Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

apokleietai na exei kikloforisei, to pio pithano einai na eide kanena k700i me mauri prosopsi (sigoura tha exoun ferei kai tis maures kapoia shops edo kai tha to poulane san pio mourato) kai na to mperdepse gia to k750i.

etsi kai allios to kalitero apo ola den tha einai na bgei prota to kinito, na tou ginoun ta prota test etsi oste kai na diorthothoun ta tixon problimata poy isos exei to firmware kai meta na ginei diko mas???

kala etsi kai allios opos exo pei kai sto forum ton siemens emena me kobo i gia kapoio samsung i gia to siemens sxg75 alla auto einai alli douleia :p

am i an alien or just crazy?????? :p

:alien: :tease:

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μόλις γύρισα από το γερμανό στην Αγία παρασκευή. Το έχουν εκεί το κινητό. Το είδα μόνο σε κουτί, όχι να λειτουργεί.

Καλό μήνα, δεν πιστευω να ειναι πρωταπριλιατικο το παραπανω :D :D :D

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Guest valeria
valeria μιας που πεταξες τη φλογα σβησε τη κιολας και πες μας σε πιο καταστημα το ειδε ο φιλος σου,αν και δε το πιστευω εκτος κι αν ειδε κανενα k-700
Είναι ένα μαγαζί στην Ελ.Βενιζέλου που είναι γνωστό ως 'Κάβουρας' για όσους ξέρουν.Ακριβή διεύθυνση θα σας πω σε λίγο.Πάντως πρώτη φορά τους πιάνω αυτούς να λένε μπαρούφες συνήθως είναι αξιόπιστοι,το λέω γιατί κι εγώ έχω πάρει πολλά από εκεί και ότι τους ρωτάω κατά καιρούς δεν μου λένε βλακείες....Τι να πω τώρα το συγκεκριμένο δεν το πιστεύω.

EDIT:Η διεύθυνση είναι Ελ.Βενιζέλου 67,Ν.Σμύρνη και το τηλ. 210-9370111 Όποιος θέλει ας πάρει να δούμε τι θα του πουν! :p

Και για να απαντήσω στα παραπάνω που ειπώθηκαν,λέω ότι το παιδί πήγε να πάρει το K700i και του είπαν αντί γι'αυτό να πάρει σε κανα δίμηνο το Κ750 που θα έχει πέσει η τιμή του,γιατί τώρα έχει γύρω στα 450....Πάντως επειδή δεν ήμουν μπροστά στο σκηνικό δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι έπαιξε.Μπερδεμένα τα βλέπω στην τηλεφωνία :lol:

ακυρη η πληροφορια τους πηρα τηλ και μου ειπαν οχι ακομα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Guest valeria
ακυρη η πληροφορια τους πηρα τηλ και μου ειπαν οχι ακομα
Μπα το πήραν χαμπάρι και το γύρισαν τώρα;Τι να πει κανείς.... :wacko:

Imoun sto site tis SE kai skontapsa panw stis eksis plirofories enw diavaza tous orous tou diagwnismou WorldQuest:

Κατάλογος της εμπορικής αξίας, κατά εκτίμηση, για το σύνολο των βραβείων που μπορεί να δοθούν στους νικητές.

Sony Ericsson P910 GBP 460

Sony Ericsson K300 GBP 150

Sony Ericsson K750 GBP 199

Sony Ericsson S710 GBP 340

Sony Ericsson S700 GBP 377

Sony Ericsson Akono (Ακουστικά) GBP 80

design hotel™ (Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο) GBP 600

design hotel™ (Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι) GBP 157

design hotel™ (Σαββατοκύριακο στη Βαρκελώνη) GBP 280

design hotel™ (Σαββατοκύριακο στο Μεξικό) GBP 209

design hotel™ (Σαββατοκύριακο στο Πουκέτ) GBP 209

design hotel™ (Σαββατοκύριακο στο Τόκυο) GBP 200

Δια βίου τηλέφωνα GBP 9425

Ταξίδι σε όλο τον κόσμο για 2 GBP 8102

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

200 agglikes lires einai peripou 350 euro, letena mas perimenei ekpliksi me tin timi diladi?

EDIT: kai gia osous nomisoun oti kanw plaka: http://www.sonyericsson.com/worldquest/GB/voting/html/terms.html

'Greed, for lack of a better word... is good!'

Ερώτηση απο τώρα για να προετοιμαστώ. memory stick duo pro 2 ειδών στα 256.

san disk magic gate η SONY Magic Gate HIGH SPEED; Εχω και τις 2 σφραγισμένες. Ποια να χρησιμοποιήσω για το κινητό; Τι διαφορά υπάρχει;

Προσοχή. Η αλλη που θα μείνει, πωλήται σε τιμή πάτος. :whistle:

Eγώ πάλι δεν είδα αυτοπροσώπως το ίδιο το κινητό, όμως είδα ένα κουπί, συγνώμι κουτί, ήθελα να πω - του Κ750 σε ένα σκουπιδοτενεκέ φουσκωμένο, στο κέντρο του Πειραιά, κοντά στο Δημοτικό Θέατρο, σήμερα το πρωί... :D

....Όποιος προλάβει μπορεί πιθανώς να το θαυμάσει, σκάβοντας λίγα σκουπίδια πιό μέσα... :X

...Ένα πράγμα θα πω...Άλλο να το βλέπεις σε φωτό και άλλο να κοιτάζεις το χλιδάτο κουτί του, ανάμεσα σε μυριάδες άλλα βρωμόκουτα.... :w00t: Κρίμα που δεν το εβγαλά και φωτό να σας το δείξω....Όποιος δε το ανακαλύψει, ας βγάλει μιά.... :grin:

Καλό μήνα σε όλους τους καψούρηδες του Κ750... :wink:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Μα και φυσικά κρατάς την High-speed για σένα και πουλάς την άλλη!!!!

Eυχαριστώ για την απάντηση. Αλλα.... τι διαφορά στην πράξη έχει η μια απο την άλλη κάρτα; :O

http://www.sonyericsson.com/worldquest/GB/voting/html/terms.html

199 GBP είναι 285 ευρώ. Χλωμό το βλεπω με το Κ300 να κάνει 214. 199GBP είναι η τιμή του K700... μάλλον λάθος έκαναν... γιατί εαν έρθει με την τιμή του K700 θα γίνει της παλαβής :-)

Αν είναι έτσι εγώ λέω να πάρω 2!!! και το δεύτερο να το κάνω δώρο στην κοπέλα μου!

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost

το k-750 δεν εχει ερθει ακομα στην ελλαδα οποτε οτι κι αν ακουμε ειναι φημες,σε 1,5 με 2 μηνες θα αρχισουμε να ψαχνομαστε γιατι τοτε θα ερθει πραγματικα στην ελλαδα

Eυχαριστώ για την απάντηση. Αλλα.... τι διαφορά στην πράξη έχει η μια απο την άλλη κάρτα; :O

Όσον αφορά στη διαφορά της μάρκας, ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία διαφορά. η Sony έχει παραχωρήσει την πατέντα στην Sandisk, η οποία έχει αλυσίδα παραγωγής των memory sticks, αφού η Sony δεν έχει αντίστοιχο εργοστάσιο. Έτσι, είτε αγοράζεις sony είτε sandisk είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, μόνο η τιμή τους αλλάζει, συνήθως τα sony είναι πιο ακριβά λόγω brand name.

Από θέμα ταχύτητας, τα High speed όπως λέει και το όνομά τους έχουν καλύτερες ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης. Πάντως, για να φανεί διαφορά στην απόδοση των δύο ms, πρέπει και η συσκευή να υποστηρίζει ''γρήγορη'' εγγραφή/ανάγνωση στην κάρτα. πχ, αν βάλεις την high speed σε μια καλή ψηφιακή sony και αρχίζεις να παίρνεις φωτογραφίες 3, 4, 5 fps, η απλή κάρτα ίσως σε προδώσει, ενώ η high speed μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα.

(sorry για το off-topic)

@SakisPlayer: Πολύ σωστά αυτά που είπε ibaxevan, να συμπληρώσω ότι με τις High-Speed μειώνεται ο χρόνος αποθήκευσης μία φωτογραφίας, αυξάνεται η ταχύτητα μεταφοράς των mp3 και όταν κάνεις εγγραφή-αναπαραγωγή βίντεο από την συσκευή δεν κάνει ‘σπασίματα’.
Γιώργος

Πηρα τηλεφωνο στην Sony Ericsson και μου ειπαν Καλοκαιρι... τωρα ποτε... ενας θεος ξερει.

Μαλλον θα βγει καπου γυρω στην ημερομηνια που βγηκε το K700

Αν και σε ενα περιοδικο που διαβασα (CONNECTing... αν θυμαμαι καλα) ειδα στο extra ενθετο (με τα κινητα τις αγορας) οτι εχουν το K750i, με ενδικτικη τιμη τα 400ευρω. Αφου δεν εχει βγει γιατι το βαζουν εκει, οταν το ειδα εκανα κολοτουμπες απο την χαρα μου :w00t:, πηρα την SE και μου παν το Καλοκαιρι...... :wacko:

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

Πηρα τηλεφωνο στην Sony Ericsson και μου ειπαν Καλοκαιρι... τωρα ποτε... ενας θεος ξερει.

Μαλλον θα βγει καπου γυρω στην ημερομηνια που βγηκε το K700

Αν και σε ενα περιοδικο που διαβασα (CONNECTing... αν θυμαμαι καλα) ειδα στο extra ενθετο (με τα κινητα τις αγορας) οτι εχουν το K750i, με ενδικτικη τιμη τα 400ευρω. Αφου δεν εχει βγει γιατι το βαζουν εκει, οταν το ειδα εκανα κολοτουμπες απο την χαρα μου :w00t:, πηρα την SE και μου παν το Καλοκαιρι...... :wacko:

Απολύτως αναμενόμενο!

Κάτι τέτοιο περίμενα!Έτσι είχε γίνει και πέρθσι με το Κ700 και τελικά κατέληξα στο 7610!!!Αν και φέτος το καθυστερήσουν τόσο τι να πω!!!

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost

τα περιοδικα παντα προτρεχουν φιλε μου

Παντως το πιο καλο ειναι να μην περνει καποιος SE ..τα πρωτα κομματι απου ερχονται γιατι παντα εχουν προβληματα..και το λεω εγω που παντα περνω τα πρωτα κομματια στην Ελλαδα...(Πως να κρατηθεις ομως οταν ξερεις οτι εχει βγει)

me ola osa diabazo se diafora site sxetika me to k750i to mono poy exo na po einai OTI AKSIZEI TON KOPO NA PERIMENI KAPOIOS giati mallon tha einai ena apo ta kinita pou tha simadepsei to 2005 kai diskola tha kseperastei sto sinolo tou apo alla kinita.

imoun apofasismenos na pao kata sxg75 meria alla me ola osa diabazo mallon tha katso na perimeno gia na bgoun kai ta 2 kai meta blepoume.

:cool:

am i an alien or just crazy?????? :p

:alien: :tease:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...