pwner Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Αυτή που θα φλασάρουν έχει ελληνικά ή όχι.Μετά μπορείς να κάνεις οn line update από το επίσημο; Λογικά ναί και στα δύο αλλα ρώτα καλύτερα τα παιδιά που το κάνανε. Εγω για τους λογους που εξήγησα πιο πάνω επιφυλάσσομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Aπό ποιότητα κάμερας τι λέει? το κινητο εχει παρα πολυ καλη καμερα αν αυτο σου φτανει,κι οχι μονο. :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 απλά καμία σχέση, η 2.0 mpix με την 1600Χ1200 ανάλυση είναι σαφώς ανώτερη του GX25! katse na to paroume prwta kai na to periergastoume kai meta bgazoume simberasmata!!!thewritika exei kaliteri.stin praxi omws thelw na dw ti ginete. http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 το κινητο εχει παρα πολυ καλη καμερα αν αυτο σου φτανει,κι οχι μονο. :) Οταν το βαζεις στο USB, στο Device Manager σαν τι στο αναγνωριζει ? USB Mass storage device? Το ιδιο και οταν τα κουμπωνεις κλειστο με πατημενο το C ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Ρε παιδια, απο το davinciteam ποια version κατεβασατε για Ελληνικα ? R1J002 - EMEA 6, EMEA 1, EU2,3,4,5 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_IOAN Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 katse na to paroume prwta kai na to periergastoume kai meta bgazoume simberasmata!!!thewritika exei kaliteri.stin praxi omws thelw na dw ti ginete. http://www.mobile-review.com ψάξε το review του κ750 εχει και καμμια 20 φωτο που βγηκαν με το κινητο. Φυσικα καμμια σχεση με το GX25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 το εχει κανεις μεχρι στιγμης και απο που το αγορασε? ποσο κανει περιπου? η οθονη του ειναι το ιδιο μικρη με αυτη του k700? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Τα καταφερα! Ειμαι και εγω ενας χωρις VF Live !!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Και το εκανες απο το σπιτι μονος σου? Σαν να αλλαξες κινητο ειναι ε?:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Τα καταφερα! Ειμαι και εγω ενας χωρις VF Live !!!!!!!Πώς τα κατάφερες, εμένα δεν μου καταβάζει τα αρχεία.Τελικά ελληνικά ή όχι; "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Πώς τα κατάφερες, εμένα δεν μου καταβάζει τα αρχεία.Τελικά ελληνικά ή όχι;Μου βγάζει read time out "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Μου βγάζει read time out Μεγάλε απαντάς στον εαυτό σου? :-)))))))))) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Παιδια ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το μαμισιο fιrmware με το κολοVodafone !!! Ειναι καταρχην πολυ πιο γρηγορο, (ειναι και αλλη εκδοση βεβαια), εχει πολυ ωραια εικονιδια και αλλη σειρα. Επισης εχει ενα JAVA program που λεγεται World Clock το οποιο σου εχει την υδρογειο και βρισκεις οποια χωρα θελεις και τι ωρα ειναι ! (πολυ ωραια γραφικα !!!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Παιδια ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το μαμισιο fιrmware με το κολοVodafone !!! Ειναι καταρχην πολυ πιο γρηγορο, (ειναι και αλλη εκδοση βεβαια), εχει πολυ ωραια εικονιδια και αλλη σειρα. Επισης εχει ενα JAVA program που λεγεται World Clock το οποιο σου εχει την υδρογειο και βρισκεις οποια χωρα θελεις και τι ωρα ειναι ! (πολυ ωραια γραφικα !!!!) Μενού ελληνικό έχει;Γράψε βήμα-βήμα τις ενέργιες "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Πώς τα κατάφερες, εμένα δεν μου καταβάζει τα αρχεία.Τελικά ελληνικά ή όχι; Δες το firewall σου! Ναι απο το σπιτι το εκανα! Ελληνικα δεν εχει σαν γλωσσα (κατεβασα το EU2) αλλα μπορει να εχω κανει και λαθος και καποιο αλλο πακετο να εχει. Εχω στειλει email στους davinciteam να μου πουν! Ελληνικα στα μηνυματα μπορεις να γραψεις ανετα σαν standart abc setup !! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 τελικα θα πει κανεις ποσο κανει, απο που το πηρατε και αν η οθονη του ειναι το ιδιο μικρη με αυτη του k700? ρωταω κατι δυσκολο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 τελικα θα πει κανεις ποσο κανει, απο που το πηρατε και αν η οθονη του ειναι το ιδιο μικρη με αυτη του k700? ρωταω κατι δυσκολο? Το εχει φερει η Vodafone με Vodafone Live. Πιστευουμε οτι η κανονικη unbranded εκδοση θα κυκλοφορισει μεχρι το τελος του μηνα. Η οθονη ειναι πιο μεγαλη απο του Κ700i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Το εχει φερει η Vodafone με Vodafone Live. Πιστευουμε οτι η κανονικη unbranded εκδοση θα κυκλοφορισει μεχρι το τελος του μηνα. Η οθονη ειναι πιο μεγαλη απο του Κ700i.Φίλε μου, ξέρεις αν μπορείς τώρα νακάνεις on line update κανονικό. "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Φίλε μου, ξέρεις αν μπορείς τώρα νακάνεις on line update κανονικό. Δεν νομιζω. Θα καταλαβει το IMEI και θα αρνηθει! Απο εδω και περα ΜΟΝΟ davinci ή 9volto ! ;) Με 10 ευρω το κανεις μονο σου και εχει και τις ποιο ενημερωμενες εκδοσεις πριν τις βγαλει η SE στην σελιδα της για Online update ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Δεν νομιζω. Θα καταλαβει το IMEI και θα αρνηθει! Απο εδω και περα ΜΟΝΟ davinci ή 9volto ! ;) Με 10 ευρω το κανεις μονο σου και εχει και τις ποιο ενημερωμενες εκδοσεις πριν τις βγαλει η SE στην σελιδα της για Online update !Στον client που κατεβάσαμε στο "διάβασμα" της CDA έγραφε:laungauge variant name:ΕΜΕΑ_1, τώρα αυτήν κατεβάζω αν μου βγάλει τίποτα αραβικά καήκαμε. "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris23 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Από το davinciteam.com: K750 flashing how to use DCU-60 original cable: -Plug USB cable into computer -Phone is OFF -Hold "C" button on phone -PLUG USB cable into phone Windows will detect a new device, install the drivers (look in our download section) If driver installed succesfully: -Phone is OFF -Run client -Select desired flashfiles for K750 -Push FLASH button When client say : POWER ON THE PHONE: -Hold "C" button on phone -PLUG USB cable in phone Client will detect phone now, and phone will be flashed too desired model/language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Kala paidia ti kanete? PWPW,edw exei kosmo pou Flasharei to gsm tou GIA THN PLAKA TOU.Bravo sas...!! ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Κρίμα που το έχει μόνο η Voda... αμάν με τα Live! της... :mad: Ας ελπίσουμε να έρθει σύντομα και unbranded... :rolleyes: * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 για ελληνικα ΕΜΕΑ3 (συντομα) http://www.flashkappa.com/LUNGUAGE.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Από το davinciteam.com: ayth h diadikasia tora ti einai giati mperdeytika!! einai gia na vgalis tin vl ekdosh k na balis tin original tis SE? h gia na kaneis update to firmware tis original ekdoshs h tis vl?as mou dosh kapios mia e3igish.egw pou tha paro to un-branded ti diadikasia tha akolouthiso gia update FirmWare?? :wacko: :blink: :wacko: exo katebasi episis k ena zip k d 3ero pos na to xrisimopihso ayto edw D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver.zip logika kapou to xoneis gia to update kati gia na sou anagnorisi to kinito otan exeis patimeno to 'C' sou leei new device found sta windows?kaneis install k bazeis aytous tous drivers apo to zip?gia na sou anagnorisi to usb k to kinito?k ystera sinexizi to update? ta lew sosta? Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts