georpapa Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Τo παραγγειλα σημερα... :lol::lol::lol::lol: αναμενω και εγω το πρωτο μου δεκαπυρηνο... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: αραγε θα εχει ελληνικη γλωσσα??? :confused::confused::confused: με το καλο να ερθει :) ελληνικα θα εχει αν εχεις επιλέξει (εφοσον ειχες την επιλογη) rom που δεν ειναι official και τη προσθεσανε. η επισημη global θα αργησει λιγο μεχρι να εχει ελληνικα αλλα στο πληκτρολογιο θα εχεις. Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 έχουμε κανέναν που κάνει σέρβις στα Xiaomi? χθες με λίγο νεράκι,πάει η μπροστινή κάμερα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 έχουμε κανέναν που κάνει σέρβις στα Xiaomi? χθες με λίγο νεράκι,πάει η μπροστινή κάμερα. Τι γκαντεμιά είναι αυτή βρε φίλε? Νομίζω πάντως πως θα μπορούσες να το φτιάξεις σε διάφορα καταστήματα (πχ Γερμανός). Απλά αυτοί "χτυπάνε". Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Τι γκαντεμιά είναι αυτή βρε φίλε? Νομίζω πάντως πως θα μπορούσες να το φτιάξεις σε διάφορα καταστήματα (πχ Γερμανός). Απλά αυτοί "χτυπάνε". Τι να πω.παντως δε νομιζω να επισκευάζουν τα xiaomi στον Γερμανό.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Τι να πω.παντως δε νομιζω να επισκευάζουν τα xiaomi στον Γερμανό.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Επίσημα δεν επισκευάζουν. Απλά επειδή "πιάνουν τα χέρια τους" ίσως σε βοηθήσουν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δεν χάνω τίποτα να ρωτήσω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Έχω το TrueCaller και όλα οκ. Μετά από 2-3 μέρες χάνει τους επαφές (στο τηλέφωνο υπάρχουν κανονικά). Το κάνω επανεγκατασταση και δουλεύει για 2-3 μέρες και ανήρ πάλι από την αρχή. Καμία ιδέα? Edited November 30, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δεν χάνω τίποτα να ρωτήσω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Σε ποία περιοχή είσαι; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Σε ποία περιοχή είσαι; Κορυδαλλό. Πειραιάς. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Κορυδαλλό. Πειραιάς. Έχεις προσωπικό μήνυμα ;) Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Μερσί για τις απαντήσεις παιδιά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgr4444 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Redmi Note4 3/64 Global Stable Rom. Αν ρουταρω το κινητό θα συνεχίσω να έχω αναβαθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Redmi Note4 3/64 Global Stable Rom. Αν ρουταρω το κινητό θα συνεχίσω να έχω αναβαθμίσεις? Ποίος ξέρει... Φαντάζομαι όχι πάντως. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 δεν μπορώ να κάνω Update στην 8.0.0.4.. μου βγάζει συνέχεια update failed και παρόλα αυτά πάλι μου βγάζει ειδοποίηση για αναβάθμιση.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Create Mi Account βαζω το email μου και παντα με βγαζει αυτο The email address you entered is incorrect δεν δεχετε gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Create Mi Account βαζω το email μου και παντα με βγαζει αυτο The email address you entered is incorrect δεν δεχετε gmail? Και μένα το ίδιο ρε ****το. Θέλω να το ξεκλειδώσω πριν έρθει αλλά δεν το δέχεται. LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Gabriel v2.0 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Create Mi Account βαζω το email μου και παντα με βγαζει αυτο The email address you entered is incorrect δεν δεχετε gmail? Και μένα το ίδιο ρε ****το. Θέλω να το ξεκλειδώσω πριν έρθει αλλά δεν το δέχεται. LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Gabriel v2.0 gmail εχω εγω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Εχω παραγγειλει το xiaomi redmi note 4.υποστηριζει τα δικτυα σε ολες τις εταιρειες και σε 4g ; γιατι διαβαζα οτι υπαρχει τελικα καποιο θεμα.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Εχω παραγγειλει το xiaomi redmi note 4. υποστηριζει τα δικτυα σε ολες τις εταιρειες και σε 4g ; γιατι διαβαζα οτι υπαρχει τελικα καποιο θεμα.ευχαριστω. 800mhz οχι. ισως μελλοντικα σε international εκδοση. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Τι προβλημα δλδ ισως εχω με το δικτυο wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Σε μερικές περιοχές ίσως να μην πιάνεις 4g στα 800mhz Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Γενικο προβλημα δλδ δεν θα εχω δλδ; ειναι καποιο αλλο xiomi που το υποστηριζει καλυτερα και εννοω απο note 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Γενικο προβλημα δλδ δεν θα εχω δλδ; ειναι καποιο αλλο xiomi που το υποστηριζει καλυτερα και εννοω απο note 3; H international έκδοση του. LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Gabriel v2.0 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Εννοεις μια αγγλικη rom την οποια εχει αυτη υποστηριζει;αυτο περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Εννοεις μια αγγλικη rom την οποια εχει αυτη υποστηριζει;αυτο περιμενω. όχι. international έκδοση του κινητού και όχι της rom. το redmi note 4,δεν έχει international έκδοση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts