g9efthymios Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Αν όντως δεν έκανες τίποτα και απλά σου κόλλησε,κάτι έχει χαλάσει. Ψάξου με την εγγύηση. Έτσι απλά είναι ελαττωματικό και το στέλνω πίσω; Και να μείνω χωρίς κινητό; Μεγάλη απογοήτευση. Δεν το περίμενα αυτό από τη Xiaomi. Και είχα ακούσει τα καλύτερα... Δεν μπορεί, κάτι θα μπορώ να κάνω. Βοήθεια! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Έτσι απλά είναι ελαττωματικό και το στέλνω πίσω; Και να μείνω χωρίς κινητό; Μεγάλη απογοήτευση. Δεν το περίμενα αυτό από τη Xiaomi. Και είχα ακούσει τα καλύτερα... Δεν μπορεί, κάτι θα μπορώ να κάνω. Βοήθεια! :wacko: το να τυχει να χαλασει 1 κινητο στα 1000, ειναι αναμενομενο... (δες Samsung Note 7, 95% αποτυχια!!!) μπες στην κοινοτητα xiaomi-miui.gr ανοιξε ενα "θεμα" πες το προβλημα σου.. κ μπορει καποιος να σε βοηθησει... υπαρχουν παιδια που ισως αν τους στειλεις το κινητο να το σωσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Αυτό μπορεί να σου τύχει και στο iPhone των 1000 ευρώ και στο Nokia των 25 ευρώ... Δεν υπάρχει αυτό που λες πως δεν το περίμενες.Κανεις δε το περιμένει άλλωστε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgiorgos93 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 (edited) g9efthymios ψαξε εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/194-RedMi-Note-4-Nikel/ Edited January 29, 2017 by giorgosgiorgos93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 (edited) προσέξτε τα ταχυδρομικά, μπορεί να είναι καμιά 40ριά ευρώ! Φίλος μόλις πρίν δυο ημέρες παρέλαβε απο το geekbuying το εν λόγο κινητό και πλήρωσε τελωνείο 40 ευρώ ίσως απο τότε που ήρθε επίσημα η xiaomi στην Ελλάδα γίνονται εντατικοί έλεγχοι γιατί έχει κάνει πολλές παραγγελίες κινητών απο το geekbuying Edited January 29, 2017 by tsarlatanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Φίλος μόλις πρίν δυο ημέρες παρέλαβε απο το geekbying το εν λόγο κινητό και πλήρωσε τελωνείο 40 ευρώ ίσως απο τότε που ήρθε επίσημα η xiaomi στην Ελλάδα γίνονται εντατικοί έλεγχοι γιατί έχει κάνει πολλές παραγγελίες κινητών απο το geekbuing Καμία σχέση όμως το τελωνείο με το κόστος μεταφορικών. Τελωνείο πάντα υπήρχε η πιθανότητα να πληρώσεις,ασχέτως με το αν ήρθε(που δεν ήρθε) η Xiaomi στην Ελλάδα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 @g9efthymios εγω θα του εριχνα φλασαρισμα ελπιζοντας οτι ειναι θεμα rom. ειδικα αν δεν ειχες πανω την official global stable, αυξανονται οι πιθανοτητες. το οτι αναβει κοκκινο λαμπακι δε σημαινει κατ' αναγκην οτι ειναι αδεια η μπαταρια, (η rom δεν ξεκιναει για να αλλαξει χρωμα ανα ποσοστο φορτισης). μπορει απλως να υποδεικνυει οτι τραβαει ρευμα. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Γνωρίζετε πότε θα βγει η αναβάθμιση σε Nougat στην official global??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Γνωρίζετε πότε θα βγει η αναβάθμιση σε Nougat στην official global??? Δεν ξέρουμε καν αν θα βγει δυστυχώς. για το snapdragon μοντέλο είπαν,ήδη,πως θα βγει. Για εμάς τίποτα ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 @g9efthymios εγω θα του εριχνα φλασαρισμα ελπιζοντας οτι ειναι θεμα rom. ειδικα αν δεν ειχες πανω την official global stable, αυξανονται οι πιθανοτητες. το οτι αναβει κοκκινο λαμπακι δε σημαινει κατ' αναγκην οτι ειναι αδεια η μπαταρια, (η rom δεν ξεκιναει για να αλλαξει χρωμα ανα ποσοστο φορτισης). μπορει απλως να υποδεικνυει οτι τραβαει ρευμα. Την Global Stable έχω. Έκατσα και έκανα ολόκληρη τη διαδικασία με το φλασάρισμα, έχοντας ξετικαρισμένο το preloader. Γέμισε η κίτρινη μπάρα κανονικά και έβγαλε το πράσινο τικ. Το αποσύνδεσα και πάτησα Power button για εκκίνηση. Δυστυχώς δεν άνοιξε ποτέ, κάνει ακριβώς το ίδιο με πριν. Κολλάει στο Logo της Xiaomi. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 ρώτα και στην ελληνική κοινότητα,δεν χάνεις τίποτα. Αν και δε νομίζω πως θα αλλάξει κάτι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Παιδες, με microSD μεσα χωραει μονο nano sim έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Όχι, micro sim, nano μπαίνει στην θέση της sd αν δεν τοποθετήσεις κάρτα μνήμης Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARISSIRA Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Συνέχεια μου βγάζει στις ειδοποιήσεις ¨Female for English(India)¨ Waiting for network. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Μπορώ να το απενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να εμφανισω τις επαφες της sim; Tις εχω αποθηκευμενες εκει απ το προηγουμενο κιν μου αλλα στο note 4 δεν μπορω να τις βρω πουθενα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να εμφανισω τις επαφες της sim; Tις εχω αποθηκευμενες εκει απ το προηγουμενο κιν μου αλλα στο note 4 δεν μπορω να τις βρω πουθενα... :( https://www.youtube.com/watch?v=2RXYpIW0kwM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2RXYpIW0kwM Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλησπέρα παιδιά ξέρεις κανείς κανένα καλό TEMPERED GLASS σωστό και να εφαρμόζει σωστά από κατάστημα εντός Ελλάδος? Πήγα είδα σήμερα ένα Θεσσαλονίκη σε ένα κατάστημα αλλά είναι πιό μικρό από ότι είναι η οθόνη. Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος. Αυτό που έχει στο e-shop τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Πέρα από αυτό που πουλάει η xiaomi δε νομίζω να βρεις κάποιο να πιάνει όλη την οθόνη. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Υπάρχει κάπου Ελλάδα???? Άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Από όσο έχω δει όχι,αλλά το google είναι φίλος μας... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Στείλε μου τ link σε π.μ από από το έχεις βρεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα παρέλαβα και εγώ από eshop.. Δυστυχώς όμως δεν έχει ελληνική γλώσσα.. Πια ρομ πρέπει να περάσω; και αν υπάρχει κάπου ή διαδικασία;; έχει σημασία αν περάσω στην China την global η το αντίθετο;; Βρήκα εδώ κάποια βήματα αλλα δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος... ( http://en.miui.com/download-309.html ) Sent from my FRD-L09 using Tapatalk Edited February 2, 2017 by adricla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα παρέλαβα και εγώ από eshop.. Δυστυχώς όμως δεν έχει ελληνική γλώσσα.. Πια ρομ πρέπει να περάσω; και αν υπάρχει κάπου ή διαδικασία;; έχει σημασία αν περάσω στην China την global η το αντίθετο;; Βρήκα εδώ κάποια βήματα αλλα δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος... ( http://en.miui.com/download-309.html ) Sent from my FRD-L09 using Tapatalk τίποτα δε θα πειράξεις. Απλά σύνδεσέ το ίντερνετ και κάνε την αναβάθμιση που θα σου βγάλει αυτόματα στις ειδοποιήσεις. Ύστερα ψάξε στις γλώσσες την ελληνική. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Δοκίμασα αλλά δεν μου έβγαλε κάποιο Update μέχρι στιγμής Sent from my FRD-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts