προτεραιοτητα καρτας.

ευχαριστώ...δεν είχα ποτέ dual και δεν ήξερα αν υπάρχει φάρμακο!!!:thanks:

2i6fhs-5.png

Καλησπέρα έχω το xiaomi redmi note 4 16giga.θελω να το χρησιμοποιήσω με διπλή κάρτα Sim.η μια κάρτα θα είναι κάρτα μόνο για ίντερνετ. Ενώ χρησιμοποιώ το ίντερνετ στη μία κάρτα θα μπορώ στην δεύτερη να δεχτώ κληση;Επίσης η Vodafone έχει πρόβλημα με την μπάντα των 800 που δεν υποστηρίζει το κινητο;(το κινητό χρησιμοποιείται περισσότερο σε επαρχια).

Ναι μπορεις να δεχτεις κληση

Σε επαρχια, η ελλειψη 800 θα είναι εμφανης πιστευω. Κυριως για wind.

Μπορεις να δεις το 4χ που υπαρχει και εκδοση με την 800

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Καλησπέρα! Αγόρασα πρόσφατα το redmi note 4 στον πατέρα μου. Προέρχεται από lg g3. Σήμερα με αφορμή την ονομαστική εορτή πολλών φίλων του διαπιστώσαμε ότι καλώντας έναν πχ Κώστα από τις επαφές, δεν επανέρχεται μετά στην επαφή που είχε καλέσει τελευταία. Το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει να ψάχνει από την αρχή το όνομα και να είναι τεράστια ταλαιπωρία για την αναζήτηση και κλήση διαδοχικών στην ουσία επαφών. Δεν ξέρω αν σας το εξηγώ καλά. Εάν όμως κάποιος κατάλαβε τι λέω, μήπως υπάρχει λύση?

Καλησπέρα! Αγόρασα πρόσφατα το redmi note 4 στον πατέρα μου. Προέρχεται από lg g3. Σήμερα με αφορμή την ονομαστική εορτή πολλών φίλων του διαπιστώσαμε ότι καλώντας έναν πχ Κώστα από τις επαφές, δεν επανέρχεται μετά στην επαφή που είχε καλέσει τελευταία. Το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει να ψάχνει από την αρχή το όνομα και να είναι τεράστια ταλαιπωρία για την αναζήτηση και κλήση διαδοχικών στην ουσία επαφών. Δεν ξέρω αν σας το εξηγώ καλά. Εάν όμως κάποιος κατάλαβε τι λέω, μήπως υπάρχει λύση?

ψηλα στη λιστα επαφων υπαρχει κουτακι αναζητηση (εικονιδιο σαν φακος).

γραψε μερικα απο τα πρωτα γραμματα της επαφης (πχ ΚΩ) και θα φιλτραριστουν...

ψηλα στη λιστα επαφων υπαρχει κουτακι αναζητηση (εικονιδιο σαν φακος).

γραψε μερικα απο τα πρωτα γραμματα της επαφης (πχ ΚΩ) και θα φιλτραριστουν...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα είναι το εξής όμως. Μετα την αναζήτηση πχ "Κω" βγαίνουν πχ 150 κωστάδες. ξεκινας παίρνεις τηλ εναν έναν για ευχές. όταν επιστρέφεις μετά απο κλήση, χάνεται το σημείο της αναζήτησης που ήσουν και πρέπει να το κάνεις εκ νέου και να προχωρήσεις μεχρι να βρείς το σημείο που ήσουν. Ετσι χρειάζεσαι πολύ περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσεις. Στο lg g3 που είχε και στο samsung galaxy note 3 που έχω εγώ διατήρεί στην επιστροφή μετά την κλήση την φιλτραρισμένη αναζήτηση και επομένως απλώς πατάς κληση στην παρακάτω επαφή. Δεν ξέρω και πάλι βέβαια αν γίνομαι κατανοητός :)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα είναι το εξής όμως. Μετα την αναζήτηση πχ "Κω" βγαίνουν πχ 150 κωστάδες. ξεκινας παίρνεις τηλ εναν έναν για ευχές. όταν επιστρέφεις μετά απο κλήση, χάνεται το σημείο της αναζήτησης που ήσουν και πρέπει να το κάνεις εκ νέου και να προχωρήσεις μεχρι να βρείς το σημείο που ήσουν. Ετσι χρειάζεσαι πολύ περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσεις. Στο lg g3 που είχε και στο samsung galaxy note 3 που έχω εγώ διατήρεί στην επιστροφή μετά την κλήση την φιλτραρισμένη αναζήτηση και επομένως απλώς πατάς κληση στην παρακάτω επαφή. Δεν ξέρω και πάλι βέβαια αν γίνομαι κατανοητός :)

Πολυ λογικο τα προαναφερομενα δεν ειναι κινεζικα. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Έχει δοκιμάσει κανείς τις καθαρές android του XDA ή έστω κάποια καθαρή?

Το MIUI δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται καλό user interface!!! :X

Γιατί τι σε χαλάει;

Συγνώμη κιόλας για την ερώτηση,αλλά αν δεν σου αρέσει το miui γιατί πήρες xiomi?

Ρωτώ χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας,μη παρεξηγηθώ.

Xiaomi 12 Pro

Γούστα ειναι αυτα. Εγω πηρα το νοτε 2 καθαρα για το hardware. Σε συντομο χρονικο διαστημα φλασαρα cm και έπαιζα με αυτην μεχρι που αλλαξα τηλεφωνο.

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

όχι ρε συ, τι να παρεξηγηθούμε, λογική η απορία.

Το είχα δει το κινητό σε κατάστημα πριν το διαλέξω και μου άρεσε πολύ και εκ 1ης όψεως το MIUI μια χαρά μου φαινόταν, είχα διαβάσει και καλά λόγια οπότε τι να με σταματούσε!

Τι με χαλάει τώρα... θεωρώ ότι έχει κακή διαχείριση μπαταρίας, όπως εγραψα και πιο πάνω όλοι αυτοί οι managers που χρησιμοποιούν περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό.

Πριν είχα το Asus zf2 και όταν απενεργοποίησα όλες αυτές τις αιδίες που έβαζαν και αυτοί το κινητό βελτιώθηκε αρκετά σε απόκριση και μπαταρία... θεωρώ ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στην περίπτωση του RN4, τουλάχιστον θα ήθελα να δοκιμάσω.

Μετά έχω κάτι μικροζητήματα που ένα ένα μου "σπάνε τα νεύρα" και καλό είναι να τα γράψω μπας και υπάρχουν προτάσεις επίλυσης

Στο transparent weather & clock widget βρίσκει ώρα next alarm πάντα τα μεσάνυχτα και σύμφωνα με τους developers κάποιο app του miui ξυπνάει την συσκευή να κάνει κάτι εκείνη την ώρα. (γράφοντας αυτές τις γραμμές μου ήρθε φλασιά να κάνω disconnect το miui account και φαίνεται να το έλυσα το θέμα lol )

Ένα άλλο περίεργο είναι ότι το contacts δεν με αφήνει να επεξεργαστώ ή να δημιουργήσω επαφές σε λογαριασμό exchange γιατί είναι Read only λέει!

Άσε που όταν ψάχνω να βρω μια επαφή μου την εμφανίζει 5-6 φορές (gmail, hotmail, exchange, facebook, viber, skype κλπ) παρότι είναι merged.

Επίσης στο notification bar του AOSP, όταν σου ερχόταν ένα mail, έβλεπες ένα preview και μπορούσες να το σβήσεις από εκεί χωρίς να ανοίξεις το gmail app, το οποίο ήταν πολύ πρακτικό, στο miui δεν γίνεται αυτό.

Μικροπράγματα βεβαια, αλλά δεν βλέπω να έχω κερδίσει κάπου αλλού ώστε να υπάρχει ένα trade off

Edited by Mpampoulas

όχι ρε συ, τι να παρεξηγηθούμε, λογική η απορία.

Το είχα δει το κινητό σε κατάστημα πριν το διαλέξω και μου άρεσε πολύ και εκ 1ης όψεως το MIUI μια χαρά μου φαινόταν, είχα διαβάσει και καλά λόγια οπότε τι να με σταματούσε!

Τι με χαλάει τώρα... θεωρώ ότι έχει κακή διαχείριση μπαταρίας, όπως εγραψα και πιο πάνω όλοι αυτοί οι managers που χρησιμοποιούν περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό.

Πριν είχα το Asus zf2 και όταν απενεργοποίησα όλες αυτές τις αιδίες που έβαζαν και αυτοί το κινητό βελτιώθηκε αρκετά σε απόκριση και μπαταρία... θεωρώ ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στην περίπτωση του RN4, τουλάχιστον θα ήθελα να δοκιμάσω.

Μετά έχω κάτι μικροζητήματα που ένα ένα μου "σπάνε τα νεύρα" και καλό είναι να τα γράψω μπας και υπάρχουν προτάσεις επίλυσης

Στο transparent weather & clock widget βρίσκει ώρα next alarm πάντα τα μεσάνυχτα και σύμφωνα με τους developers κάποιο app του miui ξυπνάει την συσκευή να κάνει κάτι εκείνη την ώρα. (γράφοντας αυτές τις γραμμές μου ήρθε φλασιά να κάνω disconnect το miui account και φαίνεται να το έλυσα το θέμα lol )

Ένα άλλο περίεργο είναι ότι το contacts δεν με αφήνει να επεξεργαστώ ή να δημιουργήσω επαφές σε λογαριασμό exchange γιατί είναι Read only λέει!

Άσε που όταν ψάχνω να βρω μια επαφή μου την εμφανίζει 5-6 φορές (gmail, hotmail, exchange, facebook, viber, skype κλπ) παρότι είναι merged.

Επίσης στο notification bar του AOSP, όταν σου ερχόταν ένα mail, έβλεπες ένα preview και μπορούσες να το σβήσεις από εκεί χωρίς να ανοίξεις το gmail app, το οποίο ήταν πολύ πρακτικό, στο miui δεν γίνεται αυτό.

Μικροπράγματα βεβαια, αλλά δεν βλέπω να έχω κερδίσει κάπου αλλού ώστε να υπάρχει ένα trade off

Ορίστε, αν δοκιμάσεις πες μας και εμάς εντυπώσεις

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/development/cofface-redmi-note-4-aosp-rom-t3514378

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Το απέκτησα σήμερα 3 / 64 και σε χρώμα που πραγματικά ξεχωρίζει , ότι ομορφότερο είχα σε κινητό !!!

http://des.gearbest.com/uploads/pdm-desc-pic/Electronic/image/2017/02/10/1486690518158204.jpg

Το άνοιξα μόλις , έχει την 8.1.2.0 MBFMIDI και βρήκε ενημέρωση την 8.2.1.0 MBFMIDL γνωρίζει κανείς τι σημαίνει το τελευταίο γράμμα ?

Φοβάμαι μην το I σε αυτήν που έχει σημαίνει International και το L στην ενημέρωση μη μου το γυρίσει σε καμιά άλλη γλώσσα .

Edited by kosmous