Jump to content

Νέα παραπλανητική διαφήμιση Tellas(βλέπε FreeInternet)?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω πώς το βλέπετε, αλλά εμένα μου φαίνεται για απάτη το πρόγραμμα Polis 300 (ή κάπως έτσι) όπου σου δίνει 300 αστικά λεπτά το μήνα με την εξοφρενικά χαμηλή τιμή των 6 ευρώ. Στην πραγματικότητα αντί για 300*0.024 = 7.2 ευρώ, πληρώνεις 6. Μόνο που στην περίπτωση των 6 ευρώ είσαι δεσμευμένος να τα πληρώσεις ακόμα και αν δεν τα κάνεις, ενώ στην άλλη περίπτωση είσαι εντελώς ελεύθερος.

Εντω μεταξύ, το πλασάρουν τόσο ωραία στο site (στο δελτίο τύπου) : "μόνο 6 ευρώ κάθε μήνα να πραγματοποιούν 300 ολόκληρα λεπτά αστικών κλήσεων το μήνα (10 ώρες σε κάθε λογαριασμό) ". Ενώ ξέρεις ότι έχεις 300 λεπτά το μήνα, σου πετάνε "10 ώρες το λογαριασμό (δίμηνο = 12 ευρώ)".

Στα βήματα το ΟΤΕ και αυτοί...

Να σημειώσω ότι εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος (και ωφελιμένος) από την Tellas (πολύ καλός πελάτης του myGreece), αλλά δε μου αρέσουν τετοιου τύπου κινήσεις...

Να σημειώσω ότι εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος (και ωφελιμένος) από την Tellas (πολύ καλός πελάτης του myGreece), αλλά δε μου αρέσουν τετοιου τύπου κινήσεις...

Έτσι είναι...

Τα πράγματα πρέπει να τα λέμε με το όνομά τους: Η Tellas συμφέρει - ως επί το πλείστον - για συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών που έχουν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες (όπως π.χ. εσύ με το myGreece).

Για μένα, έχει δώσει πολύ μεγάλο βάρος στη διαφήμιση και στο στήσιμό της, χωρίς όμως να έχουν ουσιαστικό αντίκρυσμα οι κατ' ευφημισμόν προσφορές της! :mad: :!:

Εγώ δεν βλέπω κάτι το παραπλανητικό στην όλη κίνηση... Είναι η ίδια λογική με την κινητή τηλεφωνία... πακέτα με "δωρεάν" χρόνο ομιλίας... σε όποιον συμφέρει θα το πάρει, σε όποιον δεν συμφέρει ούτε που θα το κοιτάξει.

...και εγώ my greece έχω και είμαι ευχαριστημένος

η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

• 1 month later...
Τα 1,2 Ε που φαίνεται ότι χαρίζει η Tellas στους ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ της συνδρομητές του Polis 300 τα βγάζει ταχύτατα από τις κλήσεις προς κινητά στις οποίες, και ακριβότερη είναι από τον OTE και ως ελάχιστη χρέωση έχει το 1 λεπτό!
ΧΡΥΣΑ

Τα 1,2 Ε που φαίνεται ότι χαρίζει η Tellas στους ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ της συνδρομητές του Polis 300 τα βγάζει ταχύτατα από τις κλήσεις προς κινητά στις οποίες, και ακριβότερη είναι από τον OTE και ως ελάχιστη χρέωση έχει το 1 λεπτό!

Λαθος κανεις. Το polis300 ειναι και για μη-προεπιλεγμενους συνδρομητες. Προσωπικα προτιμω ελαχιστη χρεωση 1 λεπτο και μετα ανα δευτερολεπτο παρα χρεωση ανα 30sec τυπου Telepassport :rolleyes:

Προσωπικα προτιμω ελαχιστη χρεωση 1 λεπτο και μετα ανα δευτερολεπτο παρα χρεωση ανα 30sec τυπου Telepassport :rolleyes:

Θες να πείς οτι προτιμάς ΠΑΝΤΑ να πληρώνεις ακριβότερα απο τον ΟΤΕ στα κινητά;

Η Τellas χρεώνει 0,180/λεπτό ενώ ο ΟΤΕ 0,179/ λεπτό.

Τουλάχιστον με την tp έχω 0,159/ λεπτό.

Δεν συζητάω βέβαια το sDSL οπου εκεί σκίζει! Οχι μόνο χρεώνει 0,159 αλλα έχει και χρέωση ανα δευτ μετά τα 30!!!

