Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεχρι τορα κανεις δεν εχει αναφερει τιποτα σχετικα με τιν ΤΙΜ. Τι γινεται? εγω κανω αναβαθμιση αυτον τον μηνα και θα το παρω. Αλλα μια μου λενε αυτην την εβδομαδα, αλλος αρχες ΙΟΥΛΙΟΥ, τι γινεται? ποτε? τελικα? Σας παρακαλω καποιος που δουλευει στην ΤΙΜ η καποιος που γνωριζει κατι να μου πει, εχω φρικαρη βαρεθηκα το S700, το πουλαω κιολας με ολα το κουτι, charger εγγηση και ειναι σε παρα πολη καλη κατασταση!. Who wants it? πμ me και θα σηζητουμε τιμη κιολας. Ευχαριστω. :shifty:

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

thanks κωστα

-

σορυ αν εθιξα καποιους - το κ700 ομολογουμένως για κινητο δεν εχει τοσο ασχημη ποιοτητα ηχου σαν Mp3 player - αλλα δεν μπορω να καταλάβω που ειναι το κακό να απαιτεις παραπάνω τη στιγμη που υπάρχει η τεχνολογία διαθέσιμη.

-

τα νεα επίσης για το voda live *αματα - μια και αν το παρω θα ειμαι αναγκασμενος να το παρω απο βοντα λογω επιδότησης- αρκει να βγει και ελληνικο μενου.

δεν θέλω να φανω ξινός για αλλη μια φορα -χεχ- αλλα σχετικα με τη φωτογραφικη του - εχοντας δει πολλες φωτογραφιες και απο το κ750 και απο άλλα κινητα πρεπει να πω οτι το Ν70 και φυσικα το Ν90 (που ζυγιζει όμως 170 γρ νομιζω ) εχουν σαφώς καλύτερη ποιότητα εικόνας. Καποιές φωτογραφίες του κ750 είναι τέλειες σε πολλές ομως η απόδοση των χρωμάτων είναι λιγο περίεργη και οι εικόνες του εχουν περισσότερο θόρυβο από το Ν70. Επίσης πολλοί στο esato παραπονιούνται οτι βγάζει θολες φωτογραφίες -φαινεται πως συγκεκριμενα κομμάτια πως εχουν πράγματι προβλημα.

Όπως και να χει επειδή αναφέρθηκε οτι το κ750 εχει την καλύτερη κάμερα αυτη τη στιγμη είπα να το αναφέρω αυτο μια και οπου να ναι το Ν70 κυκλοφορεί, η διαφορα ειναι μικρή, αλλα υπάρχει. Βέβαια κατι ακούστηκε οτι τοΝ70 θα κοστίζει 640 ευρω οταν κυκλοφορήσει.... :O

για το Ν70 ακουστηκε κάτι για ιούλιο, όχι σίγουρα όμως απ' ό,τι κατάλαβα - περισσότερα στο αντιστοιχο φορουμ προφανώς όπως και για το θόλωμα, αναγκαστικά θα σε παραπέμψω στο esato δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες, έχει ένα θέμα 4-5 σελίδες αποκλειστικά για το θόλωμα που εμφανιζεται σε ορισμένα κινητά

Φίλε George

Αν και off-topic, να σου πω κάτι για να βοηθήσω τη συζήτηση. Έχω (όπως πολλοί από εμάς εδώ μέσα υποπτεύομαι) ένα γνωστό που είναι mechanic/tester για λογαριασμό μίας εκ των εταιριών κινητής. Μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και αυτός για το Κ750, σε επίπεδο ποιότητας μηχανισμού, κάμερας και απόκρισης. Όμως όταν του είπα ότι θα με ενδιέφερε το Ν91 όταν βγει μου είπε 2-3 πράγματα:

- Σίγουρα θα έχει καλύτερη "εκτυπώσιμη" (το τονίζω) ποιότητα κάμερας από το Κ750. Όχι σε επίπεδο απεικόνισης στην οθόνη του κινητού, απλά θα είναι ποιοτικότερες σαν τυπωμένα images αυτές του Ν91. Άρα συνολικά καλύτερη κάμερα, λιγότερος θόρυβος, καλύτερος φακός

- Αναμένεται να είναι εκπληκτικό σαν music device. (ποιοότητα ήχου, δυνατότητα σύνδεσης after market ακουστικών κλπ)

- Θα είναι πολύ ακριβό. Φήμες το θέλουν να πλησιάζει τα € 750 όταν βγει. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η πρόβλεψή σου για € 640 για το Ν70 είναι λίαν ρεαλιστική.

