Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω ετσι την πατησα με το Κ700 περυσι..

Πηγα σαν το μ*λ*κα και το αγορασα μολις βγηκε στα 450ευρω, και τωρα ουτε 100 δεν μπορω να το πουλησω.....

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα συνταξιδιώτες...

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη μέσα από τα μηνύματά σας,όμως...

Θα συνιστούσα αυτοσυγκράτηση κι εγκράτεια για το εν λόγω κινητό.Όσο εκεί έξω, οι "αλεπούδες" της αγοράς αντιλαμβάνονται το "πάθος μας" να το αποκτήσουμε,θα μας ψήσουν για τα καλά, με ότι σημαίνει αυτό...! :mad:

Αδιαφορήστε!Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που παράγουν καλά πορτοκάλια.Ελπίζω να πιάνετε το υπονοούμενο μου...

Ας κινηθούμε έξυπνα...Εμείς έχουμε τη δύναμη,όχι αυτοί!

Εκείνοι απλά ακολουθούν τις προθέσεις μας... ;)

Exw to "germaniko" k70oi tis eplus.

Exei tis glwsses: germanika, spanika, agglika, gallika, tourkika kai ollandika

epafes: mono me latinikous xaraktires :-(

minimata: kefalaia ellinika ypostirisei

To T68(?) itane to teleutaio kinito tis SE nomisw pou ypostirise ellinika (lower kai upper) xwris elliniko menou, apo to T610 kai meta to allaksane

Mporei kai na itane to R320s tis Ericsson, den thimame ;-)

Sotiris

Τελικα μου φαινετε πως μας πηραν πρεφα που κανουμε σαν τους τρελους για το κινητο και μας δουλευουνε :cry:

Σε ενα ελληνικο site http://www.mobilos.gr/thems.htm το ειχαν με τιμη 356 € και τωρα το αλλαξαν στα 377 € με σημειωση "Αλλαγή τιμής από την αντιπροσωπεία " :w00t:

Ωσπου να ερθει τελικα θα μας ζητανε πανω απο 400 € :lol:

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

...............Λοιπον εγω επειδη βαρεθηκα πραγματικα να περιμενω ποτε θα φιλοτιμηθει η se να φερει το τηλ μιας και το εχει ολη η Ευρωπη εκτος απο εμας το παρηγγειλα απο το Expansys.

...............Ενα τηλεφωνακι expansys -Ελλαδα την αλλη μερα με DHL σπιτακι σου με courrier-τελειωσαμε.

:sorry: :angry: :cool:

και θα σκάσεις 445 Euro + μεταφορικά , αντί να περιμένεις 10-15 μέρες .......νομίζω ότι η ανυπομονησία σου σε οδηγεί σε λάθος κινήσεις φίλε μου :( ;)

"Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια"

Εγω ετσι την πατησα με το Κ700 περυσι..

Πηγα σαν το μ*λ*κα και το αγορασα μολις βγηκε στα 450ευρω, και τωρα ουτε 100 δεν μπορω να το πουλησω.....

Μιλλάς για ενα σούπερ πετυχημένο κινητό που ακόμα πουλάει σαν τρελλό. :O

και θα σκάσεις 445 Euro + μεταφορικά , αντί να περιμένεις 10-15 μέρες .......νομίζω ότι η ανυπομονησία σου σε οδηγεί σε λάθος κινήσεις φίλε μου :( ;)

Αμα τα εχει, γιατι προβληματιζεσαι ?

Και εγω ετσι ειμαι! Αμα θελω κατι τρελα, παω και τα σκαω!

Ειναι οτι βασταει η τσεπη σου! :cool:

ΕΞΑΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.

παντως δεν πιστευω οτι αξιζει τοση πρεμουρα για ενα κινητο.

εγω σημερα παντως το επεστεψα , αφου τελειωσα την δοκιμη του.

ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο με υπερ και κατα.

τωρα ποσο σημαντικα κρινει ο καθενας τα υπερ η τα κατα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.

παντως για 350 ευρω περιπου που θα εχει στην αρχη ειναι αρκετα καλη περιπτωση.

Οχι θα περιμενω να βγει στην Ελλαδα τον αλλο μηνα με τιμη 420-430 (για το απλο μιλαω παντα)!!

Ακου λαθος κινησεις.Την διαφορα που προκυπτει συμφωνα με τα λεγομενα σου(30-40) αξιζει να μου πληρωσει την υπομονη και τα τηλεφωνα στα καταστηματα που κατακλυζονται απο ασχετους και ανημερωτους πωλητες?

Σκεψου το λιγο καλυτερα και μετα κρινε τις κινησεις μου λανθασμενες.

Φιλικα παντα

Sigoura??Mhn me poun tpt meta oti den ginete eee??

Se eironeyete vre. Kane ke sy ligi ypomoni. Edo ke meres ego, stamatisa na asholoyme. Mpeno poy ke poy ke sas diavazo. Den postaro. Ean asholise synehia entona, se pianei mania ke pernis ke lathos apofaseis. :O

Y.G. Sorry gia ta vlakolatinika, alla xafnika to pliktrologio moy kati epathe. Deite ti symvenei otan to gyrnao se ellinika.

Tha grapso dipla tin lexi ellinika. µ»»Ή½ΉΊ± :wacko:

Se eironeyete vre. Kane ke sy ligi ypomoni. Edo ke meres ego, stamatisa na asholoyme. Mpeno poy ke poy ke sas diavazo. Den postaro. Ean asholise synehia entona, se pianei mania ke pernis ke lathos apofaseis. :O

Y.G. Sorry gia ta vlakolatinika, alla xafnika to pliktrologio moy kati epathe. Deite ti symvenei otan to gyrnao se ellinika.

Tha grapso dipla tin lexi ellinika. µ»»Ή½ΉΊ± :wacko:

To idio epa8e ka to diko moy plhktrologio. H monh lysh einai na kaneis copy kai paste apo to WORD an den bariesai th diadikasia.

An lyseis to problhma se parakalw enhmerese me.

Sygnwmh gia to off topic

Guest valeria
To idio epa8e ka to diko moy plhktrologio. H monh lysh einai na kaneis copy kai paste apo to WORD an den bariesai th diadikasia.

Sygnwmh gia to off topic

Κι εγώ sorry για το off topic κάποιο adware πρέπει να είναι κάντε μια βόλτα στο My Computing έχει συζητηθεί :O

An lyseis to problhma se parakalw enhmerese me. Sygnwmh gia to off topic

Ηρεμήστε βρε παιδιά με το Κ750. Ας έρθει πρώτα και επίσημα, ακόμη δεν το είδαμε... Γιατί τόση πρεμούρα? Ούτε αίρεση να ήταν :p

Off topic start

Οπως λέει και η Valeria μάλλον κάποιο adware-toolbar add on-program είναι, αλλιώς ρίχτε μια ματιά στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου στο Control Panel μήπως για κάποιο ακατανόητο λόγο έχει χαθεί το encoding...

Off topic end

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

I kathisterisi tis kikloforias stin ellada isws ofiletai sto gegonos oti perimenoun tin nea fournia apo K750i pou anamenetai girw stis 20 iouniou. Stin Agglia i 02 exei stamatisei na poulaei to K750i kai prosferei se osous to exoun idi agorasei amesi antalagi me tin nea fournia otan ginei diathesimi sta mesa tou mina. I 02 odigithike stin kinisi auti istera apo polla parapona gia kollimata.

Egw apo tin alli eytixos (xtypa ksilo) den exw mexri stigmis kanena provlima me to k750i mou an kai i 02 me deleazei epikindina na tous to steilw pisw gia na parw ena kanourgio :p

'Greed, for lack of a better word... is good!'

I kathisterisi tis kikloforias stin ellada isws ofiletai sto gegonos oti perimenoun tin nea fournia apo K750i pou anamenetai girw stis 20 iouniou. Stin Agglia i 02 exei stamatisei na poulaei to K750i kai prosferei se osous to exoun idi agorasei amesi antalagi me tin nea fournia otan ginei diathesimi sta mesa tou mina. I 02 odigithike stin kinisi auti istera apo polla parapona gia kollimata.

Egw apo tin alli eytixos (xtypa ksilo) den exw mexri stigmis kanena provlima me to k750i mou an kai i 02 me deleazei epikindina na tous to steilw pisw gia na parw ena kanourgio :p

να το κανεις! γιατι να μη το κανεις? ;)

Sygnwmh gia to off topic

Tώρα που τον άνοιξα τον υπολογιστή μετά απο ώρες, ειναι Ο.Κ. Απο μόνος του. :wacko:

Στην βόντα που ρώτησα, ακόμη να το φέρουν. Καλά, σε κανα γαιδούρι τα έχουν φορτώσει απο την Ιαπωνία; :mad:

Και δεν λένε και τιμή...

Γιατί τόσος μυστικισμός...;

Πολλοί υπάλληλοι μάλιστα το αγνοούν. Καλά, τόσο πίσω ειναι αυτά τα καταστήματα; Να ξέρει ο χομπίστας εδω μέσα και αυτοί που ειναι και η δουλειά τους, να ειναι σκράπες;

Μια υπάλληλος στην βόντα στην Α.Παρασκευή μόλις της είπα για το Κ750 μου λέει, <<δεν ξέρω, έχουμε το Κ700. Το θέλετε;;;;;;;;;;>> :confused:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...