Θες να πείς οτι προτιμάς ΠΑΝΤΑ να πληρώνεις ακριβότερα απο τον ΟΤΕ στα κινητά;

Η Τellas χρεώνει 0,180/λεπτό ενώ ο ΟΤΕ 0,179/ λεπτό.

Τουλάχιστον με την tp έχω 0,159/ λεπτό.

Δεν συζητάω βέβαια το sDSL οπου εκεί σκίζει! Οχι μόνο χρεώνει 0,159 αλλα έχει και χρέωση ανα δευτ μετά τα 30!!!

Πρωτα απ'ολα σπανιως καλω απο το σταθερο σε κινητο. Αλλα ναι προτιμω να πληρωνω λιγο παραπανω στο κινητο και να πληρωνω τις υπεραστικες-αστικες με 3€ το μηνα, παρα να γυρισω σε εποχη telestet weekends.

Αν εκανα τωρα συνδεση σιγουρα θα επελεγα teledome με 0.099 ανα κληση.

Λαθος κανεις. Το polis300 ειναι και για μη-προεπιλεγμενους συνδρομητες. Προσωπικα προτιμω ελαχιστη χρεωση 1 λεπτο και μετα ανα δευτερολεπτο παρα χρεωση ανα 30sec τυπου Telepassport :rolleyes:

Το θέμα του forum στο οποίο απάντησα είναι "Νέα παραπλανητική διαφήμιση Tellas". Είσαι εντός θέματος;

ΧΡΥΣΑ

Πρωτα απ'ολα σπανιως καλω απο το σταθερο σε κινητο. Αλλα ναι προτιμω να πληρωνω λιγο παραπανω στο κινητο και να πληρωνω τις υπεραστικες-αστικες με 3€ το μηνα, παρα να γυρισω σε εποχη telestet weekends.

Αν εκανα τωρα συνδεση σιγουρα θα επελεγα teledome με 0.099 ανα κληση.

Mε τα 3 Ε που εσύ πληρώνεις ως πάγιο κάθε μήνα, εγώ πληρώνω πραγματικό χρόνο ομιλίας πλέον της 1 ώρας (77 λεπτών για την ακρίβεια) για την οποία εσύ πληρώνεις (77 * 0.024) + 3 Ε =4,8480 Ε !

Όσο για τα 0,099 Ε ή 33,73 δρχ.ανά κλήση μέσω Teledome : Υπάρχουν συνδρομητές άλλων εταιρειών που με αυτά τα χρήματα πληρώνουν 4 κλήσεις διάρκειας μέχρι και 1 λεπτού ( και παίρνουν και ρέστα ) για τις οποίες μέσω αυτού του τρόπου χρέωσης των κλήσεων που εφαρμόζει η Τeledome θα πλήρωναν 0,396 Ε ή 134,93 δρχ ! Το πρόγραμμα αυτό της Τeledome συμφέρει μόνο τους συνδρομητές που φορούν το τηλέφωνο για σκουλαρίκι.

Σε κάποιο άλλο θέμα του myforum με τίτλο " Νέα παραπλανητική διαφήμιση Τeledome " ίσως πούμε περισσότερα.

ΧΡΥΣΑ

Mε τα 3 Ε που εσύ πληρώνεις ως πάγιο κάθε μήνα, εγώ πληρώνω πραγματικό χρόνο ομιλίας πλέον της 1 ώρας (77 λεπτών για την ακρίβεια) για την οποία εσύ πληρώνεις (77 * 0.024) + 3 Ε =4,8480 Ε !

Όσο για τα 0,099 Ε ή 33,73 δρχ.ανά κλήση μέσω Teledome : Υπάρχουν συνδρομητές άλλων εταιρειών που με αυτά τα χρήματα πληρώνουν 4 κλήσεις διάρκειας μέχρι και 1 λεπτού ( και παίρνουν και ρέστα ) για τις οποίες μέσω αυτού του τρόπου χρέωσης των κλήσεων που εφαρμόζει η Τeledome θα πλήρωναν 0,396 Ε ή 134,93 δρχ ! Το πρόγραμμα αυτό της Τeledome συμφέρει μόνο τους συνδρομητές που φορούν το τηλέφωνο για σκουλαρίκι.

Σε κάποιο άλλο θέμα του myforum με τίτλο " Νέα παραπλανητική διαφήμιση Τeledome " ίσως πούμε περισσότερα.

Παλι κανεις λαθος. Τσ τσ.. δεν σας τα μαθενουν σωστα εκει στην Telepassport.

Τα 3 Ευρω τα πληρωνεις για να εχεις τα υπεραστικα αστικα οποτε θα επρεπε να πεις ποσα λεπτα μιλας υπεραστικα μετα 3€ και οχι αστικα. Προφανως για να ειχα αυτο το προγραμμα μιλουσα πολυ παραπανω απο 3€ το μηνα.

Για το προγραμμα της teledome τωρα, δεχομαι οτι πολλες φορες θα τυχει να μιλησεις λιγοτερο απο 4 λεπτα,ισως και μερικα δευτερολεπτα. Ομως 2-3 κλησεις να κανεις μεγαλης διαρκειας βγαινεις κερδισμενος. Πρεπει να καταλαβεις οτι προγραμματα τυπου my Greece και σαν της Teledome δεν απευθυνονται σε ολους. Επισης πρεπει να καταλαβεις οτι αν η εταιρια που αντιπροσωπευεις δεν αλλαξει την ληστρικη χρεωση ανα 30 δευτερολεπτα στα κινητα θα μεινετε μονο οι συνεργατες (και αν).

Το θεμα στο οποιο απαντησα ειναι "Νεα παραπλανητικη διαφημηση της Τελλας" εισαι εντος θεματος? :rolleyes:

Ακόμη καλύτερα για την Tellas και χειρότερα για τον συνδρομητή της ΑΝ είναι έτσι, διότι η Tellas πληρώνεται κάθε μήνα με 6 Ε, για αστικές κλήσεις διάρκειας έως και 5 ωρών, τις οποίες ο συνδρομητής, αν ξεχάσει να προπληκτρολογήσει τον κωδικό της Tellas (φαινόμενο συνηθέστατο στους μη προεπιλεγμένους), θα πληρώσει και στον ΟΤΕ ή σε όποιον άλλο φορέα έχει προεπιλέξει για την κλήση του ! Το πάγιο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ πληρωμή του πελάτη που συχνά δεν έχει αντίκρυσμα !

Κάτι ακόμα: Οι συνδρομητές της Tellas υπογράφουν οι ίδιοι τις αιτήσεις προεπιλογής τους ούτως ώστε να γνωρίζουν αν είναι ή αν δεν είναι προεπιλεγμένοι μετέχοντας στο Tellas Polis 300; Κι αν έδωσαν τηλεφωνικώς την έγκρισή τους να υπογράψει η Tellas αντί αυτών τη σχετική τους αίτηση, έλαβαν γνώση των όρων και των συνεπειών της υπηρεσίας αυτής; H απάντηση είναι κοινό μυστικό: ΟΧΙ !

ΧΡΥΣΑ

Παλι κανεις λαθος. Τσ τσ.. δεν σας τα μαθενουν σωστα εκει στην Telepassport.

Τα 3 Ευρω τα πληρωνεις για να εχεις τα υπεραστικα αστικα οποτε θα επρεπε να πεις ποσα λεπτα μιλας υπεραστικα μετα 3€ και οχι αστικα. Προφανως για να ειχα αυτο το προγραμμα μιλουσα πολυ παραπανω απο 3€ το μηνα.

Για το προγραμμα της teledome τωρα, δεχομαι οτι πολλες φορες θα τυχει να μιλησεις λιγοτερο απο 4 λεπτα,ισως και μερικα δευτερολεπτα. Ομως 2-3 κλησεις να κανεις μεγαλης διαρκειας βγαινεις κερδισμενος. Πρεπει να καταλαβεις οτι προγραμματα τυπου my Greece και σαν της Teledome δεν απευθυνονται σε ολους. Επισης πρεπει να καταλαβεις οτι αν η εταιρια που αντιπροσωπευεις δεν αλλαξει την ληστρικη χρεωση ανα 30 δευτερολεπτα στα κινητα θα μεινετε μονο οι συνεργατες (και αν).

Το θεμα στο οποιο απαντησα ειναι "Νεα παραπλανητικη διαφημηση της Τελλας" εισαι εντος θεματος? :rolleyes:

Κατ΄αρχάς ο ενημερωμένος πελάτης δεν είναι απαραίτητο να είναι και συνεργάτης της εταιρείας που έχει προτιμήσει. Εσύ είσαι συνεργάτης της Τellas;

Με τα 3 Ε πραγματοποιώ υπεραστικές κλήσεις 77 λεπτών ή αστικές κλήσεις 127 λεπτών !

Διαίρεση και πολλαπλασιασμό έμαθα στο Δημοτικό Σχολείο. Εσύ χρειάζεσαι την Telepassport για να μάθεις; Επί τη ευκαιρεία, το ρήμα "μαθαίνω" δεν γράφεται "μαθένω". Επίσης, οι ελληνικές λέξεις που γράφονται με μικρά γράμματα τονίζονται. Συγγνώμη που σε προσβάλλω δημόσια, αλλά προκαλείς με την ειρωνεία σου η οποία απορρέει από την έλλειψη επιχειρημάτων σου.

ΧΡΥΣΑ

Κατ΄αρχάς ο ενημερωμένος πελάτης δεν είναι απαραίτητο να είναι και συνεργάτης της εταιρείας που έχει προτιμήσει. Εσύ είσαι συνεργάτης της Τellas;

Με τα 3 Ε πραγματοποιώ υπεραστικές κλήσεις 77 λεπτών ή αστικές κλήσεις 127 λεπτών !

Διαίρεση και πολλαπλασιασμό έμαθα στο Δημοτικό Σχολείο. Εσύ χρειάζεσαι την Telepassport για να μάθεις; Επί τη ευκαιρεία, το ρήμα "μαθαίνω" δεν γράφεται "μαθένω". Επίσης, οι ελληνικές λέξεις που γράφονται με μικρά γράμματα τονίζονται. Συγγνώμη που σε προσβάλλω δημόσια, αλλά προκαλείς με την ειρωνεία σου η οποία απορρέει από την έλλειψη επιχειρημάτων σου.

Εγω οχι δεν ειμαι ανθρωπος που τον βριζουν ακομα και οι φιλοι του επειδη προσπαθει να τους πλασαρει κατι το οποιο ισως να μην θελουν. Εσυ δεν μας ειπες εισαι συνεργατης της Telepassport? Δεν νομιζω οτι θα κερδισεις πελατες ετσι,και ειδικα εδω στο φορουμ.

Στο εκτος θεματος,θεμα μας : Στο ξαναλεω εγω και πολλοι αλλοι εχουμε επιλεξει το My Greece ή το προγραμμα της teledome γιατι μιλαμε πολυ παραπανω απο τα 77 λεπτα που |"χανουμε". Προσωπικα οταν ειχα το My Greece παιζει να μιλουσα και 77 λεπτα την ημερα σε υπεραστικα,αρα με συμφερε το My Greece.

Τελος,δεν νομιζω να σου επιτεθηκα προσωπικα εκτος αν ταυτιζεσαι τοσο πολυ με την Telepassport που φυσικα δεν ειναι δικο μου προβλημα :!: Πιστεψε με δεν γραφω οπου να'ναι και οτι να'ναι,αλλα κανει ΜΠΑΜ οτι εισαι πλασιε της Telepassport και με εκνευριζει ο τροπος που προσπαθειτε να πλασαρετε μια εταιρια.

Αν θεωρεις επιθεση το "τσ τσ δεν σας τα μαθενουν καλα εκει στην Telepassport πεσμου οτι δεν εισαι πλασιε της εταιριας και θα εχω αδικο. :)

Το πρόγραμμα mygreece της τελλας συμφέρει όπως πολύ σωστά σημειώνει ο Nrg όσους κάνουν μεγάλο όγκο υπεραστικών κλήσεων το μήνα. Εγώ για παράδειγμα μιλώ (για διάφορους λόγους) πάνω από 400 λεπτά το μήνα(έχω φτάσει και πολύ περισσότερα!).

Οπότε σε άτομα που κάνουν μεγάλη χρήση συμφέρει. Αν κάποιος κάνει χαμηλό όγκο κλήσεων δεν τον συμφέρει.

Το polis δε νομίζω και εγώ ότι είναι τόσο συμφέρον...Για αστικές κλήσεις μεγάλης διάρκειας (ανά κλήση) στην τελλας συμφέρει καλύτερα το 50 %.

Τώρα, νομίζω ότι παραφέρεσαι CHRISAPATRA. Tα μηνύματα σου μπορούν να είναι πιο ήπια....

Ναι αλλά είπαμε το sdsl της ποιός το έχει; Σχεδόν κανείς έτσι;

Ποιός στο είπε αυτό; Απ'οτι ξέρω στα Τρίκαλα για παράδειγμα έχει ήδη περίπου 40 πελάτες.

Βρε NRG η CHRISAPATRA δεν χρησιμοποίησε κάν την λέξη TelePassport. Πως είναι δυνατόν να την κατηγορείς οτι προσπαθεί να πάρει πελάτες μέσω του forum;

Αντιθέτως εσείς, off-topic αρχίσατε να μιλάτε για την TelePassport...

Ποιός το είπε;

εσύ ο ίδιος! :D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=767733#post767733

Οντως οι συνδέσεις πρέπει να είναι λιγότερες απο 100 σε όλη την Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ και αυτό το νούμερο οφείλεται στο γεγονός οτι πολλοί πελάτες είναι συνεργάτες γιατί μας την δίνει -50% στο πάγιο.

Η υπηρεσία είναι προβληματική και απορώ γιατί την διαφημίζουν...

Οι συνδέσεις αργούν πάρα πολύ να γίνουν και δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος να μας πεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Υπάρχει πελάτης μου, που ο επίσημος τεχνικός της TelePassort του είπε "καλύτερα να το ξεχάσετε"!!!!!! έλεος.....

Ποιός το είπε;

εσύ ο ίδιος! :D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=767733#post767733

Βεβαίως και τα είπα. Δεν σημαίνει οτι έχουνε μείνει εκεί! ;)

Τον Φεβρουάριο που το είπα δεν είχαν γίνει αρκετές συνδέσεις κυρίως λόγω της μή-αποδεμοποίησης του βρόγχου απο τον ΟΤΕ . Μέσα σε Φεβρουάριο και Μάρτιο έγιναν πάρα πολλές συνδέσεις. Μάλιστα χτές συνδέθηκαν και 2 φίλοι μου!! :up:

Μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση στην σύνδεση (είναι γεγονός) αλλά η σύνδεση πετάει εν αντιθέση με την Vivodi που έβγαλε πολλά προβλήματα!

Οι τεχνικοί πραγματικά τρέχουν και δεν φτάνουν.

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς το νούμερο των συνδέσεων. Αλλά οταν σου λέω οτι μόνο στα Τρίκαλα υπάρχουν 40-50 sDSL τότε... (εχω γνωστό εκεί και το ξέρω)

Λογω της προσφοράς με την δωρεάν εγκατάσταση και του Δωρεάν χρόνου ομιλίας πραγματικά γίνεται χαμός!

Θα προσπαθήσω να βρώ τα επίσημα νούμερα για να μας λυθεί η απορία.

Mods' sorry για τα απανωτά off-topic :O

Εγω οχι δεν ειμαι ανθρωπος που τον βριζουν ακομα και οι φιλοι του επειδη προσπαθει να τους πλασαρει κατι το οποιο ισως να μην θελουν.

??????????

ΧΡΥΣΑ

Εσυ δεν μας ειπες εισαι συνεργατης της Telepassport? Δεν νομιζω οτι θα κερδισεις πελατες ετσι,και ειδικα εδω στο φόρουμ.

Σου έχω ήδη απαντήσει, αλλά προφανώς ο ένας δεν καταλαβαίνει τα ελληνικά του άλλου. Εσύ είσαι αυτός που δεν έχει απαντήσει στην ερώτηση:" Εσύ είσαι συνεργάτης της Τellas;".

ΧΡΥΣΑ

Σου έχω ήδη απαντήσει, αλλά προφανώς ο ένας δεν καταλαβαίνει τα ελληνικά του άλλου. Εσύ είσαι αυτός που δεν έχει απαντήσει στην ερώτηση:" Εσύ είσαι συνεργάτης της Τellas;".

Έχει συνεργάτες η Τρελλάς;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει συνεργάτες η Τρελλάς;

Ναι εμενα,προωθω τις πωλησεις της στην Αγγλια :p

Χωρις πλακα αν εννοεις συνεργατες οπως της Telepassport οχι δεν εχει απ'οσο ξερω.

Χρυσα ειμαι σιγουρος πως δεν απαντησες.

Στο εκτος θεματος,θεμα μας : Στο ξαναλεω εγω και πολλοι αλλοι εχουμε επιλεξει το My Greece ή το προγραμμα της teledome γιατι μιλαμε πολυ παραπανω απο τα 77 λεπτα που |"χανουμε". Προσωπικα οταν ειχα το My Greece παιζει να μιλουσα και 77 λεπτα την ημερα σε υπεραστικα,αρα με συμφερε το My Greece.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια που κατάφερες εταιρείες σαν την Tellas ή την Teledome να τις πιάσεις " κορόιδο ". Τελικά οι εταιρείες αυτές, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά σου, αναζητούν πελάτες απ' τους οποίους θα έχουν ζημία! Μα είναι δυνατόν να μην έχουν φροντίσει να αντισταθμίζονται οι όποιες απώλειές τους, από τα προγράμματα - κράχτες που ρίχνουν στην αγορά;

Δεν κατάλαβα το εξής στο μήνυμά σου. Λες στην αρχή: "...εχουμε επιλεξει το My Greece ή το προγραμμα της teledome ..." (μπορείς να τα έχεις επιλέξει διαζευτικά;) και καταλήγεις :" Προσωπικα οταν ειχα το My Greece παιζει να μιλουσα ...", τελικά το έχεις ή το είχες το My Greece;

ΧΡΥΣΑ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...