CHRISAPATRA Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Τελος,δεν νομιζω να σου επιτεθηκα προσωπικα εκτος αν ταυτιζεσαι τοσο πολυ με την Telepassport που φυσικα δεν ειναι δικο μου προβλημα :. Δε μίλησα για επίθεση από πλευράς σου αλλά για ειρωνεία που απορρέει από την έλλειψη επιχειρημάτων σου. "...φυσικα δεν ειναι δικο μου προβλημα " : Σε διαβεβαιώ :ούτε και δικό μου. Άλλωστε δεν έχω απαντήσει ποτέ σε καμία επίθεση προς την Τelepassport. Μήπως συγχέεις αυτά που λες, με αυτά που εννοείς και με αυτά που θα ήθελες να πεις; Αν ναι, τότε "δεν είναι δικό μου πρόβλημα". ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 ... πεσμου οτι δεν εισαι πλασιε της εταιριας και θα εχω αδικο. :) Στο ξαναλέω επειδή δεν το κατάλαβες όταν στο πρωτοείπα:Είμαι απλά μια καλά ενημερωμένη πελάτισσά της.Τώρα αν βρίσκεις ότι είμαι τόσο πολύ καλά ενημερωμένη ώστε να με θεωρείς συνεργάτη της, τιμή μου τέτοια φιλοφρόνηση. Σ' ευχαριστώ. ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Τα θερμά μου συγχαρητήρια που κατάφερες εταιρείες σαν την Tellas ή την Teledome να τις πιάσεις " κορόιδο ". Τελικά οι εταιρείες αυτές, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά σου, αναζητούν πελάτες απ' τους οποίους θα έχουν ζημία! Μα είναι δυνατόν να μην έχουν φροντίσει να αντισταθμίζονται οι όποιες απώλειές τους, από τα προγράμματα - κράχτες που ρίχνουν στην αγορά; Δεν κατάλαβα το εξής στο μήνυμά σου. Λες στην αρχή: "...εχουμε επιλεξει το My Greece ή το προγραμμα της teledome ..." (μπορείς να τα έχεις επιλέξει διαζευτικά;) και καταλήγεις :" Προσωπικα οταν ειχα το My Greece παιζει να μιλουσα ...", τελικά το έχεις ή το είχες το My Greece; Φυσικα και κερδιζουν οι εταιριες απο αυτα τα προγραμματα,αλλα κερδιζουν απο τον μη ενημερωμενο καταναλωτη. Οταν χρησιμοποιουσα το My Greece το χρησιμοποιουσα γιατι μιλουσα 2 ωρες την ημερα υπεραστικα,μηπως με πιασανε κοτσο? Για να σου λυθει η απορια,δεν εχω πλεον το My Greece γιατι σαν σωστος καταναλωτης το εκοψα καθως εφυγα στο εξωτερικο και δεν θελω να πληρωνω τζαμπα το παγιο. Συνεργατης της Telepassport εισαι τελικα? Μπορεις να δωσεις μια ξεκαθαρη απαντηση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Λοιπόν επειδή δε μας ενδιαφέρει ποιός είναι συνεργάτης ποιανού και έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας αν και σας προειδοποίησα... :lock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts