Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη εχει τυχει να εχω δωσει πολλα λεφτα σε κινητα παιρνοντας κορυφαια και ακριβα κινητα,και εχω δοκιμασει ολες τις μαρκες κινητων θα συμφωνησω οτι η SE εχει τις χειροτερες καμερες σε κινητα :mad:

an kai me to k750 isos mpei pio dinamika me afta pou exei anakoinosei, auto focus, dinata flash, klp klp

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

an kai me to k750 isos mpei pio dinamika me afta pou exei anakoinosei, auto focus, dinata flash, klp klp

To ευχομαι γιατι συμπαθω πολυ την SE ;)

Επειδη εχει τυχει να εχω δωσει πολλα λεφτα σε κινητα παιρνοντας κορυφαια και ακριβα κινητα,και εχω δοκιμασει ολες τις μαρκες κινητων θα συμφωνησω οτι η SE εχει τις χειροτερες καμερες σε κινητα :mad:

Eiδικά σε συνθήκες που δεν επικρατεί πολύ φως οι φώτο είναι φρίκη...

Ελπίζω να υπάρξει αισθητή βελτίωση στα νέα camera phones της γιατί χάνουν πολύ σε αυτό το τομέα. Και να μπει πλέον και ένα αξιόλογο night mode γιατί αυτό το Κ700 ήταν για γέλια

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν φαίνονται δλδ μου βγάζει ένα ασημένιο πράμα ίσως πρέπει να είσαι μέλος για να τις δεις.

Μου βγάζει αυτό: http://worldwind.arc.nasa.gov/graphics/screenshots/05.jpg

:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

:) :O

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν φαίνονται δλδ μου βγάζει ένα ασημένιο πράμα ίσως πρέπει να είσαι μέλος για να τις δεις.

Μου βγάζει αυτό: http://worldwind.arc.nasa.gov/graphics/screenshots/05.jpg

:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

Έχει hotlink protection. Copy n paste τα links και βουμ στον browser για να τα δεις... ;)

Πιστεύω πάντως πως το μαύρο δείχνει πιο σοβαρό και πιο μουράτο.

Αν θα το πάρω λέω να πάρω αυτό.

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost

κι εγω ετσι το βλεπω το μαυρο ειναι αλλη φαση τελειως

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

http://www.se-nse.com/pix/5.jpg

Καμία σχέση με το μαύρο το μαύρο πραγματικά είναι πανέμορφο!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Αυτο θα παρω οταν κυκλοφορησει γιατι το Κ700 μου ειναι κορυφη, μεχρι κανονικες σελιδες Ιντερνετ βλεπει...αμε και δεν το συζηταω καθολου...

:!: :!: To expansys το εχει ηδη preorder παιδια ,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε :D :D δεν ξερω βεβαια ποτε θα ερθει αλλα κατι σημαινει και αυτο ;) ;)

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=K750I_BLACK&asource=SERIC

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Βασικά είναι πολύ γενικά αυτά που λέει και δεν διασαφηνίζει τίποτα!

Ούτε καν πότε περίπου θα το έχουν!Μάλλον είναι για δεσμεύση πελάτες!

Άσε που δεν κερδίζεις τίποτα από την προπαραγγελία!

Σε ένα μαγαζί τουλάχιστον θα το δεις ανοιχτό πριν το πάρεις!

Θα δεις την οθόνη αναμένη,το κινητό να δουλεύει και αν είναι OK το παίρνεις και φέυγεις.

Ενώ απο εκεί τίποτα!

Μια έκπτωση 5 με 10% θα ήταν ιδανική για να μας δελεάσει πιστεύω. ;)

Υ.Γ.Ξέρει κανείς αν στο εξωτερικό κυκλοφόρησε???

Ή θα γίνει έναρξη των πωλήσεων σε όλη την ευρώπη ταυτόχρονα???

Robert Frost

Πάγια τακτική (τουλάχιστον των τελευταίων ετών) της SE είναι η Ελλάδα να συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που πρωτοκυκλοφορούν τα μοντέλα της, μάλλον επειδή οι Έλληνες διατηρούν άριστη σχέση με τα κινητά τους (υποκαθιστώντας με εύκολο τρόπο κενά και κακουχίες... :lol: )

ο ελληνας προτιμαει να μη φαει αλλα να χει στα χερια του οτι καλυτερο κυκλοφορει

το ασημι δε μου αρεσει κι ελπιζω να μην ερθει μονο αυτο εδω γιατι τοτε θα το περασω αδιαφορα

Exω αποφασίσει να το πάρω, μια και ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο τον "μπαμπά του" το Κ700, ειναι ενα κινητό που το κρατάω πολλούς μήνες, ενω συνήθως τα αλλάζω γρήγορα. Εχω και μια 512 καρτούλα που περιμένει μια καλή συσκευή ωστε να εισχωρήσει μέσα της και να φορτωθεί. Το εν λόγο κινητό, θα πέρνει άραγε την μπαταρία του Κ700; Την θήκη του προφανώς, ναί.

Νέες φωτογραφίες του Κ750ί:

http://www.mobique.com/sonyericsson/k750i/index.php

:) :O :w00t:

Παιδιά καλές όλες οι φωτογραφίες για το κινητό αλλά ας προσγειωθούμε λιγάκι.

Πέρυσι όταν είχε κυκλοφορήσει το Κ700i πωλούνται από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στο Πλαίσιο προς 420€!

Το K750i έχει επιπλέον:

+ 2.0 Megapixel Camera (0.3Megapixel το K700i)

+ υποδοχή για Memory Stick Duo me 64ΜΒ κάρτα στη συσκευασία και μνήμη τηλεφώνου περίπου 38MB (ενω το K700i μόλις 40MB χωρίς τη δυνατότητα επιπλέον κάρτας)

+ καλύτερη οθόνη στα 262000 χρώματα

+ Bluetooth 1.2 δεύτερης γενιάς

+ όλα αυτά στο ίδιο μέγεθος με ένα Τ630!!!

Επομένως κρίνοντας από τα παραπάνω πιστεύω ότι η τιμή του στην αρχή θα είναι πολύ πιο πάνω από τα 450€!Μιας και το W800 θα αργήσει να κυκλοφορήσει, θα έχουν το Κ750i ακριβότερο του ανταγωνισμού αφού είναι κορυφαίο έτσι κι αλλιώς.

Μακάρι να βγω ψεύτης όμως!Γιατί θέλω να είμαι από τους πρώτους που θα το αποκτήσουν.

Robert Frost

....Επομένως κρίνοντας από τα παραπάνω πιστεύω ότι η τιμή του στην αρχή θα είναι πολύ πιο πάνω από τα 450€!Μιας και το W800 θα αργήσει να κυκλοφορήσει, θα έχουν το Κ750i ακριβότερο του ανταγωνισμού αφού είναι κορυφαίο έτσι κι αλλιώς.

Μακάρι να βγω ψεύτης όμως!Γιατί θέλω να είμαι από τους πρώτους που θα το αποκτήσουν.

Λάθος συμπέρασμα, βασισμένο σε αναχρονιστικά δεδομένα!

Η τιμή του θα βρίσκεται στα 400-450 Ευρώ, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις προς τα κάτω...(προσωπική εκτιμηση δεδομένων) :O

Εγω ρε παιδια περυσι τον Ιούνιο που πρωτο λανσαριστηκε το Κ700i το πήρα με 436 euros αν θυμαμαι καλα.Λογικα η τιμη του K750i θα ειναι σε αυτα τα επιπεδα(~450euro).Μακαρι δηλαδη γιατι και εγω το περιμενω πως και πως... :)
life's the moments that take your breath away...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...