Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

........ ιουνιο καλα ειναι και δε νομιζω να φαμε καμια καθυστερηση

Μακάρι να είναι διαθέσιμο από Ιούνιο και να μην έχει μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Με βολεύει κιόλας , εάν τελικά πάρω αυτό. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Oson afora to design i apopsi mou eine dixasmeni.den leo eine poli luxurious looking item alla gia skeftite na itan se morfi slider??? Kati san p.x D500.Diladi an evgene se afti tin morfi kai me dedomeni tin piotita-plirotita-efxristia twn SE tote tha itan fovero.

το θεμα παιδια ειναι οτι το κινητο δεν ειναι sliding οποτε ας το δεχτουμε ετσι οπως ειναι δηλαδη κουκλι,ενας πραγματικα αξιος αντικαταστατης του d-500 μου

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ΑΥΤΟ είναι κινητό!! Φοβερή σχεδίαση και τέλεια χαρακτηριστικά! Μα γιατί να έρθει τον Ιούνιο?????? ΤΩΡΑ το θέλωωωωωω...

Παντως φαινεται οτι το κινητο θα κανει τρελες πωλησεις,οπως το κ7οο αν και μου την δινει να εχουν ολοι το κινητο πυο εχω :rolleyes:

Στην μπροστινή πλευρά μοιάζει εκπληκτικά με το Τ630 σε μαύρη έκδοση.....Η πίσω πλευρά δεν με ενθουσιάζει καθώς θα επιθυμούσα η φωτογραφική μηχανή να ήταν όσο πιό διακριτική μπορούσε...Θεωρώ ιδανική πίσω πλευρά αυτή των Τ610/630 ή έστω του 6230....Έπειτα θεωρώ ότι το τηλέφωνο πρέπει να μπαλατζάρει όταν κάθεται, από την ιδιότυπη προεξέχουσα φωτογραφική μηχανή... :O

32 mb απ'ότι φαίνεται.

Άντε μας βλέπω αρχές Ιουλίου (για εκεί το κόβω να πουλιέται σε ποσότητες) να τρέχουμε να χρεόνουμε πιστωτικές...

Το Κ700ι το είχα πάρει 15 Ιουλίου...Πιστή στο ραντεβού της η SE πάντως..

πολυ πιο ωραιο οπως και να το δω κι απο το 630 κι απο το 610 κι απο το κ-700.σκετη τρελα ειναι καλα με το 6230 δε το συγκρινω καμια σχεση

ΠΑντως εγω πριν 1 μηνα πηρα το κ500,πρωτη φορα SE,κ σκεφτομαι απο τωρα το Κ750!!!!!!!!!

οπως και πολλοι αλλοι μαζι σου κιεγω :D :D :D

Τελικά έκανα λάθος.

38mb εσωτερική και 64 64mb MS Duo

καλά ακούγεται

http://www.sonyericsson.com/cebit/flash.html

Εδώ πάλι λέει για 32 εσωτερική...

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pc3_1_1&zone=pc&lm=pc3_1&prid=2975

Μάλλον κάπου έχουν κάνει λάθος... :wacko:

ειτε 64 ειτε 32 εμενα δε με ενδιαφερει προσωπικα εχω μια 256 που ψηνεται να μπει μεσα στο κ-750

Παντως η se με το 610 ξεκινησε μια πορεια απο καλοσχεδιασμενα και ποιοτικα κινητα,εγω την εχω ακολουθησει με το 610,το κ700 και το s700 και οπως με βλεπω και με το κ750 :p το μονο που περιμενω να δω ειναι η ποιοτητα του cmos φακου αν καταφερει να δωσει καλα αποτελεσματα.
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Παντως η se με το 610 ξεκινησε μια πορεια απο καλοσχεδιασμενα και ποιοτικα κινητα,εγω την εχω ακολουθησει με το 610,το κ700 και το s700 και οπως με βλεπω και με το κ750 :p το μονο που περιμενω να δω ειναι η ποιοτητα του cmos φακου αν καταφερει να δωσει καλα αποτελεσματα.

Στα βίντεο παρουσίασης του Κ750 μιλάει ένας "ειδικός φωτογραφίας" και λέει πως έχει πάρα πολυ καλα αποτελέσματα. Βέβαια θα μου πείς γιατί να τους πιστέψουμε... αλλα κάτι είναι και αυτό. Επίσεις δείχνουν και κάποιες τυπομένες που απ'ότι μπορεσα να διακρίνω είναι πολύ καλές για κινητό. Επίσης όλα τα λεφτά είναι το autofocus!!!!

Υ.Γ.: cmos είναι ο αισθητήρας, όχι ο φακός!

Θέμα γούστου είναι. Για εμένα το K750i είναι το ομορφότερο κινητό που έχει βγάλει ποτέ η Sony Ericsson... Και φυσικά ούτε συγκρίνεται με το K700i...;)

Θα συμφωνίσω με Flamenerve!!! Πολύ ανώτερο το Κ750i με πολύ πιο σοβαρό

και "profesional" design! Για εμένα τα πλήκτρα και το ασημί πλαίσιο γύρω απο

την οθόνη στο Κ700 είναι απαράδεκτα...

Στην παρουσίαση που έκανε η Sony Ericsson Hellas είπαν πως το Κ750i έρχεται Μάιο κι επίσης ότι το W800i θα κοστίζει 500 ευρώ, άρα λογικά το Κ750i θα πρέπει να το περιμένουμε κάτω από 450 ευρώ!!! :yahoo:

Βέβαια θέλω να δω και τι θα λέει το Samsung D600... Ελπίζω να μη με κερδίσουν οι Κορεάτες... :p

Kai an parathrhsete sto videaki auto pou to exei o kinezos sta xeria tou (kai an den paraakousa egw :) ) leei oti oi kartes mnhmhs pou dexetai einai MS DUO kai YPOSTHRIZEI MS DUO Pro....

Auto to anaferw giati eixe upothei oti pithanon na mhn uposthrize DUO PRO...

http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg

BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!!

Γνωρίζει μήπως κάποιος , εάν θα υπάρχει το τελικό ς , σε όλα αυτά τα νέα θαυμάσια κινητά της Sony Ericsson !!! :lol: :devil: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...