Jump to content

Λειτουργία out of the box, μέχρι 170 ευρώ, απο Ευρώπη

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως λέει ο τίτλος θα ήθελα τη γνώμη σας για κινητό 5-5,5 ίντσες, με καλό gps, αξιοπρεπή φωτογραφική, αξιόπιστο ως συσκευή, που να λειτουργεί out of the box χωρίς πειράγματα. Ποσό 70 ευρώ κι απο Ελλάδα ή ευρωπαϊκό κατάστημα ή αποθήκη. Στο μυαλό μου έχω: p8 lite, infocus m569, leagoo elite 5, elephone p9000. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τη βοήθεια εκ των προτέρων.
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Το P8 lite έχει πολύ μικρή μπαταρία, φιλότιμο κατά τ' άλλα.

Το leagoo elite είναι αρκετά κάτω απ' το μπάτζετ που έθεσες.

To p9000 φαίνεται καλή περίπτωση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει φύγει αυτή η εταιρεία από την κατηγορία της "Κινεζιάς".

Σε αυτό το μπάτζετ πρέπει να στραφείς λίγο προς Κίνα μεριά για να πάρεις κάτι σχετικά αξιοπρεπές.

Δε ξέρω αν μπορώ να σου προτείνω το xiaomi redmi note 3 pro, το απόλυτο vfm, γιατί εντελώς out of the box δεν το λες ότι το δουλεύεις.

Αν δεν έχεις βέβαια θέμα με το αγγλικό μενού, το παραγγέλνεις με έκδοση rom global stable-προσοχή όχι την προβληματική multi (αν και κάτι διάβασα τώρα τελευταία για μια Ευρωπαική rom χωρίς προβλήματα)του κοτσάρεις Ελληνικό πληκτρολόγιο, και είσαι εντάξει.

Ενδεικτικά, μπορείς να δεις από Κίνα μερια:

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-nubia-z9-max-2gb-16gb

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-vebe-shot-z90-16gb

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-vebe-shot-z90-16gb

Edited by demakhs

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τη βοήθειά σου. Θα τα δω οπωσδήποτε.
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Το Redmi Note 3 Pro ή Redmi Note 3 Snapdragon edition είναι το απόλυτο Value for Money. Κάνε και μόνο σου μία έρευνα για να δεις περί τίνος πρόκειται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Redmi Note 3 Pro ή Redmi Note 3 Snapdragon edition είναι το απόλυτο Value for Money. Κάνε και μόνο σου μία έρευνα για να δεις περί τίνος πρόκειται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ. Όντως είναι πολύ καλές προτάσεις. Ο λόγος που δε στρεφόμαστε προς xiaomi ή Meizu (που συμπαθώ παρά πολύ) είναι ότι θέλω out of the box λειτουργία χωρίς σκάλισμα καθόλου.

Redmi note 3 pro με official dev το έχω απο την αρχή χωρίς κανένα σκάλισμα και παίζει out of the box άψογα, πολύ πιο άψογα απο ότι διαβαζω απο άλλων που το σκαλίζουν συνέχεια με αλλαγές ρομ. Αυτα με προϋπόθεση ότι δεν έχεις πρόβλημα με αγγλικό μενού. Αν έχεις όντως περνάς εύκολα την ελληνική ρομ και εισαι αρχηγός. Αλλα εσυ δεν θες πείραγμα. Αν δεν σε ενοχλούν τα αγγλικά ειναι τρομερή επιλογή.

Πλεον το βρίσκεις με 167$. Καμια σχέση με τα κινητά που ψάχνεις. Με 155 ευρώ παίρνεις κινητό που χτυπά κινητά των 300 ευρώ απο ελληνική αγορα.

Δες μόνο τι παίρνεις με 155 ευρώ απο ελλαδα και θα βάλεις τα γέλια! Για να καταλάβεις γιατί vfm κινητό μιλάμε.

ΥΓ τσέκαρα τι παίρνεις με 155ε. Το καλύτερο ειναι το huawei p8 lite. Με 2gb ram vs 3 rn3p , 720 vs 1080 ανάλυση, 2200 vs 4000 μπαταρία, 16 vs 32 rom , 5 vs 5.5" οθόνη. Απλα δεν συγκρίνονται! Και αυτό ειναι το καλύτερο σε αυτα τα λεφτά! Σκέψου τα υπόλοιπα!

Edited by THANKIN

Από Ελλάδα Ρ8 lite και ΖΤΕ blade A570.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Από Ελλάδα Ρ8 lite και ΖΤΕ blade A570.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Συμφωνώ αν δεν θελει να δοκιμάσει απο έξω, αν και θα πρέπει να κανει πολλούς συμβιβασμούς σε σχέση με ότι κυκλοφορεί έξω. Το rn3p το βρίσκεις και απο ελληνικές αποθήκες δεν χρειάζεται να το πάρεις απο έξω αλλα τότε η τιμή ανεβαίνει στα 219$

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και το χρόνο σας. Με τα αγγλικά δεν υπάρχει πρόβλημα, οπότε με βλέπω για xiaomi εκτός απροόπτου.

Φυσικά ποτέ δεν εισαι 100% σίγουρος με τι ROM θα σου έρθει, ανεξαρτητα τι έχεις ζητήσει.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Φυσικά ποτέ δεν εισαι 100% σίγουρος με τι ROM θα σου έρθει, ανεξαρτητα τι έχεις ζητήσει.

Δεν εισαι 100% σίγουρος αν δεν παραγγέλνεις απο μαγαζί σίγουρο! Και γενικά δεν διαβαςα κάποιον να το ζήτησε με συγκεκριμένη ρομ και να του ήρθε με άλλη. Να μην ήξερε με τι του ήρθε επειδή δεν το έψαξε απο πριν σίγουρα. Αλλα να ρώτησες να έστειλες μνμ για συγκεκριμένη και να ήρθε με άλλη δεν διάβασα. Οχι ότι το αποκλείω αλλα σαφώς δεν ειναι λόγος για να μην το παραγγείλει κάποιος επειδή ίσως σε κάποιον, ο οποιος κάποιος παντα οταν γράφει φορτώνει 100% το φταίξιμο στο μαγαζί και ποτέ σε δικη του αβλεψία ή ασυνεννοησία.Μην τρομάζουμε τον κόσμο...

Edited by THANKIN