Τώρα, αν όλα αυτά είναι ράδιο αρβίλλα, τότε σας μεταφέρω ιστορίες για αγρίους. Πάντως δεν ακούγονται εντελώς εξωπραγματικά. Έχετε υπόψη σας ότι αυτά μου τα είχε πει εδώ και 2-3 μήνες, ενώ αυτή τη στιγμή δοκιμάζει ένα W800 με...ολλανδικό menu (και το παλεύει με λεξικό... :)). Άρα, τα νέα του είναι σίγουρα πιο μπροστά από την αγορά. Είδωμεν...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

zzzzz,

Εάν κάνω το update από εκεί θα μπορώ να βάζω νεότερες εκδόσεις του software? Θα πρέπει να πληρώνω πάλι 10 ευρώ κάθε φορά που θέλω update?

@john nousis

Esy ti les? Na katharizes toso eykola me 10 euro? Magazaki einai.. Egw pantws den tha empistevomoun lamers kai *****ers. Tha perimenw tin episimi apantisi tis SE

Giati aposiwpa tin leksi cr@ckers? Epeidi moiazei me to phuck3rs? :D

@peter

Σαν... τίποτα δεν μπορείς να τα βάλεις ξεκλείδωτα. Να ναι καλά η voda που προστατεύει και καλά τα πνευματικά δικαιωμάτα... προστατέυoντας βασικά την τσέπη της.. αλλα κλ@στηκε για άλλη μια φορά :D

no logo γιατί να παιδεύεσαι με usb καλώδια, αγόρασε ένα card reader με 10-15 ευρώ να κάνεις την δουλειά σου ταχύτατα.

Μπορείς να τον χρησιμοποιείς και σε άλλα είδη καρτών μνήμης...

Εγώ έχω έναν τέτοιο που δέχεται 12 είδη καρτών και γενικά μου έχει λύσει τα χέρια.

Nαι αλλα παρατέιρησα κάτι και θέλω απάντηση απο τα σαίνια.

Πριν κάτι μέρρες είχα για μια μέρα στα χέρια μου ενα K750 VL.

Oταν έβαλα σε ενα μηχανάκι σαν αυτό που λέει ο ελτέο, την καρτούλα του κινητού, είχε μέσα έτοιμους φακέλους και κάποια αρχεία. Και ρωτάω λοιπόν. Πως εμείς θα βάλουμε δικές μας κάρτες αφού αυτή της συσκευής έχει "προεργασία" και κάποια αρχεία γενικά; Αντιγράφωνται αυτά; Η δεν χρειάζονται; :O

ΠΡΟΣΟΧΗ !!

νουργια version μπηκε !! (R1J002)

Πού είναι αυτό, μπήκα στην ιστοσελίδα που λες, αλλά δεν ξέρω για ποιο πράγμα να ψάξω.HELP

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

gallidoula τα ατομα που το εχουν παρει το κινητο μονο καλα λογια εχουν να πουν για την ποιοτητα της καμερας.

Δεν το έχω πάρει ακόμα γιατί περιμένω το non vodafone αλλά από ένα τεστ που είδα στο http://www.mobile-revew.com οι διαφορές στο μενού του Κ700 και του Κ750 είναι μόνο στο μενού του κουμπιού πάνω από το τζόιστικ. Η φωτογραφική πάντος είναι η καλύτερη της αγοράς. και η συσκευή δείχνει ποιό ποιοτικήΠερισσότερα όταν το πάρω.

den eimai kai toso sigouros gia auto...diatirw tis epifilaxeis mou.an einai sa tou sharp GX25 tha eimai toulaxiston ikanopoiimenos!!! ;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Πως εμείς θα βάλουμε δικές μας κάρτες αφού αυτή της συσκευής έχει "προεργασία" και κάποια αρχεία γενικά; Αντιγράφωνται αυτά; Η δεν χρειάζονται; :O

Φίλε Σάκη

Όλα τα αρχεία χρειάζονται...Πήγαινε σε ένα παράθυρο των Windows και πήγαινε στο menu Tools >> Folder Options >> Καρτέλα View >> Επέλεξε Show Hidden Files and Folders. Πήγαινε μετά στο "drive" του Card Reader και επέλεξε όλα τα αρχεία που υπάρχουν στην κάρτα με το Select All (Ctrl+A). Έτσι θα επιλέξει και τα "κρυφά αρχεία". Κάνε copy και paste σε ένα φάκελο στο PC σου. Βάλε τη νέα σου κάρτα και κάνε select all και copy όλα τα αρχεία από το folder και paste στη νέα κάρτα σου. U R all set... :) :)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Παιδιά το μενού το έστειλα και εγώ. Όχι γιατί με ενοχλούσε το μενού αλλά γιατί δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το bluetooth μου γιατί μου κόλαγε το κινητό. Τώρα είναι όλα μια χαρά. Έβαλα την RJ002 και είναι λίγο πιο γρήγορη. Το μενού είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα.

Πάντως για όσους ρωτάνε για τη φωτογραφική έχω να πω ότι είναι πραγματικά τέλεια σε συνθήκες ημέρας (καλού φωτισμού). Συγκρίνεται άνετα με μία ψηφιακή μηχανή (low-level) ενώ για όσους τυπώνουν σε μικρό μέγεθος πιστεύω ότι τους καλύπτει πλήρως. Λίγες βελτιώσεις στα χρώματα να γίνοταν και θα ήταν πραγματικά τέλεια. Βραδινές όμως δεν βγάζει καλές. Έχει πάρα πολύ θόρυβο και σίγουρα οι απαιτητικοί δεν θα ικανοποιηθούν. Ωστόσο αν βγάζετε με self timer (έτσι ώστε να είναι εντελώς σταθερό το κινητό) ακόμα και οι βραδινές βγαίνουν με ανεκτή ποιότητα.

Για τα mp3 η ποιότητα είναι αρκετά καλή. Οπωσδήποτε δεν είναι σαν mp3 player αλλά νομίζω ότι το μέσο χρήστη μπορούν να τον καλύψουν πλήρως.

Αυτά!!

Παιδιά το μενού το έστειλα και εγώ. Όχι γιατί με ενοχλούσε το μενού αλλά γιατί δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το bluetooth μου γιατί μου κόλαγε το κινητό. Τώρα είναι όλα μια χαρά. Έβαλα την RJ002 και είναι λίγο πιο γρήγορη. Το μενού είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα.

Πάντως για όσους ρωτάνε για τη φωτογραφική έχω να πω ότι είναι πραγματικά τέλεια σε συνθήκες ημέρας (καλού φωτισμού). Συγκρίνεται άνετα με μία ψηφιακή μηχανή (low-level) ενώ για όσους τυπώνουν σε μικρό μέγεθος πιστεύω ότι τους καλύπτει πλήρως. Λίγες βελτιώσεις στα χρώματα να γίνοταν και θα ήταν πραγματικά τέλεια. Βραδινές όμως δεν βγάζει καλές. Έχει πάρα πολύ θόρυβο και σίγουρα οι απαιτητικοί δεν θα ικανοποιηθούν. Ωστόσο αν βγάζετε με self timer (έτσι ώστε να είναι εντελώς σταθερό το κινητό) ακόμα και οι βραδινές βγαίνουν με ανεκτή ποιότητα.

Για τα mp3 η ποιότητα είναι αρκετά καλή. Οπωσδήποτε δεν είναι σαν mp3 player αλλά νομίζω ότι το μέσο χρήστη μπορούν να τον καλύψουν πλήρως.

Αυτά!!

Ποια είναι η διέυθυνση και εκεί γιατί ακριβώς ψάχνουμε;

re file anagnwrizete h suskeuh otan pas na kaneis anaba8mish mesw internet kai leei oti einai vodafone live!!!anagastika an 8es na to kaneis apo vodafone se kanoniko anagastika prepei na xaseis thn egguhsh!!!

Μα δεν διαβάζεις τι σου λέω?

Μιλάω να κάνω edit με Assembly Editor το πρόγραμμα και να παρακάμψω τον έλεγχο.

Προγραμματιστής είμαι....

Δεν ξέρω αν το πετύχω, πάντως θα το δοκιμάσω για 2 λόγους:

1. Γιατί δεν θέλω να πετάξω τα 170 Ευρώ επιδότηση απο Βοντα

2. Γιατί γουστάρω

Αν δεν τα καταφέρω θα σκάσω τα Ευρά στο Davinci και τέλος.

Ελπίζω να το πάρω αύριο η μεθάυριο και να ασχοληθώ μετά με την Χακεριά στο Software....

Μα δεν διαβάζεις τι σου λέω?

Μιλάω να κάνω edit με Assembly Editor το πρόγραμμα και να παρακάμψω τον έλεγχο.

Προγραμματιστής είμαι....

Δεν ξέρω αν το πετύχω, πάντως θα το δοκιμάσω για 2 λόγους:

1. Γιατί δεν θέλω να πετάξω τα 170 Ευρώ επιδότηση απο Βοντα

2. Γιατί γουστάρω

Αν δεν τα καταφέρω θα σκάσω τα Ευρά στο Davinci και τέλος.

Ελπίζω να το πάρω αύριο η μεθάυριο και να ασχοληθώ μετά με την Χακεριά στο Software....

Βρε παιδιά έλεος ποια είναι ακριβώς η διεύθυνση και ποια αναζήτηση κάνουμε εκεί;

Καλησπέρα,

Να ρωτήσω κάτι τους χρηστές που είχαν S-700 και K-700. Αξίζει η αγορά του K-750? Έχω το S-700 και σκέφτομαι να πάρω το K-750 απλά θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει τον κόπο η τα μενού είναι τα οίδε όπως το S-700 με το Κ-700.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Το μενου ειναι σχεδον το ιδιο.

Απο το Κ700 εχει διαφορες, αφου εχει καλυτερη οθονη, καμερα και κυριως δεχεται καρτα μνημης.

Το S700 ομως, ειναι σχεδον το ιδιο+εχει καλυτερη οθονη απο το Κ750!

Πιστευω πως αξιζει η αλλαγη απο Κ700 σε Κ750, οχι ομως απο S700

.

@bergyr

davinciteam.com ,κατεβάζεις το client για την εγκατάσταση, σκας 10 ευρόπουλα για ενα credit (κάντο μεσω paypal για περισσότερη ασφάλεια) και ακολουθείς οδηγίες για την εγκατάσταση ελπίζοντας οτι μαζι με το νέο firmware δεν θα σου περάσουν οτι περίεργο κώδικα γουστάρουν. Γιατι δέν κάνεις λίγο υπομονή καλύτερα να δούμε τι θα κάνει η SE με το upgrade των live? Εχω πληροφορία οτι πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη η RJ002 για τα vodafone customized απο το service της SE. Μην πετάξεις 2 χρόνια εγγύηση για το τίποτα

epidi vlepo na ehete riksi poli varos stin piotita tu mp3 player thelo na kano tin akolouthi episimansi.epidi eho sta heria mu to k750i k ena en zoi sl45 ala eho akousi k apo arketa akomi kinita ala k mp3 players tha po me megali veveotita to eksis:meta to siemens sl45i to haos! ikanopii akomi k filous hi-end mousikis.ola ta ipoloipa ine apla gia na leme oti ehoume k mp3 player.

Αυτά!!

Είναι στα ελληνικά ή όχι;

@bergyr

davinciteam.com ,κατεβάζεις το client για την εγκατάσταση, σκας 10 ευρόπουλα για ενα credit (κάντο μεσω paypal για περισσότερη ασφάλεια) και ακολουθείς οδηγίες για την εγκατάσταση ελπίζοντας οτι μαζι με το νέο firmware δεν θα σου περάσουν οτι περίεργο κώδικα γουστάρουν. Γιατι δέν κάνεις λίγο υπομονή καλύτερα να δούμε τι θα κάνει η SE με το upgrade των live? Εχω πληροφορία οτι πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη η RJ002 για τα vodafone customized απο το service της SE. Μην πετάξεις 2 χρόνια εγγύηση για το τίποτα

Αυτή που θα φλασάρουν έχει ελληνικά ή όχι.Μετά μπορείς να κάνεις οn line update από το επίσημο;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...