Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η voda το εβαλε 382 ευρω :X πραγμα που σημαινει οτι το nonlive παει καμμια 400αρα :vava: ευχαριστω αλλα δεν θα παρω,θα περιμενω και οταν παει 350- τοτε θα το τσιμπησω :whistle:
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

John Noussis εσύ που έχεις Vodafone live συσκευή να φανταστώ πως το κινητό έχει το brand name καμιά 3, 4 φορές πάνω του!!!

Μια πωλήτρια χθές σε Voda-shop μου είπε πως δεν θα ξεχωρίζει από το κανονικό!!!

Λαμακίες μάλλον ε?

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost

παντως την τελευταια εβδομαδα του μηνα ιουνιου θα υπαρχουν στα μαγαζια αρκετες χιλιαδες κομματια (μονο σε μια αλυσιδα θα παραλαβουν περι τα 5000 κομματια).

οποτε περιμενετε λιγο και η τιμη θα παρει τον κατηφορο.

τωρα ως προς τον φιλο που το αγοτρασε και ψιλο απογοητευτηκε απο την ποιοτητα το εχω ηδη αναφερει μερικες σελιδες πιο πισω.

(αρχιζει η απομυθοποιηση???)

Raziel,

Όχι το μόνο που έχει είναι το σηματάκι της vodafone σε άσπρο στο κεντρικό πλήκτρο πάνω από το joystic (που δεν το προσέχει κανείς) και το αυτοκόλλητο εκεί που έπρεπε να λέει quickshare. Είναι πολύ διακριτικά. Από την πίσω όψη δεν έχει τίποτα.

Πάντως στα τέλη Σεπτέμβρη όπως μου είπε ο υπαλλήλος περιμένουν την τιμή κοντά στα 300€, και με συμβούλεψε να μην το αγοράσω τώρα!!!

Άσε που είναι όποιος στην κυριολεξία προλάβει!!!

Η αλυσιδά Πλαίσιο για πρώτη παραγγελία έχει 200κομμάτια από τα οποία θα πάνε περίπου 5 σε κάθε κατάστημα!!!

Συμπέρασμα όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε.

ποιο κινητο βγηκε σε κυκλοφορια και δεν φτηνημε λιγο καιρο μετα????

ποιο κινητο βγηκε σε κυκλοφορια και δεν φτηνημε λιγο καιρο μετα????

κανενα...

by the way, ηρθαν τα K750i στα χερια μου !

VL-Live βεβαια, αλλα θα τα βγαλουμε ! ;)

Σωστός!!!

Δες όμως την τιμή του Samsung D-500 τους δύο τελευταίους μήνες είναι ίδια και απαράλλαχτη στα 475 ευρώπουλα!!!

Robert Frost

geovass τελικα η τιμη ειναι 382? ε ναι μετα αλλαζουν...να ευχομαστε μην παθει ομως τιποτα το κινητο γιατι το πληρωνουμε εμεις :D

geovass τελικα η τιμη ειναι 382? ε ναι μετα αλλαζουν...να ευχομαστε μην παθει ομως τιποτα το κινητο γιατι το πληρωνουμε εμεις :D

Οχι η τιμη ειναι 349 !

Στο Voda-shop site πάντως έχει προφανώς μια παλαιότερη τιμή!!!

Τα 195€ για Vodafone 120 εξακολουθούν να ισχύουν???

Robert Frost

Οχι η τιμη ειναι 349 !

Sorry, αλλά δεν το κατάλαβα. Αυτή είναι η λιανική τιμή για το Vodafon Live;

;)

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Sorry, αλλά δεν το κατάλαβα. Αυτή είναι η λιανική τιμή για το Vodafon Live;

;)

Αυτη ειναι η τιμη για εταιριες. Ισως να διαφερει απο τη λιανικη.

S/W version: R1C004

Λοιπόν η Vodafone άρχισε να στέλνει τα live. Εγώ πήρα ένα χθες και το έβαλα να φορτίσει οπότε σήμερα μπορώ να γράψω μερικά σχόλια.

Σε γενικές γραμμές:

1. Η κατασκευή δεν μου φαίνεται καθόλου καλή. Είναι πολύ πλαστικό ειδικά το cover της κάμερας θα έχει σίγουρα πρόβλημα με κακή χρήση.

Αυτό που φοβόμουν!!!! Κάποιο λάκκο έχει η φάβα! θα σκορπίζει κι αυτό όπως και όλα μου τα Nokia σε 3-4 κομμάτια και άντε να τα μαζεύεις! Πάντως, είναι ένα εντυπωσιακό κινητό με πολλά features! Υπομονή!!! (κάτι μου λέει ότι σύντομα θα δούμε ανάλογες συσκευές! Samsung ή Motorola ίσως! :O Αν είχαν και καλύτερη εξωτερική ποιότητα μόνο! :cool: ). Παρόλα αυτά θα το χτυπήσω μόλις "κάτσει" καλά στην αγορά!!

:yahoo:

μήπως ξέρουμε αν η μνήμη που προστίθετε βάζοντας το Memory Stick, εμφανίζετε σαν ξεχωριστός αποθηκευτικός χώρος ή ενιαίος;

μπορούμε αν θέλουμε να αποθηκεύουμε τα πάντα στο Memory Stick (πχ τηλεφωνικό κατάλογο, ημερολόγιο σημειώσεις κλπ)

αν γίνεται έτσι...και το backup γίνεται ευκολότερο

Απορω αν παει καποιος σε Vodafone μαγαζι ποσο θα το παρει?:rolleyes:

Αν το παρει τωρα θα το παρει 382. Ηταν 349 αλλα επειδη υπαρχει μεγαλη ζητηση και ελλειψη ανεβηκε. Το πιο πιθανον να ξαναπεσει οταν ερθουν νεα κομματια

μήπως ξέρουμε αν η μνήμη που προστίθετε βάζοντας το Memory Stick, εμφανίζετε σαν ξεχωριστός αποθηκευτικός χώρος ή ενιαίος;

μπορούμε αν θέλουμε να αποθηκεύουμε τα πάντα στο Memory Stick (πχ τηλεφωνικό κατάλογο, ημερολόγιο σημειώσεις κλπ)

αν γίνεται έτσι...και το backup γίνεται ευκολότερο

Εμφανιζεται σαν αποθηκευτικος χωρος διαφορετικος, αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να σωσεις τηλ. καταλογο κλπ εκει.

Ασε να το ψαξω λιγο ακομα και εαν βρω κατι θα σου πω.

Οντως, η ποιοτητα καταστκευης δεν ειναι και πολυ καλη :( . Σαν design ομως σκιζει ! :cool:

Ante re na er8ei sta xeria edw kai 3 mhnes to perimenoume!!!!

@geovass

re file an bgalete eseis to vf live apo to kinhto meta 8a exei egguhsh 2 xronia??

Τι να σου πω? δεν το ξερω 100%. Εγω παντως θα το βγαλω! :cool:

Οντως, η ποιοτητα καταστκευης δεν ειναι και πολυ καλη :( . Σαν design ομως σκιζει ! :cool:

δηλαδή?.... πολύ πλαστικούρα φίλε μου???? δεν την αντέχω άλλο την πλαστικούρα ρε παιδιά! χάρηκα με το Razor κι ήλπιζα ότι κάτι θα μυριζόντουσαν και οι υπόλοιπες εταιρείες! Δεν καταλαβαίνουν ότι κάποιοι κρατάμε καιρό τα κινητά μας και ναι, γιατί όχι...δενόμαστε μαζί τους!

Ερώτηση: Από αυτονομία τουλάχιστον πως πάει?

:yahoo:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...