Antretng Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλησπέρα παιδιά πριν λίγες μέρες είχα την ατυχία να μου πέσει το κινητό σε χαλικια και να σπάσει το τζάμι πάνω αριστερά. Είχα βάλει προστατευτικο γυαλί αλλά δεν έπιανε όλη την επιφάνεια λόγο του 2.5D γυαλί όπως είχαμε παρατηρήσει όλοι στην αρχή και έσπασε ακριβώς πάνω από αυτό με αποτέλεσμα το γυαλί να μείνει αθικτο και να σπάσει το γυαλί του κινητού. Σε αυτήν την περίπτωση κοιτάω στο ebay και έχει ανταλλακτικά όλη την οθόνη η μόνο το μπροστινό μέρος με το γυαλί! Τι να κάνω τώρα?!Ευχαριστώ Και ενημερωτικα, ακομα και ως τερμα να φτανε το τζαμι, οταν το κινητο τη τρωει γωνια δεν σε προστατευει το tempered glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλησπέρα!!Μπορούμε να περάσουμε με fastboot method απο ξεκλειδωτο China stable σε global stable όπως στα Snapdragon?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 με handsfree της πλάκας,είχα θέμα και εγώ. Με ένα ζευγάρι samsung του δεκά ευρου(πάνω κάτω)δεν έχω θέμα,εδώ και μήνες. Χρησιμοποίησα δυο ζευγάρια,ένα της Lg και ένα της HTC το ίδιο και με τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Μου ηρθε αναβάθμιση και την κατεβάζω είναι η Miui v8.1.7.0 MBFMIDI δεν ξέρω τι ακριβώς είναι μόλις την βάλω ενημερώνω. Είναι 1.3 G. Ελληνικό από κοτσοβολο Edited March 14, 2017 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Μου ηρθε αναβάθμιση και την κατεβάζω είναι η Miui v8.1.7.0 MBFMIDI δεν ξέρω τι ακριβώς είναι μόλις την βάλω ενημερώνω. Είναι 1.3 G. Ελληνικό από κοτσοβολο Παραμένει στην 6.0 απλώς έχει αρκετές διορθώσεις και το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας της 1-3-2017 Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ειναι η global ή η eu ? Με MTK εισαι ή με snapdragon ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ειναι η global ή η eu ? Με MTK εισαι ή με snapdragon ? Με global είμαι και με τον mtk Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Αν τυχον παρει nougat θα ειναι απο την 9 και μετα. Αλλα το πιθανοτερο ειναι να μη παρει. Δουλευει καλα η ρομ; Αν ναι μην χαλιεστε με το αν θα παρει την 7 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Αν τυχον παρει nougat θα ειναι απο την 9 και μετα. Αλλα το πιθανοτερο ειναι να μη παρει. Δουλευει καλα η ρομ; Αν ναι μην χαλιεστε με το αν θα παρει την 7 :) Γιατί να μην πάρει nougat από ότι διαβάζω παντού θα την πάρει Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Γιατί να μην πάρει nougat από ότι διαβάζω παντού θα την πάρει είναι ανεπίσημες δηλώσεις. Αν δεν το πει η μαμά xiaomi με σιγουριά,μην περιμένετε τίποτα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 είναι ανεπίσημες δηλώσεις. Αν δεν το πει η μαμά xiaomi με σιγουριά,μην περιμένετε τίποτα. Ναι σε αυτό συμφωνώ απόλυτα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Μπορούμε να βρούμε κάπου τα ζιπ 8.1.6.0 η το σημερινό 8.1.7.0?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ναι σε αυτό συμφωνώ απόλυτα Αυτό ακριβώς γιατί και για το RN2 λεγόταν, και αν θυμάμαι καλά το είχε πει και η ίδια η Xiaomi, ότι θα πάρει Marshmallow και έμεινε μία ζωή με 5.0.2. Οπότε αν δεν αναφερθεί επίσημα, μην παίρνουμε και όρκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Σημερα ηρθε και η 8.1.13 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Σημερα ηρθε και η 8.1.13 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk σε sd ή mtk? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει το συγκεκριμένο πρόβλημα,ξαφνικά ΄έχει αποσυνδεθεί από το wifi και βγάζει πρόβλημα ταυτοποίησης,μου ζητάει κωδικό πρόσβασης τον βάζω και πάλι δεν συνδέεται στο δίκτυο.Επανέρχεται μόνο μετά από επανεκκίνηση..Δεν μου αρέσουν αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει το συγκεκριμένο πρόβλημα,ξαφνικά ΄έχει αποσυνδεθεί από το wifi και βγάζει πρόβλημα ταυτοποίησης,μου ζητάει κωδικό πρόσβασης τον βάζω και πάλι δεν συνδέεται στο δίκτυο.Επανέρχεται μόνο μετά από επανεκκίνηση..Δεν μου αρέσουν αυτά.. με ποια ρομ είσαι; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 με ποια ρομ είσαι; 8.1.6.0 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 8.1.6.0 global ενημερωτικά να πω ότι αυτή η ρομ αποσύρθηκε,με ότι συνεπάγεται αυτό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnick1 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 καλησπερα σας σημερα πηρα την παρακατω αναβαθμιση και ολα οκ δεν παρατηρω καποιο προβλημα! το κινητο μια χαρα ρολαρει οπως πριν! https://drive.google.com/file/d/0BxY3C5J9QHYOQi1lV0g3UzBSLUk/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Έχω αγοράσει μια θήκη αυτή εδώ: http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=12807 αλλα δεν λειτουργεί σαν Smart Cover παρόλο που έχω ενεργοποιήσει την επιλογή Smart Cover στις επιλογές . Υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία; Το κινητό ειναι αγορασμένο απο Κωτσοβολο με Ελληνική rom. Edited March 14, 2017 by GTV Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 ενημερωτικά να πω ότι αυτή η ρομ αποσύρθηκε,με ότι συνεπάγεται αυτό. Εμένα είναι αγορασμένο από Κωτσόβολο,αυτή έχει,ενημέρωση που πατάω δεν έχει κάποια καινούρια διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Εμένα είναι αγορασμένο από Κωτσόβολο,αυτή έχει,ενημέρωση που πατάω δεν έχει κάποια καινούρια διαθέσιμη. Ειχαν γραφτει οτι εχει battery drains. Δεν πειραζει, υπομονη μεχρι να παρεις την επομενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ειχαν γραφτει οτι εχει battery drains. Δεν πειραζει, υπομονη μεχρι να παρεις την επομενη. Θα πάρει όμως; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 ενημερωτικά να πω ότι αυτή η ρομ αποσύρθηκε,με ότι συνεπάγεται αυτό. Σε fastboot όμως αυτήν δίνουν οτι να ναι τα έχουν κανει σαλάτα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts