marios1988 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Πηρα και εγω ενα VL σημερα στη Θεσσαλονικη. Το πηρα VL γιατι το βρηκα σε τιμη που ΟΛΟΙ θα το παιρνατε VL! Kαι το εννοω! Σε μια ωρα ΧΑΛΑΣΕ! Δεν αναβε με τιποτε! Μετα απο ΠΟΛΥ ταλαιπωρια μου εδωσαν αλλο! Το αναβοσβησα καμια 50αρια φορες και φαινεται να μην εχει προβλημα! Οσοι το περιμενουν σαν θεο και ειναι ρεαλιστες (και οχι φανατισμενοι) σιγουρα θα το βρουν "λιγωτερο" απο το αναμενομενο. Η οθονη ειναι φωτεινη αλλα το ΙΔΙΟ λεπτομερεστατο wallpaper δειχνει σαφως πιο πολυ λεπτομερεια στο 6230i. Επισης και τα χρωματα ειναι πιο ΙΔΙΑ στο 6230i παρα στο Κ750 οταν βλεπουμε το ιδιο wallpaper στα δυο κινητα και συγχρονως στον υπολογιστη. Δεν παυει ομως να ειναι μια φωτεινωτατη οθονη με ωραια χρωματα. Τα περι 262Κ ειναι σαφως κολπα του μαρκετινγκ! Η ενεργη οθονη, μετρημενη με λεπτομερεια, εχει διαστασεις 2,85Χ3,55=10.12 τετρ. εκατοστα και 38720 pixels. Του 6230i εχει 3,00Χ3,00=9.00 τετρ. εκ. και 43264 pixels. Η διαφορα δηλαδη ειναι πολυ μικρωτερη απο οι φανταζονται οι περισσοτεροι. Ολως περιεργως το μενου της Βοδιαφον δεν ενοχλει και ακομη και το μεσαιο πληκτρο ευκολα ρυθμιζεται ωστε να μπαινετε στο site της δικης σας εταιρειας. Ακομη και τα εικονιδια ειναι συμπαθητικουλικα! Εγω ΔΕ θα χτυπησω τον κ**ο μου για να το κανω κανονικο! Η ταχυτητα του μενου καπως καλυτερη απο του Κ700 αλλα μη σκεφτεστε να τη συγκρινετε με του 6230i. Με Duo PRO 256 κανει πολυ ωρα για ανοιξει ενα φακελο 7ΜΒ που εχω αποθηκευμενα κομμενα mp3 για χρηση σα ringtones! Mε το DRM μετετρεψα σε ελαχιστα δευτ. τα δεκαδες κομματια που ειχα κοψει για ηχο κλησης. Η ενταση του mp3 στην εισερχομενη κληση ειναι απιστευτα δυνατη. Στο μαξιμουμ 8 παραμορφωνει αλλα στο 6 ηδη ειναι πολυ δυνατα!!! Στη χρηση σαν mp3 player μεσω του μεγαφωνου η ενταση ειναι λιγο πιο χαμηλη απο του 6230i αλλα ειναι πολυ καθαρη αν και λιγο τσιριχτη. Η καμερα.....! Εχω ενα σετ ΙΔΙΩΝ φωτο τραβηγμενων ταυτοχρονα μα το Κ750 και το 6230i. Αργοτερα, ή αυριο το πρωι, θα τις κανω ολες 640Χ480 και θα τις ανεβασω για αμεση συγκριση. Εγω εντοπισα ΜΙΚΡΗ διαφορα με του Κ750 προς το καλυτερο αλλα οχι συγκλονιστικα πραγματα! Οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης θα τη χαρακτηριζα καλη αλλα οχι εξαιρετικη. Τα αριθμοπληκτρα πηγαινουν περα-δωθε και το πισω καπακι εφαρμοζει μεν καλα αλλα δεν εχει σχεση με αυτο του Κ700. Αυτα τα ολιγα στα γρηγορα μεν, οχι στα προχειρα δε! :p re paidia ti leei to atomo??h o8onh einai idia me to 6230i???as pei kapoios xrhsths!!eleos apokleiete !!!! :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Μπορει να την χανεις την εγυηση αλλα αν παθει κατι πας και ξαναβαζεις το live και ολα οκ..(απο οσα ξερω) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Το ειδα το ατιμο στον Γερμανο με λαιβ και ηταν μονο σε μαυρο χρωμα...τιμουλα 389 και μου αρεσε...αλλα ζητησα το κανονικο γιατι δεν το γουσταρω ετσι.... εξαντλειται η υπομονη μου τελικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 re paidia ti leei to atomo??h o8onh einai idia me to 6230i???as pei kapoios xrhsths!!eleos apokleiete !!!! :wacko: :wacko: :wacko: den se katalabainw re marie ti zori trabas.o anthrwpos pire to kinito to epexergastike arketa(kati pou parepiptontos den exeis kanei esy)kai leei tis apopseis tou.kako einai diladi?prepei soni kai kala na tou aresei???gousta einai auta! http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Συγνώμη που το επαναλαμβάνω, αλλά δεν πήρα απάντηση. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι αφού το τελευταίο SE που είχα ήταν το Τ610. Με το πρόγραμμα PC Suite μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις SMS κανονικά; Εννοώ long messages, με ελληνικά, αριθμό χαρακτήρων 160 κλπ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 marios1988 καλο θα ηταν να κανεις μια συγκριση στον ηχο τον mp3 και να μας πεις αν εχεις και τα δυο αυτα κινητα! Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 kalispera se olous lew na parw to k750i na to parw se vodafone live or na perimenw to kanoniko? exoyn diafores? Φίλε οι διαφορές είναι αρκετές. Εμφάνιση, menu, εικονίδια. Κάνε λίγο κόπο να ψαξεις μερικές σελίδες πιο πίσω ή χρησιμοποίησε το search και θα τις βρεις. zzzzz, mwebber και laios23, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! :) Edit: Σε μια-δυο εβδομάδες που το original κινητο θα κυκλοφορεί παντού, θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο σε μαγαζιά και internet για να το βρούμε σε καλή τιμή. Εγώ, πέρισυ, όταν πήρα το Ε700 που έχω τώρα, είχα βρει διαφορές τιμής μέχρι και 82€... ;) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 tnx geovass Πηρα παντως το πρωι 9βολτο και μου ειπε οτι κανει 25 ευρω να μου το κανει κανονικο..οταν ερθει! barane sto psaxno oi tipoi.asta na pane.....einai na parw kai egw ena k750 se 15 meres apo ananewsi simbolaiou kai anagastika prepei na to parw vflive.xerei kaneis an iparxei periptwsi apo vodafone-shop na parw kanoniki siskeui kai oxi live?????? :( http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Και οχι μονο αυτο...ο ανθρωπος τα εχει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ, με τραβηγμενες τις ΙΔΙΕΣ φωτο και με περασμενο το ΙΔΙΟ wallpaper! Eξάλλου δεν ειπα οτι δε μου αρεσε! Μου αρεσε αλλα δεν επαθα και πλακα! Σε συγκριση, τα δυο εχουν πανω-κατω ιδιο αριθμο πλεονεκτηματων και μειονεκτηματων! einai auto pou eipa kai merika post pio panw.o kathenas leei ti gnwmi tou alla toulaxiston egw thelw na piasw to kinito sta xeria mou kai na to periergasto kana misawro gia na bgalw asfali simberasmata.aloi lene foberi othoni alloi i pio teleia kamera ktl.i nekropsia tha deiksei!!!!pantos apo to k700 pou eixa imoun ipereuxaristimenos apote logika kati analogo tha simbei kai me to k750 :O http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 barane sto psaxno oi tipoi.asta na pane.....einai na parw kai egw ena k750 se 15 meres apo ananewsi simbolaiou kai anagastika prepei na to parw vflive.xerei kaneis an iparxei periptwsi apo vodafone-shop na parw kanoniki siskeui kai oxi live?????? :( Δυστυχώς, με βάσει κάποιες παλίοτερες εμπειρίες μου, κάποια πράγματα που διάβασα σε προηγούμενα posts και, κυρίως, την απάντηση που πήρα σήμερα το απόγευμα από το Vodafon shop στο Γαλάτσι, δεν πρόκειται να το φέρουν non-Live. :( Υπάρχει περίπτωση, βέβαια, να το λένε αυτό για να σπρώξουν τα Live και σε κάνα μήνα να φέρουν και τα κανονικά, αλλά μάλλον χλωμό το βρίσκω. ;) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Δυστυχώς, με βάσει κάποιες παλίοτερες εμπειρίες μου, κάποια πράγματα που διάβασα σε προηγούμενα posts και, κυρίως, την απάντηση που πήρα σήμερα το απόγευμα από το Vodafon shop στο Γαλάτσι, δεν πρόκειται να το φέρουν non-Live. :( Υπάρχει περίπτωση, βέβαια, να το λένε αυτό για να σπρώξουν τα Live και σε κάνα μήνα να φέρουν και τα κανονικά, αλλά μάλλον χλωμό το βρίσκω. ;) makari.kana mina perimenw den exw kai idiaitero problem!!!tha to psakso to thema pantos giati kapou pire to auti mou oti mboreis na kaneis paraggelia apla kathisterei...eidwmen! http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 opote tha to paroume oloi live? Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Μια απορια...αφου το εχουν κατεβασει αρκετα ατομα και στο εξωτερικο την τελευτεα εκδοση..αρα καπου δεν θα υπαρχει free? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Wirelessly posted (SIE-S65/50 UP.Browser/7.0.2.2.d.3(GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) καληΟΟΞ΅ΟΞ± ΟΞ΅ ολοΟΟ.ΟΞΊΞ΅ΟΟΞΏΞΌΞ±ΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ΅Ξ³Ο Ξ½Ξ± Ξ±Ξ³ΞΏΟΞ±ΟΟ ΟΞΏ ΟηλΡΟΟΞ½Ξ±ΞΊΞΉ.Ξ΅ΟΡιδη ΞΏΞΌΟΟ ΞΈΞ± Ριναι Ξ· ΟΟΟΟΞ· ΞΌΞΏΟ ΟΟΟΞΊΞ΅ΟΞ· sonyericsson ΞΈΞ± ηθΡλα ΞΊΞ±ΟΞΏΞΉΞΏΟ ΟΞΏΟ Ξ΅ΟΡι ηδη ΟΟΞ·ΟΞΉΞΌΞΏΟΞΏΞΉΞ·ΟΡι ΟΞ·Ξ½ ΟΟΟΞΊΞ΅ΟΞ· Ξ½Ξ± Ξ±Ξ½Ξ±ΟΞ΅ΟΡι ΟΞ΅ΟιληΟΟΞΉΞΊΞ± ΟΞΉ ΟΞΏΟ Ξ±ΟΞ΅ΟΞ΅ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞΉ ΞΏΟΞΉ.Ξ΅Ξ³Ο Ξ΅ΟΟ ΞΊΞ±ΟΞΏΞΉΞ± Ξ²Ξ±ΟΞΉΞΊΞ± Ξ΅ΟΟΟΞ·ΞΌΞ±ΟΞ± ΞΏΟΟΟ:Ξ ΟΞΏΞΉΞΏΟΞ·ΟΞ± ΟΟΞ½ ΟΟΟΞΏΞ³ΟΞ±ΟΞΉΟΞ½?Ξ· ΟΞΏΞΉΞΏΟΞ·ΟΞ± ΟΞ·Ο ΞΏΞΈΞΏΞ½Ξ·Ο?ΞΏ mp3 player?ΟΞΏΟΞ· ΞΌΞ½Ξ·ΞΌΞ· Ξ΅ΟΡι?Ξ· ΟΞΏΞΉΞΏΟΞ·ΟΞ± ΟΞΏΟ Οαδιο?ΟΟΞ±ΟΟΡι Ξ΄ΟΞ½Ξ±ΟΞΏΟΞ·ΟΞ± ΟΟΞ³ΟΟΞΏΞ½ΞΉΟΞΌΞΏΟ ΞΌΞ΅ ΟΞΏ outlook Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± ΟΞ΅ΟΞ±ΟΟ Ξ΅ΟΞ±ΟΞ΅Ο?ΟΞΏΟΞΏ Ξ΅Οκολο Ριναι?ΟΟΡια΢ΡΟΞ±ΞΉ Ξ½Ξ± Ξ±Ξ³ΞΏΟΞ±ΟΟ Ξ΅ΞΉΞ΄ΞΉΞΊΞΏ ΞΊΞ±Ξ»Οδιο?ΟΟΞ±ΟΟΡι Ξ±ΞΊΞΏΞΌΞ± ΟΞΏ ΟΟοβλημα ΟΞΏΟ Ξ½Ξ± ΞΌΞ·Ξ½ ΞΌΟΞΏΟΞ΅ΞΉΟ Ξ½Ξ± ΟΟΞ΅ΞΉΞ»Ξ΅ΞΉΟ Ξ΅ΟΞ±ΟΞΌΞΏΞ³Ξ΅Ο java?Ριναι ΞΏΟΟΟ ΟΟΞΏ ΞΊ700 ΟΞΏΟ ΟΞΉΟ ΞΊΞ»Ξ΅ΞΉΞ΄ΟνΡι?Ξ³ΞΉΞ±ΟΞΉ Ξ³ΞΉΞ½Ξ΅ΟΞ±ΞΉ Ξ±ΟΟΞΏ?γΡνικοΟΞ΅ΟΞ± ΟΞΉ ΟΞΏΟ Ξ±ΟΞ΅ΟΞ΅ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞΉ δΡν ΟΞΏΟ Ξ±ΟΞ΅ΟΞ΅.ΞΊΞ±ΞΉ ΟΟΟΞΉΞΊΞ± ΞΌΞΉΞ± ΡνδΡικΟΞΉΞΊΞ· ΟΞΉΞΌΞ· ΟΟΟΞΊΞ΅ΟΞ·Ο.ΟΞ±Ο Ξ΅ΟΟΞ±ΟΞΉΟΟΟ ΟΟΞΏΞΊΞ±Οαβολικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Μπορει κανεις να κανει μια μεταφραση του παραπάνω; Το βλέπω με ακαταλαβίστικα σύμβολα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapag Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Παιδιά στο davinci όταν πάω να κατεβάσω τα αρχεία για να διαλέξω firmware μου βγάζει "error connecting to ftp".Έχω απενεργοποιήσει firewall κι όταν πατάω "update settings" πάλι το ίδιο βγάζει. Διόρθωση: Ok τώρα,μάλλον κάτι είχε η σύνδεσή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Wirelessly posted (SIE-S65/50 UP.Browser/7.0.2.2.d.3(GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) καληΟΟΞ΅ΟΞ± ΟΞ΅ ολοΟΟ.ΟΞΊΞ΅ΟΟΞΏΞΌΞ±ΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ΅Ξ³Ο Ξ½Ξ± Ξ±Ξ³ΞΏΟΞ±ΟΟ ΟΞΏ ΟηλΡΟΟΞ½Ξ±ΞΊΞΉ.Ξ΅ΟΡιδη ΞΏΞΌΟΟ ΞΈΞ± Ριναι Ξ· ΟΟΟΟΞ· ΞΌΞΏΟ ΟΟΟΞΊΞ΅ΟΞ· sonyericsson ΞΈΞ± ηθΡλα ΞΊΞ±ΟΞΏΞΉΞΏΟ ΟΞΏΟ Ξ΅ΟΡι ηδη ΟΟΞ·ΟΞΉΞΌΞΏΟΞΏΞΉΞ·ΟΡι ΟΞ·Ξ½ ΟΟΟΞΊΞ΅ΟΞ· Ξ½Ξ± Ξ±Ξ½Ξ±ΟΞ΅ΟΡι ΟΞ΅ΟιληΟΟΞΉΞΊΞ± ΟΞΉ ΟΞΏΟ Ξ±ΟΞ΅ΟΞ΅ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞΉ ΞΏΟΞΉ.Ξ΅Ξ³Ο Ξ΅ΟΟ ΞΊΞ±ΟΞΏΞΉΞ± Ξ²Ξ±ΟΞΉΞΊΞ± Ξ΅ΟΟΟΞ·ΞΌΞ±ΟΞ± ΞΏΟΟΟ:Ξ ΟΞΏΞΉΞΏΟΞ·ΟΞ± ΟΟΞ½ ΟΟΟΞΏΞ³ΟΞ±ΟΞΉΟΞ½?Ξ· ΟΞΏΞΉΞΏΟΞ·ΟΞ± ΟΞ·Ο ΞΏΞΈΞΏΞ½Ξ·Ο?ΞΏ mp3 player?ΟΞΏΟΞ· ΞΌΞ½Ξ·ΞΌΞ· Ξ΅ΟΡι?Ξ· ΟΞΏΞΉΞΏΟΞ·ΟΞ± ΟΞΏΟ Οαδιο?ΟΟΞ±ΟΟΡι Ξ΄ΟΞ½Ξ±ΟΞΏΟΞ·ΟΞ± ΟΟΞ³ΟΟΞΏΞ½ΞΉΟΞΌΞΏΟ ΞΌΞ΅ ΟΞΏ outlook Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± ΟΞ΅ΟΞ±ΟΟ Ξ΅ΟΞ±ΟΞ΅Ο?ΟΞΏΟΞΏ Ξ΅Οκολο Ριναι?ΟΟΡια΢ΡΟΞ±ΞΉ Ξ½Ξ± Ξ±Ξ³ΞΏΟΞ±ΟΟ Ξ΅ΞΉΞ΄ΞΉΞΊΞΏ ΞΊΞ±Ξ»Οδιο?ΟΟΞ±ΟΟΡι Ξ±ΞΊΞΏΞΌΞ± ΟΞΏ ΟΟοβλημα ΟΞΏΟ Ξ½Ξ± ΞΌΞ·Ξ½ ΞΌΟΞΏΟΞ΅ΞΉΟ Ξ½Ξ± ΟΟΞ΅ΞΉΞ»Ξ΅ΞΉΟ Ξ΅ΟΞ±ΟΞΌΞΏΞ³Ξ΅Ο java?Ριναι ΞΏΟΟΟ ΟΟΞΏ ΞΊ700 ΟΞΏΟ ΟΞΉΟ ΞΊΞ»Ξ΅ΞΉΞ΄ΟνΡι?Ξ³ΞΉΞ±ΟΞΉ Ξ³ΞΉΞ½Ξ΅ΟΞ±ΞΉ Ξ±ΟΟΞΏ?γΡνικοΟΞ΅ΟΞ± ΟΞΉ ΟΞΏΟ Ξ±ΟΞ΅ΟΞ΅ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞΉ δΡν ΟΞΏΟ Ξ±ΟΞ΅ΟΞ΅.ΞΊΞ±ΞΉ ΟΟΟΞΉΞΊΞ± ΞΌΞΉΞ± ΡνδΡικΟΞΉΞΊΞ· ΟΞΉΞΌΞ· ΟΟΟΞΊΞ΅ΟΞ·Ο.ΟΞ±Ο Ξ΅ΟΟΞ±ΟΞΉΟΟΟ ΟΟΞΏΞΊΞ±Οαβολικα. Συμφωνώ απολυτως :D :D :D :D ;) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Η ταχυτητα του μενου καπως καλυτερη απο του Κ700 αλλα μη σκεφτεστε να τη συγκρινετε με του 6230i. Εισαι 2 εκδοσεις πισω φιλε μου στο fιrmware! Με την νεα εκδοση το μενου αφησει πισω το 6230i ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Συμφωνώ απολυτως :D :D :D :D ;) Tι κατάλαβες και συμφωνεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 diavase ligo pio prin kai 8a katalavis, eleos..pia.... tora gia na min einai kai entelos off topic gia tin paratirisi mou, POTE 8a VGI to kinito stin TIM? iparxi kanena neo apo kanena pou rotise? Elpizo tin alli evdomada...exo trelathi me tin anamoni...mas exoun trelani na min kseri kanis sta katastimata tou TIM h opou dipote allou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 diavase ligo pio prin kai 8a katalavis, eleos..pia.... tora gia na min einai kai entelos off topic gia tin paratirisi mou, POTE 8a VGI to kinito stin TIM? iparxi kanena neo apo kanena pou rotise? Elpizo tin alli evdomada...exo trelathi me tin anamoni...mas exoun trelani na min kseri kanis sta katastimata tou TIM h opou dipote allou. Δεν ξέρουν ή δεν λένε; Εγώ πιστεύω ότι συμβαίνει το δεύτερο. Δεν είναι δυνατόν ένας επιχειρηματίας να βλέπει ότι ένα προϊόν, με βάση τις ερωτήσεις του κόσμου, πρόκειται να πουλήσει τρελά και να μην ενδιαφέρεται να μάθει και να ενημερώσει την πελατεία του πότε θα είναι διαθέσιμο. Μπορεί πριν ένα μήνα να μην ήξεραν. Τώρα σίγουρα ξέρουν. Μια-δυο μέρες πάνω ή κάτω - σίγουρα οι περισσότεροι γνωρίζουν πότε θα το έχουν. Κάποιες αλυσίδες καταστημάτων μπορεί να το έχουν ήδη και να μην λένε τίποτα. ;) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Δεν ξέρουν ή δεν λένε; Εγώ πιστεύω ότι συμβαίνει το δεύτερο. Δεν είναι δυνατόν ένας επιχειρηματίας να βλέπει ότι ένα προϊόν, με βάση τις ερωτήσεις του κόσμου, πρόκειται να πουλήσει τρελά και να μην ενδιαφέρεται να μάθει και να ενημερώσει την πελατεία του πότε θα είναι διαθέσιμο. Μπορεί πριν ένα μήνα να μην ήξεραν. Τώρα σίγουρα ξέρουν. Μια-δυο μέρες πάνω ή κάτω - σίγουρα οι περισσότεροι γνωρίζουν πότε θα το έχουν. Κάποιες αλυσίδες καταστημάτων μπορεί να το έχουν ήδη και να μην λένε τίποτα. ;) Και ποιος ο λόγος να μη λένε τπτ ? http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Μολις πηρα τηλ στο 9volto και μου ειπαν οτι το κινητο το εχουν στην τιμη των 354 ευρω vf live με 2 χρονια φυσικα εγγυηση και δυνατοτητα οταν ερθει η non live εκδοση να μου το μετατρεψουν δωρεαν :blink: ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Εχει περασει καποιος παιχνιδια με το καλωδιο?δεν μπορω να τα βαλω... Πριν με τις υπερθρες τα εβαζε μεσα στα παιχνιδια...τωρα τα πεταει στο Ε.... αλλα δεν βρισκω που να τα βαλω...μονο themes καταφερα να βαλω.. Αν ξερει καποιος ας βοηθησει! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 :) poly kalh timh ap 9volto ontos!makari na einia tpt apo auta ta gnosta 'trik'!!!...dhladh re paidia en syntomia-mias k ego opos palloi alloi parakolu8ume to 8ema apthn arxh k se oooooles tis selides tu-: to non-vf live kinitaki 8a xreiazetai update se firmware ktl...gia na paixei se kales taxites...h ontos apthn arxh 8a einia h mera me thn nyxta se sxesh me to vf????? :blink: ....giati fantazomai oti yparxun polloi(mazi k ego) pu perimenun na parun to non-branded kinito gia na mhn mpoun sthn diadikasia flasharismatos ktl.....ektos ean telika den axizei h anamonh k hdh exume xasei edafos :p ?????????!!!!!!!! euxaristo ek ton proteron! :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts